- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
szlaci888 #5474 üzenetére
az szuper, az evek alatt nekem is csak egyszer tette hasznalhatatlanna a telefonom de nekem annyi eleg is volt backup telo nelkul. munkamhoz kell okta meg egy csomo applikacio, ha barmelyikkel problemat okoz az nekem hatalmas fejfajas. masik, ha beleolvasgatsz redditen lathatod hogy most is sokan kinlodnak a betaval, van akinek az 5x kamera stabilizacioja szunt meg, masoknak programok fagyogatnak, van akinek a bluetooth nem kapcsolodik az autohoz az uj beta ota stb. nyilvan akiknek tokeletesen mukodik kevesbe osztjak meg azt mint akinek problemat okoz, es nekem is 10 betabol 9 viszonylag rendben mukodott, de eleg azt az egy problemasat beszoppantani es atgondolja az ember a dolgot.
-
Landor
tag
-
-
TaylorPro
addikt
válasz
szlaci888 #800 üzenetére
Így igaz!
Köszi!
Kézzel megadtam neki az APN-t a Voda adataival és jó lett.
Ezek mehetnének az összefoglalóba is.
-
gulb
senior tag
-
K82
őstag
válasz
szlaci888 #664 üzenetére
Gyakorlatilag hívásszűrés csak épp a telefon felveszi helyetted a hívást és dönthetsz h beszélni akarsz a hívóval vagy rendezze inkább a telefon. Itthon ugye nem elérhető, DeadMeat viszont hasznát veszi a Csatorna túlpartján.
Hasznos funkció tud lenni, itthon szerencsére nem annyira durva a robocall mint az USA-ban. Hat éve ott naponta volt 2-3 ilyen hívásom, tavaly viszont egy sem (tanulság: választási időszakban ne nagyon akarj kimenni)
call screening -
micafighter
nagyúr
válasz
szlaci888 #416 üzenetére
Pixel IMSben van egy beállítási lehetőség rá: ,,Add "Wi-Fi Calling" to Network Name". Ehhez szerintem root se kell.
Ha ezt bekapcsolod, akkor az értesítési sávon mutatni fogja ha lehúzod azt (jobb fent), legalábbis magyar Telekom hálózaton:
(Pixel IMSben van beállítási lehetőség ,,Show VoWifi Icon", de az mintha nem működne rendesen (a hálózat nevében hamarabb mutatja, minthogy az ikon megjelenne, bár nekem VoLTE/VoWifi ikon be van kapcsolva PixelXpert-el, a VoLTE-t mutatja rendesen de ahogy a képen is látszik a VoWifi ikont nem mindig mutatja rendesen, lehet csak kell neki pár perc plusz hogy az ikon váltson VoLTE-rol VoWifire)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor View 10 6/128 GB, kétkártyás, független, dobozával
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Onyx Black 4 hónapos Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel /iphone csere érdekel.
- Samsung Galaxy Note20 256GB 8GB Dual SIM
- Független arany iPhone 13 Pro MAX 256GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest