- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
szlaci888 #5474 üzenetére
az szuper, az evek alatt nekem is csak egyszer tette hasznalhatatlanna a telefonom de nekem annyi eleg is volt backup telo nelkul. munkamhoz kell okta meg egy csomo applikacio, ha barmelyikkel problemat okoz az nekem hatalmas fejfajas. masik, ha beleolvasgatsz redditen lathatod hogy most is sokan kinlodnak a betaval, van akinek az 5x kamera stabilizacioja szunt meg, masoknak programok fagyogatnak, van akinek a bluetooth nem kapcsolodik az autohoz az uj beta ota stb. nyilvan akiknek tokeletesen mukodik kevesbe osztjak meg azt mint akinek problemat okoz, es nekem is 10 betabol 9 viszonylag rendben mukodott, de eleg azt az egy problemasat beszoppantani es atgondolja az ember a dolgot.
-
Landor
tag
-
-
TaylorPro
addikt
válasz
szlaci888 #800 üzenetére
Így igaz!
Köszi!
Kézzel megadtam neki az APN-t a Voda adataival és jó lett.
Ezek mehetnének az összefoglalóba is.
-
gulb
senior tag
-
K82
őstag
válasz
szlaci888 #664 üzenetére
Gyakorlatilag hívásszűrés csak épp a telefon felveszi helyetted a hívást és dönthetsz h beszélni akarsz a hívóval vagy rendezze inkább a telefon. Itthon ugye nem elérhető, DeadMeat viszont hasznát veszi a Csatorna túlpartján.
Hasznos funkció tud lenni, itthon szerencsére nem annyira durva a robocall mint az USA-ban. Hat éve ott naponta volt 2-3 ilyen hívásom, tavaly viszont egy sem (tanulság: választási időszakban ne nagyon akarj kimenni)
call screening -
micafighter
nagyúr
válasz
szlaci888 #416 üzenetére
Pixel IMSben van egy beállítási lehetőség rá: ,,Add "Wi-Fi Calling" to Network Name". Ehhez szerintem root se kell.
Ha ezt bekapcsolod, akkor az értesítési sávon mutatni fogja ha lehúzod azt (jobb fent), legalábbis magyar Telekom hálózaton:
(Pixel IMSben van beállítási lehetőség ,,Show VoWifi Icon", de az mintha nem működne rendesen (a hálózat nevében hamarabb mutatja, minthogy az ikon megjelenne, bár nekem VoLTE/VoWifi ikon be van kapcsolva PixelXpert-el, a VoLTE-t mutatja rendesen de ahogy a képen is látszik a VoWifi ikont nem mindig mutatja rendesen, lehet csak kell neki pár perc plusz hogy az ikon váltson VoLTE-rol VoWifire)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest