Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz szlaci888 #416 üzenetére
Pixel IMSben van egy beállítási lehetőség rá: ,,Add "Wi-Fi Calling" to Network Name". Ehhez szerintem root se kell.
Ha ezt bekapcsolod, akkor az értesítési sávon mutatni fogja ha lehúzod azt (jobb fent), legalábbis magyar Telekom hálózaton:
(Pixel IMSben van beállítási lehetőség ,,Show VoWifi Icon", de az mintha nem működne rendesen (a hálózat nevében hamarabb mutatja, minthogy az ikon megjelenne, bár nekem VoLTE/VoWifi ikon be van kapcsolva PixelXpert-el, a VoLTE-t mutatja rendesen de ahogy a képen is látszik a VoWifi ikont nem mindig mutatja rendesen, lehet csak kell neki pár perc plusz hogy az ikon váltson VoLTE-rol VoWifire)
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz szlaci888 #664 üzenetére
Gyakorlatilag hívásszűrés csak épp a telefon felveszi helyetted a hívást és dönthetsz h beszélni akarsz a hívóval vagy rendezze inkább a telefon. Itthon ugye nem elérhető, DeadMeat viszont hasznát veszi a Csatorna túlpartján.
Hasznos funkció tud lenni, itthon szerencsére nem annyira durva a robocall mint az USA-ban. Hat éve ott naponta volt 2-3 ilyen hívásom, tavaly viszont egy sem (tanulság: választási időszakban ne nagyon akarj kimenni )
call screeningPixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
gulb
senior tag
-
TaylorPro
addikt
válasz szlaci888 #800 üzenetére
Így igaz!
Köszi!
Kézzel megadtam neki az APN-t a Voda adataival és jó lett.
Ezek mehetnének az összefoglalóba is.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
nagyúr
válasz szlaci888 #1384 üzenetére
én se láttam még ilyet... mondjuk én swiftkey-t használok
(a gboardot nem bírom használni - a fő/leggyakoribb szó-javaslat nem középen van, hanem baloldalon, és nem rak utána space-t, amikor berakom a szót... pedig amúgy tök jó lehetne )Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Landor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest