- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Egyetlen okostelefonról sem tudok aminek transzflektív kijelzője lenne (az ez ami valóban jó napfényben), a Galaxy Ultra-nak is csak Gorilla Glass Armor 2-be épített tükröződéscsökkentő bevonata van.
-
macilacipaci
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
S25 Ultra azt hiszem. Az S26 Ultra már van gond a betekintési szög korlátozó kijelzővel.
-
domper2015
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
A P8 is azt csinálta túrán, alig láttam merre van az előre. A kijelző közepe világos a széle feketés erős napfényben.
Kicsit csalódtam életem első Pixelében, ami fűt is barom módjára. -
Csepy
Topikgazda
válasz
Don't Panic
üzenetére
Kapcsold ki akkor az alkalmazkodó fényerőt, problem solved!
-
Bukk900
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Újraindítottam, nem segített.
Egy programot használok, amire gyanakszom a macrodroid. -
macilacipaci
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Ma reggel már nekem is a szokásos 94 % volt az akksi. Viszont a legutóbbi jelentős Doulingo frissítés óta az valamiért jobban eszi az akksit.
-
kerxy
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Ez nem opció, nekem jövő hét közepére kell a teló, elég volt most ebben a 30 napban a céges iPhone
Mindenképp P10P-t szerenték venni helyette, és lehetőleg a Yettelnél, mert árban most jól adnák, ha tudnék rendelni
-
Thom!
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Természetesen azért írom mert nálam jelentkezik.
Főleg appbol kilépve főképernyőre lépve. Ne legyünk naivak! [link] -
gretzky77
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Közben nálam is megjelent, csak ez a 3 boszorkányos cucc van? Azt hittem ez az időszakos és vannak sima témák is de ahogy látom nincs más! Azért köszi
-
Don't Panic
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
No most már ott van
ha magyar nyelven használod is.
-
gretzky77
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Köszi nálam ez nincs, most jön beta 3.3 frissítés
-
juve600
nagyúr
válasz
Don't Panic
üzenetére
akkor mutatja ha angol nyelven használod a telót
-
gretzky77
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Hol kéne keresni? Bár én bétán vagyok és nem is jelez frissítést
-
válasz
Don't Panic
üzenetére
Újraindítás után ez a verziószámú kamera alkalmazás fogadott.
-
Draken
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Adobe scan
-
tomboy0013
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Files-ban van a szkennelő. Belépsz az app-ba és középen alul van a logója.
-
BoB
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Dehogynem, most is van. Csak elindítod a fényképezőt, a lap fölé tartod és felajánlja a szkennelést. PDf-et csinál automatikusan.
-
válasz
Don't Panic
üzenetére
A Lens (MS) app-ot ajánlom.
-
nyitom
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Pedig a hiba nálad lesz, próbald még pl. kiüríteni a csajt.
-
hubber19
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Én is épp akartam írni, hogy P9P XL váltás óta a gmail nagyon kevés értesítést küld.
Az ilyen "frissítések" "Promóciók" totál nem kerülnek értesítésre, csak ott van az inbox-ban. P7P-n simán mindenről jött értesítés ami "behullott".
Most főként az ami "sima" email, a többi nem - pedig végig néztem és elvileg a beállításaim jók.
Van valakinek esetleg egy "default" gmail beállítási képe, listája, hogy mik legyenek bejelölve, hogy minden értesítés érkezzen?
-
Tomiii258
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Tapasztalat alapján azt mondanám, hogy ez leginkább ilyen. Néha úgy dönt, hogy működik, néha meg úgy, hogy nincs kedve.
Tudom, ez nem sokat segít, de a Gmail értesítési beállításait meg jogosultságait gondolom már végigtúrtad, emellett meg szerintem nagyon sokat megerősíthetik, hogy a Gmail app elég hektikusan működik már az idők kezdete óta.Mondjuk ha neked eddig flottul és időben megjött minden értesítés, akkor valóban gyanús, hogy most nem, de valójában inkább ez esetben is az a gyanús, hogy eddig flottul működött
vagyis inkább
-
gretzky77
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Szia a Tea Pro fülessel van tapasztalatom, van egy eladó az oldalon és elgondolkodtam rajta. Köszi
-
gretzky77
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Így van az iJoe hivatalos fiio partner, elég sokmindent tartanak készleten és nagyon sok ki is próbálható.
-
Inarus
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Én mondjuk a hivatalos magyar kereskedést preferálom, ha már Fiio.
-
apollo12
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
pixel stand 2 is csak 8w tölti
-
TaylorPro
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
A Stand 2 csak Pixel 9-ig jó. Pont ezért adtam el. Még a Pixel 6-hoz vettem. Használtam 6-7-8-9-ig. A világ legjobb kiegészítője, sajnálom is. A gagyi noname cuccokat kerülöm. Amit az Alzán rendeltem és nem jó legalább vissza tudom küldeni. Alza prémiummal szállítási költség sincs.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Combos de legalább jó. Én is vettem a 10 Prohoz.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Don't Panic
üzenetére
Ez tiszta sor. Annyi, hogy az összeghatár miatt a magyar jogi szabályozás miatti 3. év hosszú távon lehet még plusz normális helynél.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Don't Panic
üzenetére
"Most látsz, most nem látsz." - egy kis áfa trükközés és pár hónap múlva a cég sehol sincs...
-
slice14
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Kipróbáltam az átrendezést kis méretű vezérlőkre, de nem jött be. Meg már megszoktam az általam összeállított panel elrendezést. Így vissza is dobáltam a megszokott panel elrendezésemet.
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Például?
-
válasz
Don't Panic
üzenetére
Új rendszert kaptunk!
-
Csepy
Topikgazda
válasz
Don't Panic
üzenetére
de mi az, hogy "úgy H"?
-
BoB
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
A P8P-vel 2030-ig szoftveresen jó vagyok, ahogy használom az akkut évi 100 ciklus megy bele, szóval az is ki fogja bírni elvileg. Úgyhogy lehet P14
Mi az a H 7 / H 9?
-
slice14
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Az első kép a Google app időjárásának új felületének fejléce.
-
bbendre
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Durva, hogy mar a masodik mondat utan lehet tudni, hogy egy GPT irta a szoveget
-
slice14
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Az új Pixel Weather app-ban nem volt soha béka. Az a Google app sajátja.
De én pl. KWGT-vel szerkesztett widgettet használok és rálinkeltem egy érintéses hivatkozást, ami ezt nyitja meg. KépRégebben még ha rákerestél az időjárásra, akkor az időjárás kártyáról ki tudtad tűzni a kezdőképernyőre, de ezt a funkciót jelenleg nem látom.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Don't Panic
üzenetére
A sima 10-esnél egy 256-os indulhatna 799 eurón, a 128-ast meg elfelejthetnék végre.
-
válasz
Don't Panic
üzenetére
Don't Panic!
Minden frissítés után van dolga háttérben a telefonnak. Néhány nap után áll be a tartós fogyasztási jellemző. Addig megnövekedett fogyasztással kell számolni. -
steewcv65
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Mi az a uzemido?
-
válasz
Don't Panic
üzenetére
még nem frissítettem a Pixel 7-et
-
K82
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Yettelnél megy a VoWifi már hónapok óta P7-en is. Megrendelted a szolgáltatást?
-
nyitom
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Alzás p9p-m van és Mármint a oan ős csomagom
-
tomboy0013
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Miért megoldás a problémára egy Chromecast? Van a TV-ben. Sony Androidos TV, írtam is.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
-
Rhino666
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
-
kerxy
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Nálam már minimum két hete az új verzió van, de lehet inkább 3-4. Kellett egy kis megszokás, de egyébként tök jó.
-
Louro
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Na, asszony is folyton a békát nézte
Hol heverészet a dombon, hol esernyővel nézte az eget. .... -
Vinrael
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Azóta nagyon sok minden változott. Minden telefonnak elszállt az ára.
#2601 ghiottone Igen, az elég jó lenne. Majd talán jövőre

Ha már szóba került az Alza és a pixel telefonok... Valaki nem emlékszik véletlenül, hogy anno megjelenéskor mennyi volt a 8 és 8 PRO? Egyáltalán mennyit kellett várni az Alzás megjelenésre a Google Store-hoz képest? Én nekem csak annyi rémlik, hogy nem volt még legalább 1-2 hétig Alzán egyáltalán a 8-as.
Már nagyjából eldöntöttem hogy a 8-ast veszem meg az elkövetkezendő 1 héten belül, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz itthon a 9-es megjelenésével. Lesznek e limitált nagyobb akciók a magyarországi friss megjelenés miatt, esetleg adnak e itthon is órát/fülest...
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Rossz válasz
ős-androidos vagyok, csak kilengtem... -
válasz
Don't Panic
üzenetére
A Gmail értesítés hiba nem csak Pixel only, más gyártókat is érint, feleségem Oneplus-a is elfelejt néha értesíteni, Samsung is csinálja ... Ez google android rendszer hiba, amit nem akarnak javítani!
-
Thom!
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Helytelen.
A sima 9pro 6.3" lesz.
Kizártnak tartom a 6.1" -
válasz
Don't Panic
üzenetére
én szeretnék egy még kisebbet is.
ha 5 mm-rel kisebb lenne, mint a pixel 8, egyből venném...
-
K82
őstag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Gondolom ebbe futottál bele: [link] .
És ez így van jól, a hideg kirázott amikor a telefont csak odaérintve mint a paypass-os kártyát lehetett vele fizetni itthon 15e Ft-ig.
-
MC Pite
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Nem értem... mobilos fizetés mindig csak feloldott telefonnal megy...
-
válasz
Don't Panic
üzenetére
Én minden nap használom nfc fizetésre a telefont, illetve heti 1-2x online is, de eskü nem értem mit akartál írni!

-
válasz
Don't Panic
üzenetére
Én nem érzek különbséget az eddigiekhez képest. legfrisseb verzió van fent, tegnap is fizettem vele, ma is. (P8)
-
Vénmarha
csendes újonc
válasz
Don't Panic
üzenetére
e-sim van benne, az is lehet rossz? Esetleg van értelme eltávolítani, és újat letölteni, vagy az nem fog előrébb vinni?
A VoLTE be van kapcsolva, WoWIFI-t nem találtam a beállítások között, átkapcsoltam 4G-re, 5G-re, próbáltam ki- bekapcsolni, semmi eredmény
Itthon nem is tudom használni, a régi pedig gond nélkül működik. Próbálgatom, de mindig az van hogy kicsörög, felveszem de nem hallanak, és én is csak szakadozva hallom a másikat, aztán meg is szakad a hívás, a munkahelyemen ugyanez a helyzet. Ilyenkor visszahívom a régi telefonról,(abban van a társkártya) és azzal semmi gond. A városban azért működik. -
Lazarus911
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
De a p20 pro-m tök jól szól. Tehát vegyek 60 ezerért valamit, mert a pixel 8 pro nem szól jól? Nem szól jól ez tény. Bárkivel összefutok és prezentálom.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Don't Panic
üzenetére
Az a vicc, hogy nem vicc sajnos. Ezzel kezdhetne végre valamit a Google. Eddig fullHD-n használtam a 7 Pro-t, most váltottam magasabb felbontásra és a laggok száma is megnőtt. Mondanám hogy biztos a Tensor az oka, de a PE ROM-ok a Xiaomi telóimon Snapi processzorral is mindig ilyenek voltak Android 12 után. Poco F1 és F2 Pro-n is. Azt hittem a Custom ROM az oka, aztán mikor megvettem a 7 Pro-t és ugyanezt tapasztaltam azért megdöbbentem eléggé.
-
aldebaran
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
-
kellareg
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Szépen összeszedett koncepció és következtetés gyűjtemény. A 6 Pro-m remélem kibírja addig, bár sajnos a szemem lehetséges hogy elromlik annyira hogy már nem lesz elég a 6,7-es képátmérő (már most alig elég).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- PS5 fat konzol
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenképp P10P-t szerenték venni helyette, és lehetőleg a Yettelnél, mert árban most jól adnák, ha tudnék rendelni

ős-androidos vagyok, csak kilengtem...
Itthon nem is tudom használni, a régi pedig gond nélkül működik. Próbálgatom, de mindig az van hogy kicsörög, felveszem de nem hallanak, és én is csak szakadozva hallom a másikat, aztán meg is szakad a hívás, a munkahelyemen ugyanez a helyzet. Ilyenkor visszahívom a régi telefonról,(abban van a társkártya) és azzal semmi gond. A városban azért működik.
Csepy