Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drughi
addikt
-
K82
őstag
Megy az 5G, de ha Voda flottás leszel az 5G extra pénz lesz szinte 100%.
Az ujjlenyomat kérdéses, inkább azt mondom h elfogadható a működése sebességre és pontosságra - nálam. A Oneplus és Motorola nagyságrenddel gyorsabb volt.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
MC Pite
veterán
P8 jobban bírja.
Pixeleknél (nem a 6/7/8a-nál) az feltekert fény és nagy modul jobban tudja enni az akkut mint egy olcsóbb/átlageszköznél. Persze napi egy tucat képig nem venni észre.+1 arra hogy eredendően megbízhatóak a pixelek. Meghibásodásban tuti, használatban (bugok, hibák) meg sokakat beelőz (pl AA navigálás közben madzagon logó samsungjaink lemerültek 3 óránként, a pixelek nem, stb).
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
zssas
tag
Nyilván nálam sincs bekapcsolva a mobilnet itthon,de wifire is sokat eszik a modem, ez a gyenge pontja fogyasztás szempontjából!
Egyébként arra próbáltam viccesen reagálni,hogy 8-8,5 óra képernyő időt én nem tudok 3 nap alatt elképzelni P8-nál, még 2 napnál is neccesnek tartom,de rosszul fogalmaztam "állandó mobilnet vagy wifi" lett volna a helyes![ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Nekem a Pixel 4a-n volt ~4 óra kijelző időm.
Most Pixel 8 van, és jobb ugyan, de nem estem hanyatt, ~5 óra. Ugyanúgy naponta töltöm, napi ~150 értesítés, és ~ 60-70 feloldás mellett. Szerintem átlagosan használom.
...van aki ki tud belőle hozni 7 óra SOT-ot , 2 nap üzemidővel, de az nem én vagyok, és fogalmam sincs, hogy csinálja.
-
baal-amiga
senior tag
Aliról vettem 25W-os PD-s Baseust, tökéletesen működik, + Samu 15W pd tarcsiba.
Tokból a gyárit vettem, semelyik 3rd party nem jött be, számomra valahogy elveszti a teló a formáját.[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Cyborg
őstag
Nekem egy Caseology Athlex Active tok van, szépen körbefogja a telefont, és jó a fogása abszolút, de tény, hogy vastagabb lesz a telefon tőle. A Spigen rugged armor viszont egy elég vékony tok, azt is szeretni fogod. Én ezt a kettőt bátran ajánlom.
-
ArsenalF
aktív tag
Én a 9PXL-en a gyári tokot cseréltem Mous Super Thin-re. Nem tudom megérte-e az árát, de sokkal vékonyabb mint a gyári tok, amitől nagyon tepsi lett nekem a telefon és a fogása sem tetszett. A Mousban ami nem tetszik hogy a gomboknak csak a kivágása van, ezért nagyon mélyen ülnek a tokban. Plusz a Hot Coral szín inkább rózsaszínnek tűnik mintsem narancsnak mint a képeken.
Képernyővédőnek a Spigen Glas.tR EZ Fit-et használom amazonról rendeltem. Nem tudom milyen lett volna ujjlenyomat újraregisztrálás nélkül, de én megtettem, azóta is hibátlanul megy. A felrakás meg pofonegyszerű volt.
-
LadaLord
aktív tag
Szvsz egy MILC nem releváns azok számára, akik a telefonban keresik a lehető legjobb kamerát. Én úgy gondolom, azért keresik, mert nem akarnak plusz kütyüt cipelni magukkal pl kirándulásokra, nyaralásokra. Egy MILC akárhogy is nézzük csak plusz macera, az obi rajta, maga a váz, stb... Akkor már inkább egy jó kompakt, az legalább elfér a zsebben, de még arra is azt mondom, hogy csak a gond van vele, hogy cipelni azt is. Akksit tölteni, memóriakártyát figyelni, hogy ne maradjon az olvasóban, a képek átvitele telefonra/gépre, stb... Nekem is van rendes fotógépem, a fix 50-es obimat imádom, az sose fogja elérni minőségben egy telefon sem, mégis inkább rámentem egy Pixel 7 PRO-ra, kényelmesebb a kirándulásokra azt vinni magammal. Ha van fény ezek a telefonok már azért bőven vállalható képeket készítenek. Ha meg nagyon fotózgatni akarok, akkor otthonhagyom a gyerekeket, és viszem a gépem, és az lóg a nyakamban, nem a lányok. Nyilán egy MILC DSLR más kategória, de a mindennapokra már elég egy jobb kamerás mobil.
Más téma: valakinek nincs elfekvőben alaplaphibás Pixel 7 PRO-ja? Lehet más hibája is, a lényeg, hogy a kijelző gyári legyen, ép legyen, és működjön.
Köszi előre is!
Üdv,
T. -
HagaNRG
őstag
Van az is. Tökéletes képeket tudok vele. De sosincs ott, amikor kéne. Az életem apró, elkapott pillanatai 99%ban egy ötven ezres Realme 10-zel készültek, tízezer kép egy év alatt. Hiába van rendes fényképezőgépem, ha a mobil van mindenhol....
Jelentem, közben meg is vettem a sima Pixel 9et.
Az alap kamera viszont lila, az alsó részén egy kék folttal.
Van esély rá, hogy szoftveres hiba, vagy már küldhetem is vissza?
-
-
Dare2Live
félisten
Hogy engedélyezed a háttérben való folymatos futást, lövöd ki az energiatakarékos vonalat? A "háttérbeli futtatás engedélyezése" be van kapcsolva.
Felraktam 15öt és azóta szar.
Messengeren hívnak. Nem csörög ki. Elindítom messengert, nincs ott nem fogadott hívás majd 1 sec és megjelenik.és ami a legszebb az ez:
Elfelejtett ébreszteni. Az nem vicces ha nem érek be munkahelyre...
szerk: Kikapcsoltam az alkalmazkodó akumlátor funkciót. Ott ír olyat, hogy késleltetheti az értesítéseket.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gerner1
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- LED világítás a lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)