- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Blamazs #8377 üzenetére
@Blamazs
@hubber19
Tegnap rendeltem be tőlük egy 9A-t, de nincs náluk raktáron, 3-5 nap a beszerzés. Sajnos már fizettem, máshol láttam készleten kb annyiért. Sokan írták, hogy pár nap múlva derül ki, hogy nem is tudnak szerezni, csak írják hogy 5 nap (ami nincs ratáron). Tizenezer értékelésből pár olyan van, ahol erre panaszkodnak, remélem, nem engem fognak ezzel várakoztatni. Pénzt nem nyúlnak le, de sokára utalják vissza, remélem, inkább megjön az én telóm is. -
M_norbi
csendes tag
válasz
Blamazs #7724 üzenetére
Szia.
Attól függ mire is használod a telefonodat illetve meddig szeretnéd használni - a 9a kicsit tovább kapja a frissítéseket, de ha max 3 évre veszed, akkor ez nem szempont.
Átlagos feladatokra/felhasználásra bőven elég a 8a is. 9a üzemidőben jobb, ha neked az számít, akkor érdemes azt venni - ha azonban jellemzően autóban vezetékkel navigálsz vagy irodában folyamatosan elérhető a töltés, akkor pl ez nem szempont.
Szóval neked kell dönteni, egyik sem rossz telefon. -
-
Draun01
tag
válasz
Blamazs #7583 üzenetére
Hasonló esetben vagyok, de én még kivárok, hátha googlenek lesz valami visszahívási akciója a 6a aksija miatt (2 hete röppentek fel róla hirek) és akkor esetleg jobb áron tudok váltani. Amúgy nekem a 8a jobban bejön, a 9a meg aksiban hamar le lesz korlátozva (200 töltési ciklus után, az jó indulattal is kevesebb mint 1 év)
-
-
5G is lesz idővel P6-on: "The issue reported here has been fixed and it will be available in a future release."
5g still not working on Pixel 6 series for Telekom Hungary provider even though it works on Pixel 7 since the qpr beta [305197129] - Issue Tracker (google.com) -
nagyra
tag
nálam nem akar leváltani 2G-re... hívás közben "tartja" a 4G-t, csak nem hallanak a másik oldalt... és akkor hívhatom fel az adott számot, csak a másik (nem flottás) SIM kártyáról... nem őszinte a mosolyom
Egyelőre az a megoldás, hogy behekkeltem a VoWifi-t, és kényszerítem a Voda SIM-et, hogy a Yettel mobilnetén keresztül indítson VoLTE hívást (backup calling funkció)...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest