- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MM fóliával van, kb mint egy hidrogél fólia aliról, amit helyben vágnak neked. Régen csak azt használtam, de nagyban függött a felrakástól, hogy meddig bírta, volt mikor a tok felnyomta a széleit a tokbarát verziónak. Meg ha véletlen beleakadt a kezemben valami a szélébe akkor felhúzta a fél oldalát. Akkoriban 8000 volt, gondolom már 10 felett van.
-
Bazsi84
aktív tag
-
Enclave
aktív tag
Ifixit-től esetleg? 44,95 € a kit (azaz nem csak az akkumulátort hanem a cseréhez szükséges szerszámokat is tartalmazza) és részletes leírás is van hozzá, hogy házilag hogyan lehet elvégezni a cserét.
A "genuine" szóból kiindulva gyári akkumulátornak kellene lennie, nem "utángyártott" vacaknak.
Maga az akkumulátor 39,95 €.
Például Pixel 9-hez is van leírás már és az akkumulátor nem sokkal drágább, mint egy régebbi típushoz. (42,95 € az akku és 49,95 € a kit, pedig kb. 1 hónapja jelent meg a telefon)update: most nézem, hogy "out of stock", így nehéz lesz rendelni... Kérdéses hogy a későbbiekben lesz-e még nekik
-
Csepy
Topikgazda
Szia!
Gyári akksit nem hinném, hogy tudnak szerezni hozzá, főleg, hogy a telefon 5 éves minimum már. Utángyártottból vannak a gyárival megegyező minőségű akksik. Telefonszervizesként én magam is gyakran használok jó minőségű (green cell, patona, stb...) utángyártott akksikat és nem szokott gond lenni velük. Out of curiosity, mennyiért vállalták a cserét? a több 10ezer Forint miatt kérdem.
-
TECH-PROTECT ULTRABOOST TYPE-C CABLE PD60W/3A 200CM kábelt vettem innen, mikor ingyen postás kuponkód volt, ezt szereti a Pixel 7a.
-
Jó hír, akkor egyszerűbb a műtét!
Milyen fura, P3, P4 hátlap felőli műtétes, P3a, P5(amiket néztem) meg kijelző felől.P7a-ba is azért mertem jobban beleugrani, hogy hátlap bontásával lehet aksit cserélni.
Igen, a Dual Sim eszi az aksit, nekem is, hogy kikerült a második Sim, azóta megtáltosodott az üzemideje a telefonnak, azonos használat mellett. -
iFixit-nél a gyári alkatrész beszerezhető, csak ugye a kijelző felől kell bontani a telefont, azt meg sajnos a környékem béli telefonboltok nem vállalták, hogy túléli a kijelző a cserét.
Így a telefoncsere mellett tettem le a voksdom, 3a--->7a, amit bánok kicsit. -
K82
őstag
Ingyenes, korlátlan backup csak az első szériához volt, a P2/XL-től kezdve van valami korlátozás. A 4/XL-nél is csak akkor unlimited ha a storage saver be van kapcsolva, a full quality beleszámít a tárhelybe.
Az üzlet az üzlet: vegyél tárhelyet, ebbe az irányba terelik a felhasználókat. -
fokukac
nagyúr
Beviszed ide, és egy óra alatt kicserélik. Még ha nem is gyári az akksi, akkor is bármilyen új akksi jobb mint egy 4 éves...
A pixel 4 meg amúgy is érték, mert még jár hozzá az ingyenes, korlátlan fotó feltöltés, szóval én a helyedben megtartanám, és akkor is cseréltetném az akksit, ha új telefont vennék hamarosan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest