Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hali, hát a mondatodban nem vagyok biztos, mert azóta 2 év tuti eltelt.
Annó az Android Auto-t Playből telepítettem, most már az Adnroid része ahogy nézem.De nézzük amit írtál:
1. hivatalos aktiválás alatt nem tudom mit értesz, annó mikor megvettem több másik telóval is próbáltam ment tökéletesen, semmit nem kellett aktiválnom.
2. Minden amit felsorolsz ebben a pontban minden megvolt már, de nem segített.
Fórumtárs linkelte a fórumot (Íme az új Android Auto!), itt fogok utánnaérdeklőni a dolgoknak.
Ami még kimaradt már fejből nem tudom miért, de a fejlesztői beállítások engedélyezve van nekem, ezen belül az USB Debugging is, és a most linkelt fórumban írták, hogy próbáljam meg azt hogy kikapcsolom meg visszakapcsolom, mert utánna fog működni.AA esetére írták mindennek a legfrissebbnek kell lennie, hogy működjön.
A Linkelt fórumba beírok, ha lesz megoldás akkor jelentkezem és leírom ide is.De köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtál mindent, mire fogyeljek.
-
dropi
senior tag
Nekem is simán megy az AA wireless egy ilyen fejegységgel. Plusz egy ilyen wireless tartóval/töltővel. Nyilván nem ez a legolcsóbb szett, de bika módon tölt (van, hogy 15w-ig is felmegy AA közben, de a 8-10 az átlagos) és egy a sima alap Baseus USB-A egy ilyen szivargyújtó töltő felé, C vége a töltőben. Érdekesség, hogy a C-C töltővel kb szinten tartással megy csak.
-
-
A Telefon (tárcsázó) appban lehet, de Ő a Névjegyeket kérdezte és ott én se találtam rá opciót!
-
Ha fémmel burkolt munkahelyen dolgozol, ahol csak 70%ban van térerőd (wifi van), megvilágosodsz
. Utolsó melóhelyemen a termelésben (bennemég egy tisztatér, még egy fémkalitka) kb 30%ban volt térerőnk bármivel ami nem voda (céges átjátszó ilyen volt).
2006 óta mindig behúzom az ilyen munkahelyeket. Januárban új helyen kezdek, de ők sem yettelesek, az is fémmel van burkolva, úgyhogy nincs új a nap alatt.Igen, gondolkoztam hogy hugom szifonjáról hívom fel őket. Morogni fog érte, de jobb ötletem nincs. Vagy az új céges 99% hogy vagy szifon vagy samu lesz, max megejtem arról.
-
Tegnap ráengedtem a P6-ra az Android 14-et, mert meguntam, hogy cseszeget, minden fontos banki alkalmazás működik:
- MBH, volt BB app, mobilfizetés is OK,
- MÁK app,
- MagnetBank app.Korábbi verziófrissítéseknél rendre gond volt a BB appal.
Egyedül a Greenify döcög, de az túlélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest