Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Free Rgc
tag
Végre megy a Google VPN! Vagy ez csak nekem újdonság?
Nem emlékszem mikor néztem utoljára, de akkor még azt írta az ön Országában ez nem elérhető. -
Free Rgc
tag
Köszönöm mindenkinek a választ, és hogy megosztotta a tapasztalatát! Szerintem ez a téma mást is érdekelt. Cyborg: igen igaz, de szerintem még mindig a P5 az etalon! Hülyeség volt erőltetni a Tensort! ( Szerintem) Talán majd a P10 jobb lesz...
-
Free Rgc
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Már a pixel 5 is kikapcsolt ilyen forróságban, sajnos valljuk be itt nincs előre lépés ezek szerint. Pixel 9 tulajoktól kérdezem; javult a helyzet? Jó lenne mert lassan én is cserélek 9-re vagy majd 10-re. Köszönöm ha valaki megosztja 37 fokos tapasztalatait...
-
Free Rgc
tag
Valószínűleg a márciusi frissítés nem a 9-es szeriánál okoz problémát, hanem a 8as és alatta lévőknél. Talán ezekre nem figyeltek oda annyira mint a legújabb készülékeikre! Nekem is okozott apró de nem életbevágó bugokat, ettől még nem fogom lecserélni, majd egy későbbi frissítésnél megoldják! ( Remélem )
-
Free Rgc
tag
válasz
Enclave
üzenetére
A Google tud a hibáról, szerintem a feszített tempó okoz ilyen hülyeségeket, de az újjabb készülékeket szerintem nyugodtan megvehetetd, egy hónapon belül ki fogják javítani ezeket a hibákat. Bármelyik típussal történhet ilyen. Még mindig azt mondom a legjobb választásom a Pixel telefonok voltak, mindig vissza tértem hozzájuk!
-
Free Rgc
tag
-
Free Rgc
tag
Frissítés után kihangosítva alig hallom a másik felet teljes hangerőn. ( Pixel 8 ) Otthon elég a hangerő, de a kocsiban eddig kihangosítva mindent hallottam, most nagyon halk lett! Felettébb gyanús hogy a frissítés miatt van.... Majd írjatok hogy egyedi vagy nálatok is változott. Köszönöm szépen.
-
Free Rgc
tag
Ez az új frissítés nem az igazi, pld: kihangosított hívásnál leveszi nullára a hangerőt, majd amíg csörög a hívott félnél ismét felhangosítom, mikor a hívott fél felveszi megint teljesen lehallkítja magától ismét fel kell hangosítani. Hülyét kapok ettől, eddig ez patikán működött, beállítottam a hangerőt és egész nap nem kellett hozzá nyúlni. P8 egyébként....
-
Free Rgc
tag
Ezzel a megoldással csak az a baj, hogy mindössze egy tűzoltás, véglegesen nem oldja meg a problémát, és egy átlagos felhasználó csak használni szeretné a telefon egyik legegyszerűbb kézenfekvő funkcióját és nem ismeri ezt a trükköt, így naphosszat bosszankodik és jogosan mondja hogy szar a mobil! Egyébként nem értem hogy a Google saját mobiljain nem működik a saját appja, illetve mint írtam ez leginkább google fiók szinkronizációs problémája! Vicc!!!
-
Free Rgc
tag
Ugyan ez volt a gondom (sima 8) egy samsungról költöztem.
Majd gyári reset, nulláról újra húzva azóta is működik rendesen. Ha régi telefonról költöztél, akkor próbáld újra húzni. Ha viszont te laktad be akkor nincs ötletem, én is szenvedtem hetekig mire rászántam magam hogy újra húzzam. Egyébként nem az appal van a gond hanem a Google fiók szinkronizáció nem működik rendesen. ( Szerintem) -
Free Rgc
tag
Samsungról jöttem (átköltöztem) és nekem sem volt jó (pixel 8), nem kaptam e-mail értesítést, valahogy nekem sem működött jól a telefon. Ahogy a kollégák javasolták csináltam egy gyári visszaállítást, előről kezdtem mindent, és láss csodát teljesen tökéletesen működik minden azóta is ( 2 hónapja ). Remélem neked is megoldja. Egyébként pixel 5 volt nekem is a kedvenc mobilom
. Azóta is vissza sírom, talán most ez az első azóta amivel meg vagyok elégedve! Sok sikert hozzá neked is! -
Free Rgc
tag
válasz
bbendre
üzenetére
Nekem is csinálta egy napig majd magától kisimult, bár párszor újra indittottam, nem tudom mi okozta és miért maradt abba, 2 napja tökéletes! ( Azóta mondjuk én is frissítettem! Szerintem nincs köze a mostani frissítéshez ) Nekem bármelyik appban és böngészőben csinálta. 120Hz bekapcsolva.
-
Free Rgc
tag
Most jöttem s22-ről pixel 8-ra, szerintem egyébként s23 és a pixel is kb egy kutya tudásra és méretre, viszont a pixel szerintem kamerában erősebb, én nem bántam meg, bár Vodafone hálózaton használom, simán van 5g Volte és egyáltalán nem volt hívás problémám, egy a hátrány a szerviz magyarországi hiánya. Mérlegelni kell, de egyikkel sem lősz mellé privát véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csepy