- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Ehez a témához pont illik: [Google Pixel 10 battery life really isn't as good as I'd hoped]
-
K82
őstag
Bizony ám, így nem nagyon kell izgulni hol járnak a bőröndök. Boarding előtt egy gyors check, így még van lehetőség jelezni ha vmi nem kerek.
-
K82
őstag
Az utazáson semmit. De Covid után elég sokára tért magához a légiközlekedés és a földi kiszolgálás, látszódott az elbocsátások utáni emberhiány ahogy kezdett visszatérni a korábbi szintre. A saját példa, ami miatt szóba hoztam a csomag mozgást: nagynéném jött haza az USA-ból, a bőröndje Münchenben még megvolt, Bécsben viszont már valahogyan nem akaródzott előjönni a futószalagról. Rögtön íródott a jegyzőkönyv, majd jeleznek ha megvan. Egy héttel később érdeklődtünk, a válasz annyi volt h nincs idejük ezzel foglalkozni (létszámhiány ugye), de ha akarjuk nézzünk körbe a talált csomagok között. Schwechat nem távolság nekünk, de akkor is plusz idő és mérgelődés; meglett a bőrönd, mi kerestük meg. De az óceán túloldalán ha standby ticket-tel utaztunk, ott is volt olyan h annyira az utolsó pillanatban kaptak le minket az utaslistáról hogy a csomagjainkat már bepakolták, mi pedig csak a következő járattal mentünk utána.
-
nagytalpu
csendes tag
Mókás dolgokat tud okozni a családi csoport. Legalábbis a naptárban.
Az alapbeállítás az hogy a csoportban mindenki látja amit bejegyzel, mindenkinél be kell állítani hogy csak a tulaj lássa. (Egyszercsak megjelentek mindenféle "kozmetikus", "gyereket orvoshoz" bejegyzések. Én egyből tudtam miről van szó (lányom), de faterom simán kitörölgette őket, mondván hogy kerül be a naptárába ez a sok szemét.) -
slice14
veterán
-
Celithrandi
addikt
de téged is, a sima hdr kép azt jelenti hogy több expoidős képet összefűzöl általában hármat vagy többet, így ehhez fotón nem kell semmi extra kijelző, ahogy nézem a pixel 8 és 9 alapból hdr képet készít ami fura hogy nem lehet kikapcsolni. Engem inkább az kavar meg, hogy volt pixel 4,6,6a,7,7a,8,9 telelefonom és valahol még más opciók voltak. A videó az tök más tészta, ott megvannak a megfelelő kijelző szabványok és kb az oled ami tudja is teljesíteni az élvezhető hdr szabványt.
-
és a többi szereplő az iparban némiképp joggal morog a google-re, hogy a már rég létező szabványok, színterek stb megkerülésével gyakorlatilag belegányolt a 8 bites jpegbe egy hdr gain mapet, és most megpróbálja az egészet ledugni a világ torkán.
persze van előnye a dolognak (a formátumot nem ismerő megjelenítők is so-so korrektül mutatják meg a képet), de az amúgy se sok 8 bitre még nagyobb dinamikatartomány jut, és alig van alkalmazás, amivel szerkeszteni lehet egy ilyen képet.
arról nem beszélve, hogy ezt a szerencsétlen 30 éves jpeget is lassan jó lenne már magunk mögött hagyni. -
szkorhetz
őstag
Igen, sok újdonság nincs benne, de a következő Galaxyban vagy almában még ennyi se lesz szerintem.
Én eléggé Pixel hívő vagyok, viszont ez már szerintem az az árszint, ahol a remek szoftver és kamera nem fogja tudni ellensúlyozni a szokásos Pixel gyengeségeket és nehezen érzem megalapozottnak a Pixelt választani egy S24 Ultrával vagy egy 15PM-mel szemben, pedig az elmúlt években ezt sosem láttam így.
Ami szintén rohadt zavaró, hogy az egész bemutatón egyszer nem volt szó arról, hogy a frissen bemutatott új funkciók közül elérhető lesz-e bármi lefele, 8P-re bemutatón beígért Zoom Enhance sincs sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest