- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Üdv,
Használ valaki 1st gen pixel watch-ot?
Meg tudja esetleg mondani, hogy a Pixel 7-től felfelé, lehet-e battery share-rel tölteni telefonról az órát? -
Drughi
addikt
Aki Pixelen e-simet használ, az a térerővel kapcsolatban érez bármi különbséget a fizikai simhez képest?
Sose használtam még e-simet, de kezdem unni a 2 telefont, így a céges kártyát beleraknám fizikaiként, a sajátomat meg e-simként.
Azért kérdezem, mert elég eldugott helyen vagyok napközbe, de a Pixelen messze a legjobb a térerő az eddigi telefonjaim között.
-
Drughi
addikt
válasz
Tarisznyarák #2254 üzenetére
A mai világba kb mintha nem lenne gps vagy kamera egy telefonba.
Meg se fordulna a fejembe így használni egy telefont.Sok évvel ezelőtt mikor még az NFC kuriózum volt első dolgom volt megnézni telefon vásárlás előtt, hogy van e benne.
-
Drughi
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #2170 üzenetére
A Pixel OS nem egyenlő a stock pixel os-sel. Egyik portolt sem lesz ugyanaz.
Nézhet ki pont úgy, de akkor sem ugyanazEgy indiai által heggesztett rom ami egy Xiaomira van rápakolva nem működik rendesen. Nem is értem ...
-
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
Játékoknál hogy tudom eltüntetni azt a kis ikont?
Beta 2 rendszeren vagyok.
Kurva zavaró játék közbe -
Drughi
addikt
-
-
Drughi
addikt
Használja valaki huzamosabb ideje az Android 15 beta 2-t?
Érdemes elkezdeni használni? Vagy nagyon sok még a bug?
-
Drughi
addikt
Én abszolút kábelellenes vagyok (minden téren keresem a vezeték mentes dolgokat), de csak abba gondolj bele, hogy a vezeték nélküli töltőt is el kell látni árammal valahogy.
Nekem egy iOttie van (mellesleg most brutál jó áron van az Alzán), full fényerő + waze + yt music megy és a töltést szinten tudja tartani, de nagyon rátölteni nem tud.
Pl: 20km-es táv alatt 98%-ról nem töltötte fel 100%-ra a telefont, miközben ezek mentek.Lehet, hogy a kocsi szivargyújtó aljzata nem ad le nagyobb teljesítményt, vagy venni kellene egy erősebb autós töltőt, de nekem jelenleg ez is elég.
Ha goddban vagyok, akkor kábelesen töltöm a kocsiba és kész. -
Drughi
addikt
Tud valaki olyan tokot ajánlani 7a-hoz, amibe gyárilag benne van a mágnes (vas) lapka és így mágneses telefontartóval működik?
Van egy iOttie iTap2 wireless autós tartóm:
[link]
Ehhez szeretném használni, de most csak a tokra van ragasztva egy lapka, Ami elég bután néz ki.Szerk: magsafe utánazt nem jó, az nem tartja meg.
-
Drughi
addikt
válasz
Barnahalo #1838 üzenetére
Egy MIUI után nagyon "fapados" lesz egy Pixel os, de én azon csodálkozom hogy képesek emberek évekig a MIUIt kibírni.
Én egy P7a-t (saját) használok párhuzamosan egy Samsung A54-gyel (céges)
Nagyjából egy árkategória a kettő, de míg a Pixel hasít, addig a samsung dadog.
Nekem a Samsung ökoszisztéma annyira nem jön be, bár kétség kívül vannak hasznos és jó tulajdonságai.
Nekem speciel a pixel puritánsága jobban bejön, de ha már os-t kellene választani, akkor a Oneplus régebbi oxygen OS-e jött be legjobban.
Szerintem egyik telefonnal se fogsz befürödni. A samsung os-ét itt ki tudod próbálni bármilyen telefonon:
[link] -
Drughi
addikt
válasz
Eric.Draven #1715 üzenetére
Megnézném egy másik kártyával is a helyedben. Ez inkább lesz sim vagy szolgáltatói hiba, mintsem hardveres/szoftveres nyűg.
-
Drughi
addikt
P7a-nál hogy tudok eSim-re váltani?
Yetteles vagyok, azt írja a yettel, hogy a beállítások/kapcsolat menüben kellene lennie. (samsungon demózva)
Beállításokban rákeresve az "esim" szóra nem a yettel beállításokat hozza csak fel.Lehetséges, hogy a díjcsomag nem engedi?
-
Drughi
addikt
válasz
parkasz #1599 üzenetére
Szerintem állítsd vissza a gyári rendszert.
A legegyszerűbben itt tudod PC-ről Chrome böngészőből indítva:
https://pixelrepair.withgoogle.com/ -
Drughi
addikt
Sziasztok,
Pixel 7a:
Csatlakoztam az android beta programhoz, de 2 nap után lejelentkeztem, mert döcögött a rendszer.
Most a frissítéseknél ez fogad:
Nem szeretném úgy frissíteni, hogy minden adat elszálljon. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
-
Drughi
addikt
Használ valaki MagSafe kiegészítőket?
Lehet kapni (pl a Baseusnak) ilyen ragasztható acél gyűrűt, amivel elméletileg töltőt, tartót oda lehet cuppantanin a telefonhoz.Valaki próbálta már?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- LEGO klub
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest