- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kindar
tag
válasz
grizlisandor #7293 üzenetére
Akkor ebből hardreset lesz mert másik fizikai kártya sem megy nekem benne. Látja, hogy van benne csak nem hajlandó csatlakozni egyikkel sem hálózatra.
Köszi, hogy visszajelztél. -
Kindar
tag
válasz
grizlisandor #7289 üzenetére
Csak az eSIM nálad is?
-
Kindar
tag
válasz
grizlisandor #7276 üzenetére
Kíváncsi leszek. Nálam a fizikai és az eSIM is a One -nál van, nem tudom ez befolyásol e bármit.
-
válasz
grizlisandor #7190 üzenetére
Annyi, hogy egy évvel korábban váltok új telóra.
-
válasz
grizlisandor #7187 üzenetére
Persze, hogy tudtam, csak a 256gigásra több, mint 100 font extrát rá kellett volna dobni (ez így kb 400 font volt az előfizuban). Ugyebár a teló árát leosztva a használati évekkel, ez minimum egy évnyi "telóár", azaz ha pl 4év múlva kifutok a tárhelyből végérvényesen, mert már az appok se férnek normálisan, akkor gazdaságosabb egy új telóval kalkulálni, mint most venni nagyobbat.
-
válasz
grizlisandor #7185 üzenetére
Én inkább egy microSD hacknek örülnék a 128GB-os p9p-mbe...
Gyak. valami dokkolós strapatok kéne, ami állandó jelleggel be van dugva a teló USB-portjába és fogad normál SD karit, továbbítja az USB-C-t és kiad még egy 3.5mm jack-et.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
grizlisandor #7171 üzenetére
[link]
Eddig lesz támogatva a rendszer (grapheneos) ,típusokra bontva a táblázatban. -
Hawk02
aktív tag
válasz
grizlisandor #7164 üzenetére
Bootloader nyitás-zárás része a programnak ,mellyel feltelepítem a GrapheneOs-t.
Ezzel kell telepíteni.
Minden folyamat egyszerű. -
laczkaba
aktív tag
válasz
grizlisandor #7164 üzenetére
A vebes felülten(,saját telepitő) nyitni- zárni tudod.
-
manokaki
addikt
válasz
grizlisandor #7139 üzenetére
Csak alapul véve az elődjét a 200-ast , nem tartja az árát sehogy , 1-2 hóna és 150 alatt lesz .
-
steewcv65
őstag
válasz
grizlisandor #7088 üzenetére
Akkor el is adom a telót, velem nem szórakoznak
-
Sofian
őstag
válasz
grizlisandor #7088 üzenetére
E hónapban jön, ez official google kommunikáció. Csak az a pletyka nem jött be hogy az első kedden.
-
Pano
addikt
válasz
grizlisandor #6984 üzenetére
Persze, tudom, hogy "lockolni" lehet appot a memóriába, csak ez azért elég sokszor nem életszerű.
Pl csütörtökön voltam ügyvédnél és több felé kellett utalnom ott helyben. Meg volt nyitva a banki app, aztán megnyitottam a jegyzeteimet hogy kikeressem a bankszámla számot. Aztán közben küldtek még számlaszámokat messengeren és e-mailben is. Ahogy váltogattam mindig valamelyik újra töltődött. Ilyenkor szerintem nem túl reális elvárás, hogy még külön lockoljam az appot, mert hátha kellhet 5 másodperc múlva.Elhiszem, úgy tűnhet, hogy apróságokon lovagolok és lehet így is van. Mindenkinek mások az elvárásai ha minőségről/használhatóságról van szó. A felhasználási szokások széles körét nem is említve.
Szerencsére maga az android rendszer nagy százalékban tényleg jó így, google elgondolásban.
Sajnos nem mindenre van alternatíva. Ott van pl a rollerem appja, amivel iOS-en semmi bajom nem volt egyszer sem, itt meg hol tud csatlakozni a rollerhez, hol nem találja. Van amikor akár fél percig is keresi vagy megnyitom az alkalmazást és egyből bezárja magát.
Ez tipikusan megint olyan példa, hogy appfejlesztői hanyagság. Fel kellett tennem a céges iPhone-omra és arról használom.
Na, de amikor fejlesztői hanyagságokra utalok akkor elsősorban ilyesmikre gondolok.Elcsúcsznak dolgok és nem működnek gombok/hivatkozások:
Nem töltődik be valamelyik UI elem, csak ha bezárom az appot és újra megnyitom.
stb.#6985 t72killer: Na, azzal aztán nagyon sok mindent érek el, hogy rakok egy lehúzó értékelést.
Az semmit nem fog változtatni rajta. Azon kívül, hogy élhetek egy placebóval ami a pillanatnyi frusztrációt levezeti.
Facebook appok is mindig le vannak húzva az értékelésben és mi változott? Ugyan olyan foshalmaz az összes, mindegyik platformon évek óta.
Én max annyit tehetek, hogy csinálok egy bug reportot. De hidd el, hogy ha az appfejlesztők úgy döntenek, hogy ez szerintük low-prio (vagy jóvanazúgy), akkor várhatsz a javításra ameddig akarsz.A google és az apple is támaszt a fejlesztők felé elvárásokat ha optimalizálásról és appműködésről van szó. Ha azok nem teljesülnek, akkor nincs helyük a rendszeren. Ez ilyen egyszerű. Ebből a szempontból a Google mindig megengedőbb volt, legfőképp az opensource szemlélet miatt és hogy az appkínálata jobb legyen és szélesebb körben terjedjen a rendszer (régen volt appszám háború is a két rendszer között).
Ezen már lehetne kicsit változtatni. De ez csak saját véleményem. -
Pano
addikt
válasz
grizlisandor #6965 üzenetére
Ilyen beállítás nincs neked?
-
embe
nagyúr
válasz
grizlisandor #6965 üzenetére
Ez érdekes...Vajon mitől lehet?
Madoc: Ja ezt nem néztem.
-
embe
nagyúr
válasz
grizlisandor #6921 üzenetére
Megoldódott a probléma? nekem is Spigen üveg van rajta, de nem jelentkezett eddig ilyen hiba.
-
Pano
addikt
válasz
grizlisandor #6923 üzenetére
Fura, mert én is spigen Glas.tR fóliát használok és semmi gondom nincs vele.
Nem merem azért kijelenteni, hogy kijelző probléma lenne, de valóban elég érdekes.Igaz, én 9 Pro-t használok.
-
Pano
addikt
válasz
grizlisandor #6921 üzenetére
Gombos vagy gesztusos navigációt használsz?
A gesztus navigációt használva én találkoztam ilyen bugokkal. Mióta gombra váltottam nem szembesültem vele. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #6872 üzenetére
Spigen üvegfóliával ~fél nap után nem érzékel a kijelző felső részén, de újraindítás után meg jó megint egy ~fél napra.
Vagy a fólia gatya, vagy a kijelzője a telefonnak?
Utóbbit kétlem, mert eddig semmilyen problémám nem volt vele... -
MikeWazowski
veterán
válasz
grizlisandor #6872 üzenetére
Nekem még a Google play rendszerfrissítés is áprilisi. Fura így május végén....
-
fatal`
titán
válasz
grizlisandor #6537 üzenetére
Valószínűleg nem zárt bootloader kell neki, hanem play integrity, ami nem feltétlen jár együtt.
Én mondjuk nem zárogatnám vissza, mert téglázni lehet vele.
-
nutfile
aktív tag
válasz
miért? van olyan teló, amin nem lehet visszazárni a bootloadert?
(az máskérdés, hogy nyitáskor/záráskor minden app és adat bukta) -
xabolcs
őstag
válasz
... a gyári ROM visszaállításával, a zárt BL-t igénylő banki alkalmazás miatt(Revolut).
A Revolut es a tobbi banki alkalmazas DEVICE_INTEGRITY-t igenyel a Play-tol, semmi koze a zart (vagy zartnak hazudott) BL-hez.
Sajnos pont mostanaban fog eletbe lepni a Play Integrity check-ek szigoritasa, amivel nehezebb lesz elerni az emlitett DEVICE_INTEGRITY-t: nem csak, hogy zart bootloader kell neki, de gyari ROM is kell neki!
Sajnos az eddigi trukkok csak BASIC_INTEGRITY-hez vagy meg ahhoz sem lesznek elegek.
Jó kicseszés a custom ROM-okkal kapcsolatban.
Igen, az! Nagyon az!
Tovabbi reszletek a Play Integrity-rol (es megkeruleserol) a Magisk topikban! De mint irtam, uj idok kovetkeznek, ami uj megoldasokat igenyel!
-
Thom!
veterán
válasz
grizlisandor #6526 üzenetére
valószínűleg jövő hónap közepe rosszabb esetben vége A16 jön!
-
konzumpro
lelkes újonc
válasz
grizlisandor #6305 üzenetére
Ezen a volte-t hackelni kell, nekem nem volt stabil. 2G-n kéne működnie az eSIM-nek, de nem teszi.
Ha csak egy SIM van, vagy csak egy eSIM, akkor működik, tehát végülis egy SIM-esként használható, de csak ennyit tud. -
MikeWazowski
veterán
válasz
grizlisandor #6169 üzenetére
Jah értem. Hát, próbáltam azt is meg le is állítottam, töröltem az adatait de továbbra se jelenik meg sehol.
Azért ez eléggé kiábrándító egy vanilla droidtól.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
grizlisandor #6167 üzenetére
De töröljem, vagy mit csináljak vele?
-
bbendre
őstag
válasz
grizlisandor #6151 üzenetére
Security: https://support.google.com/pixelphone/thread/337176484
Functional patches: https://support.google.com/pixelphone/thread/337176484April 2025 Pixel Drop: Gemini Live, Now With Camera & Screen Sharing
Mondjuk ez a video 3 napja már kinn van, szóval... de akkor is
-
csipuka
senior tag
válasz
grizlisandor #5930 üzenetére
https://www.androidpolice.com/google-gave-pixel-phones-stealthy-but-powerful-gpu-boost/
-
vacs
veterán
válasz
grizlisandor #5913 üzenetére
Előfordulhat az ilyen.
A Google szokott a háttérben állítgatni, tesztelni ezt/azt, jobb esetben pár nap múlva vissza áll normálra. -
Kobun1980
aktív tag
válasz
grizlisandor #5898 üzenetére
-
nyitom
aktív tag
válasz
grizlisandor #5894 üzenetére
Szerintem akkor inkább a sima p9.
-
Szalonsor
friss újonc
válasz
grizlisandor #5877 üzenetére
Nincsen, legalábbis nem tudok róla, kellene?
-
válasz
grizlisandor #5864 üzenetére
-
emitter
őstag
válasz
grizlisandor #5838 üzenetére
Köszi!
Nem is tudtam, hogy van saját topicja (csak a P8a-ról tudtam).. Kicsit nehezen átlátható ez a sok topic, lehetne redukálni
-
vacs
veterán
válasz
grizlisandor #5730 üzenetére
Ha figyelmesen olvasnál, akkor a 80%-os töltési korlátozás alatti résznél írja, hogy néha fel fogja tölteni 100%-ra!
-
kutkut
addikt
válasz
grizlisandor #5732 üzenetére
Máskor - frissítés nélkül - is előfordulhat, hogy teljesen feltölti a kalibrálás végett.
-
Xelo
addikt
válasz
grizlisandor #5730 üzenetére
masodik toltesnel is? azt olvastam frissites utan az elso toltessel ujrakalibral azert tolt 100-ig de meg nem teszteltem.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
grizlisandor #5676 üzenetére
Köszönöm!
-
manokaki
addikt
válasz
grizlisandor #5628 üzenetére
Az android 15-ben a Pixel 9-ben benne van ...
-
tom570
aktív tag
válasz
grizlisandor #5443 üzenetére
Bármi lehet. Megoldódott egyesével, így legalább ki is lett válogatva és a valóban szükségesek kerültek telepítésre
Köszönöm -
tom570
aktív tag
válasz
grizlisandor #5431 üzenetére
Az S10 csak a Quick share-t erőlteti. a Pixelre telepítettem, de sem kábellel sem wifin nem hajlandóak kapcsolódni. Hol egyik hol másik lép ki, vagy nem is találják egymást.
Ha mégis, akkor a pixel akar adatokat küldeni a régire és nem fordítva.
Szerintem elengedem ezt és majd manuálisan egyesével lesz telepítve mint nekem. Úgy látszik meg kell szokni, hogy ez ilyen...Köszönöm a segítséget
-
tom570
aktív tag
válasz
grizlisandor #5428 üzenetére
Köszönöm, ez alapján próbáltuk.
Igen, ez alapján lett csinálva, az alkalmazásokat mégsem telepítette, 2x is nekifutva. Majd a Párom elkezdte beállítani magának, de gondoltam utólag még lehetne az appokat egyszerre kijelölve telepíteni a régi S10-ről, megjegyzem nekem sem mentek át az appok P30-ról.. de mindegy is már -
Enclave
aktív tag
válasz
grizlisandor #5387 üzenetére
Köszönöm a tippet de pont itt néztem, hogy P9P és S25 között a 100% web esetén (hozzám ez áll legközelebb), kb. 1:50 előnye van a P9P-nek (11:41 vs 9:52), ami számomra már jelentős eltérés, az 1:50 plusz nálam egy egész nap kb...
-
zssas
tag
válasz
grizlisandor #5265 üzenetére
Jogos! P8, de időközben rájöttem mi lehetett a baj. Nem töröltem az IMS+Shizuku után az ims APN-t. Most kitöröltem és működik vagy a tegnapi OTA miatt, bár nem tartom valószínűnek!
-
Radír04
csendes tag
válasz
grizlisandor #5245 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
-
sanca72
tag
válasz
grizlisandor #5232 üzenetére
Ezt kell telepítenem graphene os ? Hogy tudjak hívást rögzíteni ?
-
MC Pite
veterán
válasz
grizlisandor #5121 üzenetére
Ez ilyen, elfelejtették levenni a mintát a szervizben.
Amit elfelejtettem írni: Ha gariztatni külditek a telefont, ne az eredeti dobozában, mert az megy a lecsóba.
-
Picco
addikt
válasz
grizlisandor #5130 üzenetére
ebben a meretben, faltol falig kijelzovel kene egy p9p kepessegu telo, azonos uzemidovel...kezem lo biliben
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #4945 üzenetére
több ilyen besorolású cuccom van tőlük, egyszer volt gond, visszaküldtem, visszafizették. Pont ma kaptam amúgy vissza az 1 éves pixel8 am árát. Visszaküldtem gariban, lejárt a 30 nap, jött vissza a pénz.
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #4943 üzenetére
nem kell bevállalni, visszaküldöd ha gond van. ezer ilyen újszerű cuccot vettem már ott, mind új volt. van használt besorolás is 12 hó garival
-
tomboy0013
veterán
válasz
grizlisandor #4890 üzenetére
Én mondjuk nem is értem minek beírni mindig ezeket a frissítéseket. Ez nem Xiaomi, itt jön a frissítés és az értesítés is 1-2 napon belül. Nem kell hozzá régiót állítani meg ilyenek. Szóval mindenki megkapja róla az értesítést, felesleges külön jelezni.
-
nyitom
aktív tag
válasz
grizlisandor #4888 üzenetére
Este jött meg.
-
tknof1871
őstag
válasz
grizlisandor #4806 üzenetére
A dixlexia megint lecsapott rám. -
BoB
veterán
válasz
grizlisandor #4542 üzenetére
Nem mondtam hogy csak "ti" vagytok érintettek, de ez tény, ha tetszik ha nem.
-
BoB
veterán
válasz
grizlisandor #4539 üzenetére
Az "a" modellekben gyengébb GPS van.
-
Mclovin
senior tag
válasz
grizlisandor #4459 üzenetére
Lassan egy hét eltelt, de nem mondanám jobbnak a helyzetet. Letöltöttem az összes lejátszási listámat, hátha segít, de nem nagyon. Messenger ötször több SoT-val, időben hasonló háttérben futással 24% akkuhasználat, Spotify pedig 27%.
-
BoB
veterán
válasz
grizlisandor #4519 üzenetére
Ez már bele van számolva abba amit írtam / linkeltem...
-
tomboy0013
veterán
válasz
grizlisandor #4375 üzenetére
Egy ember írta hogy nem tetszik neki egy új feature, 1-nél meg van valami gond. Rengeteg hibát látok, szerintem ne frissíts
-
Fuxosbömis
tag
válasz
Én tegnap frissítettem. Semmi gond, tökéletesen fut. 7a
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Fentebbi problémákat éppen 7a-ra írtam
-
BoB
veterán
válasz
grizlisandor #4041 üzenetére
Így hogy felmerült itt a topikban is mint egy nagyon várt Android 15 újítás kíváncsi voltam, de szvsz szerintem sem egy "nagy valami"...
-
válasz
grizlisandor #3984 üzenetére
így. amíg nincs összehasonlítva azonos telefonnal, azonos erővel, azonos tárggyal, azonos ponton, addig ez inkább hitvita.
-
Csendeske
aktív tag
válasz
grizlisandor #3849 üzenetére
Köszönöm!
-
slice14
veterán
válasz
grizlisandor #3768 üzenetére
Nálam P9 esetén alapból ment a VoWiFi Yettel eSIM-el. Annyi hogy át kell állítani WiFi preferáltra.
Valamint a kijelzés az operátor kijelzés után "WIFI Hívás" felirattal történik, nem ikonnal a térerő mellett. -
*RLaci*
addikt
válasz
grizlisandor #3772 üzenetére
P8-on Telekomnál is megy.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Pixel 8 Yettel vowifi nincs alapból, aktiválva van, de nincs.
-
stigma
addikt
válasz
#3768grizlisandor , #3769winbox :
Köszönöm mindkettőtöknek az infót, jó pár óra utánna olvasgatást spóroltatok nekem. -
Landor
tag
válasz
grizlisandor #3593 üzenetére
Augusztus 27.
Sikerült közel egy hónap alatt ideérnie -
Landor
tag
válasz
grizlisandor #3432 üzenetére
Ou, az nem jó.
Rendeltem 3MK sima fóliát.
(3431-re ment) -
joysefke
veterán
válasz
grizlisandor #2353 üzenetére
És a 8 (non-pro) vs 8a viszonylatában melyik a nyerő?
Szürkeimporttal kb 30E a különbség, bár a 8 a 210'000 Forintjával már mindenféle okostelefonos lélektani határom fölött van.
-
Tarisznyarák
tag
válasz
grizlisandor #2313 üzenetére
Pixel 6 német Vodafonnal Svájcban mindenhol 5G-t jelez, máshol sehol. Amúgy nem érzem a különbséget.
-
Varoz
addikt
válasz
Kolléga állítja, hogy élvezhetjük. Remélem igazolja is, nem csak kommentelget.
-
laczkaba
aktív tag
válasz
Jól emlékszel.
-
Rommel6600
őstag
válasz
grizlisandor #2297 üzenetére
Beázott és hamar meghalt az előző telefon, a 3 év gyári garancia épp, hogy lejárt, és az egy dolog, hogy se kedvem nincs az ilyen flasheléses kísérletezésekhez, de a garit elbukni nem szerettem volna. Ígyis kétszer kellett gariztatni a készüléket. ☝️
-
zssas
tag
válasz
grizlisandor #2270 üzenetére
Teljesen mindegy,ha ugyanarról a pontról fotózok,ugyanolyan fényviszonyok mellett, akkor is a P8 szimplán szürke,maga a fal meg zsálya zöld, ahogy az iphone-os képen látszik is a zöld árnyalat, a P8-nál semmi szín semmilyen szögből, fénynél,stb... köze nincs a valós színhez, de kinti képeknél is hasonlót tapasztalok csak nem ennyire durván. Amúgy P8 pro is ilyen?
-
zzola
titán
válasz
grizlisandor #2194 üzenetére
Vodafone-nál is problémás a Pixel mobilokon a VoLTE.
-
L4mie
veterán
válasz
yettel...én 2020 óta szívok emiatt a p30 al, és nem lehet kikapcsolni a volte-t, betelefonáltunk és 1 hét múlva visszakapcsolta az automata, telefonáltunk megint, megismétlődött...
-
PACSA75
őstag
válasz
Állítsd be a hívásátirányítást a két sim között, hátha megoldja a problémádat (vagyis áthidalja).
-
floratm
senior tag
válasz
"Sokszor kapok értesítést, hogy nem fogadott hívásom volt..."
Ez nem pixel ficsor. Más tipusnál is előfordult nekem csak még bejövő hívás sem jött csak nem voltam elérhető.
Sim csere után megoldódott....Meg az is elég misztikus hogy a 2 yettel sim miért produkál eltérő jelerősséget.
-
morfondőr
addikt
válasz
Fene se érti ezt! Nekem meg pont a frissítés után oldódott meg ugyanez a probléma két telekomos simmel.
-
válasz
grizlisandor #2125 üzenetére
Szerintem a proci típusa felesleges a topik nevébe, de mindjárt beállítom, hogy ha valaki arra keres rá, is kidobja a kereső.
-
MC Pite
veterán
válasz
grizlisandor #2125 üzenetére
Igen, azt akartam, de nem mindenki vágja mi a Tensor, ezért lett 6/7/8; hogy a 6+ topikba ne legyenek szétszórva és megimételve a kérdések válaszok.
De már pörög eléggé, így általános lett vacs indítványozásáraCustom rom/root: Amikor nem volt huvatalos volte support, akkor rootolnunk kellett. Pár hetente a google változtatott valamit és nem ment az nfc fizetés, keresféltem, frissítettem, pár hétig ment. Mikor lett hivatalos support, mi visszatértünk inkább gyári romra.
-
Helga0203
tag
válasz
grizlisandor #2123 üzenetére
Át lett javítva a topik címe úgy tűnik.
Egy "általános" Pixel topik címében amúgy is felesleges 3 modellt említeni, mert így ha szigorúan nézzük, akkor a régebbi modelleket és az ősszel érkező Pixel 9-et nem is szabadna itt említeni! -
K82
őstag
válasz
grizlisandor #2116 üzenetére
Arra gondoltam h búcsút inthet a 4G adta kiváló hangminőségnek. Persze, fog tudni telefonálni, ezzel nem lesz gond, nem Tensor hajtja.
A zasszony néhai 4a 5G-jén is azonnal észre lehetett venni a 3G hálózat lekapcsolását. -
zoltanz
nagyúr
válasz
grizlisandor #2116 üzenetére
Értem, köszi!
Melyik telefonok bugosak VoLTE vél? -
zoltanz
nagyúr
válasz
grizlisandor #2113 üzenetére
A bootloader indító menüjében csináltam hard reset et Ugyanúgy negatív azérintés nélküli fizetés
-
L4mie
veterán
válasz
grizlisandor #1979 üzenetére
Szimpatikus a pixel, főleg mert mai szemmel, kompakt telefonok, de így, majd tendálok a sima 8 felé.
-
dragon1993
őstag
válasz
grizlisandor #1827 üzenetére
Ott a Samsung magyar garancijegyével érvényes Magyarországra, (szolgáltatótól elég számla az kivétel)
A GSM boltos számlát nem fogadja el a Samsung, visszaviszed a GSM boltba és ő meg visszaküldik oda ahol vették / ők javítják / elsumákolják. Szerintem a googlenek nincs joga betiltani a szürke importot. -
Blamazs
senior tag
válasz
grizlisandor #1688 üzenetére
Ez biztos? Említik ezt valahol? Eddig is mindig az volt jön az 5G de nem jött, sem a wowifi. 6a-ra legalábbis nem jött.
-
-
K82
őstag
válasz
grizlisandor #1508 üzenetére
Csak ha baja lesz, mert akkor utazhatsz az Államokba legalább két hétre. Nem akkora szívás, de nyilván egy telefon gariztatásáért kicsit luxus.
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #1504 üzenetére
amúgy mi más alapján adna?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Persze.... Ahogy kollega is írja.
-
K82
őstag
válasz
Mindig az alapján ad. A garancia adott régióban az oda szánt telefonokra él, vannak minimális hardveres eltérések amiért pl. egy US modellhez nem nyúl hozzá az európai szerviz.
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #1502 üzenetére
megoldják a vámmentes bejutást pontosabbam, de igen így csinálják.
-
K82
őstag
válasz
grizlisandor #1477 üzenetére
Nálam meg sehogy se. A kapcsoló megjelenik, de airplane módba kirakva csak wifin nem hajlandó kimenni a hívás. Nem olyan régi a SIM, egy csere megoldás lenne de lusta vagyok (vagyis inkább nincs kedvem) beballagni a rossz és még rosszabb helyen lévő két üzletbe.
Meg ugye anno kaptam mailt a Vodától, ez alapján meg nem is csodálkozok:
"A SIM kártya száma (ICCID) 7. és a 8. karaktere 31-re végződik, például: 89367031. Ha ettől eltérő érték szerepel, mindenképpen célszerű egy SIM-kártya cserét végezni, ellenkező esetben a VoWiFi nem használható." -
tomic
addikt
válasz
grizlisandor #1232 üzenetére
Most vagyok túl a 3-on.
Visszaküldöm a p...ba. Ez nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest