Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#37048) echterion válasza simo9555 (#37047) üzenetére


echterion
nagyúr

Hát, nagyon fasza amúgy a gép, nagyon tetszik nekem a Predator 17x: csendes, szép és böhöm nagy kijelző, bivaly a gép, de sajnos a hűtése nagyon zavar, nehezen tudom megszokniazt, hogy folyamatos WD alatt 80 fok felett van tartósan a cucc. Ebből ugyan sokat nem veszek észre, mert még az ölemben sem melegíti fel a tojásokat, de azért a tudat zavar. Erős késztetést érzek arra, hogy visszaküldjem a feladónak, mert ez nagyon nem tetszik, fél milláért azért többet várnék egy lapostól. Persze tudom, hogy 170W vga, meg 45W i7, de akkor is: levettem 50W-ra a turbó tdp-t a procinak, meg -155mV (ami azért átlag felett UV, ennyit nem bírt eddig egy procim se) és akkor 80+ fok folyamatos játék alatt. VGA 0,9V-ra lehúzva 78-80 fok között ugrál. Hát nyasgem. :U
Persze tudtam, hogy mit veszek, mert Darth Revan mindent leírt róla korábban, csak nem számítottam rá, hogy ez ennyire zavarni fog, illetve bíztam benne, hogy sima pasztával is lehet 80 alatt tartani a procit meg a vga-t.

Na mindegy, holnap meglátogatom Attist, hátha tudunk vele valamit kezdeni, aztán ha utána is ez az érzésem lesz, akkor bekaphatja az Acer ezt az amúgy tényleg igen fasza gépét.

**********

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.