Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Erste... bank???
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Never79
tag
válasz
inf3rno #44907 üzenetére
Igen ezzel én is így vagyok, csak versenyen utoljára decemberben voltam. A tavasziak érthető módon kimaradtak, benne számomra az idei főversennyel, s így már kevés ingert kapok.
bajnokpityu: ez a stabil, neutrális dolog nálam sem teljesen igaz. A teóriám az, hogy sok függ a cipő kialakításától is és/vagy hogy mennyire fáradt a lábam. Van egy Hoka Bondim, ami neutrális tök jól érzem magam benne (megjegyzem 1500 kili körül van most belerakva és még csillapít). Bemérettem a lábam, stabil cipőt ajánlottak... Hoka Gaviotát vettem. Jó-jó, de Bondit még mindig jobban szeretem.
tomcica: köszi ez most így jól jött, jövök neked eggyel, ha esetleg találkozunk egyszer
. Ezt a meditáció dolgot mindenképp ki fogom próbálni! Nagyon jól hangzik. Persze a sétálás taktika csak vicc volt, nem arra készülök
igyvanferi: esetleg kicsit odébb, Pilisszentlászlótól van egy kör trackem: 21 km 900-1000 szint, benne Vörös-kő, Nyerges. Meg onnan indul a Spartacus ösvény is (még nem voltam), de nagyon szép a képek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LG LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest