Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81358) bot1978 válasza Tulku (#81353) üzenetére


bot1978
senior tag

Vékony az a gyűrű, ráadásul alu. A hsz-t tovább tartott megírni, mint ezeket elvágni és kibontani a drivert.

A szomorú az, hogy ehhez a bontott driverhez mérhető sincs után gyártva külön. Amit lehet rendelni aliról az meg sem közelíti még egy 10k-s füles gyáriját se sajnos. Ma már csak a BT verziót lehet kapni ebből, de azt meg 50k körül láttam, amikor rákerestem, hogy hibásan ér e ez vajon 3k-t. Olyan 20k körül volt a sima vezetékes. Azért hallani rajta.

EQ-val nem rossz. Ha nem tolakodó a mély onnan már a felbontása jó. Ahhoz képest, hogy csak egy hangszóró hozza azt a prémiumos részletességet, csak fura, hogy EQ nélkül ennyire rossz, valahogy sok a mély. Persze lehet, hogy számít valami vajnyit, hogy nem az eredeti hüvely van mögötte. Ki tudja, lehet hogy rontottam rajta.
Végül is nem bántam meg, 3k-t nekem megért, mert nincs jobb, amit beletehettem volna, de FiiO nélkül ez a füles nem jó.
Telefonnal már van annyira gáz, ahogy szól, hogy lehet, hogy valami olcsóbb kínai is jobb.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.