Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81028) Astrolagoon válasza XP NINJA (#81027) üzenetére


Astrolagoon
junior tag

LG és pár kinai PL Meizu egyes cuccai nyújt kb elfogadható szintet akik ráfekszenek külön a zenei részre.
Huawei,honor de még a samu,szifon is szerintem borzalmas.Elrecsegni jók szóljon valami szól is.. .. de már egy 100 dolláros Shanling M0 is HIFI orgazmus/menyország bármelyik telefonhoz képest.
Lehet ezeket equzni root után "superaudiomodokat" telepíteni.Dinamikát ,teret transzparenciát akkor sem fogsz lelni.Igaza van a kollégának nincs értelme kábelesen reménykedni!

Ellenben egy jobb aptx HD /LDAC képes fülessel jobban járnál.Bár ennek ára van 30 körül nem tudom,hogy áll most a vezetéknélküli piac :F
Android 8 tól elméletileg a legtöbb Droidos készülék ismeri ezeket a modernebb vezetékmentes kevésbé veszteséges codeceket.

Szerintem ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.