Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
koszi! ahogy nezem pont eladta
egyebkent nem lesz valamikor topic meeting ahol meg lehet hallgatni az iemeket?
nekem igazából dinamikis driverrel kene elso sorban fules, volt egy IE8-am regen, amit szerettem de nem voltam teljesen megelegedve vele. tul "airy" volt, foleg elektronikus zenehez. es vegig megvolt az az erzesem, h egy nagyon draga amp+dac lanc kene hozza, ami mostmar az okostelefonok idejeben meg kevesbe teszi kecsegtetove.
arrol lehet tudni, h. az ie80 milyen a 8-hoz kepest? majd rakeresek, ma kesobb, ha lesz idom amugy.
-
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Futáshoz, kocogáshoz kellene egy jó fülhallgató. Van egy Sennheiser CX 400 II-őm, de ezt nem szívesem fognám be erre a célra (mert féltem ), de van egy pár ezer forintos Denon-om is (In Ear és azért nincs rossz hangja). Gyakorlatba még nem próbáltam, de szerintetek ez a kis Denon is megfelel a célnak? Eléggé szoktam izzadni futás közben, így nem tudom, ez mennyire számíthat a fülesnek. Vagy vegyek inkább egy direkt sport célú olcsóbb fülest?
Az ajánlóban a Meelectronics M6 van egyedül ilyennek megjelölve, de ez és a P-jelölésű változata is alig kapható itthon és úgy is kb. 9K volna. Nincs esetleg valami olcsóbb -még elmegy- típus? Max 5K -ra gondoltam.
Vagy hagyjam inkább és jó lesz az a Denon, nem eshet baja az izzadságtól esetleg?
A másik kérdésem az lenne, hogy valami normálisabb karra rögzíthető futós tokot tudnátok ajánlani hozzá (az mp3 lejátszóhoz), vagy hogy melyik webshop árul ilyeneket?
THX!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SunMount3r #65506 üzenetére
Szerintem sok baja nem lehet, ha nem mártod bele egy tál izzadtságba. De ettől függetlenül vehetsz valami kínait a célra, ilyen Awei, meg Rock Zircon meg hasonló fülesek elég olcsók (külföldről rendelve). Én sportra fül felettit vennék.
Mondjuk hozzáteszem, hogy akár a CX400 helyett is vehetnél egy zenére jobb fülest, és azzal is lehet futni
-
őstag
Sziasztok,
van tapasztlat az RHA MA750i fülesek tartóságáról, vajon érdemes lehet megvásáolni egy gari nélküli új péndásnyt 20K-ért?
-
Zola007
veterán
A képen lévő illesztékekből érdemes venni ,ha a gyári gumiharang helyett szeretnék más kipróbálni, de könnyen megszokható legyen?:
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
darvinya
titán
Itt egy Android-os app amivel lehet tesztelni mettől meddig tart a hallásunk.[link]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mzso
veterán
Ez szerintetek milyen? https://www.aliexpress.com/item/2016-VT-Audio-Gear-Custom-Made-in-Ear-Earphone-Balanced-Armature-Around-Ear-Earphone-With-MMCX/32686269093.html
Citromsárgát, vagy kéket kell venni, mert az kb harmad annyiba kerül mint a legdrágább szürke.[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
Elég gyatrán van feltéve ez a cucc. Még ha eltekintünk a specifikációnál jelentkező ellentmondásoktól (sensitivity, upgrade cable-wireless), még akkor sem tudnám megmondani a színek alapján konkrétan melyiket veszem, mert azonos árú pl. a sárga meg a kék, meg miért is kéne kisakkozni ezt?
-
PR0JECTNR56
addikt
-
Tulku
veterán
válasz PR0JECTNR56 #65516 üzenetére
Nálam semmit sem csinál...
Alant van vmilyen spec...(3BA+DD) aztán ír dd-től 6BA-ig mindent....Fericskének teljesen igaza van, ez egy katyvasz...Azt már csak óvatosan jegyzem meg, hogy armatúrák hangolása, egymáshoz való viszonya nem merül ki abban, hogy belerakunk egy fülesbe X darab armatúrát (merazjó)...most a BA és DD közös hangolásáról nem is beszélek...
...és persze kiküldöd az ear moldot valahová, aztán vársz egy picit míg elkészül, aztán még egy picit mire ideér...ez úgy számolom legalább két hónap (oda-vissza szállítással)....
....utána pedig vakon all in-t mondasz és felveszed a fülest, hadd szóljon...kemény ügy ez...de szép, mint említettem -
törölt tag
válasz SunMount3r #65518 üzenetére
Nem lesz semmi baja, de nem biztos, hogy olyan jól megmarad fül felett vezetve a kábelt, mert a kialakítását nem úgy tervezték eredetileg (hosszú, merev törésgátló, meg ilyesmi).
mzso: Azért kemény az az oldal Főleg az "angol" szövegek... Earphone text...
-
Tulku
veterán
válasz PR0JECTNR56 #65520 üzenetére
Utolsó lehetőségként rendelnék innen fülhallgatót....ahhoz mindenütt el kellene fogyniuk a világból....
Isten se tudja mi van bennük, s hogy milyen összeállításban rakták össze....vannak azért ismert, nagy nevű, kedvelt gyártók, modellek, inkább abból mazsoláznék....
-
xmaas
őstag
Head-Fi lehet latni par szot roluk azt irtak eleg jol szolnak de erdemes varni amig lesz rendesebb teszt . Az arazas azert van ilyen hulyen megcsinalva mert tobb fajtat lehet rendelni a kek/sarga azert a legolcsobb mert az 1 DD+1 BA verzio tobbi halad felfele arban is tobb armaturas kiszerelesek stb .
Valaki erdeklodott a Rose Technology fullesekrol amiket penonaudional lehet venni Head-fi Rose technologies thread.
Csupan jo dolgokat irnak roluk es baromi szepek szerintem , a kozeljovoben venni akarok en is egy olcsobbat 1BA+1DD Rose No.7 verziot -
davidj92
tag
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve. A medve az megöl.
-
törölt tag
Inkább az új Fender fülest vegyétek, ne azt a nevenincs kínai izét
-
bubi92
őstag
A kinézett fülesemre fejhallgatoplaza közölte, hogy elfogyott(ennek ellenére most is fent van az oldalon), úgyhogy újra kezdhetem a kutakodást.
Elvárásaim:
-hozza a soundmagic es18-am minőségét.
-legyen rajta mikrofon
-jó esetben iphone kompatibilis vezérlő
-max 10kEz a tennmak pro egész jónak néz ki, hozza az es18 minőségét? Vagy ti mit ajánlanátok? Kicsit tartok ettől a fül felett vezetett kábeltől.
-
haiiro_o
tag
Sziasztok. [ezzel a Mi In-Ear Headphones Pro] Fülessel valakinek van tapasztalata?
Találtam egy magyar oldalon is "hasonlot"? [aminek más a neve de ugyanúgy néz ki?]
Mit gondoltok rőla? Esetleg piston 3 at el lehet magyarországon érni valahol?
köszi. -
veector
senior tag
-
Tulku
veterán
válasz veector #65530 üzenetére
Felépítéséből következően ha hozza a dunu 2000J szintjét akkor jó vétel lehet...sajna nekem ez a hangzás (dunu és akg k3003) nem jön be, de sokaknak igen....
Sheratan: annál is inkább, mert itthon lehet kapni, esetleg garoztatni...bár ezek nem CIEM-ek, de attól lehetnek kényelmesek...
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
BT füllhallgatók között van ajánlott 20k körül?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Koncertekre, fülmonitor jellegű funkcióra milyen olcsó, de strapabíró fülhallgatót tudnátok ajánlani? Pl. A Vsonic VSD3 meg is felelne, de annak meg pont szétmegy a kábele.
Előre is köszi!Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Tulku
veterán
válasz korpicschess #65534 üzenetére
Fülmonitornál lényeges a zajszigetelés és az állandó illeszkedés, kicsúszás teljes elkerülése...ezekre legalkalmasabbak a CIEM-ek....viszont az olcsó kritériumnak nem felelnek meg valóban....
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
A fül feletti kábel kialakítás szemüvegeseknek nem kényelmetlen egy idő után?
20000-25000Ft körüli áron milyen fülest tudnátok ajánlani az alábbi specifikációkkal?
-v karakter, vagy enyhén mélykiemelt
-egyenes kábel
-cserélhető kábel, vagy mikrofonos, távirányítós kialakítás (hangerő le/fel, play/stop, hívás letesz / hívás felvesz, szám léptetése gombokkal)Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
törölt tag
válasz takacsbotond #65536 üzenetére
Napszemüveggel nem kényelmetlen. Be tudod tenni a kábelt a szára alá is, vagy akár egymás mellett is elférnek. Egyenes kábelesből cserélhetőt én nem láttam olyan sokat, fül felettiből akad, de inkább a drágábbaknál.
-
nagyúr
Sziasztok!
2 ársávban keresek fülest, agybadugóst. 10k és 20k. maximumokkal.
Mélykiemelt, 3 gombos vezérléssel, android kompatibilisen (hogy droidos telefonon is tudjam a hangot állítani, ne csak play-pause).
Létezik ilyen?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
törölt tag
válasz takacsbotond #65538 üzenetére
Most így hirtelen Audio Technica iM50 és iM70 mozog ilyesmi ársávban, cserélhető kábellel. Használtan, vagy akciósan Shure Se215 is beleférhet. Egyébként minden kábel cserélhető, csak egy kis ügyesség és forrasztópáka kell hozzá
icecave: Ilyet, ami működik droidon én csak a Xiaomi és 1more füleseit ismerem. A többieknél elég kérdéses a hangerő állítás. 1more dual driver hibrid be kell férjen 20 alá, a Xiaomi hibrid meg 10 alá.
-
Zola007
veterán
válasz takacsbotond #65536 üzenetére
én 2 napja hordom fül felett a kábelt szemüveggel, de szétb az ideg, ha hirtelen le kell venni.
Biztos bele lehet jönni, de tegnap majdnem lerántottam az utcán a szemüvegem a betonra.
Kényelmes és helyén marad a füles, de ha gyakran ki kell szedni, akkor inkább nem úgy hordd.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz takacsbotond #65544 üzenetére
Nem igazán. úgy nem simul bele a fülkagylódba, nem hiszem, hogy kényelmes lenne. De nem kell annyira félni a fül feletti kábeltől, én nem is szívesen használnék mást már. Megszünteti a kábelzajt, nem mozdul ki olyan könnyen.
-
thingol
tag
https://www.aliexpress.com/item/New-SENFER-4in1-Balanced-Armature-With-Dynamic-In-Ear-Earphone-With-MMCX-Cable-HIFI-Earbuds-Headset/32704446839.html?spm=2114.13010608.0.57.49jQ5f
róla mit gondoltok? én nem bírtam ellenállni neki néhány headfios értékelés alapján, már úton van, kíváncsi vagyok...
audiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol
-
vicze
félisten
Csak egy jó tanács, olyanoknak akik USB-C-s telót szeretnének és DAC-kal akarják használni.
Nem létezik jelenleg USB C -> micoUSB OTG képes kábel, szóval ha a DAC microUSB csatlakozós nem fog semmilyen formában működni a zenehallgatás egy ilyen készülékkel.
De ha valaki találna, szóljon.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz thingol #65548 üzenetére
Orosz aliexpressz...kemény....
Volt már itt szó ezekről a nevenincs kínai csodákról....szerintem kevesen képesek dd-t és ba-t értelmesen egymásra hangolni...de legfeljebb lesz egy mmcx-es kábeled...
Modern zenén valahogy biztosan megszólal...Hedfin meg minden gyönyörűen szól.....persze ettől még lehet akár jó is....30 dollárért....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs