Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
Én mem vagyok akkora hangtechnikus, még 1 keverőpulttal meg erősítővel elboldogulok, de annyira nem zaklat a téma... 10000 ftnál drágább fülest nem vennék semmi esetre, ez biztos. Mellesleg én amikor a 256os mp playeremet vettem, még nem voltak az emberek ilyen nagykbps mániásak, szinte minden szám 128as meg 192-es volt, a 256os már nagynak számított. Most szinte minden zeném 256-320 közötti bitsebességű.
Majd lehet, hogy veszek 1 Creative X-Fi-t az tuti jól szól a hozzá adott fülessel, mivel az a Creative legjobbja(állítólag).
Van most 1 haverom, aki pmp-t akar venni, és nagyon hajtja nekem az ipodot. Mondtam neki, hogy sztem nem ér 50et a touch, nem tud annyival többet, mint mondjuk az X-Fi 30ért. Én vagy X-Fi-t veszek, vagy vmilyen iaudiot meg Sennheiser fülest hozzá, ha nem leszek megelégedve a Pioneerrel, ami most van. -
picur220
veterán
Azok a SanDiskek ennyire jók?? Nme hallottam még olyan ajánlást, hogy "vegyél SANDISKET" senkitől... iAudiot nagyon dícsérik, meg az irivert.
2. Az a füleserősítő nagyon kell?? Javít a hangzáson is, vagy csak a hangerőt emeli?? Mennyire kell hozzá jó füles, hogy jól szóljon?? -
33as
senior tag
Az iPodok hangzásvilága egyenlő a "fossal". Hidd el, nekem van-volt hozzájuk szerencsém!
Nálam csak ezek a márkák jöhetnek szóba, persze ha Audiophil hangzásvilág a téma: Sony A720/A820,Cowon iAudio, SanDisk Sansa Clip, Creative Zen X-Fi
Persze megtámogatva valami jóféle agybadugossal!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
celf
őstag
a nemet boltok egyebkent kicsit mostanaban dragak.
lehet innen olcsobb lenne.amugy ha mar elhataroztad, h adsz a quality-re akkor sztem emgerhet kicsit tobbet kiadni.
meg nemart egy eros hangforras, mert jobb fulhallgatoknak tobb akako kell nincs mese.
vagy vegyel kis fuleserositot, mert elvileg sokkal reszletesebb lesz tole a hand.
de tobbet nem tepem a szam[ Szerkesztve ]
-
unyadavid
senior tag
Ja csak az a helyzet, hogy most nincs olyan sok zsém! de mondjuk egy cowon D2 beleférne és ahhoz vennék cx300-at vagy valami hasonló árút ( a cx300 az edigitalba most csak 8000 (nem az ujabbik) ).
Ja meg amit linkeltél a hifiheadphones.co.uk nem szállít magyaro.-ra
[ Szerkesztve ]
-
Windex
tag
Valóban jobb lenne a Shure és társai, de az már nekem a nagyon drága kategória.
Tovább nézelődtem neten, sikerült még jobban összezavarnom magamat.
A cx 400 kiesett a sorból. Az új felállás az AKG 324P és a Sennheiser Cx 95.
Megér az AKG-hoz képest +4K-t a CX95? ( így durván kijönnék 14K-ból postával együtt) -
bwoay
nagyúr
hosszú a kábel, miután hosszabbító nélkül nem ér el a lejátszóig a füledtől,
hosszabbítóval meg még marad is belőle bőven, amit tekerhetsz bele a zsebedbe,
plus lesz egy aljzat meg jack dugó rajta, amik lengedeznek jobbra-balra.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Windex
tag
Láttam én is, hogy hosszú a bejáratás, de ez annyira nem gond. A hosszú kábel csak áldás lenne számomra, mert az eddigi füleseim nagy része elég rövid kábellel volt. (mégiscsak ~2 méter vagyok )
Kábelzaj nem zavar nagyon, mert nagyrészt buszon használnám, csak keveset kell gyalogolnom.
Úgy tűnik akkor marad a CX 95, igaz kicsit több, mint amennyit rá akartam szánni.jicsin72: Én is menni akartam mostanság a Saturnba, de ha meg tudnád mondani, hogy mennyiért árulják a 324P-t, akkor megspórolnál nekem egy utat.
-
zeorsdfd
senior tag
-
BloodRay
veterán
Nem lehet ám sokkal kényelmetlenebb ez mind az átlag agyabadugós.
Valójában csak annyi az eltérés, hogy ennek mozog is a nyaka és talán emiatt könnyebb beigazítani a fülbe. Szerintem ezek a fülesek csak ár/érték szempontból nem érik meg, egyébként jók."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Windex
tag
Rokonom nézelődött pár boltban, és azt mondta 100 euro körül volt az ára.
Jó árak vannak itt ebay-en, de félek valahogy ettől a garanciától. Bármit vettem eddig, pár kivétellel, mindig meghibásodott garancia időn belül, és tudtam helyben cseréltetni. Ezzel kicsit macerás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Windex
tag
Külföldi rendelést kihagyom valószínűleg.
3 céggel beszéltem eddig, de mindenhol azt mondták, hogy nincs vagy elfogyott. Igaz csak neten keresgéltem eddig, mert nem vagyok pesti. (illetve Debrecenben sok helyen megnéztem, de semmi)Valahogy csak sikerül összehozni a dolgot.
-
Windex
tag
-
adnoctum18
senior tag
A metro-fi 100tól ne várj sokat, hangban bőven a CX300 alatt van.
Nekem van egy, de 3 hónap alatt megtört a vezetéke.Szerintem nem éri meg még azt a 20 dollárt se.
Valószínűleg én kérdeztem anno róluk...
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
adnoctum18
senior tag
-
need
addikt
-
addikt
sztem meg az az "n.f.s." hogy a gyártó honlapján nincsenek adatok a régi kütyükről... nyílván azt látnák az emberek, hogy semmi változás, de az új drágább mint a régi így a népek nem azt vennék ami drágább
amúgy engem is kezd érdekelni ez a cx55... túl sokat olvasgatok
(#5871) Gordiann: az egyik szk.iskolai tanárom még jó régen azt mondta (regélt róla jó sokat), hogy a visító magasak teszik tönkre, mindenféle ábrákat rajzolt meg minden vicces volt... valami halló szerveket is rajzolt a táblára hehe
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
addikt
a végéhez: igen tudom, de úgy jár az agyam (lehet rosszul), hogy ha megnézem a Sennheiser fülesek adatlapjait akkor azok egymáshoz mérten adnak valami kiindulópontot, más márkákkal nem vetem össze ezeket az adatokat, mert az hülyeség lenne, mint pl a hűtőknél/tápoknál is közlik a cucc légszállítását/zaját és van sok elég nagy gyártó aki akkorákat hazudik, hogy már repedezik a mennyezet... aztán mehetnek a Jenőhöz....
majd a napokban még nekifutok más fórumoknak és tesztek/vélemények olvasásának... ma már túl korán van ehhez Én meg 6:10kor kelek... nomeg ma is megvót a 11 és fél óra meló... izé tegnap vagy mi... ma szintén lesz valami hasonló túlóra
eddig a cx55 jött be árban (10K alatt kapható), persze a legjobb valami 5Kért vagy alatta i7 minőségben hehehe... na mostmár télleg elfáradt az agyam
szerk: Te már a sokadik vagy aki "benedecko"-nak hív[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
picur220
veterán
Volt már a fülemben, de nem Sennheiser, hanem 1 Sony, de azon nem vettem észre, mert csak beltéren használtam, nem arra figyeltem, hogy mennyit szigetel, hanem hogy hogyan szól, mellesleg nem volt rossz...
Miért, van (hallható) különbség?? Sokak szerint nincs, én még nem próbáltam, de nem sok különbség lehet, pláne az olyan botfülűek számára, mint én...[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Nem volt túl nehéz...
asadasad22: én sem valószinű, hogy fogok...
ambrus14: Sztem CX500 elég jó lehet, de a többi sem rossz... AKG-t ne vegyél ebből, mert sokak szerint a sennheiserek vmivel jobban szólnak, jobb bennük a mély. Én személyesen nem tapasztaltam, mert nincs IEM-em...[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
az IE 8 meg az ultimate fulhallgato. nagyon profi basszussal, iszonyu nagy belso hagterrel.
Az IE8-cal halkabban hallgatom a zenét, mint a CX300-zal... Olyan a hangtér, hogy egy csomó hang mintha nem a fülesből jönne, hanem valahonnan a térből, emiatt mindent tisztábban hallok, igy elég halkabban is szólnia...
kezzel tudo allitani a bassust,
A 4 fokozatból a másodikon hallgatva nekem elég is a mélyből..
amugy nekem IE 8 van tervbe veve.
Teljesen megértem. Ha belefér a keretb, és sok zenét hallgat az ember, akkor megéri. Egy ipodtaccs-hoz képest nem is olyan sok..
Tervezek majd egy cserélgetős összehasonlitást az IE8, a CX 300, és a PX200 között, de még nem jutottam odáig.
-
picur220
veterán
Nekem nincs ebben tapasztalatom, ha meghallgatnám, lehet, hogy tudnék dönteni (lehet, h nem...), szerintem a CX 550 drága, de ettől nem biztos hogy jobb, a 95-55 között meg biztosan van különbség, bár ezek között az árában nem nyilvánul meg. Én személy szerint inkább a CX95-öt venném, nekem vmiért szimpatikusabb.
-
picur220
veterán
Wazze, akkor most hogy is van ez??
"hat azt olvasni, hogy az IE 6 nagyon jo. az IE 7 kurvajo"
(értem, mit mondasz, csak kötözköni akartam...)
Na nekem elég lenne egylaza CX55 vagy 95, bár nem tom mi a különbség, meg kéne hallgatni, csak sajnos nincs olyan ismerősöm, aki szerint megéri 10k-t költeni egy fülesre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hálózati / IP kamera
- Bluetooth hangszórók
- Renault, Dacia topik
- Politika
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest