Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Not bad. Csak most nekem sincs iphone-om, különben rögtön ugranék rá.
Vagy vegyek miatta egy iphone-t?Látom, hogy sgsII-d van. Nekem is az van, előtte sima SGS-em volt (voodoo sound-al), hangminőség szempontjából megbántam a cserét. Amúgy minden másban jobb (kivéve a melegedést).
Abban reménykedek, hogy JB-el tud majd digital out-ot. [link] De túl sok esélyét azért nem látom.
Mióta ez van, nem is hallgatok mobil eszközről zenét, így a fülhallgatóim is pihennek. (BW B2, Shure se530) Előtt az sgs-t meg elég sokat hallgattam. -
zack
nagyúr
válasz bigmasterg #25801 üzenetére
S2-ön én is csak végszükség esetén hallgatok zenét.
Ezért vettem a Fuze Plus-t.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz Jembumbi #25795 üzenetére
Nem azt! Csak 30k-tól merik ráírni, hogy profi stúdiós cucc! Az élet már 15-nél elkezdődik... Viszont a Shure SE-215 pont az, amiért érdemes lehet koplalni, de olvass utána! (head-fi.org egy szinte kimeríthetetlen forrás fej-/fülhallgató témában!) Illetve pontosítok: ha 15-20-at rászánsz, mindenképp olvass utána, és óvakodj a fizetett tesztektől! (nagy, és elsősorban nem tesztelő oldalaknál, pl. Head-fi és innerfidelity.com nem ilyen.)
Az Etymoticokra is rá lehet nézni, legendásan jól szigetelnek, csak az ajánlott hf5 ebayről is 150$/100£ környéke szállítással együtt + a macera, Mo.-n meg fogalmam sincs hol kapni... Első körben nézz körül head-fin, hátha van valakinek dobos tapasztalata se215-el! -
contaxg
veterán
válasz Alan[HUN] #25804 üzenetére
Éppen a héten adtam el egyet egy dobosnak!
Végül is meg lehet kérdezni tőle, hogy mi a véleménye...A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Volt nekem a SanDisk Sansa lejátszómhoz agybadugós gyári füles. Annak gyönyörű szép, tiszta hangzása volt, emellett valami nagyon komoly mélyet adott le.
Tönkre ment ez a füles, nagyon vékony kábele volt és megszakadt egy hirtelen mozdulat után. Szeretném leváltalni, de maximum 5000 Ft-om van rá.
A lényeg, hogy szintén agybadugós legyen (ami benyomható a hallójáratba), erős mély hang mellett tiszta magas hang is fontos. Itthon bolti forgalomban keresek ilyet, pl. a nagyobb műszaki áruházakban.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
válasz bigmasterg #25810 üzenetére
Sajnos már régen kidobtam.
Látom, sokan ajánlják olcsó kategóriában a Maxell Metallic fülest. Másrészt cimborám mondta, hogy ezek nagyon hamar tönkre mennek.
Most voltam futólag a Piros Hülye Boltban. Látom, hogy 3-4000 között már külsőre egész jól kinéző Panasonic, Sony és Philips fülesek vannak.
Kösz a linket. Megy a kedvencek közé!"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
zooltan93
csendes tag
Üdv!
Nokia C2-höz szeretnék vásárolni valamilyen alsókategóriás (4-5e) "agybadugós" fülhallgatót. Buszon, utazásokkor használnám leginkább, hogy eltöltsem valamivel az időt. Zenéből bármit meghallgatok, bár gondolom alsókategóriánál nem igazán vannak az egyes zenei stílusokra specializált fülesek . Tudtok valami konkrétat ajánlani?
Köszönöm. -
Alan[HUN]
senior tag
válasz Jembumbi #25808 üzenetére
Szerintem a "nagy" neveket könnyebb eladni a népnek. 30+-ért (átlagos hülyeboltos árazást nézve) egy általa nonamenek tartott Shure-t nem fog venni az átlagember, aki meg ért hozzá (a fejes/füles gyártóm többnyire komoly mikrofongyártók is), nem ott vásárol. Egyébként grat a vételhez!
zooltan93: Maxell Metallics, más nem nagyon van... (Amit itt is szoktak ajánlani.) MM-ben kapható jelenleg, azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
Year
tag
Sziasztok!
A Denon AH-C560R vagy a Yamaha EPH-100 tud valaki mondani valamit?
Esetleg tudnátok valami jó hangzásu fülest ajánlani? Igazán hálás lennék
Köszönöm előre is! -
JetiRulez
őstag
válasz JetiRulez #25811 üzenetére
Egy - itt a fórumtémában többek által ajánlott - Maxell Metallics fülhallgatónak lettem boldog tulajdonosa.
Eldobom az agyamat, olyan hangja van! Tiszta, és erős (nem torz) mély. Azonban néhány háttérhang kicsit beleolvad a zenékbe. 3500 Ft-ért azonban ez még megbocsájtható. Hát nem tömörítetlen audió hallgatására lett tervezve.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
freelanced
addikt
Hali!
Erre: Cyber Snipa Sonar 5.1
Milyen fülhallgatópárna megy?Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
ad4m1337
aktív tag
Melyiket ajánlanátok ezek közül?
Vsonic GR06 / Brainwavz M4 / Soundmagic PL50
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz freelanced #25816 üzenetére
Szvsz a Gamer fejhallgatós topikban érdeklődj, vagy minumum a fejhallgatósban...
Nem bírom elhinni, hogy 3+ hónap fej/fülhallgatós topikos ide-oda ingázás után nem tudod feltenni ezt a kérdést olyan helyen, ahol legalább nincs kiírva már a címbe, hogy a kérdésed OFF...
-
törölt tag
válasz ad4m1337 #25817 üzenetére
ha van annyi pénzedrá, akkor GR06 szerintem. az M4 nem annyira jó a "zsúfoltabb" zenékhez (mondjuk az ilyen Therion, Nightwish, Amorphis, stb), viszont egész jó a lazábbakhoz (klasszikus rock, ilyen Led Zeppelin, Deep Purple), ahol nem szólal meg egyszerre túl sok hangszer. illetve az M4-nek kicsit nyersebb hangzása van. de szerintem ha nem akciózzák le az M4-et, akkor nem anyira jó vétel, az mp4nation-ön kiírt eredeti árért már lehet kapni (szerintem) jobbat is, viszont amikor ilyen 28-35$-ért dobálják szállítási költség nélkül, akkor az már korrekt).
a PL50-et nem ismerem, de elvileg annak is semlegesebb, kevésbé mélyorientált hangzása van, a tesztelők szerint nincs olyan jó, mint a GR06, viszont olcsóbb is. -
-
törölt tag
igen, mondjuk azt vettem észre, hogy forrástól is erősen függ az M4-em hangja. például telefonról valamiért nem jön elő belőle elég mély, viszont múlkor próbáltam tabletről, és ott elég korrektül szólt egy Satriani albummal.
sokféle zenét hallgatok, hangulattól függ, de ezek azok többek közt, amik meg is vannak itthon is, mert szinte bármikor kapható vagyok rájuk -
Alan[HUN]
senior tag
A Yamaha elég jó, de nem annyiért, amennyiért itthon adják, Angliában pl. kicsivel 30k felett van. Javaslom keress rá a fórumban, egy időben engem is érdekelt, szóval van róla némi infó, mivel az egyik tagnak volt egy. (Btw., nem lehet meghallgatni, sajnos,de linkelte, honnan vette.) A Denonról nem tudok nyilatkozni.
-
Year
tag
válasz Alan[HUN] #25826 üzenetére
Köszönöm!
A yamaha tényleg nem olcsó de azért az biztos minőségi füles.
De a Denon is jó márka ahogy hallottam,legalábbis erősitőben és BR is elég borsos áruk van.
Itthon minden drágább de anglia nem a szomszédban van,hogy onnan rendeljem vagy átugorjakDe gondolom 1x kell megvenni és nem 1-2 évig fogja bírni....
[ Szerkesztve ]
-
Alan[HUN]
senior tag
Innen legolcsóbb szállítással kijön 30k körül! Ezen az áron még Shure SE215 szokott szóba jönni, nem tudom van-e összehasonlítása valahol az EPH-100-al. Denonról annyit tudok, hogy D1100-at szokták fejhallgatós topikban mondani néha, mint mélyorientált darabot, ezenkívül nem sokat hallom a nevét... És igen, ennyiért már többet szoktak bírni egy-két évnél!
Még azt érdemes megnézned, hogy neked mik a fontos szempontok (izoláció, hangminőség, kényelem) és, hogy mit hallgatnál rajta, megfelel-e a karaktere.
-
törölt tag
hát, ha felmenne rá. az első probléma, hogy nem rootolható a telefon, csak a HK-i változat (nekem nem az van).
ad4m1337: szerintem igen, bár ha elektronikus zenét hallgatsz, akkor ahhoz lehet, hogy az M4 is teljesen jó, mert ott általlában nics sok hangszer szintén. a GR06-nál van basszus, szép és elég pontos is, bár kicsit lágyabbnak érzem, mint mondjuk az M4-en (kicsi melegebb hangzást ad a zenéhez, de éppen csak egy kicsit), viszont nincs előtérbe tolva, szóval ha kifejezetten sok basszust keresel, arra lehet, hogy nem a legjobb választás.
mondjuk nincs itthon elektronikus zeném, mert általában nem hallgatok ilyet túl gyakran, de most kipróbáltam ezzel a stream-mel, és elég jól szól szerintem, számomra elég mély van benne bőven. -
Year
tag
válasz Alan[HUN] #25829 üzenetére
Kössz szépen!
Mit is hallgatnék rajta? Az izlésem elég tág. Linkin Park-tól a lágyabb zenékig mindent.
Így nem egyszerü Bár gondolom ennyiért már minden stílusban szépen szolhat. De én a laptopon mozizáshoz is ezt használnám....Esetleg tudsz ajánlani valami jó mp3-ast? Az itoch szemeztem sokáig de kissé sokallom annyiért
[ Szerkesztve ]
-
ad4m1337
aktív tag
válasz #16820480 #25830 üzenetére
Kösz a választ!
Akkor szerintem GR06 lesz ebből bár még meg kell erősen gondolnom ezt mert utóbbi 1 évben elhagytam egy Xears Xr120-at, azután pedig az XE200 adta meg magát... nem akarok megint úgy járni, hogy megszakad a kábel mert nem tudják normálisan megforrasztani és ezért kuka gyakorlatilag a füles...
Ha van valakinek eladó GR06 dobjon egy pm-et, korrekten megfizetném!
-
Alan[HUN]
senior tag
Ha hangzásra mégy, akkor valamelyik SanDisk Sansa, Clip+ van olcsóér', és memkarival bővíthető. De ha mégis almába harapnál, akkor 5th gen iPod nano, ha lehet kapni még valahol. (Nincs semmi baj a 6th gennel, csak szerintem ergyán néz ki, szóval inkább az 5th genre mentem rá, és az sem volt olcsó...[35k] Pedig pont akkor jött ki a 6th gen.) Nagyobb kijelzővel Sansa Fuze+.
Laptopon mozizásra a sima iFüles is jó, szóval azon nem múlik... Egyébként megkereshetnéd Shrike7973-at, neki van tapasztalata az EPH-100-al. Anno privátan én is megkerestem:
A tok nagy, de cserébe nem kemény. Szerintem megfelelő. A kábel nagyon finom, selymes tapintású, és szerintem elég vastag is. Elég robusztusnak néz ki, magáról a fülhallgató részről nem is kell beszélni, az egész fém (ultrakönnyű aluminium). Én nem rövid távra vettem...
(5th gen nanoról, szívesen írok privátban ha érdekel)
U.i.: Most nézem 5th gen nano se, olcsóbb, meg ne kérdezd miért...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ad4m1337 #25832 üzenetére
hát, a GR06-nak elég masszív kábele van, kicsit még szerintem túl vastag is, ez nem könnyen törik el. én vagy fél éve használom, és bár nem gyötröm kimondottan, de például simán tok nélkül beteszem táskazsebbe, semmi baja nincs. az M4 kábele viszont vékonyka, nem tűnik túl strapabírónak.
-
MPeter87
őstag
-
Froclee
őstag
A sansa clip+omnak elromlott a fülese és gondoltam veszek helyette valamit. Hát volt már egy csomó Sennheiser-em meg AKG-m, de pár hónap alatt mind kontaktos lett szóval gondoltam azért is veszek egy olcsó gagyit. Media Markt-ban 2500ért vettem egy Sony-t, de annyira rossz hogy azt hittem elsírom magam. A Sansa alap fülese milliószor jobban szólt. Műanyag hangzás, se mélyek, se magasak, a rossz fülhallgató definíciója ez a low-cost Sony.
Szóval ha más ilyesmiben gondolkodik, ne tegye.
-
jookomak
őstag
válasz Froclee #25837 üzenetére
Bocs, hogy ezt mondom, de ha szerinted a clip+ fülese jól szól, akkor még nem hallottál jól szóló fülest. Sennheiser cx-55-tel használtam a sansámat, aztán mikor az megdöglött, akkor ideiglenesen a gyárit használtam hozzá, azt hittem elsírom magam minden alkalommal, mikor hallgattam. Azóta egy Brainwavz m4 boldog tulaja vagyok.
-
Cece04
tag
Sziasztok!
Eddig többnyire gyengébb füleseket használtam, de most beakarok szerezni valami jobbat..nem nagyon értek hozzá, ezért hozzátok fordulok
Egy Philips Gogear Ariazzal hajtanám, meg néha amikor futni megyek akkor ipod shuffle-ről.
Vaterán nézegettem elsőre, max 10eftot szánnék rá..ott láttam egy Sennheiser CX 550-et 8k-ért, az mennyire érné meg?
Vagy esetleg ha tudtok valami más helyet ahol érdemes lenne nézegetni, azt is megköszönném!Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
ntomka
nagyúr
Ennek a folytatása itt:
Shure SE425: Nagy várakozásokkal indítottam el rajta a zenéimet. Azt vártam, hogy mindenben veri az SE315-öt és előre sajnáltam a pénztárcámat. De nem. Pont annyival másabb, hogy már nem éreztem jobbnak, csak más fülhallgatónak. Számomra nem jobb annyival, mint amennyivel nagyobb az ára. Technikailag érezni, hogy eggyel több driver mozog benne, de a mély és közép viszonyában nagyobb linearitás (pl. nincs kiemelése sem) miatt a mély többnek érződik az SE315-énél, ami miatt még a magasakat is kevesebbnek éreztem benne. Remek fülhallgató, de számomra nem érné már meg a többletet.
Az SE530/535 az már más, de az sajnos még többe kerül.Brainwavz B2: Az anyagminősége még mindig a pár ezer forintos kategóriát idézi. A hangja viszont nagyon jó. A hangját biztosan a szerelésen spórolták ki, hogy beleférjen az árba, mert többet tud, mint amire gondolna az ember. A mélyeit egyáltalán nem keveselltem, szerintem teljesen korrekt. Középen pont annyira szól, hogy ne hiányozzon. Viszont magasakban nagyon játékos. Talán még egy kis tartományban emel is itt, ami nálam pár számnál átment sziszegésbe és ez nagyon belerontott az összképbe. De nagyon jó fülhallgató. Ha nem lenne olyan pocsék az anyagminősége, még azt mondanám, hogy ilyen hangzásvilágot keresőknek instant get.
ツ Headphones on - World off
-
zack
nagyúr
válasz ntomka #25849 üzenetére
Szerintem nekem is az SE535 lesz a végállomás... Idén marad az IE8 szerintem, aztán jövőre pár hónap garival eladom, és kipótolom az árát.
Csak igazából a külföldi beszerzés legalább 40k-val olcsóbb, viszont így gyenge lesz a szervíz support...Itthon meg csak ezért nem fogom megvenni 120k-ért.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest