Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Tiszteletem, érdeklődnék hogy tud-e esetleg nekem ajánlani valaki valamit, az alábbbi igényekre szabva:
-csak sportoláshoz, kevesebb futás / gyuráshoz keresek fülest, mp3al használva
-a legfontosabb a strapabíróság, felülések stb,
-esetleg jólenne ha nemesne ki egykönyen a fülemből nemtudom erre melyik a legjobb
-izoláltság egyáltalán nem fontos
-nagyon sokféle zenét halgatok, de leginkáb rock, pl, shinedown, linkinpark, de néha játszik egykis elektronikus is-árban olyan 6-8ezerre gondoltam, ha egyáltalán megéri ennyit költeni egy olyan fülesre ami csak sporthoz kell
-
Dicker
őstag
-
blackmajesty
aktív tag
válasz adammkaa #26907 üzenetére
Elvileg kellene, mert 22 EUR-nál drágábbat vettél. az, hogy nem írja rá az összeget a csomagra, vagy olyan összeget ír rá, ami nem éri el a 22 EUR-t, az egy másik kérdés. De ha vmi túlbuzgó vámos kezeli a csomagodat, akkor akár utána is nézhetne, hogy mi van benne pontosan, és ha utánajár, hogy ez mennyibe kerül, akkor akár ki is fizettethetik veled az áfát, és egy szavad sem lehet. És az, hogy van aki megúszta, nem jelenti azt, hogy mindenki meg is ússza.
-
Dicker
őstag
válasz blackmajesty #26908 üzenetére
+1 (a kisebb érték ráírását kérni kell általában, ahogy én is tettem)
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Dicker #26909 üzenetére
De ez azért nem szép dolog ám. Mondjuk mp4nationt nem kellett kérni, ők alapból annyit írtak rá. Amikor rendeltem tőlük nem is foglalkoztam vele, amikor kézbe vettem a csomagot, akkor láttam. És nem mindenki írja rá, ha kéred, a japánok szeretnek pontos összeget ráírni, legalábbis ezt olvastam már több helyen. Meg ha vmi gáz van a csomaggal, mondjuk megsérül a postán, és csak 25 dollár van rajta értékmegjelölésnek, akkor gondolom csak ennyi értékben kárpótolnak, és azért az elég necces, ha egy pl 200$-os füles helyett 25$-t térítenek meg. De lehet, hogy ez nem így van, de azért ekkora értéknél már nem trükköznék, pedig itt lehetne több pénzt spórolni.
-
adammkaa
senior tag
válasz blackmajesty #26910 üzenetére
Annak hogy megsérül a postán szerintem van 0,5% esélye
Nexus 5 Black
-
Švejk
őstag
Az enyém átcsusszant a vámon, meg hamar megérkezett.
Annak meg hogy megsérül a csomagolás, 0,0% esélye van. Miért? Majd meglátod, ha megérkezik. Én alig tudtam kibontani -
lugosi
MODERÁTOR
válasz MPeter87 #26898 üzenetére
Na ez a gyász: a te hsz-edet közvetlenül követő kérdezőnek csak az eggyel azelőtti hsz-t kellett volna elolvasni. Nem visszaolvasni, csak egy nyamvadt hsz-t elolvasni.
Lehet hogy így tök fölösleges volt az egész, mert nullát, zérót olvasnak, beugrik a fórumba az ember, és rögtön ír egy hsz-t. Majdcsak válaszol neki valaki.
És 2 nap múlva kapunk egy letoló hsz-t hogy nem kapta meg a személyre szabott választ. -
MPeter87
őstag
válasz lugosi #26913 üzenetére
Ugyanez megy az SGS topic-ban is, ezert is lenne celszeru azt beletenni a topic cimebe, amit elobb irtam. Hatha az emberek megneznek, mielott valamit kerdeznenek.
Aki kevesbe jaratos es nem tudja, hogy az 1. hozzaszolasok altalaban eleg sok hasznos infot tartalmaznak es/vagy nem veszi a faradtsagot, hogy elolvassa meg ugy sem, hogy oda van irva, ugy a masik szoveggel legalabb egyertelmu lenne, hogy az ajanlott fulhallgatokat talalja ott meg. -
ntomka
nagyúr
ツ Headphones on - World off
-
number361
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Venni szeretnék egy új fülhallgatót és tanácstalan vagyok, némi segítségre lenne igényem.
Egy Cowon J3-mas lejátsztóm van, a mai napig nagyon jól működik és ehhez vettem anno egy AKG K330-as fülest. Imádom ezt a fülhallgatót, de két év után megadta magát sajnos. A jobb része kezd gyengébben szólni és ez furcsa érzést eredményez hallgatás során.A bolt ahonnan vásárolni szeretnék elsősorban az amazon.de. Tudnátok egy hasonlót ajánlani ami legalább ilyen jó minőségű lenne?
-
number361
tag
válasz lugosi #26919 üzenetére
90%-ban ki lehet találni, hogy mit akarok, ha AKG K330-at használtam idáig Cowon J3-al...
Mindenféle zenét hallgatok, klasszikustól a wubwbuwbuwub-ig. Munka közben illetve sétálásnál használom főleg. "Agybadugós" legyen, nem kell se mikrofon se egyéb csili-vili. Minőséget adjon és 40-50 euroig vagyok hajlandó elmenni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy fülest. Régen már elmélyültem a témában, de azóta sokat felejtettem. A Vsonic viszont abszolút megmaradt. Nem tudom, hogy GR02 vagy GR06 legyen. Megmondom őszintén, ha nem muszáj, nem költök GR06-ra. Egy Galaxy S-hez lenne, chillout/deep house (only 320kbit/s_semmiképpennemaf*shamvaisz@rokrakellgondolni) zenékhez, montizás mellé. Itthon viszont van egy hifi, amin viszont klasszikus zenék is megfordulnak (ezt csak úgy mellékesen, a fülesen ilyen nem fog szólni). Ma mentem egy kört egy AKG K340-el. Háromféle fülmérethez jár hozzá gumi. Nos ez kevés. A nagy - nagy, a kicsi - kicsi. A közepes folyton kiesik, egy járdázásnál azonnal. Röhejes volt, hogy fél percenként piszkáltam az egy órás körúton. Azt hittem kib@szom a kukába (már elnézést). Ezért szeretnék mindenképpen Vsonic-t, adnak hozzá vagy 15 féle "fülbevalót", valamelyik bizonyára perfect fit lesz.
Egyébként van még olyan gyártó, aki ennyi "fülbevalót" ad a füleshez, mint a Vsonic?
A GR06-os mellett legjobban a fül mögé helyezhető "perec" szól (nagy kár hogy nem jár a GR02-eshez). Gondolom azzal együtt nehezebben esik ki a fülből. Tekerésnél ez lehet jól jönne. Bár ez miatt nem adnék ki 2x annyit. Akkor viszont igen, ha GR02-es 15-féle "fülbevalójának" mindegyikével kiesik a fülből, mert akkor számomra az is kukába való, mint a K 340-es.
Miért vásároltok a lendmeuears-ről? Azt írtátok, hogy $10-ért küldi, a $46 a GR02-es. eBay-en Honkongból szállítssal együtt csak $23. Félnem kellene a honkongi verziótól? Rendelt már onnan valaki, aki itt fórumozik?
Hirtelen ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lugosi #26924 üzenetére
Nem országútival mászkálok, hanem montival. Sokkal többet megyek járdán. Ha van rajtam füles, ha nincs, mindig körülnézek ha irányt váltok.
Egyébként milyen típust javasolsz? Mert ez ami kicsi, láthatatlan és a legkényelmesebb mind közül. Utálom a sok mélyet, de csak ezen fajtájú fülesekből hallok is "valamit".
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz #59070464 #26923 üzenetére
Nagyon kényelmes a GR06. És még jól is szól. A 02-ről nem tudok véleményt mondani. De 15-ből biztos, hogy találsz megfelelőt.
Én a GR02-t javasolnám, bár próbálni nem próbáltam.Nekem ezelőtt egy K331-em volt, ahhoz is 3 féle járt, és nekem is mindig potyogott ki a fülemből.
Lendmeurears ingyen küldi, gyors, pontos, megbízható.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #59070464 #26925 üzenetére
Sajnos kényelmi tapasztalatom IEM-mel csak annyi van, hogy van egy nagyon olcsó és egy nagyon drága fülesem. Az olcsó annyira olcsó, hogy nincs márkája
Egy Maxell Metallics nem lenne jó? Nem katasztrófa, ha leesik, beázik stb, talán 3e ft, és elég jó. Én ilyen strapafülesnek vennék olyat.
-
Dicker
őstag
válasz #59070464 #26923 üzenetére
Ha a honlapon nézted akkor váltsd át usa dollárra, mert így nem azt látod. GR02 Bass - 36 dollár ingyenes szállítással. GR06 pedig 62.8, de jelenleg kifogyott. Azért őt javasoljuk, mert hivatalos viszonteladó. A többiben benne van a veszély.
Amúgy a deep house-t lehet furcsának fogod találni vele, mert nincs benne annyi mély, de szerintem megszokható.
Ha kiadsz érte 40-50 eurót, akkor mindenképpen a GR06. A chillout miatt, ha az instrumentális változatokat is hallgatod, akkor nagyon jól hallható lesz a GR06 képessége.Viszont, ha többnyire keményebb electro stílus a nyerő, akkor érdemes lehet egy mély-magas orientáltabb füles után nézni.
-
törölt tag
válasz Dicker #26929 üzenetére
Nem kell mély-magas orientált füles! Hifizem és ez véleményem szerint egy rosszul rögzült téveszme. Hallgattam hosszabb távon (20nm-es szobában) kis mély/közép hangszóróval elállott zárt(!) hangsugárzón, meglepő módon hiányérzet nélkül is ilyen stílusú zenéket (pld JPW Sonata). Szerintem a mély többlet minden zenében zavaró (már a filmekhez sem igénylek mélysugárzót - meghagyom a moziknak). A klubokba viszont kell a sok mély, az illuminált és tudat módosult ember hangulata ezt kívánja, oda nem hifizni mennek és ez szerintem így is van jól. Azért, mert bringázáshoz igényesebb diumdisu zenét hallgatok, azért ne ajánljatok mélyben eltúlzó fülest. Meglepő módon én itt is inkább a kiegyenlített (ám nem lapos) hangzást kedvelem.
Amíg veletek beszélgetek, találtam egy olyat, hogy SoundMagic E30. Ez van itthon is, ahogy elnézem (11k). Szerintetek? Talán ez még nem az a kategória, ahol ízlésekről beszélünk. Úgy gondolom itt még jobbnak (nem csak másnak) kell lennie egyiknek a másiktól. Egyébként van fül mögötti elvezető csipesz. GR02 és GR06 árának között van. Aztán majd a headfi-be is belelapozok. Persze közben szívesen diskurálok veletek.
Szóval ő egy hivatalos viszonteladó. Ez megér(ne) pár dollárt a nyugalom oltárán. A pénznemet mindjárt átváltom.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz #59070464 #26930 üzenetére
A GR06 nagyon tiszta, és részletgazdag. Nekem elegendő a mélye is. Bár sok diszkóban szocializálódott embernek nem biztos.
A mély orientált füles az egy Brainwavz M4. De az már minden tartományra ráteszi a mélyet...
Soundmagic E30 egy átmenetet képez a GR06 és E10 illetve M4 között a mélyek mennyisége szerint. Szerintem jó választás lehet, annak, aki mindenféle zenét hallgat. Bár már nagyon régen hallgattam E30-at, de jó emlékeim vannak róla. A jövő hónapban egy teszt is készül majd róla, ha minden igaz. -
törölt tag
válasz Dicker #26931 üzenetére
Mély mennyiségben ez a sorrend akkor?
GR06 < E30 < E10 < M4?GR02-t hova tennéd? GR06 és E30 közé vagy közvetlen az E30 mellé?
GR02-t hallottál? Attól tartok, hogy nem. Ha igen, esetleg a főbb különbségeket összegezhetnéd az E30-al szemben.
Jól érzem, hogy az olcsó fülesek vannak mélyben direkt(?) eltúlozva? 5 ezer alatt és 5-10 ezer között elvétve? Vagy a felsőbb házban is találhatók ilyenek?
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz #59070464 #26932 üzenetére
Mivel GR06 és GR02-m is van jelenleg, így hallottam mind a kettőt.
Igen ilyen a sorrend, de a GR02-t nem tudom hová tenném. Több, mint a GR06-ban, de minimális, a hangzás részletessége pedig kicsit el van maradva a nagytestvérétől. De nem is egy kategória, árban sem a GR06-al, és az E30-al.
Szerintem az E30 és GR06 között dönts. Olvass utánuk több helyen. -
adammkaa
senior tag
Remélem maximum keddre megérkezik a GR06.. Meséltem a fülesről munkatársamnak, hogy megrendeltem egyet, meg a GR07 ről is miket olvastam, és rendelt egy GR07-et. Én ennek nagyon örülök mert kíváncsi leszek hogy mi a két fülhallgató közötti különbség, és végre tapasztalhatom hogy milyen egy "felsőkategóriás" hangja. Őszintén megmondva olvastam slfn blogját, é nem nagyon győzőtt meg a GR07 zenehallgatás terén, de majd meglátjuk. Ha esetleg sokkal jobban bejönne a hangja mint 06 nak , hónap végén veszek én is.
Úgy látszik meg fogják vámoltatni a fülesemet.
2012.09.21 07:50 Budapest 1005 Küldemény vám elé állítva
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
lugosi
MODERÁTOR
-
contaxg
veterán
válasz lugosi #26936 üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy milyen lehet egy jó "izoláló" fülhallgató, mert ha megfelelő fülgumit használok pl. az e30-on, akkor néha azt sem hallom, hogy mit beszélnek mellettem.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
gyenesmartin
őstag
Tegnap kipróbáltam mennyire zárja ki a hangokat az E30. Pesten volt tegnap ugye az autómentes nap, ott voltak koncertek is. Ha bedugtam a fülest akkor csak a dübörgést éreztem a mellkasomba illetve halkan a zenét. Viszont érdekes, hogy azt viszont meghallom ha valaki mellettem beszél.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz gyenesmartin #26940 üzenetére
Meghallani én is meghallom, de sokszor nem értem mit mond....
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
number361
tag
válasz PR0JECTNR56 #26922 üzenetére
Hát azt pont nem árulnak amazon-on. Meg kicsit fura az a kocka dizájn, de az annyira nem számít.
E30-as viszont van.
E30-as is jó lenne nekem esetleg? Mennyire strapabíróak ezek?
[ Szerkesztve ]
-
-
r6man123
senior tag
E30 izolációja tényleg nem tökéletes, de normális hangerő mellett nem lehet észrevenni a külső zajokat. Az izoláció úgyis 90%-ban a gumiharangtól függ, amiből bőven lehet válogatni.
-
number361
tag
válasz bmakszim #26944 üzenetére
Áh, maradok amazon-nál. Nem akarok egy hónapot várni mire megjön.
Barátnőm meg reflexből leszólta, hogy ocsmány az E30-as, de mondjuk neki az ilyen macis csodák tettszenek..(magyarul zéró minőség és külsős dolgok 100% előnyben.)AKG 328 vagy 350-es nem jók amúgy? Mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz number361 #26946 üzenetére
Azok az AKG-k még némelyik macis csodával is versenyeznek
Persze ki lehet próbálni, de minőségben messze elmaradnak a fent írtaktól.Soundmagic E30/Vsonic GR06 jó választás lehet. Utóbbi nagyjából egy hét alatt megjön.
Astrotec AM-90/Vsonic GR02 Bass úgyszintén jó lehet picit olcsóbban. Az Astrotec gyártó még friss az in-ear fülesek piacán, de nagyon is jó minőséget képvisel. Én is tervezem egynek a beszerzését, mert érdekel, hogy milyen lehet.Ezeken kívül még a Brainwavz M1/M2-t, vagy Dunu Ares DN-11-et is ki lehet próbálni. Árban 50 euró alatt/körül mozognak.
-
lsebestyen
addikt
Üdv! Fülhallgatót vennék 10000 forint körül, in-ear, asszim/szimmetrikus végülis mindegy, és mélyek legyenek Új árra vagyok kiváncsi amit hazai boltokban tudok megvenni! (ez fontos)
-
Dicker
őstag
válasz lsebestyen #26949 üzenetére
Szia!
A Soundmagic E10-ben van bőven mély. Itthon is be tudod szerezni. Pl. nomono.hu. Ott szállítási költség sincs, ha jól rémlik.
Illetve ott az E30 is. Kevesebb mély, de minőségibb hangzás. Nem drágább sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest