- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-31 12:55 Téma összefoglaló

Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek néznék bluetooth-os fülhallgatót mikrofonnal. 10-20K, de jobb lenne 10 alatt, miket lehet venni, ami nem a nagyon szar kategória?
Jelenleg valami noname vezetékest használ. -
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Nálam az E30 kábele 1 évig bírta. De én sose tekertem össze a kábelét. Otthon használtam és csak felakasztottam estére. Majd ott lógott.
-
gyenesmartin
őstag
Olyan termék kell az amazonról ami kettőt sem ér, de több, mint 4* van rajta, több mint 50 hozzászólással?
[link] -
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Bár én hallottam már 3 különböző E30-ast is. Az első az kölcsönben volt, de nagyon jól szólt. Az enyém egy nagyon kicsivel attól részletszegényebb. A harmadik meg inkább középsugárzónak felel meg, hatalmas térrel.
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Ahol kell ott van bőven basszusa az E30-ak. Városban sétálás közben vagy egy nagyon hangos buszon lehet egy kicsit kevés benne. De egyébként szerintem kiegyenlített.
Szigetelése nem valami nagy, de arra épp elég, hogy egy halk kis zenehallgatásba ne hallatszódjon be az icarus hangja. Én nem vettem észre, hogy színezné a hangot nagyon.
Nincs rajta semmi gomb, minek is. -
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Ez az E30 elég elterjedt füles lesz. Úgy, mint az R1.
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Az értéke már lényegtelen.Akinek csináltam már csak az számít, hogy szóljon valami a fülébe. Elég jól elrontotta már a hangját is.
Az enyém sokkal jobb, az övé meg már majdnem olyan hangú, mint egy gyári samsung fülesé.
Már amúgy is sikerült megcsinálni, hogy szóljon. A fém része össze van nyomva és így tartja a kábelt. -
gyenesmartin
őstag
Közben a buszon szétjött. Vagy 10cm-el rövidebb lesz így, ha meg csinálom.
-
gyenesmartin
őstag
Soundmagic e30-nál, hogy kell szétszedni a füles és a jack közti elosztót? A macska szét tépte a vezetéket ott.
-
gyenesmartin
őstag
Inkább csak egy kicsivel több. Az E30-nak jóval szebb, részletezőbb.
-
gyenesmartin
őstag
Kíváncsiságból rámentem erre. SoundMagic fel TPA6120-ba bedug és 1:10 után olyan basszus jött ki belőle amit eddig még soha nem hallottam. Félelmetes mélyei voltak ennél a számnál.
Nem ilyen zenéket hallgatok általában. -
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Az E10 tényleg nem rossz. Csak nekem túl sok volt benne a mély. Ebben az E30-ban meg tökéletesen elég.
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
E30-ról mire érdemes váltani? 25 alatt.
-
gyenesmartin
őstag
A soundmagicnél egyetlen hátrány ha nem használod a azt a szilikon vezetőt (vagy hogy is hívják), és ha csak bedobod valahová akkor kb 1 év alatt megszakad a vezeték a fülhallgató résznél, viszont könnyen javítható (nekem 5 percig tartott megcsinálni az egyik oldalt, és nem látni, hogy javítva volt). De ha használod azt a sínt és rendesen össze is tekered akkor sokáig jó lesz.
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Szerintetek egy E30 után egy PL50 mennyire más?
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Nálam meg az a baja, hogy néha túl kényelmes. Nem mindig tudom, hogy mikor van bedugva. Csak ki kell választani a jó gumiharangot. Nekem az alap volt a jó. Amióta hallottam, hogy valakinek egyszerre szól a telefonja és a fülhallgatója is azóta buszon néha ki-ki szoktam húzni, hogy nem-e szól az én telefonom is közben, mert szinte semmi külső hangot sem hallok.
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Soundmagic E30-ról érdemes lenne váltani Shure SE 215-re? Ami számít, hogy semleges hangú legyen, részletezőbb és kicsit kevesebb méllyel, mint az E30.
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
A minap kipróbáltam egy állítólag eredeti beats fülest. Hát mit ne mondjak, hihetetlenül rossz hangja van. Az én Soundmagicemnek akkor van ilyen hangja, ha eq-ba 250hz-től minden frekvenciát -20db-re teszek. Bár még ilyenkor is jobban szól.
A tulaja szerint meg ez a füles szól a legjobban amit eddig hallott. -
gyenesmartin
őstag
A soundmagic E30 garanciális hiba ha az egyik oldal nem szól?
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Tegnap kipróbáltam mennyire zárja ki a hangokat az E30. Pesten volt tegnap ugye az autómentes nap, ott voltak koncertek is. Ha bedugtam a fülest akkor csak a dübörgést éreztem a mellkasomba illetve halkan a zenét. Viszont érdekes, hogy azt viszont meghallom ha valaki mellettem beszél.
-
gyenesmartin
őstag
Bevittem a suliba a soundmagic e30-asomat. Megmutattam egyik osztálytársamnak. KB 1 órányit volt nála, de utána csak annyit tudott mondani vagy 2-3 óráig, hogy ez k*rva jól szól és neki is kell majd egy. Egy másik is kipróbálta, de szerinte alig szól jobban, mint az ő Tescós fülese.
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Valamelyik moderátor kitörölné ezt az utolsó kettő hozzászólásomat? Amelyik hsz-re írtam választ a hsz írója kitörölte azt. Így érvénytelen.
-
gyenesmartin
őstag
Bravó! Egy fülhallgatóról az impedancia, meg az érzékenysége alapján megmondod, hogy szól
. Gratulálok! (Egy telefon bőven elvisel 16 ohmot, nem értem mi ezzel a probléma, sőt erre lettek tervezve.)
Ki ajánlott neked JVC-t? Mert az nem igen érthet a fülesekhez.
Ja és nem a kinézete alapján kéne fülest venni. Én is 3-4 nap hallgatózás után választottam azt amim most van. -
gyenesmartin
őstag
LOL! Jó volt olvasni. De azt a kis történetet minek írtad be? Egy olyan személlyel beszéltél ott akit nem érdekel a minőség erre meg mindenkit leoltasz, hogy olyan.
Ha valaki kiírja milyen fülese van és annak milyen hangja az miért baj? -
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Lehetne igen. De szerintem így is fülhallgató limitem van. Mert alig szól jobban D1-el, mint telefonon. Viszont telefon plusz E30-as Nightwishnél, hát mit ne mondjak, már szinte hallgathatatlan (főleg, hogy egyik se bírja annyira a sok részletet). D1 + hm erősítő + hangfalakkal viszont már egész jól szól. Úgyhogy szerintem nem a forrás hibája.
fungeld
sak Dubstephez? Akkor Soundmagic E10. Nagyon sok mélye van, vagy E30. -
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Egyébként egy beats fejhallgatót épp elég volt meghallgatni. És mindegyik példányra csak rosszat mondanak. Kivéve a Beats Studiora. Ami csak 3x-4x-er kerül többe, mint amennyit érne.
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Szerintem pont a közepe, meg a magasa nem volt jó (lehet nekem van ilyen fura ízlésem
)
Azt nem tudom milyen lehet kis fülben, de kapni hozzá egy pár "harangot".
Basszusosabb zenénél még néha sok is. De csak ilyeneknél. Ahol nem a mélyre megy a zene ott pont annyi van amennyinek kell lennie. (most is ezt hallgatom
) -
gyenesmartin
őstag
Rockra/metálra (kárpátia, road, nightwish stb) nálam az E10-es nagyon sz@rul szólt. Nekem is furcsa kinézetre, de mihelyst meghallottam már nem is érdekelt. Pedig eléggé az E10-es felé hajoltam.
Kényelemben is jobb az E30 (szerintem, bár egy kicsit fura lehet elsőre ez a fül mögött elvezetős megoldás). -
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Nem tudja valaki, hogy miért lehet az, hogy van egy soundmagic e30-as fülesem, ha azt rákötöm a gépre, addig nincs semmi baj. De ha leteszem a lábam a földre akkor van a fülesben egy kis búgás. Ha felemelem vagy ráteszem egy kisszékre akkor elhallgat. Vagy ha leteszem, és hozzáérek vagy a gépházhoz, vagy a hm erősítőhöz akkor is elhallgat hiába van a földön a lábam

Ez miért lenne? Földhurok? -
gyenesmartin
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- (kiemelt téma)
● olvasd el a topic összefoglalót!

A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- AliExpress tapasztalatok
- Wuthering Waves
- VR topik
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Gratulálok! (Egy telefon bőven elvisel 16 ohmot, nem értem mi ezzel a probléma, sőt erre lettek tervezve.)
.

)