Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11272) Dave™ válasza Nertpaelg (#11271) üzenetére


Dave™
nagyúr

"Amennyire én tudom, illetve tapasztaltam a 3GS az egyik legjobb hangminőségű mobil. A 4 inkább más, mintsem jobb."

"SE lehet, hogy jobb hangminőséget tol ki magából, de összeségében roszabb választás telefonnak, az is biztos."

Én némi ellentmondást érzek a két hozzászólás között ;]

Egyébként miért biztos, hogy rosszabb választás telefonnak egy SE? Nekem kellenek gombok, kis méret, fém ház, nem kell böngésző meg érintőkijelző. Plusz nem adok érte többet 30-nál. Nekem akkor melyik a jobb választás? :DDD Nem kötekedés, csak azért, mert neked meg sokaknak az iphone jobb, még nem lesz mindenkinek az. Ugye érted :)

"Az ipodok (iphone-ok) valahogyan sosem a hangminőségükről voltak híresek." Azért ezzel erősen lehetne vitatkozni. :-)

Hát nem én találtam ki, és nem egy helyen lehet erről olvasni :) Állítólag a régi classic széria még sokkal jobb volt, mint a nano, touch meg az iphone. Én iphone-t hallottam meg shuffle-t, a többiről saját tapasztalat nincs, csak amit olvastam. De a legjobb hangminőségű lejátszóknál nem éppen az apple termékeit szokták ajánlani az mp3 lejátszós topikban sem, pedig próbálták már azokat is, többen is. Ellenben a SanDisk, Sony, iAudio elég jó renoménak örvend. Na de ez már nagyon off, bocsánat :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.