Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mi van a légbeömlő mellet a koszorúra írva?
-
gV
őstag
és itt egy video az F2007 agilitásáról (is) [link]
-
gV
őstag
Az F2008 nagyon szép

Remélem az új felfüggesztés jobban sikerült, bár ez biztos, mert azt mondták hogy kijavitották a hibákat.
A hosszu tengelytáv szerencsére maradt, így idén is stabil lesz fékezéskor, hirtelen irány váltásnál illetve hosszu gyors kanyaroknál az autó illetve megmarad a kissebb gumikopás a futamokon.
Mondjuk Monacoba a 248 F1-et kellene elvinni, ott mindenképp hátrány. -
hossszú
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nagyon szep mint mindig

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez a Toyota féle orrvégen lévő szárny megvalósítás nekem nem nyerte el a tetszésemet már 2007ben sem.
-
Motion_Blur
félisten
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt hittem lesz valami variálás a színekkel, de nem lett. Elég jól látható, hogy a pilóták feje ezentúl sokkal védettebb lesz. Az orrot és az oldalfalat is eléggé átdolgozták.
Holnap élesben is bizonyíthat.
-
Motion_Blur
félisten
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igazad van! 15 órakor érkezik.
Az a hatalmas sárga Shell logo nagyon jól mutat a skarlát színnel. Kíváncsi vagyok az első és hátsó szárnyra. Sztem feketék lesznek

-
Motion_Blur
félisten
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Meglátjuk. Minden kiderül 13 órakor.

-
soulcube
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy neten élőben lehet-e majd követni, ahogy lerántják a leplet a skarlát gépről ? Vagy várnunk kell az első fotókra ?

A Toyota bemutatóját jan. 10-én lehet élőben nézni ! Akkor sztem a Ferrariét is.
-
Motion_Blur
félisten

-
AMD Power
titán
Én az új Mercit várom.

-
Oliverda
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Kíváncsi vagyok nagyon,hogyan fog kinézni az új ferrari

-
Motion_Blur
félisten
Ferrari szezon előtti tesztek:
Monday shake down new car.
Jerez 14-16 January (two new cars).
Valencia 22-24 January
Bahrain 4 - 6 February
Bahrain 9 - 11 February
Nem fogunk unatkozni

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt már szeretem!! Hajrá Forma 1!! Imádlak.

-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sato benne van!

-
Motion_Blur
félisten
Az FIA kiadta a 2008-as nevezési listát

Scuderia Ferrari Marlboro
1. Kimi Raikkonen
2. Felipe MassaBMW Sauber F1 Team
3. Nick Heidfeld
4. Robert KubicaING Renault F1 Team
5. Fernando Alonso
6. Nelson PiquetAT&T Williams
7. Nico Rosberg
8. Kazuki NakajimaRed Bull Racing
9. David Coulthard
10. Mark WebberPanasonic Toyota Racing
11. Jarno Trulli
12. Timo GlockScuderia Toro Rosso
14. Sebastien Bourdais
15. Sebastian VettelHonda Racing F1 Team[/B]
16. Jenson Button
17. Rubens BarrichelloSuper Aguri F1 Team
18. Takuma Sato
19. Anthony DavidsonForce India Formula One Team
20. Adrian Sutil
21. TBA (valszeg Fisi)Vodafone McLaren Mercedes
22. Lewis Hamilton
23. Heikki Kovalainen -
gV
őstag
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Igazából nem találtam erre a hírre megerősítést, szal szerintem kamu. Ha mégis húzni fogja, akkor az nem véletlen, a Ducati se blamálná magát szeirntem feleslegesen.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán a kavicságyat megússza, ha vigyáz magára, de a lekörözést nem valószínű.
De komolyan nem értem (ha nem kacsa a hír), hogy ez mire jó neki? Ha versenyezni akar, miért nem marad négy keréken?
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem szeretném látni Schumit, amint a kavicságyból húzza vissza a pályára a Ducatit 2 kör hátrányban.
még mindig ez, mint h megint eltörjön valamilye v valami komolyabb sérülés
De gondolom tudja, hogy mit csinál, tesztelni se jött volna vissza, ha nem biztos magában és a tempójában
persze de azaz F1, Schumi ne akarjon 39 évesen Rosemeyer v Surtees lenni
hmm... most jut eszembe

BOLDOG SZÜLINAPOT SCHUMI!!!
-
Motion_Blur
félisten
-
joe69
senior tag
[link]
Schumi visszater!

-
Kazimír
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Önkezüleg elbocsájtja magát

Nekem ez tetszett (szabad fordításban):
"Az idei év tapasztalataiból arra jöttem rá, hogy még sokat kell dolgoznunk" - magvas gondolat

-
hunnylander
őstag
Toyota boss given 2010 deadline
Although it is not clear what happens if the team do not make steps forward by the 2010 deadline, the pressure is obviously mounting on Toyota to start delivering results.Felemelkedés, VB cím 2010-ig vagy harakiri?

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyenlőre ennyivel is megelégednék.. Csak látnám már...

-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
akárh is lesz a vasárnap, másnap már tesztelni fogják, gondolom lesznek majd a tesztről használható képek

-
-Mike-
addikt
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"egyes feltételezések szerint az F2008 rövidebb tengelytávval készül, mint elődje. Az idei Ferrari ugyanis a Honda után a második leghosszabb tengelytávval bírt, míg a McLarené az egyik legrövidebb volt a mezőnyben."
mekkora kulonbsegrol van itt szo...?
-
AMD Power
titán
Istenem már alig várom a márciusi kezdést.

-
ALI_G
veterán
Ralf S. "kihagy" egy évet, loool
-
Motion_Blur
félisten
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egy olyan idényt amikor legalább 5 ember tud futamot nyerni 4 csapatból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Adrián29
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem is ez okozna nagy örömöt,csak félek,hogy a Renault nem lesz ilyen ütőképes.
Üdv:
Adrián -
Motion_Blur
félisten
Az új Ferrari gyorsabb lesz a lassú kanyarokban
Leginkább egy Alonso - Kimi párharcot tudnék csipázni jövőre

-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Milyen szerződéshez? Olyan nem szokott a szerződésben lenni. Te félreérted, mit jelen a második pilóta. Ő jött később, ő volt a tapasztalatlan és gyengébb pilóta, ő viselte a kettes számot, ő kapta a kevésbé ügyesebb mérnököket és szerelőket. De miért kellene magát visszafognia az ellenfele javára? Hivatalosan a csapattársaknak is egymás ellen kell versenyezniük. Massa is megkapta ugyanezt az esély, és neki sem volt a szerődésében ilyen.
Vagy pl. Kovalainen második számú pilóta lett. Hamilton-t vezető pilótának nevezik (tőle várnak jobb eredményeket, neki van nagyobb fizetése stb.), de megjegyezted mit mondott Kovalainen a szerződtetéséről? Ugyanazt a támogatást és esélyt fogja megkapni. Na ez van a szerződésében, nem az hogy a kisebbik, a második pilótának nyomnia kellene a csapattársát.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Ugy tudtam, hogy a szerzodeshez illik tartania magat az embernek, elnezest, tevedtem, Hamilton a kivetel, aki erositi a szabalyt. Nem, nincs ertelme veled vitazni, tulsagosan imadod a kis britet.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Attól, hogy második pilótának szerződtették, és jóval kevesebbet vártak tőle, és jóval kevesebbet fizettek is neki, az még nem jelentette azt, hogy a kibontakozásának útjába terveztek állni.
Na és Hamilton (a filmben legutolsó mondatként elhangzott) szavait is megjegyezted? I'm not here to finish 2nd place or finish 6th or anyway below 1st.
-
venember83
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
2007-ben keszult a film, Valencia utan. Tehat akkor meg Hamilton tenyleg masodik szamu pilota volt... Aztan utana valt egyenranguva.
mod: ja, a Ferrarira ertetted... Amennyiben lattad ezt az evet, akkor rajohetsz, hogy mindket pilota egyenlo eselyekkel indult, aztan mikor csak az egyik lehetett mar vilagbajnok, akkor dolt el a kerdes s akkor felhasznaltak Massat, hogy segitse Raikkonent. Ettol csapat egy csapat. Szerintem.
-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ők nem mondják ki, inkább csendben megcsinálják.

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Csak miattad nezem ezt a * filmet... Pedig nagyon marketing s reklamhangulata van, mindket pilotanak a McLaren az alma, sok sok bla-bla... Ami viszont erdekes, hogy kimondtak, hogy Hamiltont masodik pilotanak szerzodtettek... Hogy karpotolj, keress nekem egy ilyet, csak Ferrari-ban, kosz

-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Pedig Hamiltonra szavaztam... Mit nyertem?????
A személyed és szakmai tudásod iránti mélységes tiszteletemet.
Hálám üldözni fog a sírig. 
Ajándékba itt egy 30 perces dokumentum film: Chasing the Dream. Érdekes, főleg az elmúlt egy év tükrében. (Tipp: a képméret Firefox-ban lehet, hogy összezsugorodik, de IE jó méretben lejátsza.)
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szerinted csak német szavaz Vettel-re?
Ugyan kire szavaz most egy latin? Ugyan kire szavazol te aki nem méltatod Hamilton teljesítményét sokra?Mint mondtam amikor én először láttam a szavazás állását, ma délelőtt, kb 10:1-ben Hamilton verte Vettelt, aztán érdekes modon olyan tájban amikor nappal lett Amerikában, egycsapásra átfordult a szavazás.
Te egyébként mit szavaznál a jelenlegi kérdésre, elfogulatlanul? Which rookie driver was the best in 2007?
Bocsi, de ha erre nem Hamilton-t feleled, megkérdőjelezem a szakmai hozzáértésedet.

És képzeld el a britek Britanniában jobban szeretik Hamiltont mint Alonso-t, de a szavazás nem korlátozódott rájuk.
-
Oliverda
félisten
Nem qrva mindegy hogy az akármilyen webes szavazásokon ki hanyadik helyen áll...?! Komolyan mondom...ilyen hülyeséget boncolgatni...

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem lehetseges, hogy a britek sem birjak annyira Hamiltont?
Most is Vettel vezet vele szemben mint az ev legjobb ujonca, pedig az itv tudtommal brit... Ennyi nemet latogatna az ITV-t?
Erthetetlen.Vajon milyen kerdest kell feltegyenek, hogy vegre Hamilton nyerhessen?

Hsz-em szerinted biztos rosszindulatot sugaroz, pedig csak furcsallom az egeszet...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az jó. Aznap mutatják be az új McLaren-t Stuttgartban, másnap meg már tesztelnek is Jerez-ben.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Én nem az ITV webmestereit, hanem téged kérdeztelek

Most olvasom, hogy január 7-én Kimi már nyomja a karikákat a 2008-as Ferkával Fiorano-ban

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Arra kéred az ITV webmestereit, hogy derítsék ki kik vannak az IP címek mögött?
A website szavazásai mindenki előtt nyitva állnak, regisztráció nélkül. Most is van egy 'poll' (az is hülyén áll már). (Amikor én szavaztam még toronymagasan Hamilton vezetett, aztán felébredt latin Amerika.)
Több spanyol van, mint brit. És Alonso-nak sokkal vérmesebb rajongói vannak, és ráadásul nagyon nem csípik Hamilton-t. Az ilyen szavazási lehetőségek futótűzként terjednek a spanyol szurkolói közösségek között ("mutassuk meg").
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"Nagy többségben nem a britek szavaztak, nagyon nem."
Hanem kik? Van erre valami statisztika?
-
PazsitZ
addikt
[link] ITV szavazásán a nézők mégis Fernando Alonsot választották az év legjobb versenyzőjének. A kétszeres bajnok a szavazatok 51 százalékát kapta. A második helyen Kimi Räikkönen (29,15 százalék) áll, míg Hamilton hazájában mindössze 17,25 százalékos népszerűségnek örvend.
Hát én ezt nem így érzem. Lehet Alonso is keményen nyomta, viszont egy újonc így megszorongatta az nálam nem azt jelenti, hogy ő volt a legjobb
.
Hamiltont pedig a saját hazájában nem szavazzák meg? Érdekes...Verstappen és Panis is indul a Le Mans-on Régi kedvencem Verstappen, ha más kategóriákban, de még mindig nyomja

-
Nowhereman
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Remélem Webber...

Na jó, szerintem várjuk meg az első újverdás teszteket. Bármelyik csapatnál elszámolhatják magukat csúfúl jövőre, onnét pedig konyec a pilóták VB álmainak arra az évre. Idén a Renault, elötte a Meki, azelött pedig a ferrari betlizet egy koloszálisat.
-
prmcsk
addikt
válasz
SzalaiG
üzenetére
Igen, az évad elején így is volt, mert szerintem a ferka sem tudta eldönteni, hogy ki a jobb és melyik lóra tegyenek. Időben és nagyon jó érzékkel ráéreztek arra, hogy a meki széthúzása miatt van még esélyük a VB.-re. "Bemasterolták" kimit és onnantól húzott is, mint a pajtás penge....ennyi és grat. nekik. Ezt profin csinálják
-
Adrián29
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
Szép jó Alonsós napot mindenkinek!
Természetesen Fernandó!

Üdv:
Adrián -
prmcsk
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az évad közepénél, háromnegyedénél, azt is megmondom
, de nehéz lesz, mert most már látva a blődlit, minden élmenőnek lesz elsőszámú sofőrje..Ebben is a ferka a legnagyobb, ők már vagy 10 éve így teszik és eredményes. -
prmcsk
addikt
Tényleg mindenki azt gondolja, hogy flavio olyan hülye lesz, mint ronibácsi volt ?
Nála biztos nem fog előfordulni, hogy egy csapaton belül a két sofőr szétoffolja egymást, a nevető harmadik meg VB. lesz. Köztudott, ha a főnök gyenge, annak a fejére sz@rnak és ez is történt. A meki, ronpapának köszönheti a beégést, a ferka így vigyoroghatott és, aki nem így látja, nem tudom mit nézett az elmúlt évben, F1 helyett.Ja és mindazt hónapokkal a 2007.-es VB. végeredménye előtt megírtam, ami és ahogy történt.
-
soulcube
aktív tag
Az új Renault 1,6 másodperccel gyorsabb + 0,6 mp Alonso
[link] -
IRON STORM
őstag
válasz
venember83
üzenetére
LOL Van igen. Stabilitás, kormányzási segítség, fékrásegítés- ezek nélkül is épp elég nehéz.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83
üzenetére
Jövőre még az első 5-ben lesz benne a kis haverja.
-
venember83
nagyúr
válasz
IRON STORM
üzenetére
Van mas segiseg is? Automata pilota?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
AMD Power: Alonso menedzsere, megis mire szamitottal? Meg spanyol is...
-
AMD Power
titán
Campos: Hamilton idézte elő a válságot a McLarennél
Ha kis Alonso gyorsabb lett volna akkor ok. De hiába volt az ő kocsiján az 1-s szám ha Lassabb mint az újonc....
Kikapott a védenced Campos gyerek.

Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rosszul látom?
Mondjuk Monacoba a 248 F1-et kellene elvinni, ott mindenképp hátrány.
.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem szeretném látni Schumit, amint a kavicságyból húzza vissza a pályára a Ducatit 2 kör hátrányban.