Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
Sas madár
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Tetszik a videó
Megfelelően "nagy port vernek" -
hunnylander
őstag
-
producer
csendes tag
-
gV
őstag
-
Rick4
félisten
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
nem leírtam már egyszer? [link]

-
Thrawn
félisten
Na elmentek ám! A ringbe!

-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
annak idején is a sok okos azt hitte, hogy a föld lapos, aztán kiderült, mégsem....az, hogy nem értesz valamit, és nem kérdezel rá konkétan hogy értem asszem nem engem minősít...
-
Rick4
félisten
a drift önmagában nem egyezik meg a driftversennyel....aki mégis így gondolja, az próbáljon csak meg a Váci utcán gyalogolni, de olyan szokásos gyaloglóverseny stílusban....gondolom átérzitek, mennyire nem értitek, miről beszélek..

-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a nincs erőm vitázni veled helyett írhattad volna azt is, hogy elfogytak az érveid...gondolom egyszerre 22 pilóta belső kameráját tudod nézni, hogy a pályán történő teljes eseménysorozat értékelhető legyen számodra....
eddig csak te szálltál szembe a tényekkel, persze egy véleményen lovagoltál, (persze tőlem azonnal videot kérve) de elbukott a lovad... 
-
producer
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem nem gondolta komolyan.
-
venember83
nagyúr
Drift vid. Csak a miheztartás végett.
-
-
-Mike-
addikt
még egy drift videt sem sikerült belinkelni hozzáértők
-
soulcube
aktív tag
Módosul a motorszabály : [link]
-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ha valamit nem értesz, azt ezek után sem fogod érteni. én arról beszéltem, hogy amíg nem néztem a pénteki szabadedzéseket, nem gondoltam volna, hogy mennyien hibáznak, és csúsznak ki. a hozzáállásod alapján gondolom, hogy te eddig sem nézted a pénteki szabadedzést, így túl sok mindenről nem tudunk beszélgetni. ha felvettem volna bármelyiket, akkor meg tudnám mutatni...talán azt gondolod hazudok, hogy bizonyítékot kérsz?

driftelni tizedmásodpercig is lehet, ugye? miből is áll a dolog? a hátsó kereket kipörögnek, az autó eleje a kanyar belseje felé néz, és a vezető ellenkormányozva veszi be a kanyart...nem láttál még ilyet akár versenyen sem? még ha csak tizedmásodpercekig tartott is...

akkor tessék itt egy kis forma1-es drift..[link]
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pedig milyen szép is lenne driftelni látni ezeket az autókat.

-
Motion_Blur
félisten
1. A péntek a csapatok számára a felgumizásról szól, a korábbi évek telemetriai adatai alapján minden pályára van egy alap setup-juk, amit csak finomítani kell. Nem érzik az autót, nem érzik a pályát... ehhez nem tudok mit hozzá tenni...
2. Mutass egy olyan videot, ahol driftelnek F1-es autóval.
-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem tudom mit változtat ah, hogy 3-4 hónapja volt, most meg nincs, attól még a pénteki szabadedzés pénteki szabadedzés....
ok, ha nem érted, elmagyarázom....mikor a srácok odamennek egy pályára, marhára nem érzik az autót sem, a pályát sem. míg el nem kezdtem nézni a pénteki szabadedzéseket azt gondoltam, hogy egy versenyhétvégén összesen 10 kicsúszás van....ehelyett már akkor driftelnek össze vissza, 5percenként van valami gixer... -
Motion_Blur
félisten
Raikkönen szerint verhetetlen lesz az új Ferrari
"Azokon a területeken, ahol fejlődnünk kellett, sikerült fejlődnünk. A lassú íveken sokkal jobb lett az autó tapadása"

-
gV
őstag
Schumi ezt "2 kör alatt megszoktam" Barcelonában nyilatkozta ez pedig egy jerezi video, szal itt tc nélkül mentek már, ez az első körében volt, majd legközelebb a boxbol kijövet megszokja, rendben?
Amugy is azt irtam h megszokta és nem pedig h nem hibázott.Alo viszont akár hibázott ilyet akár nem azon a délelöttön lassu volt, nézd vissza Schumi Jerezben délelött milyen eredményel és hol állt a köridő rangsorban
-
Finwe
őstag
Hatalmas reklámot láttam az imént
Itt van a német verzió.Finwe
-
producer
csendes tag
a Mclaren is mindig külön tesztelt (barcelona), az elmúlt években pedig nem ők nevettek a végén
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aesir
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Nem kérem semmire, nem vagyunk olyan viszonyban. Viszont azt tartom, ha a nagy nyilvánosság előtt negatívan nyilatkozik "valakikről"/"egyesekről", akkor legyen már olyan tökös csávó hogy megnevezi kikről is beszél. Elég fontos kérdésről van szó, a saját biztonságukról, legyen már annyira határozott mindenki hogy vállalja a véleményét (ebben egyetértek Coultharddal), de ha már a sajtóban feszegeti ezt az ügyet, akkor legyen ő maga is annyira korrekt, hogy konkrétan elmondja kikről is van szó. Ez nem tiszteletlenség, hanem vagy igaz, vagy nem igaz.
-
Integra
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
ettől még dc nem lesz vb

-
aesir
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Mellesleg, Coulthard sem vállalja, mert akkor neveket mondana "egyesek" helyett.
-
hunnylander
őstag
-
Integra
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
tudom tudom
mindjárt leborulok
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha annyi peches esemény történne veled is...
Remélem idén lesz már valami jó eredménye is -
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
-
Csepy
őstag
-
producer
csendes tag
Bazz... Prost+Ferrari
-
hunnylander
őstag
Kovalainen enjoying life at McLaren
"Everyone has been very friendly and welcoming with me, the atmosphere is calm and everyone is working hard. I probably haven't been happier in my life."
"Straight away at McLaren we've made changes to my fitness programme to make me a better athlete, and I'm spending more time at the factory. I think I will be a better driver when I get to Melbourne than last year." -
lacafaca
addikt
1 GLO Toyota 1:19.779 96
2 HAM McLaren 1:20.099 73
3 ALO Renault 1:20.363 49
4 BOU Toro Rosso 1:20.407 61
5 MAS Ferrari 1:20.500 85
6 KOV McLaren 1:20.535 79
7 KOB Toyota 1:20.577 53
8 RAI Ferrari 1.20.646 88
9 NAK Williams 1:20.758 57
10 SUT Force India 1:21.705 71
11 WEB Red Bull 1:22.275 53
12 COU Red Bull 1:22.581 54
13 HUL Williams 1:24.023 65
14 VET Toro Rosso 1:24.873 50 -
hunnylander
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Javaslom nézz utána a csoki kipörgésgátló mentes teszteredményeinek; dec. 5, dec. 6, dec 10, dec. 11.
A GP2-t is kipörgésgátló nélkül nyerte egyből az első szezonjában (2006).
-
Kazimír
őstag
A BMW-t mikor tolják ki végre a pályára? Kezdek marha kíváncsi lenni...
-
Sas madár
őstag
Hiányzik már...elkezdődhetne a sorozat mert érdekel ténylegesen ki mit hozott össze.
-
lacafaca
addikt
RAI 1'26:788 29
KOV 1'27:718 31
MAS 1'28:672 38
VET 1'29:541 24
WEB 1'29:541 24
BOU 1'29:640 29
HUL 1'30:068 35
NAK 1'30:535 36
GLO 1'31:261 44
ALO 1'31:926 21
HAM 1'32:178 24
SUT 1'32:336 38
KOB 1'32:712 17
COU 1'33:651 6finnek az élen...nem hiába

-
D@ni88
addikt
amúgy mi az a szürke drószerűség a merga tetején? [link]
jeladó, vagy éppen azon veszi a helyi rádiót?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Steam Deck
- Amazon Prime Video
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. De nem hinném, hogy senki nem érzi a pályát (az autót pláne), persze Monacoban fontos a péntek.