- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
-
SzalaiG
addikt
Akinek megvan a Schumis reklámok valamelyike kérem tegye fel!
Pl.: Fiatos v samponos.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #8183 üzenetére
Mennyen ahova akar, de a Ferrarihoz ne!
Mongyon le!
-
Motion_Blur
félisten
Driver of the year:
1. 1st Räikkönen, Kimi: 44,86 Prozent Raikkonen, Kimi: 44.86 percent
2. 2nd Hamilton, Lewis: 29,14 Prozent Hamilton, Lewis: 29.14 percent
3. 3rd Rosberg, Nico: 6,47 Prozent Rosberg, Nico: 6.47 percent
4. 4th Heidfeld, Nick: 4,62 Prozent Heidfeld, Nick: 4.62 percent
5. 5th Vettel, Sebastian: 4,09 Prozent Vettel, Sebastian: 4.09 percent
6. 6th Alonso, Fernando: 3,98 Prozent Alonso, Fernando: 3.98 percent
7. 7th Massa, Felipe: 1,29 Prozent Massa, Felipe: 1.29 percent
8. 8th Sutil, Adrian: 1,09 Prozent Sutil, Adrian: 1.09 percent
9. 9th Kubica, Robert: 1,04 Prozent Kubica, Robert: 1.04 percent
10. 10th Coulthard, David: 0,53 Prozent Coulthard, David: 0.53 percent
11. 11st Kovalainen, Heikki: 0,50 Prozent Kovalainen, Heikki: 0.50 percent
12. 12nd Wurz, Alexander: 0,48 Prozent Wurz, Alexander: 0.48 percent
13. 13rd Button, Jenson: 0,45 Prozent Button, Jenson: 0.45 percent
14. 14th Trulli, Jarno: 0,25 Prozent Trulli, Jarno: 0.25 percent
15. 15th Webber, Mark: 0,25 Prozent Webber, Mark: 0.25 percent
16. 16th Winkelhock, Markus: 0,20 Prozent Winkelhock, Markus: 0.20 percent
17. 17th Fisichella, Giancarlo: 0,17 Prozent Fisichella, Gian Carlo: 0.17 percent
18. 18th Schumacher, Ralf: 0,17 Prozent Schumacher, Ralf: 0.17 percent
19. 19th Barrichello, Rubens: 0,14 Prozent Barrichello, Rubens: 0.14 percent
20. 20th Albers, Christijan: 0,08 Prozent Albers, Christijan: 0.08 percent
21. 21st Davidson, Anthony: 0,08 Prozent Davidson, Anthony: 0.08 percent
22. 22nd Sato, Takuma: 0,06 Prozent Sato, Takuma: 0.06 percent
23. 23rd Yamamoto, Sakon: 0,06 Prozent Yamamoto, Sakon: 0.06 percent
24. 24th Liuzzi, Vitantonio: 0,00 Prozent Liuzzi, Vitantonio: 0.00 percent
25. 25th Nakajima, Kazuki: 0,00 Prozent Nakajima, Kazuki: 0.00 percent
26. 26th Speed, Scott: 0,00 Prozent Speed, Scott: 0.00 percentCar of the year
1. 1st F2007 (Ferrari): 54,97 Prozent F2007 (Ferrari): 54.97 percent
2. 2nd MP4-22 (McLaren-Mercedes): 34,78 Prozent MP4-22 (McLaren-Mercedes): 34.78 percent
3. 3rd F1.07 (BMW Sauber F1): 6,83 Prozent F1.07 (BMW Sauber F1): 6.83 percent
4. 4th FW29 (Williams): 0,93 Prozent FW29 (Williams): 0.93 percent
5. 5th RB3 (Red Bull Racing): 0,48 Prozent RB3 (Red Bull Racing): 0.48 percent
6. 6th STR-02 (Toro Rosso): 0,48 Prozent STR-02 (Toro Rosso): 0.48 percent
7. 7th F8-VII(B) (Spyker F1): 0,37 Prozent F8-VII (B) (Spyker F1): 0.37 percent
8. 8th R22 (Renault F1): 0,37 Prozent R22 (Renault F1): 0.37 percent
9. 9th RA107 (Honda Racing F1): 0,37 Prozent RA107 (Honda Racing F1): 0.37 percent
10. 10th SA07 (Super Aguri): 0,28 Prozent SA07 (Super Aguri): 0.28 percent
11. 11st TF107 (Toyota): 0,17 Prozent TF107 (Toyota): 0.17 percentMotorsport-Total.com-on leadott több, mint 35 000 szavazat alapján
-
Motion_Blur
félisten
-
Sirpi
senior tag
válasz
Motion_Blur #8181 üzenetére
A Hondának egyáltalán nem lenne rossz, sőt, én is örülnék, ha még látnám az "öreget" versenyezni, ez a mondat mindössze Integra "csak aztán nehogy" kezdésére volt válasz.
-
quby
őstag
válasz
Motion_Blur #8185 üzenetére
nem akaorm ezt vesézgetni mert már megtörtént 1 párszor. lehet hogy hiba volt, de 50-50-ben mindkettöjüké. de a megöléstöl azért nekem más az elképzelésem....
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Integra #8182 üzenetére
Birkával és a playboy gyerekkel nem hinném, hogy sok esély van fejlődni, ha Brawn rendberakja a csapatot, és monjuk 2009-2010-re össze tudnak hozni egy olyan autót, amivel futamgyőzelemért lehet harcolni, akkor ott bizony már a két pilóta lesz a szűk keresztmetszet szvsz
Lonzinak meg vannak infói Renault-ról, McLarenről, meg persze a Ferrariról is
-
-
Integra
titán
válasz
hunnylander #8173 üzenetére
csak aztán nehogy brawn mellett kössön ki "véletlen" 2009-ben
-
hobizoli
nagyúr
hobizoli
-
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander #8171 üzenetére
Természetesen a Honda egyből reagált, hogy nem eszik azt olyan forrón.
Na persze...[link]
-
hunnylander
őstag
Champions tip Schumacher to race again
F1 bajnokok Schumacher visszatérését tippelik
Mika Hakkinen: "Hiányzik neki a versenyzés? Valószínűleg igen."
-
lacafaca
addikt
válasz
hunnylander #8171 üzenetére
szegény honda és szegény button
-
soulcube
aktív tag
Csak sikerült Alonsót újabb csapattal összefüggésbe hozni
[link]
-
gV
őstag
1. Ja, ez egy hülye gumicsont, amelyet Coulthard viccből mondott.
nem, nem Schumi 95ben fejtette ki véleményét ronról
coulthard meg csak ne viccelödjön (nem erre gondolok, hanem arra h a spanyol teszten szte "van egy srác michaelnek hivják valoszinü h eljut az f1ig") Schumival kapcsolatban azokután h 98ban majdnem megölte (spára gondolok mikor coulthard nem engedte h Schumi lekörözze emiatt kishiján ugy járt Schumi mint Gilles Villeneuve 82ben)
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #8165 üzenetére
Minek ennyi apró szárny rá? Elrontják az összképet.
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur #8165 üzenetére
majd szétbassza az ideg kimit a nyilatkozás alatt...annyira jellemző
-
Motion_Blur
félisten
Aerodinamikát, és első felfüggesztést teszteltek.
-
Oliverda
titán
-
AMD Power
titán
-
Obi-1
őstag
1. Ja, ez egy hülye gumicsont, amelyet Coulthard viccből mondott.
2. Alonso és a Ferrari viszonylatában szerintem bármi lehetséges, mondjuk 2009-2010-ben.
2a Én is emlékszem Alonso nyilatkozatára, hogy sosem lesz Ferraris, a nagynevű brazil mintáját követve. De azóta eltelt egy év, amikor is megtapasztalta, hogy neki nem jön be a McLaren, evvel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy gyermekkori álma ment füstbe, de tovább kell lépnie.
2b A nyilatkozatok kb annyit érnek, mint Ross Brawn "Ferrari 4Ever" nyilatkozata.
2c Ez tény, 2009-2010-ig nem valószínű bármilyen mozgás, kivéve ha valami gondjuk van egymással a Ferrari csapaton belül.
2d. Kérdés, hogy az ő véleménye, vagy di Montezzemoloé számít majd jobban.
Mindezzel csak azt akartam megfogalmazni, hogy bármi lehetséges, nem azt, hogy Alonso Ferraris pilóta lesz.
-
AMD Power
titán
A Red Bull mégsem folytat tárgyalásokat Alonsóval
Ez már nem az első ilyen. Buz* média.
-
gV
őstag
nem értem miért nem lehet elfogadni a tényeket
1. Schumi utálja ill máshogy áll az f1hez mint ron dennis ezért nem lett/lesz soha McLM-es
2. alonsot nem lesz Ferrari pilota
a. ahogy Senna ugy ö sem lenne semmi pénzért ferraris (ezt ö maga nyilatkozta)
b. beszolt mikor Rossi tesztelte a Ferrarit, mondván h csak az időt vesztegeti a Ferrari, nem értem akkor miért igazolna egy olyan helyre ami szte buta/felesleges dolgokat csinál
c. szerzödése van Felipének és Kiminek is
d. Todt utálja őt és kész -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8153 üzenetére
Te meg mégokosabb vagy!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8150 üzenetére
"Éppezért nem is szeretné magát összemérni Hamilton-nal, mert főként csak veszteni valója van"
Hányszor írjam le, hogy Schumacher visszavonult. És nem azért nem jön vissza, mert valakitől is berosálna. És miért pont Hamiltontól "félne" (LOL)?
"Ki linkelgeti be a tesztelős híreit, videóit olyan örömittasan? Hányan leírták már, hogy 'de jó lenne ha még visszatérne', 'még nem felejtett el vezetni', 'a kondija a régi', 'nincs berozsdásodva', 'olyan ez mint a biciklizés'?"
És ez szerinted azt jelenti, hogy akár gondolat szintjén is felmerült Schumiban a visszatérés?
De szerintem kattanjunk le a témáról, mert nem sok értelme van erről dumálni...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #8149 üzenetére
Azt még hadd tegyem hozzá, hogy mondtam én, hogy biztos kikapna Hamilton-tól? Nem. Egyáltalán nem Hamilton drukkerként közelítettem meg a dolgot, hanem Schumi szemszögéből.
De te sem ámíthatod magad azzal, hogy biztos nem kapna ki.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #8149 üzenetére
Nem vízionálok semmit. Te nem gondolod róla, hogy képes lenne még versenyezni néhány évet? Ki linkelgeti be a tesztelős híreit, videóit olyan örömittasan? Hányan leírták már, hogy 'de jó lenne ha még visszatérne', 'még nem felejtett el vezetni', 'a kondija a régi', 'nincs berozsdásodva', 'olyan ez mint a biciklizés'?
Rajta áll! Ha még versenyezni akar, ha még össze szeretné mérni magát Hamiltonnal, ott a lehetőség! Csak rajta áll! Lenne hely neki egy jó autóban.
Mindamellett a fan-jeinél sokkal több esze van, és nem is képzeli magát verhetetlen istennek. Éppezért nem is szeretné magát összemérni Hamilton-nal, mert főként csak veszteni valója van, vedd már észre.
Ha ezt nem tudod megérteni, vagy besértődsz emiatt, sajnálom.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8148 üzenetére
Schumacher több, mint 1 éve visszavonult. Nem értem, mi alapján vízionálsz ilyen okosságokat...
A nagy Hamilton bálványozásban teljesen elszakadtál a realitásoktól. A kis kedvencednek még nagyon sokat le kell tennie az asztalra ahhoz, hogy egy lapon említhessük Schumacherrel. De én drukkolok neki
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #8145 üzenetére
Inkább gondolkozz. Mit nyerne egy McLaren pilótai állással (legjobb esetben)? 8. VB cím, ezzel bizonyítaná azt amit már nem kell, hogy nagyon jó pilóta, vagyis semmi újat.
Mit veszítene, ha házon belül kikapna Hamiltontól? Majdnem mindent, amit felépített.
Schumi okos.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #8145 üzenetére
Nem eleg nagy a pelenka, ugy beszarna, ennyi
Hisz ismered milyen felos ember
-
RazoR_45
tag
Schumi nagyon jó pilóta mondjuk de most a 3 nagy szenzáció Alnso Raikönnen és Hamilton...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #8133 üzenetére
"(M.) Schumacher-t is szívesen fogadná a McLaren, de szerintem ő már berezelne egy ilyen kihívástól"
Ezt kifejtenéd?
-
george11
addikt
Akár honnan nézzük Alonso most szopóágon van sajna. (pedig nem a kedvencem, de azért hozott valami színt az F1-be Ő is)
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #8140 üzenetére
Ami 1 évre fogadná be az a force india meg super aguri kategória gondolom. Valószínű ahhoz meg nincs kedve a spanyolnak, mivel minardiban kezdte az ipart.
-
Ricardo
titán
válasz
hunnylander #8140 üzenetére
Egyik csapat sem akar ugródeszka lenni.
-
lsc
nagyúr
válasz
hunnylander #8138 üzenetére
Hali
Ajánlom az AMD Power által linkelt cikket . -
RazoR_45
tag
Akkor is Alonso lesz a világbajnok ezt viszont majd sírva fogjátok elviselni
-
Ricardo
titán
válasz
hunnylander #8133 üzenetére
M. Schuminak élete végéig helye van a ferrarinál valamilyen formában. Miért is menne máshova
Hamilton egy házon belül "kitenyésztett" na jó kinevelt pilóta. Senki nem megy mellé jó szájízzel. -
AMD Power
titán
Mateschitz: Tárgyalunk Alonsóval...
Most akkor mi van? Ha tényleg DC helyére megy Alonso akkor én szétvágom azt az osztrákot.
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #8131 üzenetére
De szép cikket ferdített megint az Index.
Na ugyan miért nem megy Sutil vagy Rosberg csapattársnak?
Mindkettő volt már Hamilton csapattársa korábban, és mindkettőt verte Hamilton. Mindkettőnek szerződése van, Rosberg-et egyáltalán nem hajlandó Williams elengedni (már sokszor nyomatékosan megmondta, tehát nem is bontana vele szerződést, valószínüleg a Force India is meg akarná vámolni a McLaren-t egy szerződésbontásért). Mindezek ellenére Hamilton barátai a fent nevezett két pilóta.
(M.) Schumacher-t is szívesen fogadná a McLaren, de szerintem ő már berezelne egy ilyen kihívástól, mert csak lejárathatja vele a felépített imázsát.
Még egy adalék, a McLaren már az üresedés után lenyilatkozta, hogy nem fog kapkodni az új pilóta leszerződtetésével és csak a szabadon igazolhatóak közül tervez választani.
Na ezért "nem akar senki Hamilton csapattársa lenni". Az Index-et meg felejtsd el, ha normális F1-es cikkeket akarsz olvasni.
-
Ricardo
titán
Senki nem akar Hamilton csapattársa lenni
Miért nem lepődöm meg
-
Peat;)
veterán
válasz
george11 #8128 üzenetére
Teljesítményben közel azonos, de más tulajdonságú motorok vannak és jelenleg olyan szabály van ha jól tudom, hogy megbízhatósági fejlesztést végezhetnek. Az hogy ahhoz kapcsolodó cuccokat is fagyasztanak már nem akkora csapás szerintem.. már régen betiltották magát a motorfejlesztést, onnantól kezdve meg leredukálták a forma1-et kasztni és felfüggesztés építési tudományra(gumi is csak 1 fajta), na most a kasztni kereskedelem legalizálási folyamatát nézve akkor lehet osztani szorozni mi az ami különbséget fog okozni a csapatok között. Lehet több lesz az előzés és izgalmasabb lesz az f1, csak éppen ez az f1 nem az az f1.
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #8126 üzenetére
Akkor vagy én értek félre valamit, vagy Te
"Néhány nagyvállalat mérhetetlenül nagy összegeket költ az olyan apróságok finomítására, mint a vízpumpa, a kipufogó, és azok az elemek, melyek a motort veszik körbe, és engedélyezett azok fejlesztése. Átnéztük a dolgot, és arra jutottunk, csak úgy tudjuk ezt megállítani, ha minden motorfejlesztést betiltunk a Forma-1-ben. Be kellett fagyasztanunk a motor, és az azokhoz tartozó elemek fejlesztését, és mindezt hosszú távra, hogy egyik csapat se költsön új részlegek felállítására, melyek már a jövő egységein dolgoznának."
Ebből nekem az jön le, hogy az ég világon semmit sem variálhatnak a motorokkal.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #8126 üzenetére
Hehe, akkor ez a kis csapatoknak jo, foleg ha megspekelik egy kis kemkedessel is
-
hunnylander
őstag
válasz
george11 #8125 üzenetére
Ezzel a dologgal az erőviszonyokat is befagyasztják nem?
Ez nekem is szöget ütött a fejembe. Szerintem nem, mert sehol sem olvastam, hogy a gyenge csapatok panaszkodtak volna emiatt. A fejlesztéseket fagyasztják, tiltják. Tehát nem lehet majd új dolgokat kitalálni, de a mostani befagyasztott motorra vonatkozó előírások betartása mellett taláni a gyenge csapatok is tudják tökéletesíteni a motorjukat.
Jó lenne, ha egy hírportál kifaggatna egy F1-es technikai szakembert erről, olyat aki nem az FIA rizsát nyomná, hanem pl. érdekelt egy csapatban.
-
george11
addikt
válasz
PazsitZ #8123 üzenetére
Ezzel a dologgal az erőviszonyokat is befagyasztják nem?
Nem nyúlhat senki a motorhoz(sem a motorhoz kapcsolódó részekhez). Akkor egy Toyota/Honda/Renault, hogy lesz olyan erős, mint a két élmenő? Csak kasznival nemhiszem, hogy beérik őket.(vagy hiába lesz egy tökéletes kaszni, ha hiányozni fog az a 40-50LE)
-
PazsitZ
addikt
Most mit sajnálják a gyárakat, ha nekik megéri nyomassák a dolgot.
Egyébként akárki akármit mond én akkor is úgy érzem ez a befagyasztás, kissé megöli az F1et. [link] -
Rick4
félisten
no, most veszem fel épp a schumacher, massa féle gokartversenyt...igaz, német hanggal, de a Schumaaaacherrr az németül is ugyanúgy van....talán a Vettel nem fettül lesz...
-
Motion_Blur
félisten
"Az mondták, hogy 1:37-es köröket futott, ami hihetetlenül hangzik. Ha pár évvel fiatalabb lenne, elkezdhetné második karrierjét motorosként"
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #8113 üzenetére
Én azzal az esettel úgy vagyok, hogy valamelyest Hami is nagyot fékezett ahhoz mérten, hogy közel voltak hozzá. De Nem lett volna igazából gond ha Vettel is le tudta volna reagálni a dolgot. Még fiatal, nem figyelt, Hami még fiatal, nem gondolta, hogy ezzel ezt okozhatja szvsz.
Szegény Webber azóta is sajnálom, hogy a folyamatos kiesések mellett itt felállhatott volna dobogóra és ez egy ilyen szerencsétlen helyzet miatt elszállt. De hiába Webberről beszélünk/beszélek, az ő szerencséjét meg ismerjük... -
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #8110 üzenetére
Azt a smileyt magadra is rakhatnád már, másik oldalról meg 5x ennyi nyilatkozatot lehetne összeszedni...Főleg hogy a pilóták nagy része is ellene foglalt állást. Az érintett is panszkodott hogy kellemetlen volt a meghallgatása. Aztán még jössz az objektivitással..áucs.
Ralf szerintem jó lenne Hami mellé, ő már mutatott olyat idényeket ami alapján el tudja végezni azt a munkát. Rózsa meg nem.
-
hunnylander
őstag
válasz
Nowhereman #8107 üzenetére
-
hunnylander
őstag
Egyáltalán végigolvastad?
ilyen körülmények között melegítened kell a fékeket, különben egyenesen kicsúszhatsz, amikor újraindítják a versenyt.
Charlie [Whiting] azt mondta, hogy a versenyzők 99 százaléka - azaz egy kivétellel mindenki - ugyanezt csinálta.
De a te véleményed biztos objektívebb lehet, mert többet tudsz a dologról, mint Charlie Whiting és egy azon a futamon versenyző pilóta együttvéve.
-
PazsitZ
addikt
Ralf szivesen lenne Alonso utodja a McLarennel Pff, én is
...
[link]"Mondom ezt úgy is, hogy a Toyotánál nem sokat mutatott, de korábban már bizonyította, hogy egy gyors autóval ő is mennyire versenyképes. Óriási tapasztalata van, és tudja, hogyan kell versenyt nyerni. Szerintem a piacon nincs más alternatíva, és ezt már meg is osztottam a Mercedesszel. Ezen kívül hihetetlenül motivált is, még egyszer meg akarja mutatni a világnak"
Hááát, én nem vagyok ennyire bizakodó, de nem akarok rosszat kívánni neki, szóval hajrá, cáfoljon rám.
-
OTee
aktív tag
válasz
venember83 #8106 üzenetére
Mea Culpa, mea MAXIMA Culpa!!!!!!!!!!!!
kiegészítés: mint Motion ÉS venember83OTee
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #8104 üzenetére
És ugye ha egy városi buszon kétpercenként felkenődik az utazóközönésg a szélvédőre, neked elég válasz, hogy meg kell néha állni...
-
OTee
aktív tag
válasz
hunnylander #8104 üzenetére
1 igazi szakember véleménye!
Ő is így csinálta! (volna, ha valaha az élen lett volna...)
Mindenesetre téged igazol, ezért linkelhető.
Legalább olyan egyirányú a szemüveged mint Motioné.
SZVSZPeace!
OTee
-
hunnylander
őstag
válasz
Nowhereman #8102 üzenetére
Lerágott csont, hogy miért fékezgetett.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #8101 üzenetére
Mert Hamilton-t nem merték meghívni.
Schumi nincs berozsdásodva, de a Meki üresedés kihívását már nem merné bevállalni.
-
Nowhereman
őstag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #8098 üzenetére
Schumacher nyerte Massa gokart versenyét
"Jó érzés látni, hogy még tudok és nem vagyok túlzottan berozsdásodva. Az élen lenni mindig kellemes."
Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged