Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Érdekes és izgalmas egy futam volt, ha ilyen lesz az egész év, akkor tuti lesz
Nem volt lekörözés, a verseny elején úgy tűnt, hogy Button verhetetlen, a végén mégis szorult a hurok. A Barichello darált rendesen, aztán csak bemákolta a második helyet. Hamilton sem ment gyengén, a végéről feljönni 4.-nek, arról nem is beszélve, hogy Trulli a boxutcából dobogós
A két ferrari hatalmas csalódás, bár nem mentek annyira rosszul...míg mentek..
Azért még nem írnám le őket, talán még összekapják magukat. 
Hamilton nagyon ott volt a KERS-el, csak az a baj, hogy nélküle nem nagyon ment a szekér(bár azért csak 4. lett), körönként 6s meg közel sem elég..
Szegény Vettel meg
Nemtudom mért kellett ott erősködni. Még egy kanyar és tiszta előzés lett volna, erre meg 
A pályabírok meg nemtudom milyen futamot néztek, mire bejött az SC már nem volt miért

Na palikot meg meg sem említem... minardi
schell
olyanokat meg észre sem vesz amit kellene.. olyan szépen végigbeszéltek nem egy boxkiállást, hogy észre sem vették
Tegnap "féltem itt" hogy miről fognak beszélni, most hogy tudjuk előre a súlyokat.. hát, van itt hülyeség tartalékban neki sajnos
kiváncsi leszek, hogy hány futamon keresztül fogjuk még hallgati, hogy húú de fasza az az első szárny, meg a kers, meg a slik gumi...stb(még ha igaza is van, mert a szabálymódosításoktól izgi futamoknak nézünk elébe, de szerintem elsőre is megérti mindenki..)Várjuk a következő futamot

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A két ferrari hatalmas csalódás, bár nem mentek annyira rosszul...míg mentek..
Azért még nem írnám le őket, talán még összekapják magukat. 

kiváncsi leszek, hogy hány futamon keresztül fogjuk még hallgati, hogy húú de fasza az az első szárny, meg a kers, meg a slik gumi...stb(még ha igaza is van, mert a szabálymódosításoktól izgi futamoknak nézünk elébe, de szerintem elsőre is megérti mindenki..)