Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Érdekes és izgalmas egy futam volt, ha ilyen lesz az egész év, akkor tuti lesz
Nem volt lekörözés, a verseny elején úgy tűnt, hogy Button verhetetlen, a végén mégis szorult a hurok. A Barichello darált rendesen, aztán csak bemákolta a második helyet. Hamilton sem ment gyengén, a végéről feljönni 4.-nek, arról nem is beszélve, hogy Trulli a boxutcából dobogós
A két ferrari hatalmas csalódás, bár nem mentek annyira rosszul...míg mentek..
Azért még nem írnám le őket, talán még összekapják magukat. 
Hamilton nagyon ott volt a KERS-el, csak az a baj, hogy nélküle nem nagyon ment a szekér(bár azért csak 4. lett), körönként 6s meg közel sem elég..
Szegény Vettel meg
Nemtudom mért kellett ott erősködni. Még egy kanyar és tiszta előzés lett volna, erre meg 
A pályabírok meg nemtudom milyen futamot néztek, mire bejött az SC már nem volt miért

Na palikot meg meg sem említem... minardi
schell
olyanokat meg észre sem vesz amit kellene.. olyan szépen végigbeszéltek nem egy boxkiállást, hogy észre sem vették
Tegnap "féltem itt" hogy miről fognak beszélni, most hogy tudjuk előre a súlyokat.. hát, van itt hülyeség tartalékban neki sajnos
kiváncsi leszek, hogy hány futamon keresztül fogjuk még hallgati, hogy húú de fasza az az első szárny, meg a kers, meg a slik gumi...stb(még ha igaza is van, mert a szabálymódosításoktól izgi futamoknak nézünk elébe, de szerintem elsőre is megérti mindenki..)Várjuk a következő futamot

Aktív témák
Hirdetés
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A két ferrari hatalmas csalódás, bár nem mentek annyira rosszul...míg mentek..
Azért még nem írnám le őket, talán még összekapják magukat. 

kiváncsi leszek, hogy hány futamon keresztül fogjuk még hallgati, hogy húú de fasza az az első szárny, meg a kers, meg a slik gumi...stb(még ha igaza is van, mert a szabálymódosításoktól izgi futamoknak nézünk elébe, de szerintem elsőre is megérti mindenki..)