Hirdetés

Aktív témák

• Barthezz2

nagyúr

Érdekes és izgalmas egy futam volt, ha ilyen lesz az egész év, akkor tuti lesz :C
    Nem volt lekörözés, a verseny elején úgy tűnt, hogy Button verhetetlen, a végén mégis szorult a hurok. A Barichello darált rendesen, aztán csak bemákolta a második helyet. Hamilton sem ment gyengén, a végéről feljönni 4.-nek, arról nem is beszélve, hogy Trulli a boxutcából dobogós :Y A két ferrari hatalmas csalódás, bár nem mentek annyira rosszul...míg mentek.. :( Azért még nem írnám le őket, talán még összekapják magukat. :U

Hamilton nagyon ott volt a KERS-el, csak az a baj, hogy nélküle nem nagyon ment a szekér(bár azért csak 4. lett), körönként 6s meg közel sem elég..
    Szegény Vettel meg :( Nemtudom mért kellett ott erősködni. Még egy kanyar és tiszta előzés lett volna, erre meg :W

A pályabírok meg nemtudom milyen futamot néztek, mire bejött az SC már nem volt miért :W

Na palikot meg meg sem említem... minardi :Y schell :Y olyanokat meg észre sem vesz amit kellene.. olyan szépen végigbeszéltek nem egy boxkiállást, hogy észre sem vették :W Tegnap "féltem itt" hogy miről fognak beszélni, most hogy tudjuk előre a súlyokat.. hát, van itt hülyeség tartalékban neki sajnos :((( kiváncsi leszek, hogy hány futamon keresztül fogjuk még hallgati, hogy húú de fasza az az első szárny, meg a kers, meg a slik gumi...stb(még ha igaza is van, mert a szabálymódosításoktól izgi futamoknak nézünk elébe, de szerintem elsőre is megérti mindenki..)

Várjuk a következő futamot :K

Aktív témák