Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9423) aginor válasza kcsa (#9422) üzenetére


aginor
addikt

Számomra a tágasság alapmércéje a belső tér szélessége és az ülések hossza, tehát az én szememben ez egy kisautó. ;)
Amúgy pont ma jöttem el egy mellett, és nem szélesebb, mint az Mk6 fiesta, még csak nem is hosszabb olyan sokkal, csupán látványosan magasabb. Ez azoknak lehet jó, akik magasak, de nem túl szélesek, mert a bővebb fejtér miatt tágasabbnak érezhetik az autót.
Erre ellenpélda egyik kollégánk, aki min 190 magas és 120 kiló, tehát semmilyen irányban sem kicsi. Múltkor láttuk beülni a céges Astrába és utána szívtuk a vérét, hogy imádkoztunk, hogy fel ne dőljön beszállás közben fele az autó. Erre ő csak annyit válaszolt, hogy az asszony három ajtós mk6 Fiestájában kényelmesebben elfér, mint ebben az elvileg egy kategóriával nagyobb autóban. Erre én csak egy magyarázatot látok -a placebót kizárva- hogy különböznek az üléspozíciók, és az egyikben jobban le lehet engedni az ülést, és ezért tágasabbá válik fejmagasságban. Ha ez igaz, akkor a puszta számokon túl a tágasság érzete sok mindentől függhet még.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.