- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
agyaltam közben, de nem jutottam semmire.
régebben volt olyan gondom, hogy hotswap sata dokkoláskor bizonyos portok nem szerették a dolgot, és újraindult a gép. pár ilyen eset után az adott porton, az adott winyó sebességét az xp szándékosan korlátozza, asszem több lépcsőben. a vége az, hogy 10MB/sec alá esik az írás. ez valami önvédelmi mechanizmus, a microsoft oldalán fent is van. jó idő volt, mire rájötttem...
ekkor azt kellett csinálni, hogy az adott portra rádugni egy másik winyót, a visszafogott betűjelét adni neki, majd vissaz arégi winyó, és betűjelé vissza. mindig restart. tehát ki kell verni az xp fejéből, hogy ez a korlátozandó winyó. próbáltam egyszerűbben is, de csak ez a járható út.
itt ugyan nem volt most semmi ilyen előzmény, de attól még a win csinálhatott hasonlót.
én valami ilyen ötletekre várok. (nem a win7-re való cseére, meg reinstallra....)

de konkrétan ez most nem áll fent, mert total commanderben a másik winóról olvasva megvan a 90-es írás.
apropó. ssd to ssd sq másolásnál mi a szűk keresztmetszet? ezt úgy értem, hogy sima hdd-nél, ami 100 körül ír/olvas, annála saját magára másolásnál ez kb. feleződik.
másképp fogalmazva. az ssd-nél az írási sebességet lassítja-e, ha közben saját magáról olvas, mint a hdd-knél? vagy ez független?
szerk:
"Garbage Collectiont"
azmiaz? és merre? leírás link is jó, csak magyart légyszi!
ja, szemétgyűjtés.... - ellemző írsban megnézem...
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akvarisztika
- Hobby elektronika
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest