- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
agyaltam közben, de nem jutottam semmire.
régebben volt olyan gondom, hogy hotswap sata dokkoláskor bizonyos portok nem szerették a dolgot, és újraindult a gép. pár ilyen eset után az adott porton, az adott winyó sebességét az xp szándékosan korlátozza, asszem több lépcsőben. a vége az, hogy 10MB/sec alá esik az írás. ez valami önvédelmi mechanizmus, a microsoft oldalán fent is van. jó idő volt, mire rájötttem...
ekkor azt kellett csinálni, hogy az adott portra rádugni egy másik winyót, a visszafogott betűjelét adni neki, majd vissaz arégi winyó, és betűjelé vissza. mindig restart. tehát ki kell verni az xp fejéből, hogy ez a korlátozandó winyó. próbáltam egyszerűbben is, de csak ez a járható út.
itt ugyan nem volt most semmi ilyen előzmény, de attól még a win csinálhatott hasonlót.
én valami ilyen ötletekre várok. (nem a win7-re való cseére, meg reinstallra....)

de konkrétan ez most nem áll fent, mert total commanderben a másik winóról olvasva megvan a 90-es írás.
apropó. ssd to ssd sq másolásnál mi a szűk keresztmetszet? ezt úgy értem, hogy sima hdd-nél, ami 100 körül ír/olvas, annála saját magára másolásnál ez kb. feleződik.
másképp fogalmazva. az ssd-nél az írási sebességet lassítja-e, ha közben saját magáról olvas, mint a hdd-knél? vagy ez független?
szerk:
"Garbage Collectiont"
azmiaz? és merre? leírás link is jó, csak magyart légyszi!
ja, szemétgyűjtés.... - ellemző írsban megnézem...
Aktív témák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Milyen videókártyát?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest