Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
agyaltam közben, de nem jutottam semmire.
régebben volt olyan gondom, hogy hotswap sata dokkoláskor bizonyos portok nem szerették a dolgot, és újraindult a gép. pár ilyen eset után az adott porton, az adott winyó sebességét az xp szándékosan korlátozza, asszem több lépcsőben. a vége az, hogy 10MB/sec alá esik az írás. ez valami önvédelmi mechanizmus, a microsoft oldalán fent is van. jó idő volt, mire rájötttem...
ekkor azt kellett csinálni, hogy az adott portra rádugni egy másik winyót, a visszafogott betűjelét adni neki, majd vissaz arégi winyó, és betűjelé vissza. mindig restart. tehát ki kell verni az xp fejéből, hogy ez a korlátozandó winyó. próbáltam egyszerűbben is, de csak ez a járható út.
itt ugyan nem volt most semmi ilyen előzmény, de attól még a win csinálhatott hasonlót.
én valami ilyen ötletekre várok. (nem a win7-re való cseére, meg reinstallra....)

de konkrétan ez most nem áll fent, mert total commanderben a másik winóról olvasva megvan a 90-es írás.
apropó. ssd to ssd sq másolásnál mi a szűk keresztmetszet? ezt úgy értem, hogy sima hdd-nél, ami 100 körül ír/olvas, annála saját magára másolásnál ez kb. feleződik.
másképp fogalmazva. az ssd-nél az írási sebességet lassítja-e, ha közben saját magáról olvas, mint a hdd-knél? vagy ez független?
szerk:
"Garbage Collectiont"
azmiaz? és merre? leírás link is jó, csak magyart légyszi!
ja, szemétgyűjtés.... - ellemző írsban megnézem...
Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Assetto Corsa Rally
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest