Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Sziasztok!
Elkezdtem olvasni az SSD-kről, ugynis itt az ideje, hogy beruházzak egybe. Már van kialakult kép bennem, de mint minden kezdő egy "új témában", kéremszépen a véleményeteket.
Egy 60 GB körüli SSD-t szeretnék venni. Egy Win7 64bit futna rajta, valamint 3ds max és photoshop. A lényeg, hogy gyk. rendszervinyónak, valamint grafikus programoknak szánom, és ide menteném a munkámat is (az utóbbi időben 5-700 megás photoshop fileokkal dolgozom, nem mindegy, hogy mennyi ideig ment a winyó...). Minden más hagyományos HDD-n lesz (ennyi meg elfér egy SSD-re, ami írtam).Ti melyiket ajánljátok? Kicsit belekavarodtam az MLC, SLC, stb. kusza hálózatába, először kingstont néztem, aztán V+ szériát, stb, egyszóval tanácstalanra keresgéltem magam

Ja, a keret 30ról indult, de már az sem érdekel, ha 40 lesz belőle, csak egy kompromisszumos megoldást szeretnék összehozni. Addig is olvasgatok tovább, a válaszokat pedig előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Hálózatokról alaposan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Apple iPhone 17 - alap
- Ubuntu Linux
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest