Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Medical
üzenetére
Feltettem... nem bírtam ki.... (Adata S599 64Mb)
Nos, javították a Smart adatokat. Most már nem 98%-os a drive, hanem 100%. Ellenben elrontották a hőmérséklet adatot. Alapban azt adja vissza, hogy 60 fokos az SSD, a HD Sentinel ki is akadt rajta. Egyből írta is, hogy azonnal hűtsem az SSD-t, mert meg fog sülni
. Eltoltam -30 fokkal az értéket, így most tökéletes.A másik, ami így hirtelen feltűnt, hogy BIOS szinten nem kezeli a Smart adatokat, legalábbis az AHCI vezérlő Biosa sikít, hogy aszongya: "Can't receive the Smart datas from drive", de megy tovább (Winben persze van Smart). Letitottam Biosban a Smart BIOS Capable-t, így nem nyüszít az AHCI Bios.

Hirtelen ennyi. Talán érzésre gyorsult a drive, mintha gyorsabban töltene be a Win...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Eltoltam -30 fokkal az értéket, így most tökéletes.