Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
zoty314
aktív tag
válasz
Bélaaaa
üzenetére
Én is frissítettem és ezúton is köszönöm neked, hogy szóltál nekünk, hogy már van frissítés.
Őszinte leszek, én már annak is örülök, hogy nem tűnik el a semmibe az SSD-m a SATA-vezérlő számára és nem fagy szét tőle a gép. Nekem egy ICH10R chipsettel nem fért össze nagyon, de most már jónak tűnik.
Ha nagyon fog zavarni vagy valami gond lesz még vele, akkor max. 1-2 hónap múlva lecserélem egy OCZ-re, mivel már azok is nagyon jó árban vannak és a vezérlő ugyanúgy SandForce, viszont a támogatás mégiscsak OCZ-féle. De egyelőre ezzel is meg vagyok elégedve.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Bélaaaa
üzenetére
Na, megjött a válasz az Adat-tól!
Íme:
Thank you for contacting ADATA Technology B.V.
I am really sorry for late reply to your mail, and thank you very much for reporting this issues to us.
As to the issue you mentioned in the case xxx and xxx.
In fact our related department is testing the issues you reported in your mail, and as soon as I get any update from them will inform you.
Please wait for my reply.
Ha valaki nem érti, segítek.
-
Medical
aktív tag
válasz
Bélaaaa
üzenetére
Gondolod fognak válaszolni, nagyon kíváncsi vagyok mit írnak.
Nálam a hőfok mint alább látod, nem rossz, igaz nem frissítettem még. Mielőtt frissítettél neked milyen volt a hő?
Biztos van valami javítás az újban, hiszen feleslegesen nem adnának újabbakat ki. Nem tudom mit kellene állítanom,hogy a kondíció 100% legyen. A frissítés meg oldaná? -
Medical
aktív tag
válasz
Bélaaaa
üzenetére
Én még nem mertem feltenni, még várok hátha másnak is van újabb tapasztalata ezen a téren.
Azért nem merem még frissíteni mert félek elrontja a jelenlegi állapotot, én pedig nem nagyon értek ezekhez.
Teszteld és írd le a tapasztalatokat, amit előre is köszönök.
A SMART adatokat mivel nézed?
Jelenleg az enyém így néz ki. Tudnátok segíteni a beállítások terén vagy jól van ez így. -
Colos1
őstag
válasz
Bélaaaa
üzenetére
Azért ír működő Trim -et, mert az oprendszer elküldi a parancsot. Azt már - sajnos - nem látja, hogy ha az AHCI vezérlő, vagy az SSD azt nem támogatja.
Ha BIOS szinten nem ismeri fel az SSD -t úgy, hogy előtte működött, akkor az nagy valószínűséggel az SSD hibája, de ismerve a SATA kábelek érzékenységét az sem zárható ki. Szerintem próbáld ki másik kábellel. És az SSD-t tedd át az 1-es csatlakozóba.
Másrészről, nem ismerem ezt az SSD -t, da valaki biztosan meg tudja mondani, hogy van-e benne firmware -ből vezérelt GC. Ha igen, akkor nem is kell AHCI, mert azt csak a Trim miatt kell bekapcsolni.
-
Colos1
őstag
válasz
Bélaaaa
üzenetére
Ha az eredeti win-t IDE módban telepítetted, akkor nem fog elindulni AHCI módban addig, amíg meg nem csinálod ezt a regtweak -et.
Legalább is én azt vettem le, hogy telepítenéd az SSD -re az új win -t, és a már meglévő régi win nem indul a HDD -ről...
Viszont az SSD -t látnia kellene AHCI -ban... A HDD -t sem látja?
Esetleg BIOS frissítés?

Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest