Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
fagy53
üzenetére
Én azért mégis azt mondom, mivel senki nem használt még " 120 MB-os " ssd-t, ugyan ne döntsük már el előre, hogy nem lesz/ lehet gyorsabb, mint a mostaniak!!
Én kb. 1.5 évet használtam hírhedt Jmicron vezérlős ssd-ket ( megjegyzem semmi gondom nem volt velük) mégis azért cseréltem le őket egy modernebbre, gyorsabbra, mert gyorsulást vártam tőlük, és ez így is lett. Nem mondom, hogy sokkal, de gyorsabb, pattogósabb lett a rendszer. Persze, tudom, most majd azzal jössz, hogy nem a sebesség miatt lett gyorsabb ( kb. 10 MB/s lett a különbség 4K random-nál), hanem a modernebb vezérlő jobban teszi a dolgát. A fene tudja, nekem érzésre mégis gyorsabb.
Egyébként amiket utoljára írtál abban nagyrészt egyet értek .
Meglátjuk merre fog irányulni a fejlesztés. Az biztos, hogy nagy dolognak kell történnie, hogy érdemes legyen lecserélni a mostanában vásárolt ssd-ket.
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest