Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz .LnB #22999 üzenetére

Olyan jó, hogy ennyire kereshetőek a régi kommentjeim. Hogy én mennyi f*szságot leírtam már ezekbe a topikokban.. Vagyis inkább, milyen "jó" (érdekes?) visszatekinteni, és megnézni, hogy mennyit változtam az évek alatt.

Emlékeztem én, hogy ezt az Oblivion-t nagyon szerettem utálni. Most újra megnéztük, most már a gyerekkel együtt és teljesen jól elvoltam vele, egy jó kis sci-fi. El is gondolkodtam rajta, hogy vajon mi bajom volt nekem ezzel? Ezért elkezdtem keresgélni, mert szinte biztos voltam benne, hogy ide leírtam. És az a vicc, hogy most visszaolvasva sem tartom akkora hülyeségnek amit leírtam. (Arra számítottam, hogy nagy baromságokat írhattam.) A "hibákat" amiket felsoroltam. Csak egyszerűen már úgy nézek filmet, hogy nem érdekelnek. :) Az alapfelvetésemet még így utólag is jogosnak tartom, hogy a TeT fejlettsége nem indokolta az egész sztorit. Bár a többi meg csak szőrszálhasogatás.

Vajon egyszer el fogok oda is jutni, hogy egy Avatar-ról is azt fogom gondolni, hogy "nem rossz"?! Remélem nem. Most viccesen gondolkodom rajta, hogy a Prometheus-t is újra kellene néznem. ;] Az a másik nagy "szerelmem". :DDD

Új hozzászólás Aktív témák