Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz VoidXs #49097 üzenetére
smplayer-be beepul, f11-re (vagy menubol) elojon egy youtube kereso, keresel, valasztasz, es megy a lejatszas
l (vagy a letoltes, attol fuggoen, mit szeretnel)
de most kiprobaltam, ha a youtube linket masolom a keresobe, az alapjan is megtalalja a videotPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
BITBOYS
addikt
Godzi nálam leszerepelt, marad az ezt megelőző rész a kedvenc.
Arányomat viszont szuperül megnöveli, ez tetszik benne Felesleges pontoznom, ilyen filmeket inkább ne is gyártsanak. -
Bad Pritt
félisten
válasz #54715584 #49092 üzenetére
Szeretem a BS-t, de nem jó most. Ironikus, hogy pont Te írsz, mert épp az Ink miatt döntöttem így, nem játszotta le normálisan, elegem lett, azt töröltem a francba. Néha megakasztja a feliratokat, sokszor beakad az egész lejátszó. Lehetséges, hogy az előző hardver hibája volt, de más lejátszó nem művelt ilyet. Majd lehet visszatérek.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
rt06
veterán
válasz Bad Pritt #49084 üzenetére
mplayer-t hasznalok smplayer frontend-del (smtube-bal megspekelve)
mindent lejatszik (eddig legalabbis nem talalkoztam olyan videoval, amit nem), kezel tobb hangsavot, tobb feliratot (mkv-ban levo belsot, kulsot, mindketto stilusozhato), h264-et tobb szalon dekodol, allithato billentyuparancsok, egyeni mplayer parameterezes, pontok, pontok, etc.Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Bad Pritt
félisten
válasz spammer #49087 üzenetére
VLC-t hagyjuk, nem a Titanic elsüllyedése volt az igazi katasztrófa, hanem az a lejátszó (és még mindig tart).
PotPlayert ismerem, Asus EEE PC-n azt használtam, mikor Asus EEE PC-t használtam (), nagyon tetszett. Szerintem leszedem ezt a kettőt, aztán úgy eldől majd, köszönöm mindenkinek.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
spammer
veterán
válasz Bad Pritt #49084 üzenetére
Ezen már ment itt a vita régebben. Én egy elég régi laptopon (tehát nincs bika hardver) Potplayert használok, simán visz mindent, még a HD anyagot is, ami más lejátszóval akad, mint a szar, még az agyonistenített MPC-HC-val vagy VLC-vel is.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Bad Pritt
félisten
Na, új géphez új lejátszó dukál (vagy nem). Lényeg, hogy nem voltam maradéktalanul megelégedve a BSPlayerrel, ugyanakkor ha valamelyik másik verzió jobb szerintetek, akkor kipróbálhatom. A kérdésem az tehát: milyen lejátszót használjak elsődlegesen kocahasználatra, tehát mkv, mp4, néha avi, 720p, esetleg fullHD filmekhez?
-
rt06
veterán
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Hintalow
senior tag
Shit, úgy néz ki, új filmtudományi szakkifejezést hoztam létre
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem inkább 8. Akkor van egy ilyen overwhelming érzete az egész vászonnak, monstrum filmeknél az kell. Nem mellesleg a hang is oda van fókuszálva, bár a 10. sorban is kb ugyanolyan.
Azokat nem értem, akik az utolsó sor közepét foglalják be IMAX-ben, a hang szar, felülről nézel lefelé, nagyon gáz...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
T_Stark
őstag
A hétre tervezek egy Galaxis őrzőit, Imax-ben. Viszont még nem voltam ott soha. A tapasztaltaktól kérdezném, hogy melyik sorba érdemes jegyet venni, ahonnan a legjobb a látvány? (Nem is túl közel, de távol sem.)
-
ben11
őstag
GodZSilla, avagy B film sok pénzből.
3/10 -
Viszlát
addikt
Csak látva Edwards Monsters c. filmjét, lehetett volna sokkal jobb.
Ez az infó elérhetett volna pár nappal ezelőtt, megspóroltam volna egy mozijegyet. De így már mindent értek...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
.LnB
titán
válasz Ace owner #49064 üzenetére
Spoileres lehet!
Nem a vér hiányzott ebből vagy a csúnya beszéd. Egy felületes fos a sztori. A stúdió be akart mutatni egy újabb hősies biszem-baszom katonát. Családi szállal nyakon f*sva. Ez itt a baj. Az egész alapja. Kizárt dolog, hogy ezt Edwards akarta volna. Ő belement, fejet hajtott a pénz előtt. És nézd meg csak jól járt vele. SW spinoff, Godzilla 2....
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
brownus
veterán
totál felcsigáztál lépek is haza, és megnézem! max átpörgetem a film nagy részét, és végzek 20 perc alatt
meg kíváncsi vagyok arra a trailerben már látott jelenetre, mikor piros chemtrail csíkot húznak maguk után miután kiugortak a repülőből a katonák, az kurvajól nézett ki! max. azt megnézem egymás után 5x oszt csókolom :d
(#49062) Tibiajax, azt, bármikor
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Ha már Godzilla. Még amikor a kampány tartott nagyban és megtudtuk hogy csak pg13 lesz, volt róla szó hogy ha kijön bd-n lesz valami véresebb változat is. Ez tényleg így lesz vagy csak kamu volt?
Galaxy Fold 4
-
.LnB
titán
válasz Tibiajax #49062 üzenetére
Lehet, hogy nem azért. De nagy szerepe van benne. Gondolj bele milyen mély drámai lökést adott volna a filnek ha látjuk őket szarni. Egészen más lett volna, akkor egy komoly film! Így meg csak el van b*va
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz brownus #49060 üzenetére
Brownus, a 2014-es Godzilla blocbuster film nem amiatt ipari hulladék, mert - idézlek - sosem cserélnek tárat a pisztolyban, egy olyan filmben, amiben egy nagyra nőtt gyík rohangál és még szarni se látjuk őket ...
.LnB így van, ennyi a történet. minden további szó felesleges és pazarló.. nem akarod megnézni újra. miért nem? mert annyira rossz mozi volt.
Hát, ennyi.
Ponyvaregénnyel hogy állsz, láttad?
- peeersze. újranéznéd?
- hát hogy a fenébe ne, akármikor
- dehát láttad már 50x.
- És? azt figyelj, akármikor..Miért, mert az jó mozi.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz brownus #49060 üzenetére
Oké, de mikor az
[SPOILER]
ajtón benéznek a kis ablakon a helységbe, és kintről nézve a hegyoldal ki van szakadva?!
[/SPOILER]Az b+ hihetetlen. A moziba valahol ott volt amikor elértem azt a pontot (hogy majdnem elpityeregtem magam bánatomban), hogy ez a film innen bármit mutat számomra, jó nem lesz.
Nem tudom utálni a filmet, mert valamiért tetszett a maga módján. De napok óta filózok rajta, hogy újranézzem e. És nem, inkább nem„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
brownus
veterán
ezzela gifszéggel reflektáltam a sok gozzzillla fika hszre
jelentése: bob loblaw
engem nem zavarnak a butaságok/kisebb hibák, pl. sose cserélnek tárat a pisztolyban, egy olyan filmben, amiben egy nagyra nőtt gyík rohangál... istenem, az sem zavar senkit, hogy nem látjuk őket szarni se...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Tibiajax #49056 üzenetére
Azért a annál jobb, csak én és sokan mások sokkal többet vártunk. Én személy szerint nem mondom, hogy a Godzilla egy rossz film. Csak látva Edwards Monsters c. filmjét, lehetett volna sokkal jobb.
Ja és néhány akkora ordító baromság van benne... na azok szinte fájnak.(#49057) brownus
Ez hogy jön ide? Egyáltalán van filmes vonatkoztatása?
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
Hintalow
senior tag
Nekem amúgy sanszos, hogy tetszeni fog, miután LEGALÁBB 1x láttam mind a 28 japán godzilla múvit, más végkimenetel nem nagyon lehetséges
(a 98-as leguános természetfilm izénél csak jobb lehet )Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
nagyúr
Baccameg ez a Godzilla tényleg tragédia volt... Az előző film összevissza veri. TRAGÉDIA.!!!!44!!
És milyen ronda volt már Godzilla? Az első filmben marha jól nézett ki. De itt? Mi a f... voltak azok a mammutlábak???
1 óra nézés után konkrétan már csak az időt néztem hogy menynit kell még kibírnom
-
Hintalow
senior tag
Majd jön a godzillám, és szétdisztrojolja a nyüzsgő metropoliszát, atomic breath, meg minden, remélem azért Mothra nem lesz
(igen kicsim, többet nem viccelődök ilyennel, persze alszom ma a kanapén )Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
Este szerintem Godzillázok egyet asszonnyal, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
spammer
veterán
A Jégvarázs óta tudjuk, hogy az meg leszbikus propaganda volt. A sárkányos mese meg sárkányos propaganda, a verdás meg autós propaganda. Meg volt nem olyan rég az a legós propaganda is.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Viszlát
addikt
válasz lezso6 #49025 üzenetére
Pontosan ez a valóságtól elrugaszkodott, szinte már rögeszmés magyarázkódásod a legjobb bizonyíték arra, hogy még egy olyan faék egyszerűségű film is, mint a 300, mennyire különböző mondanivalót hordoz számodra, mint számomra. Nekem például Szabó Lacika jutott eszembe, aki a tesiórás bénázások miatti csúfolódást úgy bosszulta meg, hogy beköpte az igazgatónak azokat, akik véletlenül betörték a biosz terem ablakát. Jól kiszúrt magával, mert addig csak tesiórán csúfolták, de a beköpős eset után, mindenki csak kerülte...
Tipp a jövőre nézve: az egyet nem értés és a meg nem értés két különböző dolog.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
addikt
válasz callmeakos #49035 üzenetére
Igen. Piramis, mindent látó szem...
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
emiki6
veterán
válasz Bad Pritt #49026 üzenetére
Itt egy pcgurus cikk (a cím senkit ne tévesszen meg):
Fasiszta Leonidász
Ez a cikk jobban tükrözi a véleményem.Aizen: A képen azért van 2 ami ténylegesen hatással van a világ működésére.
Én azt mondom, hogy nem kell mindent elhinni, de ne mondd semmire, hogy nem igaz, mert ha tévedsz akkor megfosztod magad az igazságtól.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bad Pritt
félisten
válasz aizen92 #49027 üzenetére
Most bevallom őszintén, nem is gondoltam volna, hogyha rákeresek, akkor kidob ilyen töménytelen mennyiségű bullshitet. Túlbecsültem az emberiséget. Na léptem, a Marson több értelem van (meg lassan a klíma is jobb).
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz lezso6 #49025 üzenetére
nem tudom, jol ertem-e, de egy 2500 eves tortenelmi esemenyt feldolgozo kepregenyt megfilmesito buta latvanyfilmbe sikerult belelatnod, hogy az egy neonaci probagandafilm?
szerk.: jah, hogy csak ennyire hianyzott huma, hogy trollkodsz helyette?
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Francba, lelőttétek a poént.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
brownus
veterán
válasz aizen92 #49027 üzenetére
rákerestem én is, pl ez: 300 the movie and Fascist propaganda ez majdnem annyira jó mint a chemtrail-es idióták made my day
-
aizen92
addikt
válasz Bad Pritt #49026 üzenetére
és ilyen tényleg van
*faceplam*"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
válasz Viszlát #48991 üzenetére
Nem érted (vagy nem akarod érteni) amit írok. Egy szóval sem írtam, hogy egy filmet nem lehet szubjektíven értelmezni. Én még mindig arról beszélek, hogy a film a többi művészettel ellentétben jóval konkrétabb mondanivalóval bír, ez által az egyes szubjektív megítélések közelebb vannak egymáshoz. Nincs végtelen mozgástér abban, hogy mire gondolt az író. Főleg, hogy ők még nagyrészt élnek és meg lehet őket kérdezni.
Egy sharknado az egy viszonylag új műfajba tartozik, amit trashmovie-nak hívnak. Ezek a tipikusan szar filmek, amik valamiért mégis jók, az emberre nem lesz befolyással, mert nem veszi komolyan. Ez ellen nehéz érvelni, ahogy a thrillert is Hitchcock találta ki, pont. A primitívség pedig ismeretlenség => befolyásolhatóság. Pont jó példa erre a 300, mert aki tudatlan, nem ismeri a náci (~ übermensch) fasiszta (~ militarizmus) ideológiát és nem ismeri ennek a veszélyeit, arra van a film a legnagyobb veszéllyel. A filmben tökéletesen tud azonosulni a spártaival, mivel nagyon komolyan s pozitívan van beállítva ez az ókori történet. Jól bekajálja ezt a fitness-propagandát, elmegy spártaira gyúrni magát, és számára a kokszosok felsőbbrendű emberek (übermensch), mindenki más nyomi; és a háború az egyetlen út a megoldáshoz a semmirekellő keleti horda (perzsa = irán) megsemmisítésével, a militarista "kultúra" megvédése, ahol nem létezik egyén, csak az egység, ami utóbbit megbonthatnak az Efialtészek. Persze a legtöbben nagyon ellene vannak ennek az egész ideológiának, hisz tudják, hogy ez egy baromság, anno nem vezetett jóra, sőt. De ha nem tudatosul minimálisan a negatív tartalom és nem tud az ember elhatárolódni a film egyes üzeneteitől, befogadva az egész kultuszt, mert hogy milyen faja ez, akkor baj van. Ha nem venné magát olyan vérkomolyan a film, rávilágítana arra is, hogy ez csúnya dolog, akkor nem lenne vele baj.
Így ha nincs ismereted az adott témában, egy film veszélyes is lehet. Pont hogy nem kell tudnod az ideológia nevét vagy definícióját ahhoz, hogy elsajátítsd. Elég megnézni egy filmet. Ha szerinted ilyen nincs, akkor propagandafilm kategória se létezik. Ez utóbbit azért hozom fel mindig példának, mert ez a legdurvább, ahol az egyén (szubjektivitás) jóval kisebb szerepet kap, mert a film konkrét feladata, hogy befolyásolja a véleményt, és elültesse az egyénben azt, amit szeretne. Persze nem azt mondom, hogy megnézed (vagy tetszik) és ettől náci leszel, mert egyrészt ez nem így működik, másrészt létezik pozitív propaganda is. Minden filmben van egy minimális propaganda, valahol több, valahogy kevesebb. Lehet akár azt is mondani, hogy ez a film mondanivalója. Így már érthető, hogy mire akarok kilyukadni?
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz diablo1984 #49018 üzenetére
dehogy van még kint
-
TripleB
senior tag
válasz ígyvanferi #49006 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Én már kicsit arrébb vagyok ettől a korosztálytól, emlékszem még, vogy milyen problémái voltak az én generációmnak. A világ azóta elég sokat változott, de az alapvető mondanivalók semmit sem. A betegség akkor is betegség volt. Emiatt korán fel kellett nőniük szerintem, nehéz lehet ezt a terhet cipelni.
Nekem tetszett a film, bár nem fog a kedvenceim közé tartozni.A könyvre lennék kíváncsi, mert a párom a filmet nem szerette volna megnézni, miután elolvasta...
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
ez érdekes lehet, meló után megnézem: Prelude to Axanar - Full Film (1080p)
Axanar is the independent Star Trek film which proves that a feature-quality Star Trek film can be made on a small budget. -
Bad Pritt
félisten
-
lemmy9
őstag
21 Jump Street
Te jó ég.
A világ megérett a pusztulásra.
4/10Szerintem!
-
negyven2
veterán
válasz Bad Pritt #49008 üzenetére
És már előre látom, hogy sajnos az elkövetkező napokban lényegében csak a Jurassic Park-os szerepléséről fognak csak megemlékezni. Rosszabb esetben meg egyszerűen csak összekeverik az öccsével, David-el.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
ígyvanferi
addikt
válasz TripleB #48947 üzenetére
The Fault in Our Stars SPOILER akadhat az alábbiakban.
Azt valahogy nem tudom rámondani, hogy tetszett. Ez nem az a film. Egy igazi érzelmi hullámvasút. És nem olyan, mint ahogy az elején Augustus lefesti, ez nem pozitív irányba tart, épp ellenkezőleg, néha ugyan kicsit megyünk felfelé, kapunk egy kis megnyugvást, pillanatnyilag jó, de a hosszú és gyors menetek lefelé vezetnek. Érezzük, hogy ennek jó vége nem lehet, hisz' a halál ott lebeg mindkettőjük feje felett. A legvégén ugyan amolyan feloldásként hallhatjuk Gus levelet, amit Hazel Grace majdnem el sem olvas, aztán egy utolsó mosoly az arcán, és... És itt elégedjünk is meg ennyivel, kicsit Van Houten mondat közepén véget érő könyvéhez hasonlóan az ő történetét sem követhetjük tovább, csak sejthetjük, mennyire nem lesz könnyű az élete. A továbbiakban rá váró, idővel talán enyhülő 10-es fájdalommal való küzdelmét már nem kell átélnünk vele együtt. De szerencsére nem is erről szól a film.
Igazából egy egyszerű tinédzser szerelmi történet megfűszerezve némi halálos betegséggel. Akit már a gondolatától is elfog az émelygés, nem szeret ennyire nyilvánvalóan csöpögős filmet nézni, az talán ezt se rakja be a lejátszóba. Habár szerintem a kivitelezés igazán szuperül sikerült, nem éreztem azt, mint valami tucat drámánál, hogy csak egymás után pakoltak pár szomorú jelenetet, amiket néhány poénnal ellenpontoztak, nincs klisé klisé hátán, még talán azt is le merem írni, hogy akadnak benne meglepő események, jelenetek.
A két főszereplő játéka nagyszerű, remélhetőleg még sok jó, komolyabb hangvételű filmben láthatjuk őket. Zenék is sokat hozzátesznek a hangulathoz. Fényképezést, rendezést, vágást, miegyebet nem tudom megítélni, milyen, ehhez nem értek.Ja, még annyit, biztos számít, hogy csak néhány évvel vagyok idősebb náluk, lehet, hogy ez befolyásolt közben, ennek fényében kezeljétek a hsz-t.
Okay Hazel Grace?
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Richard Attenborough is eltávozott. Pénteken lett volna 91 éves.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Integra
titán
the equalizer - trailer
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
emiki6
veterán
Félig láttam most a Hicskok: Madarakat. Olyan, mint egy magas költségvetésű Birdemic. (Jobb gif-ek, jobb vágás, jobb történet, jobb szinészek) jobb nem egyenlő a jóval, tehát a rosszhoz képest kevésbé rossz. Míg egy Birdemic 1/10-es addig ez olyan 2/10-es.
Régi a film és gagyi, unalmas stb... Aki teheti kerülje az olyan régi filmeket, amibe több kell, mint emberi színészet. Meg úgy eleve a régi filmeket.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Tibiajax
nagyúr
istenem, ez mekkora.. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest