-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz Viszlát #39683 üzenetére
Her
Azért is szántam válasznak, mert minden leírtál azzal kapcsolatban, amit éreztem a "filmmel" kapcsolatban. Egyszerűen gyönyörű volt, a zene tökéletes, a színészek magukkal ragadtak.
Én nem is filmnek éreztem, hanem egy élménynek, nem is tudom hova tenni, annyira jó volt minden perce, hogy ha tehetném én is újra megnézném egy párszor. Rég váltott ki belőlem ilyen érzéseket film.(#39682) .LnB: Amy Adamas és kb senki nem volt benne agyonsminkelve, felöltöztetve. Ez egy ilyen "utópisztikus" világ, ahol ez a tökéletes. Zseniális volt az a világ, amit leírt a film.
Szerintem nagyon sok embernek nem fog tetszeni, vagy azért mert nem érti, nem ért vele egyet, nem érzi magához közel stb.
De annyi biztos, egyszer mindenki próbálja meg egyszer. hátha!pontozni én sem tudok, ahogy LnB, ezt látni kell.
Akik látták azoktól kérdezem: amúgy a képi világ, zene stb. nem volt olyan érzésetek mintha egy google reklámba/világba csöppentetek volna? Egyszer kétszer valamiért ez villant be. lehet hülyeség.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB