Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom ez volt-e már: Jack the Giant Killer
-
Tibiajax
nagyúr
Tibi mozizott a hétvégén..
Pink Floyd The Wall
hd,eredeti ac3
hát nem egy adamsandler-alkotás...
míg a zenei felét sok éve ismerem, hallgatom és szeretem, bevallom kislányosan, a filmet még sohasem láttam. legalábbis, így szépen egyben még nem. Érdekes alkotás, még mindig, ennyi év után is akkora erő van benne, szinte kézzel tapintható. a berlini fal felhúzása és jelenléte számunkra nem lehet ismert, hiszen nem éltünk ott, de aki leül Waters-ék filmje elé és végignézi ezt a remekművet, garantáltan kap egy kicsit a Fal-ból
9/10Vanishing Point
hd,dts
Dodge Challenger. Akarom.akinek bejött Spielberg Duel c.filmje, imádja hozzám hasonlóan, az ezt is imádni fogja.

-
törölt tag
.
-
gyuromoj
veterán
-
-
b3Ro
senior tag
A Gépész
Az alap tortenet jo lenne, de piszok lassu a film. A vege jo, mert ott van a csattano, de mire oda eljut az ember.....
Nalam ez a film siman atlagos, nem tudom miert all 7.8 pontnal az IMDB-n.5/10
Bale papa amugy meg jol ki van gyurva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gergosz2
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az engem egy csöppet sem érdekel.

Avatart is úgy néztem meg de nem voltam hasra esve tőle.
-
NathanCullen
senior tag
Arra való, hogy a sok európait megbolondítsák, hogy az amcsik hogy buliznak, aztán a tizenéves kis p.csák majd meztelenül fognak rohangálni a bulikban, hogy utánozzák őket. Holott ott sem így mennek a dolgok, de ugye messziről jött ember azt mond amit akar... Aki elhiszi, az meg is érdemli. Kitaláltak egy ilyen sztorit, elszabadul a buli benne, leforgatták. Egy film. A gond az, hogy a gyerekek elhiszik, hogy ez tényleg úgy is van, meg ez a helyes, mint a Való Világ.
-
atike
nagyúr
Project-X - A buli elszabadul
Imdb: 6.7Nézegettem a korábbi véleményeket a filmről és most nem értem, hogy velem van a baj?
Ok, egy őrült buliról szól a film, őrültségekkel, jó zenékkel, csajokkal... De. Mi akar ez lenni? Vígjáték? (Ál)dokumentumfilm...? Vagy mi? Az IMDB szerint vígjáték. Ok, volt benne néha egy-egy olyan rész ahol elnevettem magam, de alapból nekem nagyon "nem jött át"...Olvastam róla máshol véleményt, és szerintem ez nagyon igaz rá:
"A Project X legnagyobb konkurenciája a különböző videómegosztó oldalak. Ha otthon unatkozunk, de lusták vagyunk egy erős, egy-másfél órás blokkot összeállítani videóklipekből, akkor ez a film is megteszi. De legegyszerűbb, ha helyette inkább elmegy az ember bulizni, ugyanis összesen ennyi tanulsága van a filmnek: néha kifejezetten jól esik egy fergeteg. Ezt pedig egy jól összerakott videóklip három percben is el tudja mondani."Megnéztem, sőt végig és néztem, de utólag kicsit sajnáltam a rászánt másfél órát. Lehet az a baj, hogy rég voltam 14...

4/10
-
dokee78
félisten
Most nézem a '90-es Emlékmást és van alatta kommentár felirat formájában.
Érdekes dolgokat lehet megtudni.
A bővített verziót nézted? Bár ha ez nem tetszett a bővített sem fog,de azért vannak benne jó kimaradt jelenetek. 
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na, arról még nem is hallottam.
Most megy az RTL-en a 88 perc, nekem tetszik.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Felőlem változtatgathatnak rajta, csak a Pókember-trilógiában estek át a ló másik oldalára. Már a túlzott genetikai mutáció, az unszimpatikus színész, a gyilkolás (!) és még rengeteg apróság ami rengeteget ront számomra az összképen. Ha nagyon akarnak mókolni a sztoriban, akkor kíváncsi leszek, hogy Gwen meg fog-e halni a The Amazing Spider-man végén.
A korhoz igazítás oké, bár hatvanas évekbeli Batmobil és rendőrségi Zeppinek nagyon baróak lennének

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mister_X
üzenetére
Enyhítő körülmény, ha a változtatások után jó eredményt kap az ember.
Lásd pl Vasember. Amennyire tudom, az eredeti Stark morális hozzáállása pont ellentéte annak, amit a filmbéli Stark produkál...
De igazából nincs is ezzel gond. A karaktereknek mindig az adott korhoz kell igazodnia, különben régimódinak tűnnének. A normák változnak. Más embereknek másképp kell mesélni.
Mister_X: Én megnéztem az Avengers-t simán, 3D-be és IMAX3D-be. Nálam az utóbbi vitte a pálmát. Már a 10:7-es képarány miatt is. A homorú vászontól pedig sokkal valósabb a mélységszimuláció. Mélyebb, mint a sima.
sz: De önmagában az IMAX3D nem elég, hogy beüljek. Ha xar a film, akkor felejtő... A Hobbit-ra viszont biztosan megyek. Na jó... Ha kapok jegyet...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Gergosz2
üzenetére
Nekem a Pókember filmekkel az a legnagyobb bajom, hogy kb annyi közük van az eredeti sztorihoz, mint politikusoknak a gerinchez. Annyit kavartak a történésekben, hogy az már fáj néznem
És ez a képregényadaptációk 90%-ára igaz 
@zsemle: nem értem, hogy mi olyan nagy felhajtás ez a 3D körül?
Egyedül az Avatar volt az amire az ember azt mondta, hogy hűha, mert eleve úgy készítették el, a mostani filmek többségét meg csak rábízzák egy konverterre. -
Gergosz2
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
inkább ülj be az Új Batman filmre.
Az az érzésem , hogy a Spiderman , Ironman és az Avangers filmeket nem az én korosztályomnak készítik, inkább a 12-14 éves korosztályt célozzák meg vele.
-
Devid_81
félisten
válasz
littlelion21
üzenetére
Engem is levert a viz rendesen!

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Realradical
őstag
War Horse 10/9.5
Két és fél óra úgy röpül egy, hogy fel sem tűnt. Ha nővel nézi az ember készítsen be egy 100-as pzs-t, mert kelleni fog hamar.
Úgy, hogy nem szeretem a lovakat is állítom megérdemli a díjakat amiket kapott.
A fél pontot azért vonom le, mert sajnos a francia és német nyelvű rész a filmben angolul volt pedig szerintem hozzáadott volna a hangulathoz, ha nem így lett volna. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
littlelion21
üzenetére

-
littlelion21
addikt
A kis Harry hogy megnőtt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha valóban pókfajzatra vágysz, akkor inkább nézd meg a Spectacular Spider-man sorozatot (Pókember legújabb kalandjai) online (Indavideo), 6-7 óra alatt meg lehet nézni mindkét évadot és durvajó.
-
xlife11
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Pedig szvsz jó kikapcsolódás a film, az árát mindenképp megéri.
-
TESCO-Zsömle
titán
The Amazing Spider-Man
Hétfőn akartam megnézni, de az eddigiek alapján inkább mégse...
-
Huma
addikt
Egész tűrhető vígjáték. Elég sok jó poén van benne.
-
törölt tag
Drawn Together The Movie
Sok-sok évig nem volt olyan sorozat, ami elérte volna az ingerküszöbömet, vagy hogy hangosan röhögjek, nekik sikerült.
A mozi pedig bőségesen túltesz a sorozaton. Egyszerűen beteg, undorító, a szexista és rasszista kifejezések a legenyhébb formák, amiket lehet használni.
Mégis valami zseniális, egyszerűen fantasztikus, hogy az ember bő egy órán keresztül kapja válogatás nélkül a jó és az alpári poénokat az arcába, a rengeteg utalást más személyekre, műsorokra, itt-ott feltűnő karakterekkel vagy egy néhány másodperces zenével.
Van benne 1-2 rész, ami szerintem is túlzó volt, mindenesetre ez az alkotás nálam viszi a pálmát minden téren.
Igazából nem ajánlom senkinek sem, aki álszent vagy prűd vagy homofób vagy nem tud elvonatkoztatni dolgoktól. (Lényegében kiesett a topic 99%-a
)
Szóval aki megnézni, az fogja fel szórakozásnak és nagyon figyeljen a rengeteg kis apró utalásra és halálosan jól fogja magát érezni.Más: meleg szuperhősök? Igenis legyenek olyanok! Annyi szart kap az ember az arcába a médián és a filmeken keresztül, miért pont ezen akadtok fent?
-
Goodfellas
Gondoltam ránézek kicsit az imdb top250 listára és eddig ezt még nem láttam vagyis rémlik hogy láttam már de nem emlékeztem a részletekre.
Nem egy rossz film jók a szereplők és a jelenetek is de történet nyilván nem egy nagy meglepetés mert sok film épül teljesen ugyanerre.
Érdemes megnézni annak aki kedvel ia hasonló filmeket.
7,99/10 -
Vangelis
félisten
Én tegnap néztem meg a
SZIKLAÖKLŰ SZERZETESTHát nem tudom nekem valahogy nem úgy jött le mint cobra11 emberei csinálták volna.
Elcsépelt xar.
Angol benne minden, nem tudom miért kell egy német filmben mindent angolul feliratozni?!
ennyire meg akarnak felelni?
Nem tetszett... cobra 11 az szuper szeretem.. (habár csak unaloműzésre)
-
Mister_X
nagyúr
Green Street Hooligans-ről kinek mi a véleménye?
-
BITBOYS
addikt
Álomháború 6/10
Egy bizonyos szemszögből biztosan szuper film, de számomra akkor teljesedett volna ki, ha mutatják hogyan táncol a csajszi. Cgi, hangulat itt tökéletesen rendben volt.
-
Pitterix
őstag
-
Huma
addikt
Csak szerintem túlzás ez az egész? [link]
Nem mintha különösebb bajom lenne velük, de muszáj lépten-nyomon az ember képébe tolni őket?
Azért szerintem elég rosszul eshet azoknak a gyerekeknek akiknek a Zöld lámpás volt a kedvenc hősük. Már, ha van ilyen mert szerintem elég béna szuperhős.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Man of Steel teaser
-
hdman
őstag

-
-
Mister_X
nagyúr
Most milyen horror megy az RTL-en? Elég khm... különleges.
@Devid_81: kicsit fentebb összefoglaltam, hogy nekem mi a furcsa benne.
-
Devid_81
félisten
Nem tudom mi a gaz a Cloverfieldel, szerintem az egy igen jo darab a "kezikameras" filmekbol.
-
Devid_81
félisten
Two Rabbits (2 Coelhos)
Kicsit banom, hogy ilyen nehezkesen indult be, mert ket este kellett hozza mire vegul befejeztem.
Nem bantam meg, sot a vegere azt mondom kellett is az elso fel ora korites.
A vege elott 15 perccel kezdtem nem erteni az egeszet, majd szepen minden kivilagosodott.
Rendezesben, kamerazasokban, sztoriban is jelesre vizsgazott.
8.5/10 -
gyuromoj
veterán
SPOILER
Elméletileg amikor a vidámparkos felvételt mutatják és az óriás keréken ülnek, a háttérben látni hogy valami becsapódik a tengerbe. Gondolom a szörny lehetett.
De talán lesz folytatása, ami elmeséli a dolgokat és ha minden igaz akkor ez a szörny csak egy kölyök volt aki eltévedt és az anyukáját keresi, aki majd az esetleges folytatásban teszi tiszteletét.
SPOILER -
-
Mister_X
nagyúr
Most ment a TV2-n a Cloverfield. Voltaképp a szokásos Manhattant megtámadták akciófilm amit az tesz érdekessé, hogy a túlélők szemszögéből mutatja be az eseményeket, ráadásul az egyik viszi folyton magával a kameráját, ettől lesz úgy ahogy hitelesebb és szó szerint nem tudnak semmit sem. Spoiler Az mondjuk kicsit zavart, hogy mindenki meghalt a végére és olyan mélyebb mondanivalója sem volt számomra a filmnek. De sikeresen filmvászonra vitték, hogy mekkora, kapkodás, fejetlenség, tehetetlenség lenne, azaz a civilek nem tudnák mi történik és hogyan meneküljenek, a katonaság se tudna felülkerekedni az idegenen, a rendfentartók pedig fejbelőnék azokat akiket megharaptak a nagy valami kis segédjei, mert nincs rá ellenszer. Spoiler off Az Inváziónak megtaláltam a mondanivalóját, de ebből csak annyit, mint amit fentebb leírtam. Azért nem volt rossz.
-
leslieke
Jómunkásember
Volt már? Feliratos Emlékmás előzetes: [link]
-
Huma
addikt
válasz
NathanCullen
üzenetére
A Hopkinsos ördögűzős film már megvolt?
-
NathanCullen
senior tag
Ezt A hullám filmet én is megnézem, németül, eredetiben. De ha már a Devil szóba került, nem tudtok valami "ördögös, démonos, szellemes" filmet mondani?
A jók közül szinte mindet láttam, nehéz találni. Nem kell, hogy tele legyen démonokkal, vagy tudjam is én, csak a para hangulat meg legyen. -
dy_nmq
aktív tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Ezt én is rongyosra néztem kiskoromban.
Ebből a vonalból amugy ismeritek a Neon City-t? -
Hodejegerne
Nem lenne rossz film de a főszereplő faszi annyira ellenszenves volt nekem hogy egy percig sem tudtam szurkolni neki vagy együttérezni vele.
A történet egészen jó és emiatt érdemes megnézni.
6/10 -
-
Realradical
őstag
Get the Gringo 10/8.5
Mel Gibson itt nagyon elkapta. Nem egy tucatfilm, a hangulata elvinné a hátán az amúgy nagyon erős történet nélkül is.
Spoiler
Ja, és Reginald T.Barnes megszívta
Spoiler -
babferi
tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Ezzz azzz
Ez gyors volt ! Koszonom szepen 
-
babferi
tag
Egy kis segitseget kernek ! Ugy gondolom magamrol egesz jo memoriam van , filmek tekinteteben meg olyanokra is emlekszem amiket 5-6-7 evesen lattam , komplett jelenetek ferremlenek. De van egy film ami nem hagy nyugodni ! Dugo voltam meg amikor lattam se szereploket sem pedig a film cimet nem tudnam megnevezni
De a sztorira meg par dologra emlekszem .
A film sci-fi , asszem valamikor a 80 evekbol ! A sztori kb annyi , hogy egy amolyan szemelyszallito-bazinagy orhajo felrobban az elejen , de par embernek sikerul megmenekulnie mentokabinnal . Az egyikben 3 no van . A mentokabinjuk egy lepukkant bojgon landol amit talan egy (nuklearis)haboru perzselt fel es most amolyan "bunozok" tanyaja lett , ahol nincs igazi torveny es allam . A bojgon a fo rosszarc egy amolyan cyborg fele ( egy nagy robotkar szeru dologra van raszerelve es inkabb nez ki ugy mint egy autogyari szerelorobot mint egy high-tech cyborg ). A harom csaj hozza kerul , es a kormany egy amolyan felig meddig torvenyenkivuli-fejvadasz arcot biz meg azzal , hogy visszaszerezze oket , melle szegodik kesobb egy csaj is . Idegen lenyek ugy emlekszem nincsenek benne , inkabb ilyen mutansszeru emberek es banditak az ellenfelek . Amolyan Mad Max-Menekules New Yorkbol/Los Angelesbol beutese van egy kicsit a filmnek .
Ha valaki raismer a filmre es megirna a cimet halas lennek
-
basaharc502
aktív tag
Hát igen...
A project x óta minden balhere ilyen házibulit akar...
Nekem a véleményem a következő: Maga a film szerintem jó volt, nekem tetszett viszont egyáltalán nem életszerű...főleg nem itt Európa keleti felén, de még csak véletlenül se higgyük azt, hogy Amerikában is ilyen egy "rendes" házibuli...akik ezt hiszik azok csupán az amcsi filmeken nőttek fel, és az ott látottak alapján gondolják ezt... Itt most főleg a kivitelezésre gondolok...3 dolog kell ahhoz, hogy valami kicsit is hasonló volumenű bulit lehessen rendezni: pénz,pénz,pénz...erről persze egy szó sem esett a filmben
, természetesen nem is ezt az oldalát akarta a film bemutatni egy partynak....Maga a film végi kár, viszont szerintem egyáltalán nem túlzás. Voltam olyan házibuliba, ahol kb. 20 ember olyan mocskot, felfordulást csinált, hogy ha az én házam lett volna sztem elájulok. A kárról nem is beszélve: részegen valaki nekiment a LCD TV-nek, ami leesett a tv állványról, valaki megtalálta a kocsikulcsot, beült és nekitolatott a ház falának... ez tényleg így működik, mint a filmben: hiába jelölsz ki "határokat"... azokat valaki úgyis átlépi...és úgy gondolom itthon apuci nem biztos, hogy olyan "arc" lenne mint a filmben

-
Huma
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Szeretem amúgy az olyan jellegű filmeket amikor több ember össze van zárva és valami érdekes témát feszegetnek vagy valami nem hétköznapi dolog történik.
Pl az a film is tetszett ami egy liftben játszódik ami elakadt és sorra halnak meg az emberek.
Az őslakó is jó volt. -
Huma
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"az arcvonásai rendkívül alkalmasak az őrület sztereotip kinézetének megjelenítésére."
Kezet foghatnának Jack Nicholsonnal.

-
Huma
addikt
Újra megnéztem a Fracture-t. Nagyon jó film. Hopkinsnak jól áll a pszichopata szerep.
-
spammer
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Szerintem az lehet, hogy az Asylum és hasonló cégek (maffia)pénzt mosnak át ezekkel a filmgyártó cégekkel

Bár a költségvetést és a "produktumot" elnézve simán nyereséges gondolom. Leforgatják aprópénzből, aztán eladják a Film+ meg hasonló csatornáknak világszerte, és már meg is van a profit. Mert azt nem tudom elképzelni, hogy ezt DVD-n, vagy ami még durvább, Blu-Ray-en ilyet megvenne valaki.
Ami még érthetetlenebb számomra, hogy Amerikában, ahol minden apró hülyeségért perelni szoktak, miért nem perelték szét őket a nagy halivúdi cégek, hiszen folyamatosan másolják a filmjeiket, vagy mint ez esetben is, konkrétan a logót is lopják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont az rohadtul

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A negatívok meg mind anélkül írták...
Na akkor meg vagyok nyugodva....
És ez a képregényadaptációk 90%-ára igaz
Egyedül az Avatar volt az amire az ember azt mondta, hogy hűha, mert eleve úgy készítették el, a mostani filmek többségét meg csak rábízzák egy konverterre.

Ez gyors volt ! Koszonom szepen