Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
válasz
NathanCullen
üzenetére
Ilyen kamerás filmek, vagy csak a horrorok érdekelnek?
-
NathanCullen
senior tag
The Devil Inside Az ördög benned lakozik
Tudtok ehhez hasonló filmeket mondani? Tudom, ez pont nem valami komoly, de nekem pl. A rítus is tetszett. Szeretek egyedül, éjszaka ilyen filmeket nézni.
-
littlelion21
addikt
-
kovsol
titán
Killer Elite
Nekem bejött a film, kellően pörgős volt szerintem, és nem untam rá a végére se.
7.5 pont
-
Wrath of the Titans
Szerintem ez a film netto időpocsékolás. Egyetlen percet sem tudok mondani belőle ami miatt érdemes lenne elkezdeni nézni.
Az elöző résszel nem tudom összehasonlítani mert arra már nem emlékszem remélem ezt is hamar elfelejtem.
-
-
Viszlát
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
De miért?
Tudod, hogy muzikális beállítottságú vagyok, szóval szerintem pont az ellenkezője lenne a meglepetés. Mindenesetre örülök, hogy neked is tetszett, az én kedvencem a You Can't Stop the Beat. 
-
rt06
veterán
válasz
Csoffadalom
üzenetére
akcio alatt nem feltetlen lovoldozesre gondolok, bele tartozik abba mas is, ugy mint - a teljesseg igenye nelkul - kozelharc, foldharc, keseles, vivas, lovoldozes, autos uldozes, repulos uldozes, motoros uldozes, helikopteres uldozes, ursiklos uldozes, vonatos uldozes, halalcsillagos uldozes, versenyfutas egymassal, versenyfutas az idovel, versenyfutas egy t-rex-szel, bombak felrobbantasa, epuletek felrobbantasa, autok felrobbntasa, a narrator felrobbantasa (tenyleg nem a legszerencsesebb, mert nekem mindig az jut eszembe a narrator-rol, hogy az iro maskepp nem tudja elmondani, mit akar, csak ha a szankba ragja)
act of valor nekem tetszett, az egyetlen "ezdegaz" pillanata az volt, mikor a mexikoi katonaval/rendorrel (?) talalkoztak, az meg mondta nekik, hogy "itt nem lesz blekhokdan"
-
Tibiajax
nagyúr
ha felkínálnak 10millió huf-ot, hogy mondjam meg, Neked tetszik-e ez a film, mindet felrakom lazán arra a válaszra, hogy nem. minden gondolkodás nélkül...

és erre tessékén is csípem nagyon, főleg az i can here the bells-t. moziba néztük anno, talán az is segített rajta. hát most nagyon csalódtam+ benned

-
leslieke
Jómunkásember
Nevem: Senki Hill és Fonda alakítása remek.
-
Viszlát
addikt
Újranézős: Hairspray (8/10): hjajj, ez nagyon jó volt most megint. Szuper zenék, ámbátor még mindig vegyes érzelmeim vannak Travolta nőként szerepeltetésével kapcsolatban (nem értem miért volt rá szükség a történet szempontjából, de simán lehet, hogy valami kulturális, történelmi kikacsintás).
-
rt06
veterán
válasz
Csoffadalom
üzenetére
osszessegebn nekem is tetszett (bar lehetett volna benne tobb akcio), csak a fenti momentum volt zavaro
-
Csoffadalom
tag
Nekem csak két olyan jelenet nem tetszett, ahol az ellen vár pár pillanatig, hogy a fő hős bevigye a rúgást vagy az ütést. Az idő alatt szerintem simán vissza tudott volna támadni amíg várt. Ettől eltekintve szerintem baszott jó film. Nem hiszem, hogy az amcsik ebből megfelelő reboot-ot tudnának készíteni, ez így jó ahogy van.
-
rt06
veterán
válasz
Csoffadalom
üzenetére
igen, paran mar irtak is rola (meg az elozo topic vegen)
spoiler:
nekem azzal volt leginkabb bajom, hogy a foszereplok kozti kozelharcok irrealisak voltak
ha az eleteert kuzd valaki, erosen ketlem, hogy a foldon fekvo ellenfelet (ahelyett, hogy beletaposna a fejet a betonba) felallitja, hogy ra tudjon rugni egy forgot.... -
Csoffadalom
tag
Valaki látta már: The Raid-Redemptiont? Kuva jó film.
-
Ezt se láttam még, de izgalmasnak tűnik. Megnézem ma este.
-
Huma
addikt
Látom megijedtél. Sajnos már késő. A moderátorok elsőbbséget élveznek. Már elküldtem. Valószínűleg az e-mail fiókod spamként, a vírusirtód pedig kórokozóként detektálja. De ne aggódj. Csak az arcképem az.

Sajnos már mind láttam. Kivéve a Little monsters-t, de az meg nem tűnik túl ígéretesnek.
(#468) MmDorian: Al Bundy is szerepel benne. Ezt meg kell néznem.

-
-
Huma
addikt
Látom a képes akcióm nem hozta a várt sikert. Legyen. Akkor megfordítom a dolgot.
Mindenkinek elküldöm a fényképem aki nem ajánl egy olyan vígjátékot amit még nem láttam és nagyon jó (nekem tetszik).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tibiajax
nagyúr
ezt is megértük.. A nindzsa szinre lép, legelső és legbecsesebb kölyökkori kártyanaptáram filmje kinnt van bluréjen..

yeahh -
spammer
veterán
válasz
MmDorian
üzenetére
Nem tudom milyen az amcsi tetovált lány, de az eredetiből az első részt láttam, az rém unalom volt....
Viszont ha igazán jó krimi-thrillert szeretnél nézni, akkor:
- Hetedik
- Zodiákus
- A csontember
- Hannibál / A bárányok hallgatnak / Vörös sárkányBár ezek már régiek, de hátha nem láttad még valamelyiket.
-
rt06
veterán
válasz
MmDorian
üzenetére
ha nem kell mai, akkor:
Les rivières pourpres
The Silence of the Lambs -
MmDorian
őstag
sziasztok!
megnéztem a tetovált lányt, és teljesen ráigzultam a nyomozós filmekre, tudtok mondani egykét jobb ilyesmi filmet ?

-
Tibiajax
nagyúr
Nyugodjon békében. Sok szinkronhangot köszönhetünk neki
-
spammer
veterán
Régi elmaradást pótoltam, és hát, annyira nem dobtam el tőle magamat.
Vannak filmek, amikben jó a humor és a dráma vegyítve, de itt számomra nem volt túl nyerő. Jók a dumák, jó a humor, de alapvetően ez egy dráma, sőt, elég depressziós, és ez a kettősség eléggé agyonvágja a filmet, mert egyik jelenetben ez van, a másikban meg az. Drámának túl komolytalan, komédiának meg túl borús. Azért egyszer nézhető, a szőke csajszi nagyon szép (
), a dialógusok jók, a helyszínt anno élőben is láttam, szép meg minden, de mint film, számomra annyira nem ütött.Mondjuk hogy kb. 6/10.
szerk: ja és aki a magyar címet kitalálta, az egy idióta.

-
Integra
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
akkor júli 27 estig kell várnom

-
littlelion21
addikt
nálunk július 26.

-
Integra
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
jeeeeeee
mikor lesz a premier? -
dokee78
félisten
Harmadnaposok Nem tűnik rossznak,bár a Másnaposak árnyéka marad csak.
Láttátok a Hajsza című filmet?
Mickey Rourke bérgyilkos szerepben.Nalam 7/10 -
littlelion21
addikt
A TDKR 164 perces lesz...
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
az már majdnem az...

-
Integra
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
agree
mondjuk ettől még lehet jó, értem is, hogy miért push-olja a kölkeit, de kezd nekem ez a derék smith hiteltelen lenni.. -
Huma
addikt
Még senki nem ajánlott nekem vígjátékot. Aki tud egy olyat ajánlani amit még nem láttam és nekem nagyon tetszik az jutalomban részesül.
Küldök neki egy képet magamról.
Ne tolongjatok, csak szép egyesével.
-
leslieke
Jómunkásember
Milyen filmek várhatóak ebben a hónapban moziban? Van egy rakás ingyen jegyem, el kéne használnom.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
francba beszoptam, már azt hittem új kevin smith-film van kilátásban.. megörültem
-
spammer
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
Biztos jó lesz, főleg, hogy Sájmálámáján lesz a rendezője...

-
gyuromoj
veterán
-
-
Pár hete néztem meg újra, megunhatatlan

-
bAtt001
addikt
kis rövidfilm, I, pet goat II. nagyon jó animáció

-
Fekete fehér retro fíling van:
Dead Man
High Noon
The Elephant man -
oriic
HÁZIGAZDA
Avengers fantasy stílusban. (nagyon vadállat akárki is csinálta)

-
rt06
veterán
batman irl
-
-
littlelion21
addikt
Valami hasonlónak jobban örülnék...
-
pohár
félisten
hopp, Sigourney Weaver elkotyogta, hogy ősztől fogatják a következő 3 részét az Avatarnak, de az első (aka 2.) sem kerül hamarabb a producer szerint 2015-nél moziba

és a tengerben játszódik majd, hát kíváncsian várom -
Huma
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Van jópár nagyon jól sikerült Bud Spencer+Terence Hill film. De szinte az összes többször is nézhető. Én nem értem mi van ezekkel a filmekkel, de nagyon nehezen lehet őket megunni. Van valami varázsuk ami miatt újra és újra meg lehet őket nézni.
Amúgy Bud Spencernek van pár "újabb" filmje, amit ő rendezett. Teljesen más téma és stílus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)