Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz Integra #1199 üzenetére
Szerintem du.-i popcorn movie-nak jó volt egyszer.
One for the money 10/4
A négy pontból három Katherine Heigl idomainak szól. A film nekem semmilyen értékelhetőt nem nyújtott a zuhanyzás közbeni bilincselős jeleneten felül...Things that try to look like things often do look more like things than things
-
atike
nagyúr
Lockout
Imdb: 6.1Nagyon nem volt mit nézni, így elővettem Néhol kicsit gagyi, néhol kicsit Fortress 2., de azért határozottan nézhető. Nem fogom évente újranézni tény, de engem is meglepett hogy lekötött....
Spoiler
A kattant algonosz meg egyenesen zseniális.../Spoiler5/10
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Tegnap esti film élmény: Midnight in Paris
Vegyesek az érzéseim. Nem ez Woody Allen legjobb alkotása, az biztos.
Kicsit sablonos, kiszámítható, és nincs meg benne az a plusz valami, ami nekem a romantikus filmekhez kell, már ha rászánom magam (természetesen a nejemmel). Lehet, hogy Owen Wilson miatt, nem tudom, de hiányérzetem miatt.
Plusz egy pont Párizs miatt, a fényképezés miatt, és az ötlet miatt (így egyben).
6/10"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
válasz Integra #1192 üzenetére
Amennyire emlékszem ezek nagyjából ki is derülnek a filmben.
Azért vadászták őket, mert tanulmányozták őket, keresték a gyenge pontokat egy lehetséges invázió miatt.
Sárga lötty pedig arany volt.
Csaj pedig egy már leigázott faj tagja volt és jött segíteni hogy ne járjon úgy a Föld is.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Integra
titán
valaki árulja el nekem, hogy a cowboyok az űrlények ellen miről szólt? miért vadászták az embereket és mi volt az a sárga lötty? meg milyen lény volt a nő? ez a film egy merő káosz, nem is értem, hogy ezt ki és miért ötlötte ki..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mondomén
őstag
válasz Tibiajax #1188 üzenetére
Az allee-ba néztük (ez volt közel) mindkét filmet. Pókember az 1-es teremben ment (ezzel nem volt gond), Prometheus pedig a 6-osban, na ez ilyen low end terem volt. Eleve úgy kezdődött, hogy 20 percet késtek mivel nem tudták rendesen lejátszani a dolgokat (volt hang nem volt kép, volt kép akkor nem volt hang, ha mind kettő volt akkor csúszott a hang), így háromszor láttam egymás után a skyfall trailert. Aztán ugye a zörgés...
Nem nagyon vágom az imax-et. Nem sűrűn járok moziba, ha be is tévedek, akkor is a legközelebbibe megyek. Ott nem csak 3d-s vackokat játszanak?
-
Jazz
veterán
válasz Tibiajax #1188 üzenetére
imax nekem negatív élmény volt. A szemüveg eleve sötétít egy kicsit. Gyenge volt a fény a vásznon amúgy is, a színek sem voltak olyan élénkek a polarizált lencsén keresztül, és még a vászont sem tölötték ki teljesen a filmel, csak egy részét. Talán azért mert így kisebb területen kevesebb fényerő is elegendő, és élettartamot spórolnak az izzókkal?
A hagyományos 3D-s moziban a piros-kék szemüveges megoldással, klasszisokkal szebbek élénkebbek voltak a színek, a fényerő is rendben volt, és még a 3D-s hatás is jobban érződött. Elég nagy csalódás volt az imax, pedig azt hittem majd mekkora király lesz....mondjuk a hang az tényleg ott volt.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Tibiajax
nagyúr
válasz mondomén #1186 üzenetére
imax imax imax imax imax..................... csak ott szabad..
az ilyeneket csak ott. az nem rezonál be.
kifele menet a sok gagyi vicceskedett meg probálta összeszedni a szemetét, én jobban szemügyre vettem a hangrendszert. nem gyerekjátékkal gurigáznak. az imax-teremben nem sok kis-közepes surround van felbiggyesztve végig, mint máshol, hanem csak egy. egy baszom nagy tölcsérszerü akármi, mint egy hatalmas pók a sarokban.. a mélyládákat is szívesen megpislantanám, az a bizonyos remegtető hang kb csak az imaxban van, legalábbis én máshol olyat még nem tapasztaltam. fasza volt pl a thor is amikor ott néztem, az a gyomorremegtető érzés az megvolt. -
pohár
félisten
jó volt ez az Eagle Eye
jó kis akciófilm, csodálom hogy eddig még nem láttam, pedig már 4 éves...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mondomén
őstag
válasz Tibiajax #1185 üzenetére
Egyébként ja, nem is tudom mit vártam tőle. Bár annyit el kell ismernem, hogy ennek a srácnak jobban állt a szerep.
Amúgy megvolt a Prometheus is. Azért ez már jobban tetszett.
Érdekes volt az már biztos. Nem mondom, hogy minden tiszta a történettel kapcsolatban, de nagyon élveztem. (eltekintve a f*s teremtől. mélyebb hangoknál folyton berezonált valami)
Fassbender meg tökéletes választás volt, jól tolta a droidot.[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
The Amazing Spider-Man
Valószínű jobban szórakozok ha repülőt hajtogatok a mozijegy árából és ledobom a másodikról. Borzasztó, de tényleg. Nem is kezdem el sorolgatni, hogy mi nem tetszett, minden sz.r volt benne.
Én adok neki ennyit 1/10.
Aztán ha elfelejtem, hogy fizettem érte, lehet felmegy 2-re is.[ Szerkesztve ]
-
joshua7
veterán
Pár értékelésem az elmúlt időszakból.
Nagyon vegyesek az érzéseim, remélem lesz még folytatása, mert lenne még mit megmagyarázniuk. Volt benne jó pár jelenet, ahol fogtam a fejemet, de összességében nem rossz. 7/10.
A film hatására megnéztem az Alien filmeket megint:
Alien 9/10, Aliens 10/10, Alien3 7,5/10, Alien: Resurrection 8,5/10.
Nekem hozta a régi trilógia hangulatát. 9/10.
Egynek elment, de semmi új a Toby Maguire filmekhez képest. 5,5/10.
Ezt ajánlom mindenkinek, nekem nagyon tetszett. 9/10.
Semper Fi
-
Peethy
őstag
Barbershop - ajánlanátok családi filmnek? 12 évtől felnőttig van a korosztály... az Életrevalók nagyon tetszett, bár néztünk már együtt Sólyom végveszélybent is
-
pohár
félisten
hm...
szerintem Sean Bean ennek a filmnek se éri meg a végét szokása szerint
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
b3Ro
senior tag
Nagyon varom mar az új Batmant. Eddig úgy néz ki, hogy zeneket, eléggé eltalálták...
The Dark Knight Rises Soundtrack -
pohár
félisten
jó lesz, jó lesz... most rendesen kaszálni fog a Marvel
ez a Guardians of the galaxy képregényt ismeri valaki? áá vazze de jó lesz, csak jöjjenek szépen a filmek
-
littlelion21
addikt
-
b3Ro
senior tag
válasz bAtt001 #1167 üzenetére
Spoiler
Lizard börtönben csücsül, és a cellájában egy kalapos krapek megjelenik, dumál neki. Ő mondja a kalapos fószernek, h hagyja béken Peteréket. Minden bizonnyal Osborn/Green Goblin az, mert volt a filmben szó róla, h beteg, és kell neki a gyógyszer/kotyvalmány.
Spoiler
[ Szerkesztve ]
-
Gabás
addikt
The Amazing Spider-Man
(eredeti hanggal) rémgyenge, unalmas, logikátlan történettel, rossz színészekkel, zavaró zenével – 3/10[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát srácok szeretem a Comic-con-t
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kmarci25
veterán
Tegnap megnéztem az Intouchables/Életrevalók című filmet. Nagyon jó! Hónapok óta az egyik legjobb film, amit láttam. 9/10
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
bAtt001
addikt
amazing spider man
jó jó, de nem az igazi a 3d és a buta magyar szinkron miatt nem tudtam igazán élvezni. na majd itthon am tetszik a történet felépítése is, színészek is jók szerintem, bár garfield néha picit bugyuta volt, na meg emma stone magyar hangja katasztrófa, rendesen gyp-snek tűnik tőle a karakter.
a credits utáni jelenetet ha valaki elmagyarázza megköszönöm neki7/10
-
törölt tag
Van aki látta a "Ki a faszagyerek" C. filmet?Marha nagy
-
tween
őstag
-
törölt tag
Reign of fire, Equilibrium
Jó volt újranézni őket. Ilyenkor valahol elgondolkozom, hogy egyre több a szemét napjainkban.
Beterveztem a Dragonfly-t és a Ghost ship-et + a 13th ghost-ot is
[ Szerkesztve ]
-
NathanCullen
senior tag
A Negyedik típusú találkozásokhoz (2009) hasonló "UFO-s" filmeket tudtok mondani? Vagy másmilyen fajtákat?
[ Szerkesztve ]
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
oriic
HÁZIGAZDA
Höhö.
Live-Die-Respawn
-
bobalazs
nagyúr
Nem tudom ezt a Prophet-et itt ajánlották -e vagy máshol, de mindenképpen köszi érte, jó volt.
-
pohár
félisten
most olvastam el a cikket:
"Sylvester Stallone éppen a San Diego-i Comic Con 2012-őn promótálta..."
nem tudom ki írta a cikket, de kirúgnám onnan a faszba
-
kmarci25
veterán
válasz littlelion21 #1150 üzenetére
Csak ennyi? Akkor tényleg nem sok hiányzott...
Stallone fiához: véletlenül hogy lehet gyógyszert túladagolni? Szegény gyerek, meg szegény apja...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
b3Ro
senior tag
Meghalt Stallone fia. [link]
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Lockout [2012]
Kár érte, ez nagyon B-film lett, pedig GP-nek nagyon jól áll ez a laza badass figura.
Nem ártott volna egy értelmes forgatókönyv, karakteres főgonosz, normális vágó, meg némi pénz.30%
-
pohár
félisten
-
törölt tag
Sziasztok!Mondjatok nekem valami jó kis izgalmas filmet amit érdemes megnézni.Köszi szépen.
-
pohár
félisten
itt biza
még elvihető bő 1700 közepes kóla, csináljátok
kár hogy most nincs Vox féléves előfizetés, tavaly voltGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spammer
veterán
-
NathanCullen
senior tag
válasz Tibiajax #1135 üzenetére
..de egyébként sem középkorú egy 30éves ember. ha annak érzi magát, az már régen rossz
40évesen kezdjünk el visszatérni a témára majdRendben, akkor 40 év. A lényeg, hogy olyan 30 körüli férfit játszott Radcliffe, ami nem ő, nem is illik még rá. Ezt akartam mondani.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
kmarci25
veterán
Ma 15.55 m1: Pendragon legenda. A könyv alap, a filmet ma megnézem...
-
F34R
nagyúr
Nah végignéztem minden előzményfilmet az Avengers előtt. Délelőtt sikerült is sok év után The Incredible Hulk-t is behúzni. Pár kérdésre megoldást adott , tovább ez a hozzászólás egy kis agymenést is tartalmazni fog.
Spoiler!
Tisztázzuk : Bruce Banner ( a forrás az eredeti Hulk aki a dűhből meríti az erejét ezért gyakorlatilag végtelen.)
Emil Blonsky ( egy jóképeségű katona akiből Abomination lesz , észrevehetően fizikailag erősebb mint Hulk de nem bírja fokozni )
Thunderbolt Ross ( Valamikor ha beépítik a sztoriba Red Hulk szerepét testesíti meg )Ross említi a szuperkatona programot ami a II. Világháború idelyén leálítottak ( Nyomokban Amerika Kapitányt tartalmaz ) itt kezd egybeforni nagyjából a sztori , a multkori Avengers kis rövidvideók láttán is amikor Blonsky-t a csapatban akarták tudni.
Jőjjenek az én fikcióim, elképzeléseim : Alapból nem letne benne , képtelenség hogy Hulk-al együtt dolgoznának , namármost egy másik csapatban akik a "rosszakból" állnak helyet kapna Rossal együtt aki addigra már magán is teszteltetné a szérumot. Hozzájuk csapódhatna még néhány newbie , harcukat pedig hamár ezt a Spoilert is elhintették, Thanos figyelné a távolból . Hmm már hallom is ahogy mondja : "Ezek a földi lények annyira erősek kedvem támad szétcsapni őket ".
Nos miután a két team nem bír egymással és a közelgő igazi fenyegetést is le kell gyűrniük rövid időre összefognak és megnyengítik Thanost , ő megigéri hogy legközelebb nem lessz ilyen szerencsélyük, mert nem egyedül fog érkezni. Mindenki megy a maga dolgára és vége a II Avengers-nek is. (Már ha megvalósítanák ) -
Tibiajax
nagyúr
válasz NathanCullen #1134 üzenetére
lehet, h Te ezt gondolod, ettől függetlenül én pl még rohadtul nem érzem magam "középkorú"nak, 33 évesen sem..
..de egyébként sem középkorú egy 30éves ember. ha annak érzi magát, az már régen rossz
40évesen kezdjünk el visszatérni a témára majd -
NathanCullen
senior tag
válasz Tibiajax #1130 üzenetére
miről beszélsz?.. mert van egy négyéves gyereke?
Nem. Mert 30 körülinek van beállítva, a gyermek, a munkahely (már bőven nem tanuló, min. 25 év körüli), az úton megismert férfivel való tegeződés (már amennyire ilyen az angolban van), mind ezt suggalja. 30 évesen meg - ha sokan nem is szeretik elfogadni - bizony középkorú az ember.
-
Huma
addikt
válasz NathanCullen #1131 üzenetére
Én is nézem azt a sorozatot. Nem rossz.
(#1130) Tibiajax:
Szerintem is túl fiatal volt a szerephez. Egész egyszerűen nem illett hozzá.(#1132) pakfong:
Ugyan. Rossz film nem kap 6.9 pontot imdb-n.
Jó a Taxidermia csak elmebetegnek kell lenni hozzá hogy élvezni tudd.Amúgy nekem sem tetszett. Nem tudom miért kapott ennyi pontot. Valszeg sok az elmebeteg.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
pakfong
tag
Félelem és reszketés Las Vegasban? az elég kaotikus
A fekete ruhás nőt tegnap néztem meg én is. Nekem is ez a véleményem, bár én csak olyan 5-6 pont környékén adnék neki. Radcliffe arca még elfogadható volt a szerephez, a játéka viszont egyáltalán nem.
Még valami. Aki jót akar magának a Taxidermiát ne nézze meg. Csak így lazán Ph!-san egy szó van rá: Phujj!
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
NathanCullen
senior tag
Amit leírtál...:
nincs konkrét cél, csak ide-oda sodródnak, az események pedig kaotikusan kavarogva ölelik körül a szereplőket.
...pontos jellemzése a Shameless (US) sorozatnak. A 2. évadnak vége. Akkora siker, hogy már a 2. évad elején berendelték a 3-ikat. Januárban jön.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz NathanCullen #1128 üzenetére
középkorú családapát? miről beszélsz?.. mert van egy négyéves gyereke?
-
Huma
addikt
válasz NathanCullen #1128 üzenetére
Hasonló a véleményem.
Más:
Most néztem meg (újra) a Sose halunk meg-et. Nagyon jó. Imádom az ilyen témájú filmeket. Amikor nincs konkrét cél, csak ide-oda sodródnak, az események pedig kaotikusan kavarogva ölelik körül a szereplőket.ui: Valami hasonló filmet nem tud valaki ajánlani?
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
NathanCullen
senior tag
A hangulat megvan. A történet is elmegy egynek, de talán a megvalósítás már annyira nem ment. Legnagyobb részt a borzongatásra akartak rámenni, de inkább csak a folyamatos ijesztgetés jött össze. Ami ront az összképen, hogy Daniel Radcliffe, 23 évesen, egy középkorú családapát játszik... Végig érződött a film alatt, hogy túl korai neki még ez a szerep, kor és színészi tehetség terén is. Összességében nem rossz film, egyszer érdemes megnézni. IMDb: 6,6/10
-
Viszlát
addikt
Elegy (2008): férfi, nő, szex, szerelem. Miközben azt a látszatot próbálja meg elhitetni velünk, hogy nagyon szabadon, gátlásmentesen, tabukat döntögetünk, valójában nagyon biztonságos vizeken evickél csak ez a csónak. Közben meg végig azon jár az ember agya, hogy ez a szemét, vén trotty Ben Kingsley mekkora egy mázlista...
5/10
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
b3Ro
senior tag
Tinker Tailor Soldier Spy
Túl bonyolított, unalmas, hosszú fos. Amikor elsőnek olvastam erről a filmről, akkor tettszett, vártam is. De, csak másodjára sikerült megnézni, annyira untam.....
Bár lehet én vagyok, az agyilag zokni, és nem értem fel ehhez a filmhez...2/10
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
-
Huma
addikt
Most néztem meg a Book of Blood-ot. Nem volt érdemes szerintem.
Horrorfilm akar lenni, de egy olyan rész sem volt benne amikor féltem. Valahogy nem sikerült feszültséget kelteni. Pedig az alapötlet nem volt rossz. Egész jól kezdődött.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
pohár
félisten
sőt, aki van olyan kreatív, hogy az új Pókember filmről tud pár sort írni Puzsér-hangnemben, az a héten nyerhet valamit ezek közül:
I. 1 db LG LV4500 FULL HD LED televízió & LG NB2420A Hangprojektor
II. 2 db VIP jegy a HAVASI Symphonic ARÉNA Concert Showra & díszdobozos karácsonyi DVD+CD kiadvány
III. 1 db Clatronic CL 3227 Mobil KlímaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
na megvan a közepes kólám is, még 1770 vár gazdára, kvízre fel
aki esetleg nem játszik, és van egy Cinema City jegye 2012.07.05. utáni dátummal, dobjon már meg egy priváttal
[ Szerkesztve ]
-
b4sxe
aktív tag
Insidious
Valaki ajánlotta délután, hogy besz@ratós horror Most értem a végére, nem mondom , hogy nem fogok tőle aludni , de nekem eléggé tetszett 10/7
YUMYUM
-
PazsitZ
addikt
válasz leslieke #1108 üzenetére
Nekem valamiért a sose halunk meg a kedvencem.
Macskafogó meg alap(#1112) Huma: A kontroll egyébként egyáltalán nem rossz film szvsz, csak ott bukik kissé nálam, hogy néha vicces akar lenni, néhol meg túl komoly és ez a keverék valahogy végül nem áll össze, nekem.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Huma
addikt
válasz leslieke #1108 üzenetére
Ezek leginkább vígjátékok. A Kontroll teljesen más stílussal és tartalommal rendelkezik.
Szerintem nagyon jó film. Van benne nem kevés humor, némi filozofálgatni való egy csipetnyi szimbolikával fűszerezve. Elég elvont film. Félig-meddig művészfilm kategória.A Taxidermiáról mi a véleményed? Már háromszor láttam. Imdb-n 6.9 ponton áll jelenleg.
-
BITBOYS
addikt
Rózsaszín sajt
Nem engem kérdeztél, de akkoris -
leslieke
Jómunkásember
Huma, rt06 nálam nem itt kezdődik a jó magyar film.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
madgie
titán
Hú, srácok, ez a Get The Gringo elég pofás lett ám. Nem mondom, hogy még egyszer meg fogom nézni, de tök jók a párbeszédek (no meg a sok monológ), a környezet zseniális, Mel papát meg gyerekkorom óta nagyon csípem. Ha pontoznom kéne, akkor a hetes túl sok, hat meg kevés. Legyen olyan 6.66
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest