Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
Warrior
Nagyon jó film lenne, ha kicsit kevesebb drámázás lenne benne. Egy csöppet több bunyót is elviseltem volna.
Spoiler
Én azt vártam, h Tommy fog verekedni Koba-val. Az lett volna a kemény. De nem így lett, és így túl "amerikaias" lett az bunyó.
Spoiler7/10
Act of Valor
Ez egy borzasztó unalmas, szar film, pedig az előzetese után nagy reményeket fűztem hozza. Az első bevetés, és az FPS nézet látványos, de ennyi. 3/10
Safe House
Láttam mar ezt a
filmettörténetet, így nem tudott lekötni. Nekem Denzel Washington soha nem volt szimpatikus, így ez is rontott nálam az össz képen. Plusz van benne egy nagy baki.Spoiler
13. perc Denzel papa bemegy az amerikai konzulátusra, az üldözői szeme láttára. Később ugye az üldözök betámadjak a védett házat.
39. perc Denzel papa jelzi Reynolds-nak, h valami sántít, valaki sugott. Reynolds feltételezni, h követtek a védett házhoz, az öreget. Erre a jó öreg Denzel azt találja mondani/kérdezni, h az üldözök honnan tudtak, h a konzulátuson van ?!
Énnél a pontnál meg jobban felbaszott a film, mert a film erre alapozna, h ki a besúgó a CIA-nel, amivel nem lenne gond, volt mar 1000 filmben. DE, így teljesen hitelét veszti.
Spoiler2/10
Contraband
Az eleje annyira össze van csapva, hogy azt teljesen fölösleges volt leforgatni. Simán visszalehetett volna emlékezni, vagy a film alatt, részletekben elmesélni. De, ezen kívül egy jobb film, lekötött. 5/10
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
Prometheus 3D
Ahol látványosnak kellett lenni, ott az volt, de a köztes részekben unalmas.
Spoiler
Sőt, azután mikor dr. Holloway meghal, és dr. Shaw-t David vizsgálja, az én szememben szétesett a film. Előtte látszott, h szépen próbál építkezni, de a film második felében, inkább a kapkodás volt rá jellemző.
Tudtam, h nem az Alienek lesznek benne, de mikor a végen 1 megszületett, akkor hiányérzetem támadt. Nem bántam volna, h ha a végen több szerepet kap.
Spoiler6/10
A film előtt, amúgy benyomtak a Batman első előzetesét, utána meg egy 5 perces 3d-s pókember előzetest. Tátott szájjal néztem mind kettőt, főleg 3d-ben a Pókember nagyon jónak ígérkezik.
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
John Carter
Ez egy tök jó film, gagyibbra számítottam. Kellően lekötött, és még látványos is.
7/10
-
b3Ro
senior tag
Blitz
Egy jó film, Statham hozza a megszokott formáját, a filmbeni dumája hasonlít a Blöffbeni alakításhoz. A szememben az is plusz pont, h nem amerikai, hanem angol.
7/10
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
Gengszterosztag
jónak néz ki.... -
b3Ro
senior tag
Leon, a profi
Most volt alkalmam megnézni, és ez a film nagyon össze van rakva. Jean Reno kitűnően játssza a szerepét, és a fiatal Natalie Portman-re sincs panasz. 8,5/10
-
b3Ro
senior tag
The Amazing Spider-Man
A sok előzetes után nagyobbak voltak az elvárásaim, de persze, h csalódnom kellett... A látvánnyal nem volt gond, Emma Stone kifejezetten tetszett benne. Jobb női karakter volt, mint a régiben levő. Ami miatt nem tetszett, az főleg a zene. Sok helyen olyan bugyuta, nem oda illő zenét választottak, h elrontotta az adott jelenet elvezhetőséget. Nem volt elég "darkos" a hangulata, bar ez lehet a Batman iránti rajongásomból kifolyólag volt elvárás...
Szóval 1x meglehet nézni, de nem jobb mint a régi Pókember első része.5,5/10
-
b3Ro
senior tag
válasz Realradical #1004 üzenetére
Nem lett túl nyálas a film. 2 jelenet ha van amikor a pók a csajával kettesben beszélgetnek, érzelgősdit játszanak.
Spoiler
Veszelyben se lesz a szöszi, bar az előzetesekből lehet rá gondolni, de ott simán kisétál.... Szóval nem lesz az, h torkaszakadtából ordít, az utolsó pillanatban pók elkapja, és dúl a szerelem csöpögős zenével.
SpoilerMondjuk a pókember képregényben sosem volt dark
Azért ütött volna, ha egy kicsit elmennek abba az irányba. Simán meglehetne csinálni. Talán majd a nyócadik reboot-nál
-
b3Ro
senior tag
A régi pók 3. része tettszett eddig a legjobban a négy közül, mert az mar komorabb, viszont azt 2 részben kellet volna megcsinálni, mert Venom keveset szerepelt benne. Valahogy úgy képzeltem volna el, h 1. rész addig amíg megszabadul a szimbiótától. 2. rész pedig jobban alapozott volna Venomra, és a kettejük küzdelmére.
Olvastam, h csinálnak külön filmet Venomnak. Na az lehet megfelelne az el varasaimnak...
-
b3Ro
senior tag
Tinker Tailor Soldier Spy
Túl bonyolított, unalmas, hosszú fos. Amikor elsőnek olvastam erről a filmről, akkor tettszett, vártam is. De, csak másodjára sikerült megnézni, annyira untam.....
Bár lehet én vagyok, az agyilag zokni, és nem értem fel ehhez a filmhez...2/10
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
Meghalt Stallone fia. [link]
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
válasz bAtt001 #1167 üzenetére
Spoiler
Lizard börtönben csücsül, és a cellájában egy kalapos krapek megjelenik, dumál neki. Ő mondja a kalapos fószernek, h hagyja béken Peteréket. Minden bizonnyal Osborn/Green Goblin az, mert volt a filmben szó róla, h beteg, és kell neki a gyógyszer/kotyvalmány.
Spoiler
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
Nagyon varom mar az új Batmant. Eddig úgy néz ki, hogy zeneket, eléggé eltalálták...
The Dark Knight Rises Soundtrack -
b3Ro
senior tag
Kikerült a netre a Man of Steel előzetese, amit a Batman előtt akarnak majd leadni. Eléggé szar a minőség, és a hang, de az mar latszik, h meglesz a "batmanes" komorság. Ha csak fele annyira lesz jó mint a batman, akkor már szeretni fogom.
[link] -
b3Ro
senior tag
Machine Gun Preacher
Ez az a film ami egyáltalán nem nekem való. Utalom az olyan filmeket, ahol isten megmondja a tutit, és akkor az úgy van. A másik, h sajnálatos ami Afrikában van, de attól még nem akarom nézni is miközben sajnálom....
Mert hogy nem szeretem az ilyen típusú filmeket, ezert nem tudnék rá reális pontot adni.
------
Shame
Ennek meg a hangulata nem fogott meg.... Ez olyan semmilyen film, szex-el fűszerezve.
2/10
-
b3Ro
senior tag
A Gépész
Az alap tortenet jo lenne, de piszok lassu a film. A vege jo, mert ott van a csattano, de mire oda eljut az ember.....
Nalam ez a film siman atlagos, nem tudom miert all 7.8 pontnal az IMDB-n.5/10
Bale papa amugy meg jol ki van gyurva
-
b3Ro
senior tag
Silent Hill
Ma hajnalban megneztuk, azzal a cellal, h egy kicsit parazzunk... Nagyon melle lottunk. Majdnem bealudtunk rajta, es a vegen csak lestunk, hogy ez most mirol is akart szolni....
Tobbet vartam tolle, erre kaptam egy gagyi filmet.2/10
-
b3Ro
senior tag
Nem játszottam a játékokkal, lehet az is közre játszott....
NathanCullen, monstre : azért is néztem meg, mert mar olvastam régebben, h sokaknak tetszik.
Ha majd olyanom lesz, akkor éberebben meglesem még 1x, ami csak akkor fordulhat elő, ha mar tettem azért, h ne legyek éber.... szóval majd látom -
b3Ro
senior tag
The Dark Knight Rises
2 részre osztanám a filmet. Az első része, nagyon jól össze van rakva, majdnem hozza a sötét lovag színvonalat. Bane elég kemény, a történet is leköti az embert rendesen. Szóval nagyon is elvezhető, addig a pontig amíg az első Bane vs Batman bunyó véget nem ér.
Ez után kezdődik az én szememben a film második része, ami teljesen szét van hullva. Ehhez a "részhez" tartozik a vége is, ami borzasztóan amerikaias lett. Sokkal jobb lézárast érdemelt volna.A trilógia leggyengébb része. 6,5/10
-
b3Ro
senior tag
válasz Pitterix #2607 üzenetére
Battleship
Amerikaiknak keszult fos. Az kulon felkeltette a figyelmemet, h Rihannyát minden percben megmutattak nekuk min 1x. Ha kelett, ha nem.... Van benne nem is 1baki, szamomra ertelmetlen cselekedet.
Azert mert vannak benne latvanyosabb reszek: 3/10[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
------
spoiler
Engem pl.: az baszott fel, mikor a szoszi + femlabfeka elmentek kirandulni, majd jonnek a zsaruk 3 kocsival, h baj van. 1 kocsit otthagynak nekik, es elmennek. mi az, h a rendorok ott hagynak egy rendorsegi terepjarot !?! Mind1, halad tovabb a tortenet.... a fenti paros megy tovabb gyalogosan, majd mikor latjak, h nagyobb a baj, a feka bekuldi a szoszit a roncsokhoz, h hozza ki a kulcsot a terepjarohoz ! WTF ? Mi a rakert hagytak ott a zsaruk a kocsit, ha nincs hozza kulcs....
spoilerEs meg van benne tobb ilyen faszsag is.... battleFOS
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
The Raid: Redemption
Ez egy fasza akció film. A verekedős jelenetek nagyon komolyak, pl.: a végen a 2 vs1 miatt előfogom meg venni... Néhol éreztem egy kis túlzást, plusz az angol szinkron pocsék volt.
Összességében egy nem rossz film a maga kategóriájában.7/10
-------------------------------
Torrente 4
Az első 2 részhez nem ér fel ( számomra azok a legjobbak ), de azért simán meglehet nézni 1x. Vannak benne nagy baromságok, volt hogy mosolyra húztam a szám...
5/10
-
b3Ro
senior tag
Amerikai pite: A találkozó
Van egy kis időm, úgyhogy megnézem ami eddig be volt tárazva, Pite 4 a következő "áldozat".
Azzal nem mondok újat, h a régiekhez nem tud felnőni, plusz akkor én is fiatalabb voltam, szóval jobban bejött. Erőlködésnek tűnt a film, amiben voltak viccesebb részek, de összességében nem az igazi.
Mr. Szemöldök hozta a formáját, az utolsó mozis jelenet volt a legjobb. Stifler meg idegesített a sok faszságaval, amiből 2-3 ha volt jobb...4,5/10
-
b3Ro
senior tag
Keszulget az Oz film.... latvannyal nem lesz gond [link]
-
b3Ro
senior tag
The Bourne Legacy
Jaj anyám, ez nagyon rossz lett. Hosszú és unalmas, aki látta az előzeteseket, akkor az látta az összes jobb reszt a filmből. A vége elmegy egynek, mert végre történik valami, de az se menti meg a szememben.
3/10
-
b3Ro
senior tag
Repo Men
Egyszer érdemes megnézni. Sok sablon van benne, de valahogy van egy hangulata, ami ott tartja az embert. Forest Whitaker feje engem irritál, es nem is tartom egy jó színésznek, de ebben a filmben elment egynek az alakítása. A film vége meglepett. nem számítottam ilyen befejezésre, emiatt kap +1 pontot.
6,5/10
-----
Total Recall
Az eredeti filmet nem láttam.
Ebben a látvány nagyon ott van, és nem unalmas a film, mert egyfolytában van valami akció. A varos(ok) nagyon jól megvannak csinálva, a szereplőkkel sincs gond. Általában, nem szeretem mikor 1-2-3 ember legyűr egy hadseregnyi embert, de itt elment egynek.7/10
-----
Gone
Ez a film komplikáltabbanak, összetettebbek akar tűnni mint amilyen valójában. A főszereplő csaj jó nő, de kb ennyi is ami megmaradt.
3/10
-
b3Ro
senior tag
ATM
Te jószagú úristen ! Ez a film egy borzalom, logikai bakikkal van tele.... Csak azért néztem végig, mert mar idegesített, h mi lesz. De, a vége is szar lett.
1/10
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
Megtaláltam a
vinyomonpolcomon. Láttam mar vagy 5x, de meg most is nagyon jó filmnek tartom, nagyon sokat nevettem rajta.
Stallone papa nagyon jól jassza a szerepét. Nem is értem, h hogy kaphatott Arany Málna-jelölést érte....7/10
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
Men in Black 3
Az első rész jó volt, a másodikra nem is emlékszem, ez a harmadik elmegy egynek. Will Smith a jobbik énjét hozza, amivel sokat dob a filmen, ha nem így szerepelne benne, akkor számomra nézhetetlen lenne. 1x meglehet nézni, de utána könnyen feledésbe merül. Átlagos.
5,5/10
-----
Identity
Na ez a film mar odabasz ! Szeretem az ilyen agyaloshogykiagyilkos de mindenki meghall filmeket. Amikor kiderül, h mégis mi folyik a motelben, akkor egy picit elhúztam a számat, de a vége ütött rendesen.
7/10
-
b3Ro
senior tag
Mr. Nobody
Ritka az olyan film ami ennyire letud kötni, megtud fogni. Nagyon egyben van. Nálam bekerült a top5-be.
9/10
-
b3Ro
senior tag
Vasember 3
Gyenge. Mandarin a legnagyobb csalodas nekem, tole sokkal tobbre szamitottam. A latvany az akcioknal eleg jo, de engem a film osszesegeben nem fogott meg.
6,5/10Lassan lekellene szoknom a trailerek nezegeteserol, mert nagyon sokmindent lelo a filmekbol. Erzem, h pl a Pacific Rimbol is mar lathattuk amit kell...
A Man of Steel-ben bizok nagyon kepregeny vonalon, bar nalam a top top az a The Dark Knight[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs