Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
Oldboy, Sympathy for Mr Vengeance, Lady Vengeance bosszútrilógia; az első a legjobb
Resistencia eterna
-
DemonDani
addikt
Testcsere (The Change-Up)
Egész minőségi komédiát sikerült faragni, noha ez a huszadik testes lelkes csereberés vígjáték, talán ez lett a legjobb. Tényleg megnézős, akár még többször is, bár annyira nem jött át a főszereplők néhány cselekedete, szimplán hihetetlen hogy lehet valaki ekkora paraszt, SPOILER# Dave totál elfelejti a családját Mitch ként pl # de amúgy rendben volt, csak nagyon eltolódott a figyelem az egyik karakterre.
6/10legyen 7NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Integra
titán
harrelson is back, rampart trailer
elég jónak ígérkezik......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Viszlát
addikt
válasz hoffman_ #43600 üzenetére
Fogsz egy feliratszerkesztőt és három kattintással megváltoztatod az fps-t, hogy passzoljon a filmedhez (merthogy ez az idővel egyre nagyobb csúszás oka).
Sorry, megszivatott a böngésző, most látom, hogy más is írta már.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
izomhod
őstag
mintamókus
6.5/10 -
Vertigo18
addikt
Ez meg mi a fene volt? Volt ebben egyáltalán valami? Én még mindig ülök itt, és azon gondolkodom, hátha elaludtam a PC előtt, és nem figyeltem oda! Ez nagyon sz@r volt! AJ Cook miatt jár a +1 pont...
4/10
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
BITBOYS
addikt
Drive
Majdnem beleszerettem a főszereplőbe, de véletlen bealudtam rajta
Ennyit ajnározni valakit..
A zenék nagyon rendben voltak, totál ellazított...innen a bealvás. -
zolynet
veterán
Testcsere 9/10
Bejött a film egy az egybe!
Vígjáték kategben az egyik legjobb sztem.
Olivia Wilde meg hát na, 24/7ben kateg!Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz zolynet #43614 üzenetére
most azon tűnődöm, hogy segg- és melldublőrrel csinálta a jelenetet, vagy tényleg ő az? mert ha igen, jó a segge (is)
amúgy ez a haj sokkal jobban áll neki, mint a House-ban volt egyenes frizura
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vmi
tag
Chronicle 4/10
Többet vártam..ez a film is nagyon átlagos lett.
-
hoffman_
nagyúr
-
mondomén
őstag
The Change-Up
Hát ez nagyon jó volt, végig röhögtem az egészet. Szerencsére itt is akad egy mocskos szájú paraszt karakter, aki végig káromkodja a filmet. A káromkodás vicces, ez tény! Én aszondom', kövesse eme példát minden vígjáték. Amúgy én bírom Reynolds-ot, tényleg nem egy nagy színész, de abszolút szórakoztató figura. Például a Buried nagyon tetszett tőle. Azért abban jót játszott, pedig elég nagy volt a nyomás, ha úgy vesszük (hisz nem sok színész volt rajta kívül a filmben...).
Ezt meg nézzétek meg, simán jót fogtok szórakozni. -
ch003067
addikt
The Watermen
6 / 10Szokásos C kategóriás horror film, unalom űzésnek jó.
De itt legalább nem halhatatlanok a gyilkosok. -
Huma
addikt
Megnéztem a Sanctumot. Nézhető, bár több hiányosság is volt benne. Ha valóban profi barlangász lett volna az ipse akkor pár dolgot azért másképp csinált volna.
Az imdb 5.7-es pontozása nem fedi a valóságot. Ennél sokkal rosszabb filmek kapnak jobb pontot.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
rétisün
veterán
vicc.....mindenből legyen több, nagyobb (6 méteres megafarkasember ) mint a korábbi részekben.
ennyi, többet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki.érdekesség: a megavérfarkast játszó színész a lost girl kanadai sorozatban is vérfarkast játszik.
és ha tényleg vérfarkas?
ja, pontszám....5/10
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
troland26
őstag
The Change-Up Kategórián belül egy kicsit többet nyújtott mint az várható lett volna ,... bár nem sokkal , de tőlem egy 6/10 et megérdemel .
-
lanw
aktív tag
Melyik kérdem melyik beteg állat találta ki a motelt???? Főleg a 3. részt.Nem ép az tuti
To be or not To be
-
tween
őstag
-
pohár
félisten
ezt láttam a Safe House előtt a moziban, egynek jó lesz itthonra, de moziba tuti nem megyek érte
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz darál0w #43631 üzenetére
mi a baj a szinkronnal? málészáj kisasszonynak mindig is ez volt a szinkronja
-
Huma
addikt
Megnéztem a Hugo-t. Felemás érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban.
Egyrészt nagyon jó volt. A hangulata és a képi világa elsőosztályú.
Másrészt viszont a története már koránt sem ilyen jó. Ezt most nem fejtem ki mert nem akarok spoilerkedni.
Személy szerint a Szikraváros című filmet többre értékelem. Míg a Hugo számomra max 7 pont addig a Szikraváros legalább 8.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
pohár
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
A három testőr: érdekes feldolgozás volt. Kap egy 7/10-et.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TazLeacher
nagyúr
Underworld 4
A film a simán nézhető kategória, igazából a 12 egy tucat féle, de tényleg nézhető. Nem szögez a székbe, tudod, hogy mi várható, mi lesz a vége. Viszont: az általam eddig látott 3D-s filmek közül messze ez hozta a legnagyobb 3D-s élményt. Látszott, hogy ez a film erre készült, és nem a történetével akart hódítani, hanem azzal, hogy üt a 3D. És ez tényleg nagyon jó lett. Ezért megérte e jegy az árát, valahol itt kellene kezdődni annak, ha valaki 3D-ben gondolkodik.Paranormal Activity 3
Pont ugyan annyira szánalmasan vicces, mint a többi, kap egy 4/10-et. Már az első sem volt bef*sós, de így harmadszor már kimondottan vicces.Testcsere
A többiekkel ellentétben én annyira nem ájultam el tőle, így nálam egy 6/10, mert a mostani vígjátékoknál azért jobb. A totális sablonos testcserés sztori, és valahol a Segítség felnőttem keveréke. 1-2 jó poén volt benne, de a többsége már az első 10 perc után borítékolható volt.[ Szerkesztve ]
-
lanw
aktív tag
válasz TazLeacher #43641 üzenetére
Ez a testcsere egy rakás sz@r.Már elnézést 1/10 ! Kár volt a hely érte!
To be or not To be
-
rt06
veterán
válasz TazLeacher #43641 üzenetére
pedig az underworld szerintem kimondottans szekbeszogezos tortenet ^^
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Huma
addikt
-
hoffman_
nagyúr
Kate Beckinsale szolid szexjelenete elviszi az egész filmet, pusztán azért érdemes megnézni az egész szériát, pedig az csak az első rész. Egy Pengének sincs túl nagy sztorija, mégis királyság(legalábbis az első rész, a második még jó, a három ratyi).
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Jhonny06
veterán
The Hunter (2011)
720pFantasztikus. Remek helyszínek, egyedülálló sztori; Willem Dafoe nagyon jó színész, sajnálom, hogy nem kap több szerepet. 8/10.
-
BLeP_i
tag
Nézte már innen vki a Csupasz Pisztoly részeket eredeti hanggal? Mert láttam már őket jópárszor szinkronosan, de ha ad vmi pluszt a színészek saját beszéde, akkor megismételném.
http://vister.hu
-
-
-
Huma
addikt
válasz littlelion21 #43649 üzenetére
Nem értem miért nem hagyták meg a bingót. Magyarul is értelmes és a poénnak is van így értelme.
Régen imádtam ezeket a filmeket. Mostanában viszont már nem jönnek be annyira. A világ változik és úgy tűnik én is vele együtt.(#43648) rt06: A témához szóltam hozzá. A moderátor azért tiltott ki kettőnket mert megunta, hogy a mi vitáinkkal vesződjön. Részemről nem szeretném újrakezdeni és ezért megkérnélek, hogy te se tedd. Köszönöm!
(#43651) Vertigo18:
Jónak tűnik. Elolvastam a tartalmát. Kíváncsi vagyok milyen okból "térítenek" el egy metrót.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest