Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
tween
őstag
Vasököl magyar BD kinn ...
-
Vertigo18
addikt
Eden lake (Gyilkos kilátások??? )
Hát, nem nagy eresztés, és a vége ráadásul nem is zár le semmit...
Nekem nem tetszett annyira!
5/10
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
szajoco
csendes tag
-
Vertigo18
addikt
Nah, végre sikerült, 720p alatt nem akartam megnézni:
Hát, tényleg többet vártam, mikor beharangozták, hogy "olyan, mint a 300", meg "micsoda effektek"... Lehet Én vártam túl sokat tőle, emiatt lett kicsit csalódás. De a már itt is emlegetett műanyag játékpáncélok majdnem kivittek az észből!
És azt sem értem, az istenek miért mind tinik... Jójó, hogy nem öregszenek, de ez azért... Pfff....
6/10 (jóindulattal)
-
Vertigo18
addikt
-
hoffman_
nagyúr
spoilerek
50/50
xvidJó kis film. Nehezen emészthető alaptörténet, nagyon jól kivitelezve, a jóleső fogyasztás érdekében. Happ Endy nélkül is meg lehetett volna csinálni, de így szerintem sokkal jobb volt, a reménynek adott egy puszit, jó volt ez így. A főszereplő srác rendeb volt, Seth Rogen karaktere is szuper volt, a csajok szépek voltak, az egyiket utáltuk, a másikat szerettük. 8/10
The Tree of Life
1080p, dtsEz egy elég érdekes film volt. Igazából nagyon nem értettem, de miután végeztem vele, és nekiálltam olvasgatni, rájöttem, hogy alapvetően értettem én ezt, csak nem én voltam a célközönség. Nem szeretem a művészi beállítottságú filmeket, ez rendesen kimerítette a fogalmat. A cselekmények egymástól függetlenül teljesen tiszták voltak, de amit ez mondani akart, és az összefüggések maguk, hááát, nekem ez sok. Nem igazán tudom értékelni. Nem bánom, hogy megnéztem, végső soron nem volt rossz, de nekem túl-túl-túl.
Ami viszont kiemelkedő, sőt extrém módon szuper a filmben, az a képi világ. Tulajdonképpen végig, de egyes jelenetek, főleg a "keletkezést" ábrázoló részek, és a természeti elemeket bemutató képsorok, eszméletlen, ritkán látok ilyen szépet, és akkor sem mozifilmben.
Pontot nem kap.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Mostanában (pár hónapja talán) játszottak egy filmet a mozikban, amiben jöttek valami idegen láthatatlan lények, amiknek valami közük volt az elektromossághoz...kb. ennyi maradt meg nekem a bemutatóból. Nem tudja valaki, hogy mi a címe a filmnek?
-
marked one94
őstag
Üdv!
Múlthéten láttam egy horror filmet a HBO-n. Valami olyasmiről szólt hogy találtak egy élhető bolygót ahova embereket küldenek benépesíteni egy űrhajóval ami az út során problémák lesznek. Akik rajta vannak emberek felébrednek és valami újfajta szörnyek jelenek meg a hajón. Meg az emberek alkarján számok voltak és azok alapján mondták meg ki milyen beilleszkedésű pl:földmüves. Meg valami generátort akarnak újra inditani a űrhajón. A végét meg az elejét sajnos nem láttam. Valaki megmondaná a címet?
Előre is köszönöm a segítséget!
You'll Never Walk Alone
-
hoffman_
nagyúr
-
Gabás
addikt
válasz marked one94 #43520 üzenetére
-
littlelion21
addikt
-
hoffman_
nagyúr
válasz TazLeacher #43527 üzenetére
Szívesen, egészségedre mindkettőt
-
Vertigo18
addikt
Anyám, elborult egy film, az szentigaz! Nekem eléggé bejövős volt, de az iróját már ezért tuti lecsuknám, vagy bezárnám egy diliházba. Aki ilyet kitalál, az nem ép...
7/10
-
Realradical
őstag
Immortals 10/5
Semmi extra. Filmélmény nulla, különösen a titánok kiábrándítóak.Puss in boots 10/7
Aranyos. Igazi nőetető. Kár volt ellőni az ImmortalsértThings that try to look like things often do look more like things than things
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Vertigo18 #43532 üzenetére
Nekem is bejövősek az ilyen filmek. Ezt is tudom ajánlani, ha még nem láttad: Magasfeszültség
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Jim-Y
veterán
Mondjatok már pls jó sci-fi/fantasy filmeket, mert úgy érzem kifogytam az ötletekből Az újabbakat meg az ismertebbeket szerintem már láttam, a 2008 előtti mozifilmekből lehet olyan amit még nem... Úgy néznék valami vámpíros, szuperhősös múvit de nem találok már új klasszkust :/
-
hoffman_
nagyúr
Na látod én már bőven nem voltam katona, de kiskölökként nagyon nagy durranás volt nekem is
Jim-Y:
Akkor nyugodtan ignoráld az ajánlásomat Én nem is tudom mit láttam először moziban. Vagy az Oroszlánkirályt, vagy a Sárkányszívet, mindkettőt imádom a mai napig
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
ma megvolt a Man On a Ledge és a Safe House is, 7/10 és 8/10, a Safe House rohadtul pörgős kis múvi, ajánlom az akciókedvelőknek
és előtte ment a Pite trailere magyar szinkronnal, jelentem, mindenkinek maradt a szinkronja!
Ozban viszont nem vagyok biztos, asszem csak 1x nyekkent meg, viszont Tara Reid hangja változott ha jól vettem észre, de mivel a trailert és a filmet külön szinkronizálják, megeshet hogy változik még a hangjuk arra, ami voltés most akkor kezdődjék a Real Steel magyar szinkronnyal
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Huma
addikt
Megnéztem a Pandorumot. Tetszett. Volna ugyan mibe belekötnöm, de mivel nem szokásom nem teszem. A hangulata nagyon bejött.
Jim-Y:
A Pandorum is sci-fi. Ha esetleg még nem láttad volna.
Esetleg a Mesterséges értelem?
De amit mindenképp ajánlanék az a Watchmen.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Az A.I. nagyon jó film. Viszont főleg a drámai rész hangsúlyos. Akció nem sok van benne. A főszereplő egy kisgyerek.
jer1cho: Jó van má!
Majd én is jól leszólom a kedvenc filmed.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
hoffman_
nagyúr
megvan
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Az a kedvenced? Akkor bocs... Nekem a Gladiátor...
hoffman_: én tegnap elkezdtem nézni, és frankón 2 perc után kikapcsoltam. Ritkán csinálok ilyet (nem is rémlik, hogy csináltam volna már), de már láttam, hogy nem az én filmem lesz...konkrétan az "ágyas" jelenetig jutottam.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz TazLeacher #43547 üzenetére
Azért nem a kedvencem, de toplistás nálam. Az első 50-ben bérelt helye van.
SPOILER!!!
Több dolog is megfogott a filmmel kapcsolatban.
-Először is az, hogy nincs meg benne a szokásos szuperhősös klisé, hogy a jófiúk jók, a rosszak meg gonoszak. Sokkal reálisabb és emberibb.
-Másodszor a film végén történő kérdés. Mennyire számít jó cselekedetnek ha megölsz több millió embert, hogy megállíts egy sokkal nagyobb áldozatokkal járó nukleáris háborút.
Valahogy elég nagyot ütött, hogy a leggonoszabb(megölt több millió embert) szuperhős a legjobb. (megmentett több milliárdot)
-Harmadszor pedig DR. Manhattan szerintem az egyik legfainabb szuperhős.A Gladiátor meg elmegy.
(#43548) orichalcos: Nem is tudtam a harmadik részről. A második rész tényleg iszonyatosan rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Hugo
hd,dts
Mindenkinek, aki rajong a filmekért.9/10
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest