Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#26651) BITBOYS válasza Tibiajax (#26649) üzenetére


BITBOYS
addikt

Nyiss az újra.... :D

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#26652) Tibiajax válasza BITBOYS (#26651) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

no, időközben látom megtaláltad a hozzád legjobban avatart..
:DDD :D

(#26653) Kidus válasza cszn (#26641) üzenetére


Kidus
őstag

A rendezes nem csak abbol all, hogy eljutunk "a" tortenestol "b"-ig.
Koreografia, kameramozgasok, fenyek, kepvilag, vagasok, tekintetek stb.... nehol azert megvolt a hangulat is. Vartam eleg sokszor, hogy tortenik-e most mar valami... csak aztan nem tortent. Na ez volt a baj. Nem a rendezes volt kiszamithato, hanem a tortenet.
Kulonleges karakter meg ezerfele van. Talan nem mind kot le mindenkit.

Ha nem baj, tovabbi beszelgetesbe nem szeretnek belemenni veled, mert kicsit bosszant ahogy irsz. Amugy is mit tepjuk a szankat, teljesen folosleges.
Ez a film egy postot se ert kb. nekem, mar az is hiba volt, nem hogy meg harmat.

Assuming Control

(#26654) BITBOYS válasza Tibiajax (#26652) üzenetére


BITBOYS
addikt

Számomra olyan mint a nőknek a függöny, biztonságérzetet kelt :D

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#26655) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

A pokol konyhája
Tökéletes film.
A film végén a lassítás hatalmas.
Mit írjak róla, nézzétek, mindenképpen ajánlanám.

(#26656) cszn válasza Kidus (#26653) üzenetére


cszn
őstag

Bocs egyébként csak azért voltam cinikus, mert totál félreértelmezted amit írtam és ezt nem hagyhattam szó nélkül. :R Nagyon másképp gondolkodunk, de ha tovább téptük volna a szánkat konstruktív vita is kialakulhatott volna. :)

(#26657) Kidus válasza cszn (#26656) üzenetére


Kidus
őstag

Majd valami erdekesebb temarol :P

Assuming Control

(#26658) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

nna, kiváncsi voltam, milyen írások tűnnek fel a neten, a droid már írt is a black swainről,
végigolvasva én asszem egyet is értek vele, pljusz, tartozok még littlelion21-nak is egy egyetértő -vel, én nem is írnék ezen kívül nagyon róla.
Kurva jó a film, van most itt két ember, akit iszonyatosan nem érintett meg az alkotás, így nem is tudtak átvenni semennyit sem belőle, ez van. Elképzelhetőnek tartom, h lesznek még, akiket szintén -valami oknál fogva- nem fog tudni megfogni/lekötni a film, de én azt mondom, a többség elismerően fogja azért nyugtázni Aronofsky remekművét. Mert az. Mint ahogy Portman játéka is -hiába legyintenek tivus-ék-, én azt mondom, tisztességesen hozta amit kell, amennyire lehet egy mai hollywoodi csillagocskának hoznia egy profi/tehetséges/feltörekvő ballerinát. Persze, azért a fényképezés is kellően segítette, ezt látttuk, nem vagyunk vakok..
De akkor is rendben volt, sztem egy nagyon jó kis film, igazi gyöngyszem a mai hulladékkal teli filmes pöcegödörben

(#26659) WonderCSabo válasza Tibiajax (#26658) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Na majd ha megjelenik Blu-rayen, én is visszatérek rá... :)

(#26660) Psychonaut válasza Jhonny06 (#26627) üzenetére


Psychonaut
addikt

És tényleg minden alkalmat meg kell ragadni a fikázására? Mert kezd kissé unalmassá válni.

(#26661) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

A Black Swan megy már a mozikban? Én nem nagyon láttam sehol.
Azaz sehol :U

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26662) venember83


venember83
nagyúr

Eh, user error, hogy nem értettem ezt az Űrodüsszeia 2001 filmet? Wikit is elolvastam, azt láttam, amit kellett, történetet is felfogtam. Csak a filmet nem értem. Végülis mindegy, úgyis a látványvilágért akartam megnézni.

Motion: Black Swan it is: [link] :DDD

[ Szerkesztve ]

(#26663) Jhonny06


Jhonny06
veterán

The Green Mile (1999)

Kövezzetek meg, de ez a film nagyon béna lett. A Shawshank (az amúgy 10/10, alap) után kötelezőnek éreztem a megtekintését és hiába szép meg megható a sztori, ezzel önmagában nem adnak el egy filmet. Nálam ez az egérsimogatós hülyeség verte ki a biztosítékot, sok helyen már kínosan gyenge volt. :U 5/10, többet nem ér.

(#26664) cszn válasza venember83 (#26662) üzenetére


cszn
őstag

Kubrick egyszer valahogy úgy fogalmazott, hogy ha valaki megértette a filmet akkor ők (a készítők) valamit nagyon elrontottak. :) Úgyhogy nem user error.
Egyébként én is így voltam vele, többször is. De annyira jó nézni és annyi minden eszembe jut róla... vagy mi. :DDD

(#26661) Motion_Blur Asszem febr. 17.-től.

[ Szerkesztve ]

(#26665) Tibiajax válasza venember83 (#26662) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:D

(#26666) venember83 válasza cszn (#26664) üzenetére


venember83
nagyúr

Csak így nehéz nézni. Maga a történet elég gyenge, legalábbis a film háromnegyedében. No mindegy, szép volt. Semmi több.

Jhonny06: Nekem top háromban van simán, számtalanszor láttam, és mindig magával ragadt.

(#26667) venember83


venember83
nagyúr

No, akkor pattogatott kukoricát és sört elő, ideje megnézni a Gyűrűk urának első részét. Fene meg hitte volna pár éve, hogy meg fogom nézni.

(#26668) littlelion21


littlelion21
addikt

The Social Network [2010]

nem rossz kis film, 2 órás volt, de szívesen elnéztem volna egy ideig. Más egyebet nem tudok róla mondani, mert semmilyen kiemelkedő momentuma nincs; adva volt egy elég jó forgatókönyv, amiből Fincher - kiaknázva tehetsége kb. 20%-át - hozta a kötelezőt.

A "lusta macska" tényleg tűrhető volt, kíváncsi leszek rá Pókemberként, elég kevés szögből van olyan feje hogy menten agyonverném, ez azért a várakozásaimhoz képest egész jó.

De ezeket az újkori zsidó "reménységeket" nem tudom miért kell erőltetni: ebben az Eisenberg/Cera párosban együtt nincs annyi színészi tehetség mint egy bányászlámpában.

70%

(#26669) BITBOYS válasza littlelion21 (#26668) üzenetére


BITBOYS
addikt

A "lusta macska" tényleg tűrhető volt, kíváncsi leszek rá Pókemberként, elég kevés szögből van olyan feje hogy menten agyonverném, ez azért a várakozásaimhoz képest egész jó.
:DDD ...akkor csak a mentőig ütnéd :D

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#26670) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

The Girl with the Dragon Tattoo
hd,szinkron
8/10

jó éjt

(#26671) RexpecT


RexpecT
addikt

Black Swan 9/10 Nekem nagyon bejött, lekötött végig :K

(#26672) janos666 válasza janos666 (#26629) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Tovább a második részre: Aliens.

A kép kicsit zajosabb, a hang csak kicsit jobb. Előbbi korához mérten kiváló, utóbbi most is fülzajdító tud lenni pár jelenetben. Sőt, ebben a formátumban olyan halk a beszédhang az effektekhez képest, hogy majd' kivitte a mély morajlás az ólomüveget a szekrényemből, ha elég hangosra tekertem ahhoz, hogy értsem a párbeszédeket (felirat nélkül nézem az eredeti hangsávval, és tényleg iszonyat halk a beszédhang...).

Ennek a résznek ebben a vágatában már kevesebb a filmes baki, mint az első részben.
Bár érdekesek azok a lőfegyverek, amik frissen betárazva 40-akárhány töltényt jeleznek ki, később már 90-akárhányat mutatnak, majd miután ismét 40-akárhányat jeleznek vissza, még legalább 60 golyót ki lehet belőlük lőni, és még marad is. (Nem számoltam, de figyelmesen saccoltam, hogy "sok lesz már az Riply, tárat is cseréhetné' néha he!" ;] De a kommandósokat sem kellett félteni e téren miután elkoboztak tőlük fejenként egy-egy tárat, ami elvileg full ammo volt, aztán mégis szarráluggaták a helyet a dugitölténnyel is :DDD).

Ami magát a filmet illeti: Ezúttal kicsit jobban tetszett, mint mikor először láttam. De most sem ejt azért hanyatt. Én alapvetően 3 felvonásra bontanám:
Aliens - Dicshimnusz a bakáknak és menetelés az idióták halálába
Alines - És van még romantika a halál küszöbén
Aliens - Medal of honor Rambo edition
:))

Ebből szerintem csak a 3. az igazán hű az első Alien filmhez. Az első felvonás szerintem kicsit gáz, a középső is fura, de azért elmegy, mert van közben akció is, de csak harmadik az igazán élvezhető. (Most sikerült élvezni, de első megtekintéskor már annyira lefárasztott a középső felvonás, hogy bealudtam és csak vártam a végét.)

Szóval nekem még mindig nem adja ez a James Cameron féle pop-top-factory. Attól még nem lesz jó egy film, hogy rögtön egy három részes minisorozatot kapsz egyszerre 160 percben, amiben csak a kötelező jelleggel betolt kliséhegy összefoltozására és polírozására fordítódik a kreatív munka 90%-a. :U
Elhiszem, hogy működik, és elismerem, hogy jól csinálja, amit csinál, de nekem a Terminátoron kívül eddig nem nagyon jöttek be a cuccai. (És azt is gyerekként imádtam igazán, most visszanézve tényleg "pofon egyszerű gyermekmese" az is, amint fejtegették azt a Sarah Conor sorozat kapcsán.)

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26673) darál0w


darál0w
Jómunkásember

joestét kívánok.

mivel nehezen alszom el, rááltam a filmezésre így hajnalig :D

Splice 5/10. Nem is értem Brody hogy adhatta a filmhez a nevét :N

Dinner for Schmucks 8/10. Régen nevettem ennyit filmen. Nálam a Grandma's Boy-jal van ~egy szinten :D

[ Szerkesztve ]

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#26674) Tibiajax válasza janos666 (#26672) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

annyira látszik, mennyire teljesen máshogy fogod fel és látod ezeket az Alien-filmeket..
a kor hithű szelleméhez igazodva letöltesz több évtizedddel ezelőtti kultfilmeket most 40gigás bluréj rippeken, berakod a kis számítógépedbe és elkezdesz kielemezegetni otthon olyan alkotásokat, melyek nálad idősebb generációnál okoztak sokkal mélyebb nyomokat, mint azt te valaha is megfogsz kapni ezektől a képkockáktól
tanulmányt próbálsz meg írni erről az egészről, hogy milyen eredményt is sikerült elérni Scottéknak, annak idején, amivel egy kultuszt hoztak létre és a modern scifi/horror alapjait rakták le
Fiatalabb vagy magunknál a filmeknél is, nem is kevéssel (legalábbis a hszeid erre utalnak erőssen), de annyira látszik, mennyire fogalmad sincs erről az egészről, arról, amit az Alien mozik jelentettek anno nekünk, egy kicsit idősebb korosztálynak
Hol voltál akkor még a bluréjeddel, amikor én biciklivel minden csütörtök este felcangáztam a főtérre, hogy megnézzem, milyen új filmplakátokat és fekete-fehér képkockákat raktak ki az új filmekről amiket játszanak a jövő héttől a bástya mozinkban... amikor azt olvastam csak, "Nyolcadik utas a Halál".. meg hogy "csak 18 éven felülieknek ! " , este 8-tól vetítették, meg se mertem kérdezni, hogy elmehetek-e rá, maradt akkor a képek nézegetése, majd néhány évre rá az, h később suliban, 89-90-környékén irigykedve hallgattam azt, akinek megvolt otthon a bécsből behozott videón, és megnézhette.. Én is akkor láttam végül, egyszer bennt maradtunk péntek este a suliba, kémia terembe volt tévé és képmagnetofon (lezárva de kinyitottuk mint a szar), ott néztük meg haverokkal és paráztunk, felejthetetlen emlékem egyike

A Bolygó neve: Halál-ra már kevesebbet kellett várnom, hál' istennek, azt valamikor 92-körül az éjszakai csilagász szakkörösökkel a táborban éjszaka, amíg az igazi kis kocka-megfigyelők kinnt nyalták a tanár seggét, mi beraktuk az alámondásos kazettát aztán toltuk neki, soha nem felejtem el, ahogy ott néztük, itt van ma is előttem. ahogy a tojásokat mutatják, h kinyílnak mekkora para volt, Riplíí ahogy tolta neki, Bishoppp, ahogy szétkapta a sziszegő szörny.. állat volt. csak lestünk. krva jó volt

a 3 és 4-et már mást csinálta, más felfogás, későbbiek is, másabbak is lettek, sztem szarok, de ez is nézőpont kérdése, tőlem messze állnak, nem fogtak meg feleannyira sem, mint annak idején a Scott és Cameron-filmek. Azok voltak, ami -nálam- ma is Az Alien..

Ezek persze mind szép emlékek, és nyilván közrejátszik az, hogy gyerek voltam még és amit gyerekként kap élményt valaki, ha az elég erős ahhoz, h maradandó legyen, akkor az elkíséri őt egész élete végéig.. Az Alienek ilyen filmek voltak János, hangulatban, látványban ütöttek és azóta is így gondolok vissza rájuk, az első két klasszikus részre, a filmtörténelem mérföldkövei, én azt gondolom, teljesen felesleges ezen edzened most, 2011 januárjában magad, hogy lejárasd előttünk őket, valamilyen szinten, nem nagyon fog ez sikerülni..
: )

max ennyit látunk csak... a te generációd mennyire nem a mi generációnk

[ Szerkesztve ]

(#26675) WonderCSabo válasza Tibiajax (#26674) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Tegyük hozzá, hogy én sem vagyok a Te generációd, nagyon nem. Az Alien filmeket már jó pár éve láttam először. Már akkor is tetszettek. Nemrég újranéztem őket, most még jobban. Mármint az 1, és főleg a 2, a 3-at unalmasnak, a 4-et gagyinak tartom.

Mondjuk én nem tudnák úgy filmet nézni, mint janos666, hogy állandóan a bakikat keresem, a hang és képminőséget bogarászom. :)

Szóval azért ne általánosítsunk a generációra.

(#26676) PazsitZ válasza Tibiajax (#26674) üzenetére


PazsitZ
addikt

Én sem vagyok túl idős, nálam is idősebb a film :B , én már tévében láttam először , késő este. Nem tudom hány éves lehettem, de még egész fiatal, ennek ellenére valahogy sikerült szüleimet meggyőzni, h megnézhessem. :)
Konkrétan emlékszem, amikor is az Alien első részét láttam, végig paráztam, de nekem is egy maradandó -természetesen pozitív- filmélmény.
Már egész rég láttam, lehet újra kellene nézni.

[ Szerkesztve ]

- http://pazsitz.hu -

(#26677) Bubee82 válasza Tibiajax (#26670) üzenetére


Bubee82
őstag

:R

(#26678) mickemoto válasza bobalazs (#26655) üzenetére


mickemoto
őstag

Nekem is az egyik kedvencem, még feliratot is hajlandó voltam hozzá szerkeszteni :D
a zenéje is nagyon jó

[ Szerkesztve ]

(#26679) No-kia


No-kia
őstag

Oscar: 7,7/10 jajj, már kezdett megfájdulni a fejem a sok kavarástól :D:D

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#26680) janos666 válasza Tibiajax (#26674) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Elhiszem, és nagyjából egyet is értek. Viszont abban tévedsz, hogy nektek szeretném megmagyarázni, hogy ti értékeltétek túl a maga korában, mert inkább pont az vele a célom, amit szintén leszűrtél, hogy vajon a "mai fiatalnak" (noha nem tartom magam reprezentatív mintának e téren :DDD) mi róla a benyomása a mai szemmel.

Azt is tudom, ha újra megnézném az én nem túl távoli gyermekkorom pár kedvencét, az még rosszabbul sülne el. (22)

# Mondjuk azon szerintem nem változtat a kor, ha 60+ golyót lősz ki a 46-os tárból, ami két perce még 94-es volt. Akkor is tudtak már számolni és fegyvert gyártani. ;]
Azért is aktuális ez, mert játszottam a legutolsó AvP játékkal, így még jobban élt bennem az, hogy én is sok golyót lőttem bele egy-egy Xenomorfba, mire megpusztult, viszont hányszor kellett tárat cserélnem, vagy épp visszaváltani pisztolyra, miközben hármasával jöttek felém a sötétben, mert nekem nem volt Infinite-ammo-cheat-em, mint Riply-nek. :P
## És nem szándékosan keresem ezeket a hibákat. Egyszerűen előpattan a tudatalattiból a bizsergés, hogy valami paradox helyzet áll fenn ott, ahol ugyan abban a jelentben a perspektívák közt váltogatva folyamatosan nyúlik, rövidül ugyan az a cigarettacsikk. A '70-es években is tisztában voltak azzal, hogy merről merre ég a cigaretta, főleg ha Marlboro-Lady a főszereplő :P És ha nem köt le eléggé a film, akkor bizony a tudatodig is eljutnak ezek.
### A HD mánia is él bennem, de ez itt inkább csak indok. A kedvenc TV sorozatomat csak "szaros DVD-ripekben" tudtam beszerezni (itthon szerintem nem is létezik már bontatlan, ebay-en is drágábbak, mint az új BSG gyűjtői Blu-Ray kiadása), és mégis épp most pergetem le másodjára. (És most el sem árulom, hogy mi az, mert vagy el sem hinnéd, vagy összekuszálná az eddig felállított profilodat további magyarázat nélkül.)

Más részről vannak olyan kultuszfilmek a '80-as évekből, amiket fenntartás nélkül tudtam értékelni. A Scarface-t is 1-2 éve láttam először, és úgy megütött, hogy [CENSORED] - itt jönne viszonzásul egy "átélés mese", csak moderálni kéne, és amúgy sem olyan téma, amit szeretne az ember publikus fórumon elköpni ilyen accounttal, inkább a képzeletedre bízom, hogy adóztam egyet Tony emlékének, és melyik jelenetét játszottam el utána. :))

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26681) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Most néztem meg az ilyen az élet (Life as We Know It) című filmet és szerintem jó volt.

(#26682) Kanczy válasza littlelion21 (#26668) üzenetére


Kanczy
veterán

"De ezeket az újkori zsidó "reménységeket" nem tudom miért kell erőltetni..."

Ez csak engem zavar? :F

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#26683) littlelion21 válasza Kanczy (#26682) üzenetére


littlelion21
addikt

Micsoda?
Úgy tudom zsidók, vagy már leírni is antiszemitizmus? :U

(#26684) janos666 válasza littlelion21 (#26683) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Nem hiszem, hisz épp az ő érdekük, hogy tekintsék őket "zsidó"knak. Egyébként meg mit keresnének a szent földön, ha nem is zsidók? (Azt már ne vitassuk meg, hogy valóban azok-e...)
Az ő rekciója viszont egyértelműen pozitív diszkrimináció. (Ha egy "veszélyeztett csoport"-ra hivatkozol negatív jelzőkkel, az nem lehet egyszerűen szubjektív vélemény az adott kérdésben, csakis előítéletből fakadó gyűlölet...)

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26685) Jhonny06 válasza littlelion21 (#26683) üzenetére


Jhonny06
veterán

Cera nem zsidó, csak Eisenberg.

(#26686) littlelion21 válasza Jhonny06 (#26685) üzenetére


littlelion21
addikt

Akkor csak félig tudtam jól.

De itt zárjuk le pls.

(#26687) madgie válasza janos666 (#26680) üzenetére


madgie
titán

És akkor a Die Hard sorozat is egytől egyig szar, mert McClane minimum negyvenhetet lő egy tár Berettával, majd a következővel már negyvenkettőt, nem? Sőt, az egyik jelenetben a bal oldalon van vérfolt az atlétán, a másikban meg a jobb oldalin? Ugyanazt tudom mondani, mint Tibiajax: ha ilyesmivel foglalkozol, akkor inkább kritikus vagy, mint műkedvelő.

(#26688) Kidus válasza Tibiajax (#26674) üzenetére


Kidus
őstag

:K

Assuming Control

(#26689) F34R


F34R
nagyúr

Dinner for Schmucks/Gyógyegér Vacsorára

78%

kicsit viccesebbre számítottam

(#26690) Jhonny06


Jhonny06
veterán

Ma American Gangster lesz a program.

(#26691) Motion_Blur válasza Kanczy (#26682) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Igen.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#26692) darál0w válasza F34R (#26689) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

néz meg még1x :D

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#26693) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

Carlito's Way
hd,szinkron
Isteni jó kis film..
9/10

(#26694) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Prince Of Persia
1080p

Kicsivel többet vártam a filmtől, azt hittem több lesz benne az akció. Így is tetszett. A látvány nagyon jó volt, pár viccesebb résszel, az akció részek pedig tetszettek, főleg az "ugrálósak", Jake pedig jól kigyúrta magát a szerep kedvéért. Gemma pedig szép nő és örülök neki hogy egyre több filmben szerepel.

8/10

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#26695) Pitterix


Pitterix
őstag

Egy kis reggeli étvágycsináló annak, aki szereti a "rókát"! :DDD

[ Szerkesztve ]

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#26696) WonderCSabo válasza Pitterix (#26695) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Hmm, ezeken az arca tök más, mint más képeken (miért? ;] ), viszont a melle előkerült. :P (mármint narancssárga toposokon)

[ Szerkesztve ]

(#26697) brownus válasza Tibiajax (#26674) üzenetére


brownus
veterán

jól mondod öregem:)

btw, én szeretem a 3. és 4. részeket is (dircut), sajnos anno fincher nem kapott szabad kezet a stúdiótól... :( jeunet meg jeunet...

a 90es évek közepén a t2 és a aliens volt az első film amit dolby pro logic surround rendszerrel néztem meg HK erősítő és ha jól emlékszem dali hangfal szettel. állat volt:)

ennek hallatán már minden szőr felállt a kezemen -> thx intro,
ez viszont már csak a dvd kiadáson van (asszem): thx t2

[ Szerkesztve ]

(#26698) Tibiajax válasza brownus (#26697) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

hehe
bah, én hallottam már annyit a thx-introt életemben, h nekem meg azért áll fel a ....
:D a szőr a hátamon

este a Carlito istencsászár film előtt még beraktam picit az Alienst, amikor pásztázza a sugár az üres fagyott kabint, olyan olyan mélyek vannak amikor a kamerába ér a sugár, beszarsz behugyozol :)

(#26699) tiv83us


tiv83us
veterán

A Devil nagyon szar film?

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#26700) Tibiajax válasza tiv83us (#26699) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem olyan rossz

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.