Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
bAtt001
addikt
nolanography, aki még nem látta most pótolja
-
hoffman_
nagyúr
Ízlések és pofonok, nekem például nagyon átjött a film
Brokeback Mountain-t régen láttam nagyon, de akkor még inkább nem is értettem, mint igen, és amúgy sem emlékszem már. Ideje az újranézésnek. Ledger és Jake kombo, elsőrangú. Szakadjon rám a plafon, én utálom a homikat, de még így is megnézős film.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
adalbert1
veterán
válasz madgie #27549 üzenetére
Ha már voice acting, tegnap néztem a The Fighter-t. Mark Whalberg igazán megpróbálkozhatott volna valami prolibb helybeli akcentussal is, szvsz nagyon kilóg így a család többi tagja mellől. Bale baromi jó mint crackhead, neki sikerült szerintem teljesen azonosulnia a figurával, ez az alakítás tényleg megért egy Oscart. Maga a film viszont szerintem gyenge, engem egyáltalán nem ragadott magával...
-
Gorneck
legenda
Féktelen harag - minden fillér kár volt érte, de amit igazán sajnálok, hogy elment rá 2 órám.
Paranormal Activity 1-2 - szerencsére otthon néztem. Unalmas gyenge mozi mind2. Értékelhetetlen.
Devil - egy újabb gyöngyszem amit a héten néztem. Értékelhetetlen.
Gorneck#1239
-
Tibiajax
nagyúr
127 Hours
hd
9/10 -
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Integra
titán
the good shepherd
egész jó volt, tetszett, egy nyugodt komor film a kémelhárításról.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gyuromoj
veterán
Pulp Fiction
1080pAkárhányszor is nézem meg, mindig nagyon tetszik.
10/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Jhonny06
veterán
Black Swan (2010)
720p, DTSNa ez az a film, amit 10-ből 8 ember 5 perc után kikapcsol. Hogy is mondjam.. kell egy bizonyos hangulat hozzá. Vannak benne durva jelenetek. Ez a haluzós rész annyira nem tetszett benne, mint ahogy a 127 hours-ban sem, erre nagyon rákaptak manapság. Ennek ellenére mindkettő nagyon jó film, ennek jár a 9/10.
-
adalbert1
veterán
válasz Tibiajax #27576 üzenetére
Lol, neked nagyon a tyúkszemedre lépett ez a Due Date. Szerintem el kell fogadnod hogy sajnos manapság nem a Fekete Vipera szintű humor a menő, és hogy sokkal inkább a minél szélesebb rétegeket célozzák meg egy ilyen filmmel (és a nézők nagy része pl. nem is értené a Fekete Vipera szintű poénokat, nagy részük szerintem negyed óra múlva kijönne a filmről, ezért nem termelne elég pénzt), mivel ugye sokkal inkább beszélhetünk film iparról, mint film művészetről, erre van tömegesen igény, ez termeli a pénzt. Btw szerintem volt 1-2 jó poén benne.
Training Day: ez a film se kopott meg semennyire 10 éves létére... Denzel nagyon nagy mint negatív karakter, az alakításának igazi ereje pedig abban rejlik hogy miközben nézem nem arra gondolok hogy ez megint egy tipikus Denzel Washington szerep és karakter.
Nézi/nézte valaki közületek a The Wire (A Drót) című sorozatot? Én most nézem az első évadot, és szerintem nagyon jó hogy mindkét oldalt részletesebben bemutatják, illetve mindkét oldal szemszögéből szemléljük az eseményeket (pl. mikor a 15 éves dealer gyerek kb. lelki válságba kerül mert kinyírták az egyik tagot aki rajta ütött a stash house-on, és látta a megkínzott holttestét, vagy hogy a rendőrségen sincs egy egységes elképzelés hogy merre menjen a nyomozás, stb.).
-
hoffman_
nagyúr
I am Number Four - 7,5/10
Őszintén szólva egy rakás hulladékot vártam, de pozitívan csalódtam. Semmi extra, klisés sztori, de tök jól elő van adva, az akciójelenetek, főleg az utolsó szintén nagyon tetszett. Rájöttem, hogy én azért pontozom túl a filmeket, mert nem a valós értékek alapján pontozok, hanem, hogy mennyire élveztem az adott mozit. Simán örültem, hogy megnéztem, leszedem 720p-ben is, újranézem. (Ja és "Sarah" gyönyörű volt a filmben szerintem, a karakter is rádobott egy lapáttal - már amennyit egy ilyen filmben játékkal rá lehet)
Johnny:
Szerintem, a Black Swan az egyik legrosszabb film volt az idei Oscar mezőnyben. A fent írt filmem még ha papíron egy trágya is ehhez képest, milliószor jobb. Black Swan-t szenvedve néztem végig, hiába volt benne egy-két jó jelenet.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
joshua7
veterán
Hall Pass (Elhajlási engedély)
Nagyon jó hétvégi kikapcsolódás, sok-sok vicces jelenettel. 8/10.
Semper Fi
-
Tibiajax
nagyúr
válasz adalbert1 #27579 üzenetére
csodálod?..
de tudom, hogy ez kell ennek a mai elgagyisodott, pénzcentrikus szutyok világnak.. figyelj, mennek a kocsiban, egyszercsak nagy látvány, lehajtnak egy hídról, pörgülnek egyet, fejjel lefele esik le a 2 tonna, vicces embernek kutya baja se lesz, aztán mondja hogy neki nagyon kell pipilnie, meg mutatja, h az apja hamvai bizony ebben a pohárban van és ez mindig nála van és ő ettől még mókás csávó. hát hihehetetlen, mennyire szar film, és az még jobban az, hogy ezen kell hogy nevessen a pórnép
dehát, nem kötelező ez ettől függetlenül
nem kell egyébként feltétlen Vipera féle angol humor, lehet az a fajta is könnyedebb, mint egy csengetett mylordban, de nagyonkat nevettünk Boraton is, Torrente-n is, vagy Farelliék Jim Carrey-s filmjén. Ezek jók voltak, de úgy tűnik, ezeknek végleg befellegzett, ma már csak abból tudnak amerikában vígjátékot készíteni, hogy füvezünk és beszívunk és de vicces vagyok ha közben még fingok is vagy kettőtszánalmas világ...
-
zoltanz
nagyúr
A Fakó Lovast állok neki most nézni. (Clint Eastwood)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Jhonny06 #27583 üzenetére
annak is szopta a fszát itt annak idején majd' mindenki.. én akkor is írtam, hogy egy értékelen hulladék, dehát
...ez kell mostszerk.
Egyébként..
de hogy félreértés ne essék, mert tudom, többen gondolnak itt szerintem arra, ahogy olvassák amit írok, hogy de bzmeg, ez nem is annyira vígjátéknak akart volna jönni, csak egy filmnek, ami mellesleg szórakoztató meg blabla, meg hogy ezt a filmet a közönség fujta fel inkább, és az elvárások voltak eltúlzóan és talán feleslegesen nagyok. és ezért is csalódtam én is, meg oly sokan mások benne.
Oké, akkor mondom is gyorsan, h ez oké, ezzel én tisztában voltam, az alkotás megtekintése előtt és után is. ..és ezért is annyira sux az egész
Megmondom nyíltan, ezzel a Terhes társaság nevű népszerű alkotással két nagy baj van:
1., a föszereplő szakállas vicces ember kurvára nem vicces. nekem legalábbis abszolut, nem volt az már a szuper másnaposokban sem, most se, most valaki megtalálta őt bollyvúdban és próbálkoznak vele. De ez még a kisebbik probléma
2. ez a film annyira, de annyira elkeseredetten szeretne jó film lenni, annyira egy jó mozi akar lenni, hogy gyakorlatilag majd kipukkan az erőlködéstől végig. esküszöm, ahogy néztem, simán csak ezt éreztem. és hát ugye, ez azért egy eléggé idegen érzés, ha egy valoban jól megalkotott filmet nézel, mivel, nem is ismered meg ezt az érzést alatta, leköt a film, visz, fasza mindenez nem, itt csak a szétfeszített annyira kurrrva jó film akarok lenni-t érzed, és ez..annyira gáz..
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Wall Street: Money Never Sleeps
1080pAz első részét még régebben láttam(1-2 éve) és amikor megtudtam hogy lesz második része akkor vártam hogy milyen lesz. Az első részből se értettem meg mindent, de tetszett. Most se volt másképp, mivel a bankszakma elég távol áll tőlem. Lényeg a lényeg hogy az első rész jobb. Gordon Gekko pedig még mindig a legnagyobb játékos!!!
8/10
G.I. Joe: The Rise of Cobra
1080pGyerekkorom meghatározó akciófigurái, mesét is néztem, ezért nagyon vártam hogy mit hoznak ki belőle. Hát igazi popcorn mozi lett, néhol kicsit gagyi CGI-vel és történettel. Szereplők egész jók, a két főszereplő hölgy pedig megér egy misét. A folytatást ezért megnézem majd.
8/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
F34R
nagyúr
Black Swan 8/10
720p DD HunSsub
nagy meglepetés volt a film számomra , jobb lett mint vártam.
Paranormal Activity 2 5/10
Bdrip HunDub
ott tartottam hogy delete a filmnek de unalmamban már ezt is megnéztem , kár volt
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Due Date - Terhes Társaság
Hundub/720pOrbitális csalódás volt számomra... pár poén, de semmi több... pedig többet vártam volna ettől a filmtől
Remélem a Hangover 2-ben nem fogok csalódni ha már az első rész tetszett.5/10
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
pakfong
tag
Orbitális csalódás és 5 pontot adsz rá? ejha
Utóbbi néhány nap néztem pár "díjazott" filmet:
Black swan 1/10
Nem bírtam végignézni, nekem túl sok ez a balettvilág. Zakkant hattyú cím jobban passzolna.Fighter 5/10
Egynek elmegy, de nem nyűgözött le a jó színészi játék ellenére sem.King's Speech 6/10
A színészek nagyon jót alakítottak. Maga a történet se volt rossz.
Spoiler:
Az utolsó beszédnél kicsit zavart, hogy mindenki feszülten figyelte a királyt, hogy képes-e kinyögni néhány szót, közben meg a mondanivaló elveszett. Jó, tudom hogy ez a film lényege, de akkor is.Social network 7/10
Kifejezetten tetszett, még úgy is, hogy a hányinger kerülget az ilyen közösségi oldalaktól.Inception 9/10
Már régebben láttam, de bitang jó film, olykor eszméletlen látványvilággal.[ Szerkesztve ]
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
oriic
HÁZIGAZDA
Drive Angry
Egyszer nézhető akciófilm Nic Cage-el.
I am number four
Na ez viszont nagyon jó akciófilm volt. A vége visít a folytatásért, és remélem hogy elég nézett is lett ahhoz hogy jöjjön a 2. rész.
Live-Die-Respawn
-
ToBeY
nagyúr
Ez az utazó jó film?
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Steve-0
őstag
Elephant White
Nagyon felejtős film, 1 percet se pocsékoljatok rá! ...
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest