Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#26151) Psychonaut


Psychonaut
addikt

Social Network 9,5/10

Jesse Eisenberg nagyon nagyot alakít Zuckerbergként, nekem Andrew Garfield (Wardo) is szimpatikus volt. Nagyon jól világít rá az egész film arra, ahogyan indult az egész (hobbiból a milliárdos biznisz felé). Tényleg zseniális. Én megszavaznék neki most egy legjobb rendező/legjobb férfi főszereplő Oscar párost.

(#26152) gejala válasza Psychonaut (#26151) üzenetére


gejala
őstag

Az adaptált forgatókönyv Oscar tutira meglesz. A többi forgatókönyvíró idei teljesítménye már szinte cikinek számít Sorkin alkotása mellett.
A film egyébként már 23 legjobb forgatókönyv, 22 legjobb film és 20 legjobb rendező díjat söpört be. Elég jól áll az Oscar versenyben. :D

(#26153) hoffman_ válasza Pitterix (#26150) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ez a film nagyon ott van a szeren :DDD Elejétől a végéig szeretem. Kb. 10 éves voltam, mikor először láttam, azóta ahányszor megnéztem, egyre jobban szeretem. Hozzáteszem, amikor először láttam, akkor még féltem a legelején, amikor leszálltak az elején, és nagy fekete gumók tipegtek elő :B

BITBOYS: Még szép, Matt forma srác. Én nagyon imádom :D Összeségében végülis Di Caprio jobb, de én jobban csípem Matt-et. Pláne az Informátor óta, hát az a film valami beszarás :D

mod:

Most nézem, végre szépen gyarapodik a táborom, amiben díjazzuk a fb filmet, helyes-helyes. Csakis Justin! Oscart neki! :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26154) koxx válasza Psychonaut (#26151) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Na az beb.szna ha egy ilyen doku film szerűség kapna Oscart. Jól bemutatja a FB indulását, de semmi több nincs benne.

(#26155) Pitterix válasza hoffman_ (#26153) üzenetére


Pitterix
őstag

Pedig annyira mókásak a figurák, a fegyverek szinte játéknak tűnnek.
Szinte megunhatatlan mestermű. :K

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#26156) WonderCSabo válasza koxx (#26154) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Egyetértek, én sem értem mi ez az óriási csodálat körülötte.

(#26157) Arnold2 válasza WonderCSabo (#26156) üzenetére


Arnold2
őstag

Na vajon?!

A hanuka mellett, ahogy tartja a gúnyos mondás, az Oscar átadás a másik nagy ünnep.

(#26158) WonderCSabo válasza Arnold2 (#26157) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Most nem arról beszélek, hanem h. itt a topikan is mennyire dicsérik, pontozzák az égbe, és az egész nép.

(#26159) Arnold2 válasza WonderCSabo (#26158) üzenetére


Arnold2
őstag

Azért azt nem mondanám, hogy az egész nép.
De ilyenek vagyunk. Ugyan ez volt más filmekkel is. Én már nem akadok meg itt ilyenen.

(#26160) gejala válasza WonderCSabo (#26156) üzenetére


gejala
őstag

Leginkább az, hogy vannak filmek (idén is, meg mindig), amikben zseniális a forgatókönyv, vagy a rendezés, vagy a színészi játék, vagy a zene, stb. De az ritka, amikor ezek mind egyszerre tökéletesek. A The Social Network ezen ritka mesterművek közé tartozik.

Ráadásul abszolút minden elem megvan a filmben, ami az Oscar megnyeréséhez kell.

[ Szerkesztve ]

(#26161) joshua7 válasza WonderCSabo (#26158) üzenetére


joshua7
veterán

Ízlések és pofonok ugyebár. De ahogy visszanéztem, kapott ez 4-től 10 pontig mindent a topikban. Szerintem egy értékelhetetlen izé, de van, akinek bejön és nincs ezzel semmi baj.

Semper Fi

(#26162) WonderCSabo válasza gejala (#26160) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Nos, én teljesen ellentétes véleményen vagyok. :) Nagyon remélem, h. vmi sokkal érdemesebb film kapja az Oscar(oka)t.

joshua7: Csak furának tartom, h. ennyire durván más a vélemény. :) Felőlem tetszhet bkinek, csak ne ennek az izének adjanak már díjakat, könyörgöm. :)

(#26163) hoffman_ válasza WonderCSabo (#26162) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Mint tavaly? :DDD ...

(ne érts félre, nem a Social Network mellett kardoskodom(hiába tetszett), de hát egy évet nézzünk csak vissza, és az én pofám speciel leszakadt...)

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26164) gejala válasza WonderCSabo (#26162) üzenetére


gejala
őstag

"Nos, én teljesen ellentétes véleményen vagyok."
Még jó, hogy az Oscar kritikusi díj és a kritikusok körében lényegében osztatlan siker a film.

A legjobb film Oscar pedig MINDIG a rendezőről szól, még akkor is, ha nem kapja meg érte a rendező a díjat (ezért vicces, hogy már 10 filmet jelölnek legjobbra, de amelyik 5 rendezője nem kap jelölést, az élből kiesik). És Fincher nagyon ismert rendező, akit szeretnek a rajongók és a kritikusok is és már nagyon megérett az Oscarra.
A másik dolog, hogy mostanában az a legesélyesebb film, amiről senki nem hiszi, hogy nyerhet, ellentétben azzal, amiről mindenki el tudja képzelni ezt (lesz még egyszer Pixar film Best Picture :D). Plusz adalék, hogy az Akadémia szereti, ha a legjobb jelenet a film végére marad. A The Social Networkre ez abszolút igaz (meg a Toy Story 3-ra is :DDD).

u.i. Én meg egyébként azt nem értem, hogy valaki miért hiszi dokunak a The Social Networkot, amikor ez a dráma definíciója (egy kis fincheres thriller ízzel fűszerezve). Ráadásul NEM a Facebookról szól. Illetve annyira szól a Facebookról, amennyire a Fight Club az alagsori bunyókról. :D

[ Szerkesztve ]

(#26165) hoffman_ válasza gejala (#26164) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ráadásul NEM a Facebookról szól. Illetve annyira szól a Facebookról, amennyire a Fight Club az alagsori bunyókról.

Ez mondjuk jó volt :D

WonderCSabo:

Még annyi kiegészítést az előzőmhöz, hogy egy Oscar átadó sem hagyhat jó szájízt maga után mindenkiben. Ez így rendjén is van, de pl. a Hurt Locker elsöprő sikerén én kibuktam, és jelen szituban szerintem jogosan is. Még ha nem is rossz film(ami meg ugye szubjektív), akkor is olyan mezőnye volt, hogy érthetetlen számomra. Idén ezt el ne kurják, mert akkor többet nem fog nekem mérvadni az oszkár :)

mod:

Na, kapisgálod amit én mondok. Haver szerint egyenesen egy hulladékfos, ha látnád, ahogy jellemzi, fetrengnél a röhögéstől :D Szerintem viszont nem volt rossz, nekem tetszett, de köze nincs a ockárhoz.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26166) WonderCSabo válasza hoffman_ (#26163) üzenetére


WonderCSabo
félisten

A bombák földjén nagyon jó film, bár sztem nem Oscarra való. :)

(#26167) brownus válasza Psychonaut (#26151) üzenetére


brownus
veterán

sztem is kurva jó film, és ez nem (csak) a FB indulásáról szól, hanem egy okos kocka srác emberi kapcsolatairól és a világhoz fűződő viszonyáról. a film zenéje meg lehengerlő, imádtam! pont tegnap este néztük meg... (zuckerboj = sheldon komolyba:) )

a legjobb főszereplő?? azt azért ne, általában bamba fejjel nézett, kurvára nem kellett megerőltetnie magát... sokkal jobb volt nála pl. az új pókember .

ez meg egy érdekes lista, eredet nincs rajta, hehe ;] s bár mást hiányolok, és van egy-két film amit nem értek miért is szerepel a listán, de hát tarantino se normális...

(#26168) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

na hogy én is hozzászóljak a fészbukos filmhez
szerintem egy tök átlagos film a Social Network, Finchernek vannak jobb művei is, zene oké. A főszereplő nem nagy szám, ráadásul rohadtul idegesített a gyors beszéd, amit még a felirat se bír követni. nálam 1x nézős kategória: 6/10. Voltak sokkal de sokkal jobb filmek idén.

De hogy nem a scott pilgrim vagy mi a túró az tuti. kb 2/3-ig bírtam nézni. Vártam a vicces jeleneteket, de egyet se találtam benne. Biztos a végén volt, de azt már csak tekerve néztem. Nekem a zenéje se tetszett, nyomába se érhet egy VP-nek. 3/10. Zenei Oscar meg tutira Daft Punkot illetné, bár gondolom nem jelölték őket, egy filmhez se passzolt még ennyire zene, hogy egy kicsit túlzásba essek.

mod: amúgy ez a 2 főszereplő nem rokonai egymásnak mer' ugyanúgy néznek ki

[ Szerkesztve ]

Resistencia eterna

(#26169) hoffman_ válasza bagyulajuve (#26168) üzenetére


hoffman_
nagyúr

A Tront nem láttam, vélhetően nem is fogom moziban. De zene Oscar csakis neki, a Daft Punk-nál jobb nincsen! :D Még ha a Tron album kicsit el is ütött az eddigiektől.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26170) adalbert1 válasza BITBOYS (#26146) üzenetére


adalbert1
veterán

A Tégla szerintem is nagyon jó film :K , az eredetije már nem tetszett annyira... Nyugati (hehe, igaz hogy inkább keleti blokk vagyunk még mindig :( ) szemnek/tudatnak sokkal jobban és könnyebben emészthető Scorsese munkája...
Kár hogy De Niro és Edward Norton szerepválasztásai nem ilyen jók, most néztem a Stone című művet amiben együtt játszanak, szerintem elég gyenge lett (vagy csak nem január elsején kellett volna nézni ;] ), ill. amennyire jó színészek néha annyira mellényúlnak pár középszerű vagy még gyengébb filmmel...

Buried : így kell kis költségvetésű filmet készíteni. :D Az alapötlet szerintem jó, viszont kicsit unalmas már a végére...

The Mist : ebben nem tudom mi a horror/thriller, nem igazán volt 1 félelmetes/nyomasztó rész se benne, ennek ellenére volt pár jobb jelenet, ill. elgondolkoztató részei a filmnek...

The Town extended edition : ez szerintem nagyon jól sikerült, jó kis földhözragadt gengszter mozi, viszonylag egyszerű történettel, de nagyon jó hangulattal.

(#26171) Psychonaut válasza koxx (#26154) üzenetére


Psychonaut
addikt

A tavalyi győztes Bombák földjén sokkal jobb volt, mi?

SZERK: brownus: szerintem ügyesen adta a kicsit elvarázsolt kocka figurát, aki kb. észre sem veszi a világot maga körül, csak néha.

[ Szerkesztve ]

(#26172) Zoo123 válasza bagyulajuve (#26168) üzenetére


Zoo123
senior tag

"nem a scott pilgrim vagy mi a túró az tuti. kb 2/3-ig bírtam nézni. Vártam a vicces jeleneteket, de egyet se találtam benne. Biztos a végén volt, de azt már csak tekerve néztem. Nekem a zenéje se tetszett,"

Ha az első 10-20 perc nem "fogott" meg akkor kár erőltetni mert ez a film végig ilyen. ;)
Nem vagy egyedül a véleményeddel, de szerintem ez egy remek vígjáték.

Szerintem voltak benne térdet csapkodva röhögős jelenetekpl: az ablakon kiugrós jelenet, de ez a film megítélésem szerint eléggé rétegfilm, igazi geek movie:

-aki szereti az anime filmeket DragonBall nagy kedvencem, vagy a
-"verekedős" játékokat pl: Mortal Kombat, Tekken
-annak valószínűleg bejön a film "képregényszerű", néha kissé szürreális, néha szándékosan eltúlzott képi világa,
juteszembe: remek akciójelenetek vannak benne, tényleg jók!
-és a film kissé "geek" humora
annak feltétlenül ajánlom.

Ha tetszett a Kick-Ass, ZombieLand, akkor valószínűleg ez is fog.

A zene szerintem hangulatos, de semmi kiemelkedő, egyedül a nyitójelenetnél felhangzó: "We are Sex Bob-Omb" című szám talált be, de az nagyon. :D
Akkor már inkább a Kick-ass OST-je annak minden száma tetszik, 3-4 pedig az akciójelenetekkel együtt EPIC!

[ Szerkesztve ]

''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

(#26173) hoffman_ válasza Psychonaut (#26171) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ez a srác ilyen, el van varázsolva, nézd meg a zombieland-et :)

Zoo123:

A Zombieland krva jó :D Vicces, hogy én is pont említettem, véletlen volt :) Viszont a Kick-Ass elég szar, arra jöttem rá. Moziban nem ütött ott helyben, és más filmekkel ellentétben a hatásszünet után, így visszagondolva, nem hogy javult, hanem romlott.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26174) Psychonaut válasza hoffman_ (#26173) üzenetére


Psychonaut
addikt

Már láttam, kb. mikor kijött. :)

(#26175) koxx válasza Psychonaut (#26171) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

"A tavalyi győztes Bombák földjén sokkal jobb volt, mi?"

Sokkal nem, de jobb volt. Oscart nem érdemelt.

Zoo123: A dragonballt, mortal kombatot is igen kedvelem, de ezt az ipari hulladék scott pilgrim filmet képtelen voltam végignézni. Nekem már eleve mínuszból indult a hiperirritáló főszereplő srác miatt. Persze volt akinek bejött, szerencsére nem vagyunk egyformák :)

[ Szerkesztve ]

(#26176) Psychonaut válasza koxx (#26175) üzenetére


Psychonaut
addikt

Hát, nem tudom, én elpocsékolt két óraként tartom számon azt az időt, amit a filmre áldoztam. Egy gyenge közepes, talán.

(#26177) Zoo123 válasza hoffman_ (#26173) üzenetére


Zoo123
senior tag

"A Zombieland krva jó :D ......
Viszont a Kick-Ass elég szar"

Ezt furcsállom egy kicsit, de elfogadom: nem egyezik az ízlésünk, van ilyen! :D
Mi a kedvenc filmed? Kíváncsiságból, csak hogy képben legyek, jöhet privátban is.

#26175 koxx:

"scott pilgrim filmet képtelen voltam végignézni. Nekem már eleve mínuszból indult a hiperirritáló főszereplő srác miatt."

Ja ha a főszereplő irritál téged akkor nem csodálom hogy nem tetszett! :D
Én se szeretem az olyan filmeket ahol pl egy gusztustalan féreggel mint pozitív főhőssel kéne azonosulni.
Egyébként szerintem sokakat irritálhat a kis "sunyi feje", de nekem nem volt vele bajom. :)

''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

(#26178) bagyulajuve válasza Zoo123 (#26172) üzenetére


bagyulajuve
addikt

a Kick-Ass és a Zombieland is bejött, utóbbi különösen
a Dragonball animét imádtam, főleg az első sorozatot, a "Z" már nem jött be annyira

most néztem meg a Piranhat: hát a csajok jók voltak, de kb ennyi 4/10

[ Szerkesztve ]

Resistencia eterna

(#26179) koxx


koxx
MODERÁTOR

Saw 7

Na ezen is túl vagyok, remélem több része már nem lesz. Az első 2 rész volt igazán ütős, a többi már egyre gyengébb lett. Elég durva kínzásokat raktak bele. 5/10

[ Szerkesztve ]

(#26180) somasz


somasz
addikt

Becsatlakozva a társalgásba/ véleménynyilvánításba, A Kick-Ass sírvaröhögős, a Zombieland eléggé bejött, a Scott Pilgrim pedig szintén elpocsékolt időnek számít nálam is. Nagyon nem fogott meg. Úgyhogy az általánosítás sztem nem állja meg a helyét, miszerint ha előbbi kettő tetszett, 3. id fog... :N

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#26181) hoffman_ válasza Zoo123 (#26177) üzenetére


hoffman_
nagyúr

:)

Kedvencem kimondottan nincs is azt hiszem. Amit talán mégis, az a Bourne trilógia. Nem azt állítom, hogy a filmtörténet legjobbja, sőt, Oscar-t se érdemel, csupán én valamiér odáig vagyok érte. Ami szintén a top-ban van, az az Utolsó szamuráj, nagyon szeretem. De például a Burn After Reading-et is kismilliószor meg tudnám nézni. Az a baj, hogy nagyon sok film van, amit nagyon szeretek, és még több, amit szívesen újranézek. Persze, ha már az élvonalban szemezgetünk, akkor természetesen a Ponyvaregény az egyik legjobb film véleményem szerint, viszont a Gladiátor sem törpül el mellette. Ugyanakkor ott az Aviator, és a Batman: The Dark Night, valamint ennek az eredetije is szuper. Ja és a Fighthing-ot is szeretem, de ott a főszereplő a kulcs, és ha már itt tartunk, akkor egy tőle még jobb film, amit már komolyabban is lehet értékelni, a Dear John.Szóval a lista hosszú, sőt végtelen, ne haragudj, hogy nem tudok szűkíteni :D :B

És általánosítani is tudok ám :D Azok a filmek, amikben benne van Will Smith, Johnny Depp, Matt Daemon, Bruce Willis, Channing Tatum, Vin Diesel, John Travolta, Samuel L. Jackson, csak hogy párat említsek, az esetek 90%-ban tetszenek :DDD

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26182) Gyusz válasza bagyulajuve (#26168) üzenetére


Gyusz
őstag

Sokaknak feltűnt már a hasonlóság, de az az igazság, hogy Michael Cera + Andy Samberg = Jesse Eisenberg. :DDD
Aki nem tudná, hogy Samberg kicsoda, az keressen néhány Lonely Island videót, mint pl.: Jizz In My Pants, Like a Boss, Dick In a Box (és a folytatás a Motherlover), és a kihagyhatatlan Natalie's Rap.

Zombieland és a Kick-Ass nekem is nagyon tetszett, viszont a Scott Pilgrim úgy háromnegyed óráig volt számomra érdekes, utána győzött az álmosság. Szóval meg kéne néznem még egyszer, de az nem mostanában lesz.

[ Szerkesztve ]

(#26183) WonderCSabo válasza Gyusz (#26182) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Andy Samberget ne keverjük ebbe a társaságba. :K

Zombieland bejön, de nem Jéghegy miatt, Kick-Ass és Scott számomra ultrafos. :)

(#26184) Vangelis


Vangelis
nagyúr

Srácok nem tudom de nekem a legjobb filmem eddig a :A Remény Rabjai
Nem tudom miért vagyis tudom de nem tudom.
Miért a legjobb... talán azért mert nincs benne kifogásolható!

Másik a Forrest Gump.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#26185) hoffman_ válasza Gyusz (#26182) üzenetére


hoffman_
nagyúr

A Jizz in My Pants egy nagyon-nagyon-nagyon elborult szám, klippel együtt pláne :DDD

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26186) WonderCSabo válasza hoffman_ (#26185) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Sztem fenomenális, meg az I'm on a boat is. :DDD

(#26187) hoffman_ válasza WonderCSabo (#26186) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ezt nem ismertem, de ezek szerint érdemes nézni/hallgatni őket :DDD (amúgy belenyúltál, én az ilyen szemét zenét is szeretem :D )

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26188) koxx válasza Vangelis (#26184) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

vagyunk így még páran :) [link]

(#26189) hoffman_ válasza koxx (#26188) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Vannak itt jó filmek, szó se róla. Pofás listák.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26190) Vangelis válasza koxx (#26188) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Hát én ezt nem néztem végig.

De akkor nem rossz az izlésem.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#26191) WonderCSabo válasza hoffman_ (#26187) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Én nem szeretem a szemét zenét, ennek a szövege jó (meg persze a zene és a kép meg a szöveg együtt nagyon poén)

(#26192) Psychonaut válasza hoffman_ (#26181) üzenetére


Psychonaut
addikt

Jó lesz ő Matt Damonnak is, Daemon az a Tools. :))

(#26193) hoffman_ válasza Psychonaut (#26192) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Igen, elírtam, de gáz :D Köszi a helyesbítést.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26194) nepszter1


nepszter1
addikt

Postamester
Aranyos kis film . A szereplők zseniálisak nagyon jól el lett találva .Végre a szinkron is jól sikerült jó film .
8/10

(#26195) Enton


Enton
addikt

Bepótoltam pár filmet:

Cashback: 8/10

Elhuzta az elejét nagyon, de ahogy látom létezik belőle egy rövidebb verzió is.

The Broken: 5/10

Olyan ritkán történik benne valami, hogy az már néha fáj, 20 perces filmnek tökéletes lenne.
Azt hitte Sean Ellis, hogy horror-nál is működik ez a huzavona? áhh....

Superbad: 6/10

McLovin(Mekkúr) és a rendőrök mindent vittek. Jó nők. Plusz pár poén.

The Social Network: 9/10

Csak azért nem kap 10-et mert szerintem elharapták a végét. Oké, hogy kiírják ezzel az-ammazzal meg amaz történt, de cseszzék meg, én még legalább 1 órán át néztem volna.
Pedig ugy kezdtem el, huh jó hosszú lesz. Lett is volna még mit megmutatni.
Ha ezért a filmért viszont Jesse Eisenberg Oscart kap akkor nem tudom mi lesz itt.
A film érdemelne simán, de nem ő mint színész csak.

The Rare Exports: 8/10

Nagyon eltalált film. Egy szinkron után tuti visszatérő leszek rá. Az eleje "unalmas"/"szájbarágós", szebb szót nem tudok a vacakra, de idővel beindul.

Skyline: 8/10

Nincs úgy megcsinálva mint a kedvenc ebből a kategóriából, a Cloverfield, de erősen a nyomában van, egyedüli hátránya hogy semmi extra nincs benne, mint a Cloverfield-ben a kézikamerás felvétel. De én szeretem az ilyen filmeket.

Open Season 3: 4/10

Szeretem az ilyen animációsfilmeket, de ennek nem volt egy nagy storija. A legjobbak a nyulak voltak, nyuszicsata. Pedig nekik még szövegük sem nagyon volt. ;]

Legend of the Guardians: 9/10

Nagyon jó kis story, érdekes főhősökkel. Látványos amennyire kell. Se nem hoszzú, se nem rövid. Várom a folytatást.

Death Race 2: 8/10

Hozza a szintet az előző részhez, még ha előzmény is. Sok jó kocsi, jó nők, pörgős akciók, ennél nem kell több.

Get Him to The Greek: 5/10

Érdekes egy vígjáték. Van pár jó poén, Russell Brand jól játsza a rocksztárt, de ez a Jonah Hill, nem nagyon győzött meg.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#26196) danih


danih
addikt

Ma eztet néztem:
Unstoppable : 3/10
Vacak rendezés, inzultálóan buta forgatókönyv, röhejesen idióta dialógusok, klisé kameramunka. Semmi értékelhető nincsen benne. Én általában mindenben találok valamit, de ez a film maga az üresség.

(#26197) hoffman_ válasza Enton (#26195) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Open Season-ből van 3 is? Te jó ég :D

danih: Na igen, csak amire a trailer alapján számítok. De jó, hogy nem néztük meg.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#26198) MarioAna


MarioAna
senior tag

Spíler/Blöff/A ravasz az agy-hoz hasonló filmeket tudnátok nekem ajánlani? Amiben vannak jó szövegek/monológok :DDD .
Amiket meg nemrég láttam:
25th Hour - Az utolsó éjjel: Norton miatt 8.5/10
Easy A - Könnyű nőcske: 7/10, nem volt annyira rossz, a csaj meg bejön :B

(#26199) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Üvegtigris 3

Ez a rész is többször nézős a poénok és monológok miatt. Mindenki hozta a karakterétől elvárható legjobbat. Remélem hogy BR megjelenés lesz, mert Szabó Erika fehérneműs képsorai megérnek egy misét. Sajnálom hogy Selmeczi "Bajusz" Roland nem élhette meg ezt a részt. R.I.P. :R :O :(

10/10

[ Szerkesztve ]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#26200) koxx válasza gyuromoj (#26199) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Egy BR kiadásra én is beneveznék.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.