Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 19

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-12-03 13:27:39

LOGOUT.hu

FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9666) Jinxb1rd válasza Tajték (#9662) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Abban igazatok van, hogy kb nem érdemes rámenni a gépre, mert jön a TikiTaka és belövi, mert rést nyitsz a védelmen, viszont az hogy a gép védekezik helyetted, nem feltétlenül igaz és nem is lesz olyan jó. Ráállsz passzolási utra, lehet sejteni kihez szeretne szívesen lepasszolni, akkor sokkal hamarabb elkapható a labda.

Azért valahol ez is vicces, hogy a legegyszerűbb hibázással tudod elvenni a labdát, nem a bonyolultabbal...

Én elit 2-re hajtottam, World Class nehézségeken általában. Kivéve, amikor jöttek a bronz kispadosok, akkor lentebb vettem. Érdekes módon itt is gyengébbnek mutat egy-egy csapatot a 4. oszlopban lévőnél, csak azért mert bronzok ülnek a padon, na de mind1...

Az utolsó előtti 6.-7. meccsnél kiégtem, hogy a gép nyer 3-2-re mert a saját védőm lövi be meg hasonló faszságok, mintha parolimpián lennék. Szal én nem kapok milliós fizetéseket, de van pár dolog amit én megtudnék tenni a pályán az adott szituációban, amire valamiért avérprofi játékosok nem.. Nem is fogok többet ezzel foglalkozni, mert napi szinten is teljesen lefoglal, főleg hétvégén, hogy ezzel szarakodjak egy hülye heti pack miatt, amit egyébként SBC kirakással is simán megkaphatsz akár.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 19
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.