Aktív témák

• dbius

veterán

válasz Csabee. #6956 üzenetére

Ez nem így van :U

HA sok elégedett ügyfél lenne, akkor az ő véleményüknek is meg kellene jelenniük az egyes negatív véleményeket alkotó fórumokon, cikkek hozzászólásaiban, stb... (mint ahogyan itt is akad, igaz elvétve elégedett ügyfél: hozzáteszem, hogy a csomagváltásig különösebb problémám nekem sem volt velük)

Viszont amint már írtam az elégedett hozzászólások MINDENÜTT elenyészőek... szóval nem igazán kellene őket védeni. Te elégedett vagy velük, örülj neki, hogy a kivételesek körébe tartozol :D

Eszembe jutott még valami, ha már a számlázást említed:

csoportos beszedéssel fizetem a fibernet díját, ill. szinte mindent, amit lehet. Ehhez képest a mostani számlában késedelmi díjat számoltak fel, amit nem értek. Fedezet mindig van a számlán, erre ügyelek, tehát mindig első terhelésre le tudták vonni a díjakat.

Nosza, helyi irodába be, elhajtanak (nem ügyfélszolgálati iroda, nem is tudom minek nevezzem, de lehet szerződést kötni, lemondani, meg pár dolgot intézni), hogy budapest csinálja a számlákat, hívjam fel a 1280-at.

Felhívtam a mobilomról, nagy nehezen tudtam beszélni egy ügyintézővel, aki szintén nem akart foglalkozni az egésszel, azt mondja, hogy számlával kapcsolatos panaszt CSAK és kizárólag személyesen az ügyfélszolgálati irodákban, vagy postai levélben fogadnak el, mert azokat kötelesek iktatni, másra nem kötelesek válaszolni. (igen, szó szerint így mondta)

Na ezen eldurrant az agyam, elküldtem őket oda, ahová valóak (lennének)

Hozzám legközelebbi iroda Hajdúszoboszló, cirka 40 km.

Letöltöttem az ÁSZF-et, amiben viszont az van (12. pont és alpontok ha jól emlékszem), hogy kötelesek fogadni a panaszt számlával kapcsolatban is, bármilyen formában.

Így írtam egy emailt a fibernet központi ügyfélszolgálati címére, amiben egyidejűleg a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak is írtam, leírva minden aggályomat/panaszomat ezzel a t@t@ bandával kapcsolatban.

Most várom, hogy lesz-e valami az egészből...

Aktív témák