- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Ez nem így van

HA sok elégedett ügyfél lenne, akkor az ő véleményüknek is meg kellene jelenniük az egyes negatív véleményeket alkotó fórumokon, cikkek hozzászólásaiban, stb... (mint ahogyan itt is akad, igaz elvétve elégedett ügyfél: hozzáteszem, hogy a csomagváltásig különösebb problémám nekem sem volt velük)
Viszont amint már írtam az elégedett hozzászólások MINDENÜTT elenyészőek... szóval nem igazán kellene őket védeni. Te elégedett vagy velük, örülj neki, hogy a kivételesek körébe tartozol

Eszembe jutott még valami, ha már a számlázást említed:
csoportos beszedéssel fizetem a fibernet díját, ill. szinte mindent, amit lehet. Ehhez képest a mostani számlában késedelmi díjat számoltak fel, amit nem értek. Fedezet mindig van a számlán, erre ügyelek, tehát mindig első terhelésre le tudták vonni a díjakat.
Nosza, helyi irodába be, elhajtanak (nem ügyfélszolgálati iroda, nem is tudom minek nevezzem, de lehet szerződést kötni, lemondani, meg pár dolgot intézni), hogy budapest csinálja a számlákat, hívjam fel a 1280-at.
Felhívtam a mobilomról, nagy nehezen tudtam beszélni egy ügyintézővel, aki szintén nem akart foglalkozni az egésszel, azt mondja, hogy számlával kapcsolatos panaszt CSAK és kizárólag személyesen az ügyfélszolgálati irodákban, vagy postai levélben fogadnak el, mert azokat kötelesek iktatni, másra nem kötelesek válaszolni. (igen, szó szerint így mondta)
Na ezen eldurrant az agyam, elküldtem őket oda, ahová valóak (lennének)
Hozzám legközelebbi iroda Hajdúszoboszló, cirka 40 km.
Letöltöttem az ÁSZF-et, amiben viszont az van (12. pont és alpontok ha jól emlékszem), hogy kötelesek fogadni a panaszt számlával kapcsolatban is, bármilyen formában.
Így írtam egy emailt a fibernet központi ügyfélszolgálati címére, amiben egyidejűleg a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak is írtam, leírva minden aggályomat/panaszomat ezzel a t@t@ bandával kapcsolatban.
Most várom, hogy lesz-e valami az egészből...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest