Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Van egy fa szállító trélerem ami hátsó önrakodós. A kis gém működése fordítva van beállítva mint a többi erdészeti rakodónak. Ezt szeretném valahol átállítani de fogalmam sincs hogy hol és mit kell átírni !!
-
ivuful
csendes tag
Szilárd trágyát hogy tudok csinálni?
-
Palafi
aktív tag
Ha esetleg találkozik valaki ilyen félpóttal, ami nem csak a tizenháromhoz jó, és belinkelné, vagy ha valaki át tudná alakítani (esetleg csak elmagyarázná), azt megköszönném.

-
olivera88
veterán
A Giants fórumon azt olvastam h kb 4-5 hét múlva jön a következő patch, ezt 11 napja írták.
-
Fel
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Ezt remélem nem hagyják ki belőle: HOLMER Terra Variant Eco
-
tembopapa
tag
Sziasztok farmerek!
Dobozos 15-össsel tolom, fent van a gyári 1.2 patch is,érdeklődnék hogy van-e újabb hiv patch?

-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Kösz. Akkor marad még egy darabig az eredeti géppark.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Legyél türelemmel. A közelgő 1.3-as patch után adja ki "elvileg" a Giants a scripting guide-ot a gépekhez, addig csak sötétben tapogatózás van.
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem kezdenek nagyon hiányozni a minőségi, logmentes módok. Letöltöttem már elég sokat, ami jól néz ki az teli van loghibával, ami meg logmentes az a játékba, úgy néz ki mint valami játékszer. Talán 4-5 minőségi módot találtam eddig.
Esetleg valakinek ha van nagyobb készlete minőségi módokból az ajánlhatna párat
Előre is köszi 
-
Fel
addikt
-
Palafi
aktív tag
Esetleg valaki ehhez hasonló elhelyezhető lámpát tudna linkelni? Én sajnos eddig nem találtam. Ezt pedig csak tagok tölthetik le.
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
dokee78
félisten
Van-e Quick save gomb?
Kivagyok,nem találom a búza silót a Baborow mapon.
-
donmackó
addikt
-
forras2
őstag
Srákok kéne 1 kis segítség!
Kicsit már untam a játékot, így gondoltam változtatok 1 kicsit, és úgy döntöttem, hogy ilyen régi módi gépparkot fogok csinálni
A kérdés az az, hogy találkoztatok e már esetleg olyan IFA móddal, ami működik is?
Idáig amiket letöltöttem, egyik sem kerül be a shopba, pedig ugyan úgy teszem be mind a többi módot.
Illetve HW80-as pótkocsival is lennének gondjaim, mind a 3 letöltött verziónál azt tapasztalom, hogy ha 1 km/h-val fordulok is úgy csapódik ki oldalra a pótkocsi, mintha 100km/h-val mennék...Illetve linkeljetek nekem pár oldalt, ahonnan tudok normális módokat letölteni!
Köszönöm

-
dokee78
félisten
Fát ha kivágom mivel tudom a tönköt eltávolítani?
-
utais
csendes tag
vacs nem töltötem le na de ha enyire rá vagy izgulva tessék itt 1 fotó rajtam ne múljék a te lelki békéd[link]
-
quad35
csendes tag
Palafi: Köszi!!!!!!!!!

-
utais
csendes tag
hát igen csak hát a képet nagynak találta a letölthető linket meg nem tudom hogy kell csinálni ez az első forumra történő feltöltésem[link]
nézd meg légyszíves hogy jóe -
n0tr3adY81
aktív tag
Megnyitod a google drive-ot. Kijelölöd a mappát, amit meg akarsz osztani, majd a jobb oldal környékén lesz egy emberke sziluett egy plusz jellel. Rákatt, megnyit egy másik ablakot, majd átállítod az Anyone with the link can VIEW-ra. Majd az alatta lévő linket ágyazod be ide. Bár egyszerűbb mindenkinek ha képet raksz fel, vagy közvetlenül a letölthetőt linkeled...
-
utais
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
légyszíves áruld el nekem azt hol/hogy tudom mert nem vagyok 1 nagy pc guru
-
utais
csendes tag
pár nap keresgélés után sikerült a számomra az eddigi legjobb gép+daru+pótkocsi kombinációt

[link] -
Fel
addikt
Header Carrier - totál értelmetlen mod, de a kisérőszöveg az üt..
Van belőle v1.2 is.. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Akkor keresgélek még egy kicsit.

-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ha nem annyira csúnya, nekem még az is jobb lenne.
Köszönöm a fáradozást!
@quad35: Igaz nekem másik térképen, de két különböző "ZZZ_multiFruitModule_Standard" van a "mods" mappában, a második neve mögé tettem egy egyest, és így a kukorica aratóval gond nélkül megy.
Persze nekem valószínűleg azért kell kettő, mert egyben nincs benne az "AGS" térképen fellelhető összes termény. -
quad35
csendes tag
Sziasztok!! A bassumer land v 7.1 mappát próbálgatom. Nem tudja valaki,hogy a napraforgót mivel lehet leszedni?? Előre is köszi..
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom eléggé benne vagytok a szerkesztési lehetőségekben. Sajnos én még nem annyira.
Le lehet erről szedni valahogy a vonó rész feletti sárvédőket? Sajnos csak ez a pót működik nálam tökéletesen (AGS 1.2 map). Illetve ez hol kerekek nélkül, hol egyáltalán nem jelenik meg. Ha törlöm az összes mod-ot, akkor is. Ezzel lehet valamit kezdeni? Nem találtam más hasonló pótot. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Esik a hó... be vagyok havazva... ép csak benéztem kicsit, de már csörög a pizsama...
A http://farmingsimulator15.quezz.com/ oldalon elég pofás dolgok vannak, a "Telechargments" menüpontban vannak kategóriába szedve a cuccok. Ez Fendt 926-os egész jó.
Na joccakát!
Nyugdíjaztam a HDD-t és beszereztem egy SSD-t. Olyan gyors, mint a szél! Nem rég raktam fel a játszót, de elbaltáztam, mert nem csak a modokat, hanem a mentéseket is bepakoltam, indításnál pedig egyből jöttek a gratulációk, hogy ezt is, meg azt is elértem. Pedig teljesen nulláról akartam kezdeni.
-
dokee78
félisten
Használok egy John Deer 7810-et,tudtok hasonló kaliberü jól kidolgozott,koszolódó John Deert?
-
Fel
addikt
Létezik belőle módosított: Multitree Mod V 1.3 for FS 15
És így szerepel a modDesc-ben a kapacitás:
unit="$l10n_piece_unit_short">40</capacity> -
apach
senior tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
akkor én most vitázok jó?!

-
donmackó
addikt
Jó' van na. Viccet félretéve, nekem két állatszállítós modom van a játékban. Az egyiknél liter van megadva, a másiknál az a rész üresen van hagyva. Itt a literes leírása -> [link]
A másiknál meg ennyi a capacity érték:<capacity>60</capacity>
Most hirtelen meg nem mondom hogy a boltban mit írnak ki. -
őstag
őstag
válasz
donmackó
üzenetére
Ez tipp volt? Oda valami szöveg kell, például térfogat esetén liter a helyes és akkor az jelenik meg nem a hibaüzenet.
A 30 az a darabszám, azaz ennyi malac vagy borjú fér fel a pótkocsira. Ezt a mennyiséget a nyilak közé kell írni. A mértékegységet pedig a unit szó után. Csak az a kérdés mi a játék által elfogadott mértékegység a malacra. Ha egyáltalán nem adsz meg mértékegységet csak a mennyiséget akkor azt írja a boltban, hogy 30 nil ha a fenti példánál maradunk.Egyébként nem kizárt, hogy nincs megoldása a kérdésnek, mert gyárilag a kapacitásokat literben adja meg.
Állatszállító nincs a default gépek között. -
őstag
őstag
Esetleg valaki aki hozzám hasonlóan modok javítgatásával tölti az időt tudja-e, hogy állatszállító pótkocsinál mi a modDesc -ben a mértékegység helyes megnevezése?
Erre gondolok a vastagon szedett kérdőjel helyére::
<storeItem>
<specs>
<capacity unit="$l10n_unit_???">30</capacity>
<fillTypes>pig beef</fillTypes>
</specs
</storeItem>Ezt írná ki a boltban a kép alá, de ha hibás a megnevezés akkor missing.... kezdetű szöveget tesz be helyette. A darab, db, piece, pieces megnevezések közül nem nyert egyik sem.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
donmackó
üzenetére
Nagyjából annyit csinál, hogy követi a föld szélét, arra amit beállítasz (bal ill. jobb vágóasztalszélhez igazodjon). Meg lehet adni, hogy körbe-körbe, vagy odavissza dolgozzon, tolatással vagy vezetéses fordulással forduljon. A distance keeper pedig több gépnél hasznos. Egyébként triviális a beállítása.
-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
A küldetéseket lehet valahogy "nullázni", vagyis telepítés utáni állapotba hozni? (visszafizettem a kölcsönt, elértem 1 millát, stb.)
-
donmackó
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
És ez mit tud? Elég gyatra a mod leírása.

Szerk: Megnéztem a videókat, de nem egyszerű a beállítása. Főleg hogy a bantikowon, nem hogy a föld nem szabályos, de van hogy van ahol például van egy fa a föld közepén egy 1mX1m-es fűsávval.
-
marek666
csendes tag
Szevasztok!
Vasútállomáson van egy kar, amit ha meghúzok elmegy a vonat. Ennek van valami értelme is?
-
Fel
addikt
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
A befogadóképességet nyilván a kombájn és minden egyéb kapacitásának megváltoztatásával éred el.
Claas kombájnból én a Lexion 780 Wheels-t használtam átírt 200.000-es kapacitáson.
Claas trakiból, a Xerion 5000 VC-t illetve a Xerion Saddle Trac-ot és Xerion 3800/3300 VC-t, súlynak a Claas 1800kg-ot amin változtathatóak a súlyok 1800-3400kg-ig, a súlyokhoz fel és leszedés szintén a bal oldalon lévő gyári panelen lesznek a beállítás gombok.Fendt variációra meg ugye már adtam nemrégen tippet. Most fendt-et használok mert a claas-t megúntam, itt az 1050-es és 936-al mindent megoldok.
-
dokee78
félisten
-
Fel
addikt
Tudja valaki melyik fájlt kell ahhoz matatni, hogy a biogáz üzem silóinak tartalmát "kinullázzam"?
Most jutottam el odáig, hogy behordtam a szilázst, de maradt 70-70 m^3 a depókban, így az újra feltöltést nem lehet megkezdeni.
Megnéztem a mentés könytvárban az economy és a carreerSavegame.xml fájlokat, de azokban nem találtam semmit.. -
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
van egy úgynevezett Field Detection V 2 --> simán a mods mappába mint minden modot, ehhez beszerzel egy BednarAtlas-t vagy Horsch-t, majd az O-gomb lenyomásával (bal oldalon a panelen meglátod) ott csinálsz földet ahol nem akarsz, ez minden kultivátorral működik

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Imádom a Holmereket. Remélem nem sokára meglesz.

Ami persze egyenesen arányban növeli a pH! rangot