Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem fog senki belerokkanni ekkora összegbe. -
WhiteHawk24
tag
Azt be lehet valahogy állítani, hogy a munkások által használt gépeknek a fényszórója is látszódjon, ha másik gépben ülök?
-
Fel
addikt
Nem tudja valaki, hogyan kell működésre bírni a kiegészítő permetezőtartályt?
Látható a képen, hogy az első tartály még tele, a hátsó kiürült, és a munka megállt. A '13-ban működött rendesen... Itt most van külön bekapcsolás opció a kieg. tartálynál, de nem történik semmi akkor sem..
vhw: Raklap szállításra jó a sima, lapos pótos (bálázós cuccok között van):
-
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Uhm... Most már lehet ilyen formában pótkocsit pakolni? Vagy a használt pótkocsi eredetileg is képes fát szállítani? (az oldalfalak nem engedik lecsúszni a rönköket?)
Kapcsolódó kérdés; így lehetséges bálát vagy raklapot is rádobálni pótkocsira?Előző résznél úgy olvastam hiába próbálnánk meg normál pótkocsira raklapot pakolni - nem fog "belemenni", mert valójában nem "öblös". (én ezek után nem is próbáltam soha)
-
Pocford
csendes tag
Amikor elindul a játék megjelenik rajta egy szürke hártya és totál bekockásodik... teljesen élvezhetetlen lesz a játék.
Valaki meg tudná mondani, hogy mitől van ez?AMD X2 4000+
4GB DDRII 800MHz
Ati HD3850 512MBÚj VGA drivert is felraktam már. Nem tudom, hogy mit csináljak!
-
Newyorker
addikt
Magyar TSZ Map v3 -ban a vetőmagos hangárnál megálltam, de nem jön elő az R gomb, h tölteni tudjak :S mi lehet a baj?
-
Newyorker
addikt
válasz
speedernet
üzenetére
és pont az a legjobb -
zsiz
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
egyébként modokat honnan lehet leszedni?
ez a fentebb említett "fatönkvágó" másnál is elég rosszul működik vagy csak én nem értek hozzá? sokszor látszik hogy repked a forgács, de a tuskó sose fogy el, vagy épp benne van a fában és mégsem forgácsolja.. nehéz eltalálni, hogy épp hova is kell engedni hogy csináljon is valamit. esetleg előfordulhat hogy lehet találni másikat helyette, ami működik is?
-
Newyorker
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
lsportal.HU? nem EU?
-
Newyorker
addikt
köszönöm, h segítettetek!
azért kérdeztem mert rengeteg gagyi oldalt találok, ahol nagyon gyengék a modsok
-
Newyorker
addikt
Hol találok hozzá a legjobb módokat? Magyar oldal van, ahol vannak? Melyik oldalt érdemes folyamatosan látogatni ezügyben?
-
vhw
addikt
Fejlemény:
Most végzett a vetéssel, direkt odamentem figyelni.
~5-10 másodpercre rá elkezdte a vetés irányára merőlegesen, keresztben (én hosszában vetettem be a földet) kirajzolni a növényeket mindenhol ugyanolyan növekedési fázisban. Az első sor is ugyanolyan mint a 5 másodperce bevetett. (az utolsóként vetett 2-3 sor közepén maradt valami anomália; olyan terület ami "üresen" maradt - de a sorok elején és végén, ahol épp kiemelte a gépet ott is már zölden látszik a kukorica).Valami mechanizmusnak csak kell lennie, ami gátolta a részletekben való megjelenítést, illetve a friss vetést is hirtelen előrehaladott állapotban razolta ki.
-
vhw
addikt
-
lacibacsi
addikt
Nem, ennyire nem intelligens a játék. Állítsd a növény növekedést gyorsra, majd a félig bevetett táblánál állítsd az időt 120x-ra. 24 óra múlva már szemmel látható lesz a különbség: még javában vetsz, de már-már arathatod az elejét. Lassú növekedésnél, normál időnél nem látszódik ennyire markánsan a különbség.
-
vhw
addikt
Ezt csak úgy általánosságban kérdezem (igazából '13-as tapasztalat, de valószínű vonatkozik a 15-re is).
A következő érdekelne; adott egy nagy darab föld, és nekiállok bevetni egy kis vetőgéppel fogadott munkaerővel, mert ráérek.
Ez ugye sokáig tart, olyannyira, hogy mire a föld feléig eljut a gép, annyi idő eltelik, hogy az elején vetett területen már meg kell(ene) szemmel láthatóan jellennie a növénynek - ám mégsem ez történik: az elején is ugyabban az első "fázisban" van a növény, mint a ~12 órával (5x sebesség - tényleg sokáig tart 2m-es vetőgéppel
) később vetett területen.
A játék figyeli, hogy az adott földet "egyben" akarom bevetni, így igyekszik elkerülni a komikus helyzetet, hogy mire végezek a vetéssel, akár már kezdődhetne is az aratás a másik oldalon? -
alok
csendes tag
Aki tisztességesen szeretne módosabb lenni, annak javaslom, szedje össze mind a 100 aranytallért

A poént nem lövöm le
-
speedernet
aktív tag
néztem a Fendteket! rettenet!
de ezt a manuális indítást nem tudom működésre bírni... működik?már megvan, a 2013 as mod mappába töltötte le az okos Firefox!

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
Tegnap este néztem, akkor még nem volt kint. Nekem is nagyon hiányzott

Már csak 3 dologra várok :
1 remek Claas 770 kombi
1 még remekebb Claas Xerion
Bantikow v2 FS2015
Kikerült pár Fendt mod, egyik rosszabb mint a másik. Lejtőn felfele 61km/h volt a végük, nem koszolódnak, hangjuk is valami borzalom

-
speedernet
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
na ez hiányzott nagyon játékból!!!

-
n0tr3adY81
aktív tag
És végre : manual ignition!
-
Fel
addikt
Én így szoktam:
Felhúzom a pótra, éskicsit le is szorítom a rakodóval. Igaz ez egy fenyő, ami könyebb..
A nagyobb darabokkal másképpen bánok...

Na jó, mikor van kedvem, akkor én is feldarabolom a fákat, és felrakodom a rönköket.Te kérdezted, hogy mire jó a "Fatönkvágó"?
Igazából az egy apító, és a vágás után földben maradt csonkokat lehet vele eltüntetni: -
n0tr3adY81
aktív tag
-
dokee78
félisten
Autocombine mindegyik modellhez jó?
Ezt is csak be kell másolni? -
Newyorker
addikt
Hol találok hozzá a legjobb módokat? Magyar oldal van, ahol vannak?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
hozzáteszem, hogy valóban működik
, a képen látható számokkal tökéletes
-
juhiati
aktív tag
Unatkozok (kackac) és nekiálltam összedobni egy egyszerű FAQ-t.
Itt ni.
Várom hogy mivel lehetne bővíteni, és akár egy fejlécet is lehetne neki csinálni. -
-
LemPetya
csendes tag
Hali mindenkinek ! Elkezdtem játszani én is ezzel a fantasztikus játékkal! Egy valamit nem értek. A vetésnél mikor én vetek fogy a mag ha veszek fel munkást akkor nem fogy
mi az oka ? -
Newyorker
addikt
A vágóasztal szállító kocsit Q-val tudom felcsatolni, de le melyik gombbal? (mert nem a Q)
-
zoli121
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
luise178
tag

ezt láttátok már?

-
n0tr3adY81
aktív tag
Elege van már a ledarálhatatlan gallyakból? Minduntalan megbotlik egy ottfelejtett faágon?
Önnek az új Tail Chopper v0.9-re van szüksége! Rendelje meg most!!!
Must have kategória ez a mod

-
Vityaa
tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nem eladni akarom, hanem betárolni, hogy később kevert takarmányt készítsek belőle. Nem akarok bálázni.
-
Vityaa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi.
Bjornholm mapon hova tudom leborítani a szalmát/szénát ? Próbáltam a tehenek melletti tárolóba, de oda nem engedi.
-
zolesz11
csendes tag
Üdvözletem.
Elővételben megvásároltam a játékot, bíztam benne tökéletes lesz
És így is lett
Szóval az lenne a kérdésem hogy valakinek lenne-e kedve multiban hosszabb távon játszani velem
Ha akadna ilyen akkor az legyen szves vegyen fel steamen. Nevem: zolesz11
-
dokee78
félisten
válasz
SparrowHUN
üzenetére
A malomnál sehol nem látom a tavat.
Vagy fatelepre vigyem? -
dokee78
félisten
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Köszi.
Le kell kopasztani a fát?
Mert nincs még hozzá eszközöm. -
speedernet
aktív tag
Krumplit takarított már be valaki? Nálam nem akar üríteni a munkás, be kell szállni elbocsájtani a munkást és egy O betű megnyomása után hajlandó.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
KisBundi
üzenetére
(#308) KisBundi
nem lényeg, ilyenekkel nem töltöm az időt, egyszerűen a következő indítás előtt vagy mikor kilépek a Dokumentumok mappában a career game dokumentumban visszaírom az összeget, így nem vesztek lóvét, ezt nevezheted hack-nek cheat-nek vagy akárminek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#310) zoli03
jaja és ha jobb oldalt fent a nyíllal 1x jobbra kattintol akkor márkára le van bontva, ha még 1x jobbra akkor a letöltött mod-jaid oda kerülnek és innen tudod megvenni -
zoli03
őstag
jim bcs és dokee78: köszi, eddig fel se tűnt, hogy van ott garázs gomb is
. -
SparrowHUN
tag
Az állatokkal azért érdemes foglalkozni, mert a tehén "csinál" szerves- és hígtrágyát is.
A farönk meg rohadt jól fizet. Kivágod, veszel egy fás pótot felpakolod és a malomhoz hiszed, ott beletolatsz a malomtóba (persze a traki ne essen bele) és már el is adtad. Most vettem meg a Ponsse Buffalot, egy kör farönk easy-ben olyan 150-220k között mozog. Gyorsan lehet gazdagodni, naaa...
(Lehet hard-ba lenne hosszan tartó mindenért megdolgozni)@zoli121
A bálák sose fizettek túl jól... Passz, de gyengén adja utána. -
zoli03
őstag
A járműveket/eszközöket hogy tudom eladni?
-
dokee78
félisten
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nem fogok állatokkal foglalkozni pénzt akarok a bálákért.
1. Farönkvágó mire jó,hogyan kell használni?2. Vágom a fákat ki,de hova vigyem mivel?
-
KisBundi
őstag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nekem oldalról nem akarta, de így már jó!

-
zoli121
aktív tag
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Mennyit kapunk a bálákért?

-
SparrowHUN
tag
válasz
KisBundi
üzenetére
Miért, van velük gond? Nekem eddig mindig sikerült. Próbáld a Suer feliratnál veretni, akkor talán még gyorsabban is megy le a kosz.
@dokee78:
A bálákat a csirkék melletti épületbe kell vinni, van is bent pár "dísz" bála. De ha állattartásba gondolkozol, akkor egyszerűbb, ha leviszed a tehenekhez és az egyik épületben elraktározol pár fordulónyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Temu
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem fog senki belerokkanni ekkora összegbe.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és pont az a legjobb

de ezt a manuális indítást nem tudom működésre bírni... működik?

, a képen látható számokkal tökéletes
)