Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
speedernet
aktív tag
Üdv
Aki használja a Drive Control modot, hogy lehet ki kapcsolni h ne spacével váltson irány?

-
őstag
őstag
A pótkocsi bebicskázással kapcsolatos észrevételedhez annyit tennék hozzá, hogy analóg irányítóval "ésszel" fékezve, nem tövig nyomva a féket simán elkerülhető a pótkocsi hátsó tengelyének oldalirányú kicsúszása.
Amúgy ha közelről nézed a szerelvényt akkor látni, hogy padlóféken állóra fékeződnek a kerekek a vontatón is és a pótkocsin is. Megfelelő tömegű vontatóval stabilabb a szerelvény. Én egy alacsony platós MAN billencset használok vontatónak (erre könnyebb felrakni a forgácsot a rakodógépekkel, van agrar verzió is ballonos gumikkal), és hozzá illő pótkocsitvégsebesség 81 km/h
-
ObiGabi
aktív tag
A fordított sorrendben történő bekapcsolást nem próbáltam. Ezer köszönet és hála!

Készítettem néhány szögletes bálát: az előző verziókhoz képest jól működik a pakolás és a szállítás! A villáról már nem csúsznak le, a bálaszállítóra szépen fel lehet tornyozni, nem esnek le, nem ugrálnak, úgy állnak, mint a cövek! Csak legyen elég erős a gép, hogy el tudja húzni
A leszedés is teljesen oké, a karrierből kilépve, majd vissza, a bálák ott vannak és úgy, ahogy hagytam. Fantasztikus hol tart ma a technika
Így már van értelme bála pakolással bohóckodni 
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Beindítottam a tehenészetet, amihez viszont füvet kell kaszálni. Na itt dobtam egy hátast: a Deutz 7250 TTV nem bírja el egyszerre az elejére akasztott egyes és a hátuljára akasztott dupla Kuhn kaszákat. A valóságban is egy kisebb atomerőmű kell az ilyen kaszák meghajtásához?
Se baj! Akkor majd veszek egy Krone BIG M 500-at! Aha... az meg épp hiánycikk a boltban... Ezt vajon miért hagyták ki a játékból...?Kipróbáltam a Fliegl bálaszállítót pótkocsit: a felrakott facsemetés ládák szépen megmaradtak rajta, feltételezem, hogy akkor a bálák is. Ez végre fejlődés az elődeihez képest. Viszont, ha lejtőn befékezünk a trakival, akkor a pót bebicskázik. Olyan, mintha nem lenne rajta fék. A forgózsámolyos Agrolinernél is tapasztaltam ilyet. Jó volna, ha az ilyen hibákat minél hamarabb orvosolnák egy javítócsomaggal...
-
Pocford
csendes tag
Na megoldódott a probléma.
Ha más is belefutna ebbe a hibajelenségbe, van rá megoldás. Bár biztosan a videókártya gyengesége okozza, de a minimum rendszerkövetelményeknek megfelel a gépem.A megoldás: kikapcsoltam a többmintás élsimítást és már el is tűnt a hiba.
Így már simán fut a játék, jó felbontásban és medium beállításokkal.

-
törölt tag
azok nekem meg már túl drágák,. :/
-
olivera88
veterán
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Én szeretnék multizni.
CskSimánGabi Elviszi.
-
törölt tag
ez elviszi majd ? AMD Quad Core A8-6500, RAM 8GB DDR3, AMD Radeon R7 240 2GB, HDD 500GB 7200 fordulat., és 3,5Ghz-s ésa alaplap AMD Socket FM2
-
zarew
senior tag
Azért nem kell úgy elkeseredni,nekem ezen is megy,na jó ha éjjel 3 munkagép elmegy egymás mellett akkor megáll gondolkodni és volt már hogy kiakadt.De kis odafigyeléssel és persze auto mentéssel játszható.
-
zsiz
őstag
válasz
lacibacsi
üzenetére
A warez kérdést azonban kicsit árnyalnám. Önmagában az nem warez, ha valaki egy illegálisan letöltött játékhoz kér segítséget. Az már baj, ha ezt (mármint virágbolti verzió meglétét) valaki hangsúlyozza is és harmadik figyelmeztetés után sem hagyja abba. Warez tevékenység az illegális letöltő linkek kérése, megosztása, vagy az ilyen programok legalizálásának kérdése. Nem szabad valakit csak azért elítélni, mert nem eredeti a játéka. Most mindenki forduljon mlyen önmagába és gondolja át, hogy mik futnak a gépén! Meg van? Na vajon hanyan vannak, akiknek a legális program van többségben a gépén? Ugye?!
Végre valaki aki leírja ezt, én is pont így gondolom. "Gépre van pénzed, játékra meg nincs? Autót sem úgy veszel, hogy utána lopod hozzá a benzint.." Sokszor olvasok ehhez hasonlókat. Megnézném, hogy azoknak akik ilyet írnak hány százalékuknak van eredeti windows a gépén (leszámítva azokat akik a géppel, laptoppal együtt kapták). Ha mégis eredeti, akkor továbbmennék, hogy milyen arányban vannak az ingyenes és legálisan megvett programok a gépen az illegálisan beszerzettekkel szemben. Vagy hány eredeti filmje/sorozata van otthon és mennyi letöltött. Esetleg zenét is mindig az iTunes-ról vesz? Másrészről jogos a felvetés, hogy ha senki nem venné meg a játékot mert le lehet tölteni akkor nem lenne pénze a fejlesztőnek megcsinálni a következő részt a játékból. Szerintem ha valaki törttel játszik nem kell miatta csesztetni, viszont ő se hangoztassa legalább, hogy nem vette meg.
-
-
SityiSXT
őstag
válasz
üzenetére
Teljesen feleslegesen hisztizel, mert nem azon múlik nálad a dolog, hogy Win 7 vagy Win 8 alatt futtatod-e. Alapvető probléma, hogy laptopon próbálod erőltetni a játékot, márpedig szinte minden játéknál leírják, hogy mobil GPU-n nem garantálják a működést. Az asztali gép, amin próbáltad még, lehet, hogy gyengébbnek néz ki, de mégis "rendes" asztali alkatrészekből van, ezért hajlandó futni rajta.
Nálam pöcc-röff megy a játék, egy centi gondom nem volt vele - Win 8.1U1 Pro x64 alatt.
-
lacibacsi
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
"Az, hogy tudsz helyesen írni, és mégsem teszed; ráadásul egy közösségben, akiktől segítséget vársz :
mélyigénytelenség."

-
Sanchez638
addikt
Ennyire bugos és hulladék lenne a játék? Nálam pedig pöcc röf beindult
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
üzenetére
Uno momento!
Felesleges leszedned még1x, holnap sem fog menni, mert gyenge a géped. Holnap sem lesz erősebb, legfeljebb a kérdéseid szemetelik tele mégjobban a fórumot (és csodálkozunk, hogy senki nem olvas vissza hsz-eket?!).
Az, hogy tudsz helyesen írni, és mégsem teszed; ráadásul egy közösségben, akiktől segítséget vársz :
mélyigénytelenség.
-
törölt tag
akkor új gépet kell h vegyek,.
,. leszedni meg majd leszedem még1x holnap,. mára már elegem van belőle,. és ám akkor win7 ultimate 64 biten mér jön be a játék, és csak aztán hal be? megj : (megjegyzés), ( én tudok rendesen helyesen is irni,. de igy jobb, mer hamarab leirom ha röviditek
) -
lacibacsi
addikt
Apach:
Jogos a felháborodásod mindkét témában. Helyesen írni egyre kevesebben tudnak. Lassan már csak az öregek, meg a fiatal fanatikusok lesznek ebben járatosak. Sajnos a világ errefelé megy és szinte biztos, hogy nem tudunk ellene tenni semmit...
A warez kérdést azonban kicsit árnyalnám. Önmagában az nem warez, ha valaki egy illegálisan letöltött játékhoz kér segítséget. Az már baj, ha ezt (mármint virágbolti verzió meglétét) valaki hangsúlyozza is és harmadik figyelmeztetés után sem hagyja abba. Warez tevékenység az illegális letöltő linkek kérése, megosztása, vagy az ilyen programok legalizálásának kérdése. Nem szabad valakit csak azért elítélni, mert nem eredeti a játéka. Most mindenki forduljon mlyen önmagába és gondolja át, hogy mik futnak a gépén! Meg van? Na vajon hanyan vannak, akiknek a legális program van többségben a gépén? Ugye?!
Szóval, nem kell megkövezni a virágbolti kapcsolatokkal rendelkezőket, ellenben nekik (ha már sz@rban vannak) lapítani kellene és nem büszkének lenni rá.
CskSimánGabi:
Szerintem lassan fogod fel a dolog lényegét. Azon a laptopon egyszerűen nem fog elmenni ez a program. Attól, hogy eredetivel próbálkozol, a videó teljesítményed még ratyi marad.
Mj.: original steam-es programom az aláírásomban szereplő konfigon is kifagyott már egyszer. Pedig az elbírja az legújabb AC-et is full grafikán. Van ebben a Giants motorban valami sötét erö...
Pocford:
Gyenge a videó kártyád.
-
törölt tag
válasz
Sanchez638
üzenetére
mit,hol,miben,mikor?
-
törölt tag
na,. eredeti,steames, és ezvan, win 8.1-en,.
erre valaki valami magyarázatot??[link] -
Pocford
csendes tag
Sziasztok!
A problémám még mindig ugyanaz... elindul ugyan a játék, viszont van rajta egy szürke fátyolos képernyő, ami becsíkozódik.
A múltkor még virágbolti verzióm volt, de most már vettem egy eredeti példányt és ugyanaz a baja.
Még a frissítést is letöltöttem.Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja?
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok. Valaki multit nem játszik?
-
olivera88
veterán
Ha Buffaloval állok a fatelephez miért nem akarja átvenni a fát? Odaálltam egy csomó fával és semmi se történik?
-
ObiGabi
aktív tag
juhiati, zsiz!
Köszi az infókat, megnézem!
-
zsiz
őstag
itt nézz szét. konzolvilag.hu vagy media markt tuti bolt, de akármelyikből rendelheted.
-
juhiati
aktív tag
7500ért láttam ujesbéset valahol mondjuk megrendelős még egy ezres mire nálad van.
DE a mediamarkos faszi se mondott hülyeséget mert ha vezetéknélkülit veszel az olyan 12-3at kóstál + hozzá egy wireless receiver 4-5k+ mire kiviszik ott a 20as. Poén
Szerk:
Ittenvane hétezeröccázéNyílván és is berendelek.

-
törölt tag
valaki jácik (játszik,) win 8.1 64 biten ezzel?
mármint a farm sim. 15-el?
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az ötlet nem rossz, de annyira nem vagyok fanatikus
Anno, volt kormányom pedállal, talán Genius, de nem mindig úgy működött a játékkal (NFS), ahogy kellett volna. Megelégszem egy, a játékkal jól kommunikáló és jól használható vezérlővel. (Bár nem tagadom, a korábban belinkelt, két botkormányos favágós videó nagyon bejön
) -
n0tr3adY81
aktív tag
Uff Apach nagyfőnök, jól szóltál megint.
Én ahelyett, hogy idekörmöltem volna fél oldalt, csak jeleztem a megfelelő helyen, hogy valaki pihenőre vágyik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui.: az nem javítsák, nem javítják, hanem javíccsák! Ne várj itt Magyar Értelmező Kéziszótárt

Obigabi!
Én az X-box controller helyett javasolnám a kormány + joy kombót, nekem nagyon bejön. Használt oldalakról szerintem egy tízesből meg is úszod.Jártas valaki mapszerkesztésben? Lenne egy kérdésem... Meglévő mapot módosítanék saját részre (szántóföld magasság emelés stb).. Az emelés után újra kell festeni rajta a vetett növényt?
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Egy kicsit visszakanyarodnék a játékvezérlőhöz:
érdekel ez a dolog, így bementem egy kis PC üzletbe, az xbox 360 kontroller után érdeklődni,reméltem, talán lesz is a polcon egy darab. Először furcsán nézett rám az eladó, hogy xbox-os játékvezérlőt akarok PC-hez, de némi internetezés és telefonos érdeklődés után elfogatta, hogy létezik ezen játékvezérlő Windowsos verziója. Néhány nap + 10.500 Ft és már vihetem is. Mondta. Időt kértem. A Media-ba a srác kapásból vágta, hogy létezik, de sajna épp nincs. Ára? - kérdeztem. Válasz : olyan 20.000 Ft. Nagy levegőt vettem és elköszöntem.
Ismerőstől még várok egy visszajelzést, hogy Ő mennyiért tudja beszerezni, de a fenti árkülönbözet igen jelentős.Honnan érdemes venni, van-e valami, amire érdemes figyelni vásárlásnál?
-
apach
senior tag
Hali.
Bocs, de had kötözködjek már egy picit Én is.
Mi lenne, ha legalább ebben a topikban lenne lehetőség szerint, normális helyes írás!? Mert látom akad aki ír, de azt se figyeli hogy mit! Idézek: Remélem javítsák részben a javítsák. Javítsák szó véletlen se oda való szó. Javítják. Ez a szó már oda passzol, és az értelme is már az, amire gondol az illető! Ugyanis, a javítsák, és a javítják közt, VAN különbség tudtom szerint. De, lehet hogy Én tudom rosszul.Tehát a megfelelő mondat így helyes: Remélem javítják a következő patchben.

Sértődés ne essék, de most épp erre figyeltem fel. De biztos hogy van több is ebben a topikban, akár másoktól. Nyugi, Én sem vagyok tökéletes, De néha had szóljak már ilyenekért én is. Én próbálok figyelni, képes vagyok akár a családot is kérdezni, hogy jól írom e amit írok.Most más.

Fent van Ls15 végre, bár, kb max ha 30 percet volt időm játszani vele.
És a legfontosabb, hogy EREDETI!!!!!!!!!! Remélem nem látok Warez dolgot, mert komolyan mondom, hogy nem fogok szalonképes szavakkal írni annak, akinél/akitől meglátom a kérdés vagy gondját leírva.
Ha Én meg tudtam venni 5580 forintért, (ebben benne van a szállítási díj is 590ft) mivel a buzi Tescoban nem kapni, holott arról szólt a fáma, hogy MINDEN Tescoban lehet kapni majd!! Ugyebár. Tehát, NEM szeretnék olyat olvasni, hogy jaj istenem, ilyen szar meg olyan szar a játék, mert ez vagy az a baj. Utána meg kiderül hogy, tört játéka van! Olyat meg pláne ne is lássak itt, hogy Nem e tudna valaki egy serialt adni, vagy épp hasonló kérdéseket, mint amik megestek Ls13 topikban!, ugyanis, az olyan emberkével, még inkább nem leszek szalonképes! Mert mi az hogy adjuk a MI EGYEDI kódunkat oda valakinek ahhoz, hogy játszhasson, vagy bármi hasonló dolog. Mindenkinek egyedi kódja van, ami CSAK AZÉ AZ EMBERÉ, és pláne, hogy FIZETETT ÉRTE, ez egyben az azonosítója is pl a Multizásnál. Ha én odaadom valakinek, akkor lehet hogy épp én sem fogok tudni már utána multizni, mert úgy veszi a rendszer, hogy mindkettő hamis, vagy épp, nem tudja eldönteni, hogy melyik a 2 körül az eredeti! Igen, felmerül a helyzet hogy ki vagyok itt én, hogy ilyet vagy így merek írni itt. Igen, mondhatni senki vagyok! De egyet mondok. Addig örüljön az, aki warez témát ír, amíg véletlen se leszek valaki itt. Mert simán, és tényleg azonnal tiltanám is innen jutalmul! Bocs mindenki ismét hogy ezt írtam, de ha Mi itt szerintem sokan, tudtunk fizetni azért, hogy EREDETI játékaink legyenek, amivel a céget is támogatjuk nem utolsó sorban, akkor azt hiszem, hogy jogosan háborodok/háborodunk fel az olyanokon, akik tört játékkal játszanak, és itt sírnak össze vissza, hogy mennyi bajuk van a játékkal. És, ez még persze semmi, hogy 5000. Fizettem játékért már Én IS többet is mint 5 vagy 6 ezret! Kibírtuk?? Igen!! Megoldottuk hogy meg tudjuk venni eredetit?? Igen!! Nah akkor mások is!No. köszi a figyelmet, és harmadszorra is bocs srácok az írásomért! Jah, és csak figyelmeztetés hogy Úgy irkáljanak az ilyenek más fórumokon warez, más néven TILTOTT témáról, hogy egy bizonyos fórumon, végleges kitiltással jutalmazzák ezt, pontosabban írva, MÁR a legelső ilyen témát írót.
-
Newyorker
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
Az meg a másik szánalom
és minden évben ezt eljátsszák! -
olivera88
veterán
Eddig best off.
Vissza kellett állítani a telephelyre.. Remélem javítsák a következő patchben.
-
Newyorker
addikt
A grafika menüben a többmintás élsimítást és az anizotropikus szűrést mennyire érdemes tenni? Ér valamint? Jelenleg azok 8-ason vannak, viszont a graf 1280 x 800-ason
Illetve nekem a képarányt milyenre érdemes állítani? (DELL U2412M monitor )
-
pokers
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor is azt mondom, hogy innen az AMD oldaláról töltsd le a legfrissebb Catalyst-ot.
-
törölt tag
ám letiltottam amazt, szaggatva ment a játék, de a végén megintcsak behalás,. és hozateszem ,ablakos módban,.
(#628) pokers 3.30-as a shader [link]
-
pokers
senior tag
válasz
üzenetére
Keresd meg a log.txt fájlt a dokumentumok/my games/farmingsimulator2015 könyvtárban.
Nyisd meg egyszerű jegyzettömbbel, és keress olyan szöveget, hogy Render System. Ez alatt pedig nézd meg mit ír a Shader Version után.
Ha itt nem 3.0 vagy magasabb verziószám szerepel, akkor az AMD videókártyád driverét kell frissítened.A 13as FS azért mehetett, mert annak még elég volt a 2.0-ás Shader.
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
ugyszint, habár ablakosra tettem,de mégis egészbe jött be,ami ügy néz ki,. nade a lényeg h ugyanaz,. halál,.

amúgy eza eredeti, [link] amaz nemtom h került oda ha a másikat letiltom,akkor milesz? vagy törlöm,akkor vehetek uj gépet?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem elszúrták részedre a játékot, simán user-error.
"Minimum Farming Simulator 2015 System Requirements for Windows
Processor: 2.0 GHz Intel or equal AMD-Processor
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon X2600 or higher (min. 512 MB VRAM)
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 2 GB available space"Ha jól sejtem, az 1.8 Ghz proci az valami celerongy kategória lesz. Gondolom 168 éves windows, minden sz@rral telerakva. Első körben egy teljesen szűz windows, csak gyári driverekkel; ha elindul és utána fagy ki ingame, akkor a gépedben van a hiba (elégtelen, hibás hw).
-
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
ha minden igaz,törlődött,mer nemtaláltam aztán sehol,. ésa vga-t nemtom milyen,. azt se tom,hol lehet megnézni hirtelen,. ám de akkoris, ha gyenge lenne a vga, akkor ugyanezt csinalna a farm sim 2013 tit. edition is,vagy nem? mer szinte ugyanaz a konfigja ennek is,mint annak,. vagy nemegészen?
-
törölt tag
válasz
olivera88
üzenetére
elinditom a játékot. kiválasztom,azt hogy karierr, aztan a közepesre megyek,. beis tölti,és rámegyek a startra, akkor bejön, és ott állok az alaphelyzetbe,vagyis a játék legelején,. és mikor elindulok, pár lépést a villigó kör felé a térképen, kegyetlenül behal,leálll,kifagy,. vagy ha ugyis volt, hogy trakiba akartam ülni, és csak halotad a zúgást., és akoris vége,. meghal a játék,. és nemtudom mér,.
és gyengébben érdekes megy,. -
törölt tag
Sziasztok. na jólvan,. megvettem steamen a játékot, és azis behal,.
ahogy látom elszurták, az én részemre a játékot,hogy nemtudjam játszani !! Mer pedig a Farm Sim 2013 Tit. Editon az szépen megy,. de ez,ez behal!! És nemtudni mi a baja,. gyengébben megy, 1.80ghz-s procin 2gb rammal, de 2.20ghz-s procin 4gb rammal nem megy, hát ez felháborító !! 
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Van már rá megoldás
drive control Mod
a kijelző mutatja a funkciókat
van benne:
manuális indítás - ha kiszállsz jár tovább a motor
kézifék
irányváltó - nem a fékkel tolatsz ( kikapcsolható és akkor hagyományos módon működik tovább)
gear limiter ez kell neked, ezzel a bérelt munkást is lassíthatod
throttle limiter limiter - ez simán a gázt veszi le, pl rakodógéppel ha manőverezelAmúgy érdekesebbé teszi a vezetést
-
olivera88
veterán
A fogadott munkás 16-17 km el szánt a 4 vasú ekével az Ursussal.
A valóságban 10-12 km a plafon körülbelül. Állítani meg nem lehet rajta.
Hiába állítom én be előtte, ha fogadok melóst rögtön elállítódik. -
törölt tag
léci,.valaki? megtudna mondani,h kipróbálásra, honnan szerezhetném be?

-
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Multihoz keresnék már meglévő csapatot. Első körben bármilyen csapat érdekelne, aztán majd kiderül passzolunk vagy sem.
Privátba várom a részleteket. Előre is köszönöm annak aki megkeres. -
törölt tag
(#607) olivera88 az első térképen , aza fura nevű
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
törölt tag
Sziasztok,. Lenne 1 kérdésem,. hogy nekem mér fagy be, áll le a működése, ennek az uj fs15 nek? mikor betölti a játékot, és rámegyek start, és elindulok fél métert, leáll a játék,. de viszont fater gépén szépen megy, pedig az ővé gyengébb gép,.. ja, és virágbolti verzió,. valakinek valami ötlet? milehet a baja h erősebb gépen leáll, gyengébben neki meg megy,.

-
olivera88
veterán
Hol van ez a [link] fenyő erdő tudja valaki? Ne az út mellől kelljen kivagdosni a fenyőket.

-
zsiz
őstag
ezt a videót már néztem én is
lehet hogy kicsit könnyebb irányítani, de én nem vennék joystickot csak ezért.. annyira bug-os a játék hogy tökmindegy
ezért mondtam, hogy sztem x360 kontrollerrel is jó. fakitermelés is szokható, igaz néha belekavarodok az irányításba, de nem is játszok valami sokat vele. még annyit hozzátennék, hogy egérhez képest is könnyebb szerintem kontrollerrel irányítani az erdészetis gépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A leszedés is teljesen oké, a karrierből kilépve, majd vissza, a bálák ott vannak és úgy, ahogy hagytam. Fantasztikus hol tart ma a technika
Így már van értelme bála pakolással bohóckodni

,. leszedni meg majd leszedem még1x holnap,. mára már elegem van belőle,. és ám akkor win7 ultimate 64 biten mér jön be a játék, és csak aztán hal be? megj : (megjegyzés), ( én tudok rendesen helyesen is irni,. de igy jobb, mer hamarab leirom ha röviditek
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És a legfontosabb, hogy EREDETI!!!!!!!!!! Remélem nem látok Warez dolgot, mert komolyan mondom, hogy nem fogok szalonképes szavakkal írni annak, akinél/akitől meglátom a kérdés vagy gondját leírva.