Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
guppi2
tag
Még egy BIG X most kicsit másként:
[link]
-
Gegmen
csendes tag
Én minden különösebb gond nélkül tudtam tolatni vele, Csak a tolatás elé beraktam 1 kis várakozást.
-
84251
csendes tag
Sziasztok!
Courseplay segítséget szeretnék kérni.
Utánfutós krumpli vagy cukorrépa szedőnek hogyan, milyen course-t generálnátok?
Sajnos nem sikerül sehogy sem, mivel tolatni alig lehet ezen eszközökkel, ezért forduláskor megakad.Van szerintetek megoldás rá?
Köszönöm előre is a segítséget! -
gnagydani
csendes tag
Én is megörültem neki, de amikor kipróbáltam, akkor csalódnom kellett! A platós Chevy-vel nem tudsz normálisan közlekedni, a Merci csúnya belső nézetben, meg a kereke is gáz. Pedig nem lenne rossz egy kis platós autó, amivel lehet a csirkéknek búzát vinni, és nem kellene a nagy póttal tolatgatni.
-
Don Lui
csendes tag
Sziasztok Kis és Nagygazdák!
Most nemrég vettem meg a 15-t, a 13-mal már valamennyit játszottam, a profitól még messze vagyok.
Természetesen kérdésem van felétek: ha egybeszántom a földjeimet, a courseplay-os szántásnak meszeltek? Vagy van rá mód, hogy egyben kezeljen két területet?
Köszi, a válaszadónak előre is...Üdv: Lui
-
guppi2
tag
Feltettem ezt a Bruks nevű fa daráló módot , de a megvétele után mindig lefagyott a játék. Ezért kuka lett az otthona.
[link]
Nem tudom, miért nem tudtam még csak kipróbálni sem. Lehet, hogy valamelyik másik móddal veszett össze. -
tembopapa
tag
Sziasztok,Drive Control ügyben senki?

-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igen, egy mod okozta valóban. De LUA hiba nem volt, tegnap ettől a modtol krrakolt be a szerver is.

-
olivera88
veterán
Megkattant a játék.
Vmiért nem hajlandó betölteni a Two Rivers mentésem, tölti tölti aztán Giants engine működése leállt. Pedig ezen multiztunk nem rég és akkor nem voltak ilyen bajok. -
tembopapa
tag
Üdv gazdálkodók!
Nincsen még semmilyen Drive Control sem feltelepítve,melyikkel kezdjem vagy eleve mehetne fel mondjuk a legfrisseb? Köszi ha segítesz!
-
olivera88
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Olyan 7-9 km/h, a termés minőségétől függ részben h mennyi a sebesség.
-
GrooveHero
addikt
Üdv.
Egy Claas Lexion 780TT-nek menniy lehet kb. a reális munkasebessége? Mert most aratás közben 17-tel megy, amit egy kicsit soknak tartok, sztem olyan 10 körül kéne belőni.
-
őstag
őstag
válasz
tembopapa
üzenetére
Alapból traktor hajtja, szóval ha kiszállsz akkor nem megy a daráló sem. Úgy lett kitalálva, hogy a saját darujával etesd. Ez elég idegölő, csak önsanyargatóknak ajánlott. Ki tudod kerülni úgy, hogy használod a drivecontrol modot. Az abban lévő manuális indítás nem állítja le a motort kiszálláskor, így egy rakodóval tudsz bele pakolni. De a daráló szereti kifagyasztani a játékot (legalábbis nálam) és eleve csak kisebb darabokban megy bele a fa. A földek körül útban lévő fák többnyire lombhullatóak, azokat az ágak miatt még nehezebb kezelni, rakodni és darálni egyaránt.
Van a darálónak számtalan moddolt verziója, én sokat kipróbáltam, akad ami valamivel jobb.Az igazi megoldás ez a korábban linkelt mod lehet. Abszolút irreális a megvalósítása de a felvázolt célnak tökéletesen megfelel (egyébként létezik ilyen gép ).
A láncfűrésszel kivágott fát egyben hagyod, ráállsz a vágott végére a darálófejjel és egy másodperc alatt eltünteti neked, a forgács pedig ott van a pótkocsiban.
Semmi animáció, semmi időtartam. Szimulátorban siralmas, de könnyen megszabadít az akadályoktól. -
tembopapa
tag
Üdv mindenkinek!
A tanyám közeli földek körül vágom az útban lévő fákat, mit lehet a törzsekkel tenni, gondoltam a faapríték készítésre, ha megveszem a fadarálót azt be lehet úgy állítani hogy a tárolóba szórja a terméket és csak etetni kelljen? Köszi a segítséget előre is! -
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
támpontnak annyit esetleg, hogy a 42km/h végsebességű gépeknek többnyire minForwardGearRatio="19.5"
egy lassú kombájnnak ez 38 is lehet de nagy nyomaték és jelentős tömeg mellett
az neked traktorhoz túl sok,én valahol minForwardGearRatio="25" és torqueScale="0.632" nyomaték körül tippelem a megfelelő értékeket, de próbálgatni kell
sok fáradságért cserébe lesz egy lassú de legalább jó gyönge trakid

-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Lassítani egyszerűbb.
a minForwardGearRatio értéket növeld kis lépésekben (0.5 v 1) addig amíg le nem lassul az általad kívánt szintre
kicsit macerás
- kicsomagolod a modot a mods mappában
- az eredeti zip fájlt ki kell onnan törölni, különben azt tölti be a játék és nem fogsz érzékelni változást
- átírod az xml -t, mented
- elindítod a játékot, megnézed mennyit változott ha kell akkor még tovább növeled az értéket
- újabb próba egészen ameddig olyan nem lesz amit akartál
- akkor visszacsomagolod zip -be és készElőfordulhat, hogy ha jelentősen változtattál az áttételen, akkor megnőtt a gyorsulás, ezt a torqueScale érték minimális csökkentésével korrigálhatod, bár szerintem erre nem lesz szükség mivel az Ursus nyomatéka elég sz@r, így legalább nem döglik meg egy kis emelkedőtől, vagy egy bálázótól.
Ebből is látszik, hogy ezt próbálgatni kell, nem lehet csak vaktában beirkálni. Kicsit időigényes de nem nem túl bonyolult dolog.
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
A sebességet kb 20 hsz -el előtted már kérdezték. Végül is a válaszban ott van a megoldás, de ez az egész nem olyan egyszerű, hogy egy adott sorban egy értéket átírunk és kész, kivéve a hátrament sebességét, mert azt egy érték maximálja. Más modokból átvenni sem érdemes, hogy miért megpróbálom röviden kifejteni. Igaz a tapasztalatokat még 2013 -al szereztem, látok pár apró változást az xml -ben, de ahogy nézem a lényeg maradt.
Van a modnak egy tömege, ami a 3d modell alapján adódik. A kerekek tömegét az xml wheels sorai tartalmazzák. Az adott tömeghez kiszámítottak egy nyomatékot és egy áttételt. Ez a három dolog együtt határozza meg a gyorsulást és a végsebességet az egész mozgást. Csak egy érték változtatása felborítja az egyensúlyt.
A tömeget nem érdemes babrálni, hacsak nincs eleve elszúrva, akkor viszont inkább kuka a mod, mert a 3D modell tömegét giants editorban lehet változtatni, maga a művelet egyszerű, a helyes érték megtalálása viszont nem. Referenciának meg lehet nézni a gyári gépek tömegét.
A motor maximális fordulatának emelése is növeli a végsebességet, szerintem amatőr módszer, ráadásul egy ponton túl már nem lesz szinkronban a fordulat a hanggal, és ez elég furcsa vezetési élményt ad. Persze a hangot is lehet igazítani, de egy diesel munkagép pörgő motorral nem életszerű.
A legkézenfekvőbb, ha az előremeneti áttételt változtatjuk ( már van maximum értéke is, ez új, én sem értem még a szerepét). minForwardGearRatio néven szerepel. Minél kisebb az értéke annál nagyobb lesz a végsebesség. Viszont azonos nyomaték mellett - az áttétel változtatásának mértékétől függően - előáll az a helyzet, hogy a gép nem tudja kiforogni magát és így nem éri el a végsebességet különösen rakottan. Szóval nem lehet korlátlanul csökkenteni az értéket a nyomaték változtatása nélkül.
A nyomaték terén is van változás az xml -ben, mondhatni egyszerűsödött. Az egyes fordulatszámokhoz tartozó értékek a különböző gépeken azonosak. Bekerült egy új érték torqueScale néven. Ez tér el gépenként, minél nagyobb annál nagyobb lesz a nyomaték. De hangsúlyozom adott tömeghez van kalkulálva, ellenkező esetben irreális gyorsulás lesz a végeredmény.
Röviden, szerintem nem érdemes belenyúlni.
Ha mégis, akkor próbálgatással, több lépésben, egyszerre 0.5 értékkel csökkentve az előremeneti áttételt addig a pontig ameddig még nő a végsebesség. Amikortól már nem nő vagy esetleg csökken az az a pont ahol már nem elég a nyomaték. Mivel van fordulatszámmérő a gépeken ezért viszonylag könnyű észlelni ha nem képes leforogni a motor a beállított fordulatszámot. Itt szintén kis lépésekkel haladva lehet növelni a nyomatékot.Támpontnak egyszerűbb módszer megnézni egy gyárilag gyors gép értékeit. A nagyobbik Deutz 62km/h
Ezt minForwardGearRatio="13.5" és torqueScale="1.165" értékekkel éri el. De ismét hangsúlyozom ez az adott gép tömege mellett megfelelő. Egy könnyebb gép ezekkel az értékekkel túl jól fog gyorsulni. Egy nehezebb pedig nem ér el ekkora végsebességet. -
forras2
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Áhh, az lesz az! Köszönöm szépen

-
forras2
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én személy szerint az XMLBlueprint-et használom, ami egy magyar nyelvű xml editor.
Végig néztem az adott módokban lévő összes xml filet, és nem találtam meg egyértelműen a keresendő részt.
Ezért, ha esetleg valaki tud konkrétumot, hogy mit kell átírni, azt megköszönném
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
forras2
üzenetére
Bátorkodom figyelmedbe ajánlani elsőkörben a NotePad++ programot. Ezzel szoktuk rendes text editor helyett szerkeszteni az .xml file-okat.
Kérdésedre válaszolva : a letöltött .zip-ben találod amit keresel, az árakat, leírásokat a moddesc.xml-ben, a gépre vonatkozó adatokat (fogyasztás, sebesség, stb) pedig a zip-en belül a gép nevén levő xml fileban. Azt, hogy melyik a gépre hivatkozó .xml, azt a moddesc.xml-ben találod meg.
-
tembopapa
tag
Sziasztok,tudtok valamilyen nagyobb permetező szerkentyűt,a 13-hoz volt egy Panthera ha jól emlékszem. Másik témám,most akkor inkább a tóba dobás a jobban fizető mint a fatelepi leadás? Beállok a csíkos jelbe pár fatörzsem mindíg fennmarad aztán mehetek velük a tópartra. Ha tudtok segítsetek,köszi!

-
forras2
őstag
Szevasztok!
Örömmel látom, hogy mekkora népszerűségnek örvend eme játék a mi köreinkben is.
Kérdésem lenne...
Szeretem a letöltött módokat "személyre szabni".
Kombájnok, pótkocsik tárolókapacitását szoktam megnövelni, van 1-2 elszabadult árú mód, azokat beárazni.
És mint korábbi részekben, itt is szeretném beállítani nagyjából 1 sebességre az összes traktoromat, hogy ne legyen belőle fenn akadás. Mindent megtaláltam, hogy hol tudom módosítani, kivétel a sebességeket.
Tudnátok nekem segíteni benne, hogy merre, melyik fájlban kéne ezt keresnem?

-
Ati.Inc
tag
Sziasztok!
Nem regen kezdtem a jatekot es vettem a kombajnhoz egy kukoricavagot,de nem tudom lecserelni arra ami alapbol rajta van.Valaki tud segiteni ebben? -
Petkett
újonc
Sziasztok! Bocsi előre is ha már volt szó erről a témáról, de idő hiányában nincs időm végig olvasni mindent.
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy ha rákattintok a játék .exe fájlra (indítanám a játékot) akkor nem történik semmi, nem indul el az alkalmazás. A feladatkezelőben sem jelenik meg a folyamat. A minap újratelepítettem a gépemet (régi win7 32 bites ulitmate, ezen futott a játék normálisan) és amit feltelepítettem az egy 64 bites win7 proffessional N sp1. Az olvasott infóim szerint ennek nem szabadna problémát okoznia. Kipróbáltam a kompatibilitást is (win xp sp3) az sem nyújtott megoldást. Az összes driver ami a szükséges a legfrissebbek vannak feltelepítve (videó kártyát külön ellenőriztem). A legfontosabb win7 biztonsági frissítéseket is telepítettem. A játék nem origi, nem tudom ez okozhat e valamiféle gondot, esetleg crackelni kellene. Szintén ez a probléma lépett fel egy win 8.1-es gépen is.A gépről ennyit:
Dual core E6700 3.2 Ghz
Ati Radeon HD5570
4GB Ram
500 GB Sata hddHa valaki ismeri ezen "tünetek" hátterét azt nagyon megköszönném!

További szép napot!
-
pavika
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezt a JD traktort használom én is sok mindenre. Én a JD7280R.xml fáljból az alábbi két sort kitöröltem, így már nem idegesítő a hangja. Legalábbis szerintem.
<motorSoundRun2 file="Sound/JD7R_trasmission.wav" pitchOffset="0.55" pitchMax="1.40" volume="0.35" />
<fanSound file="Sound/JD7R_fan.wav" pitchOffset="1" volume="1"/> -
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igen fura ahangja, de sajnos ilyen a valóságban is kb. A régebbi szériás JD nek bezzeg milyen atom a hangja van.. Az emissziós szabványok miatt van ez az idétlen hang.
-
olivera88
veterán
Próbálta valaki ezt modot? [link] A legszebb mod szerintem ami eddig megjelent. Tavaly is az Ago Modding JD je volt a legszebb mod.
-
donmackó
addikt
Miért nem evvel nyírod akkor a füvet? -> KRONE BIGX 1100 WITH 100K v 1.2 Van 100000-es gyűjtőtartálya. Dobsz rá egy XDisc-et és mehet a fűnyírás, és vehetsz fel rá akár munkást is. Ráadásul ha teszel rá egy billencset, akkor viheted közvetlen a silóhoz.
-
Fel
addikt
válasz
donmackó
üzenetére
Igen, szénabálázáshoz nincs sok haszna. Nekem a silózáshoz lett volna jó, mert most előbb levágom a Kuhn kaszákkal, majd utána mehetek rendsodróval, és csak ezután mehet rá a Big X.
**Amúgy tényleg javították a Big X fűnyíró adapterét (X Disc 6200), és most már nem a földön tolja. Nagyon jól használható most már.
GrooveHero: Úgy emlékszem ez az: Krone Big M500 V 1.0.1. V2 még sajna nem készült..
-
Fel
addikt
válasz
donmackó
üzenetére
K@ki a modod..
Amit én próbáltam azon működik:Még a fedél is nyílik/csukódik rendesen a kasza mögött. És így gyűjt:
Kettőt próbáltam, az egyiknél valóban nem működött a rendezett vágás, és a textúrái is elég csúnyácskák voltak. Ez a másik kicsit szebb, működik a gyűjtés, viszont a fizikája defektes... nagyon könnyen elkezd driftelni és korcsolyázni, mintha nem is lenne súlya. Úgyhogy egyiket se használom.
-
GrooveHero
addikt
Na én is úgy gondoltam, hogy nem gyűjti, hanem maga mögé rendezi, szóval nem kell hozzá rendsodró.
Köszi mindkettőtöknek
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ööö.. Azt az "igazi" M500 is tudja: [link] Az oldalsó kaszáknál van egy-egy behordócsiga.
-
donmackó
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem gyűjti, csak levágja mint a kaszáló adapter a trakin. Nekem pont jó, mert 200 tehénkének kell a széna gazdagon. Evvel a moddal rakhatsz utána egy Terra Vitese gyűjtőkocsit, majd az begyűjti (legalább is egy részét, mert a két hátsó kasza szélesebb mint a kocsi).
Szerk: A BigM a'sszem 13 méteren dolgozik, a trakis fűkasza meg 9,5. Westbridge Hills-en ideális.

-
donmackó
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Én is pint ma szedtem le a 192 km/h-s Krone BigM-et. Gyönyörű szépen átírtam hogy ne tudjon annyit menni, csak mint egy kombájn. A sorok:
kroneBigM500.xml-ben:
<motor torqueScale="1.84" minRpm="1000" maxRpm="1900" maxBackwardSpeed="15" brakeForce="15" lowBrakeForceScale="0.5" lowBrakeForceSpeedLimit="1" minForwardGearRatio="19.7" maxForwardGearRatio="130" minBackwardGearRatio="50" maxBackwardGearRatio="130">
<torque normRpm="0.45" torque="0.9"/>
<torque normRpm="0.5" torque="0.97"/>
<torque normRpm="0.59" torque="1"/>
<torque normRpm="0.72" torque="1"/>
<torque normRpm="0.86" torque="0.88"/>
<torque normRpm="1" torque="0.72"/>
</motor>És ha nem kell a 40000 literes üzemanyag (mert valótlan):
<fuelCapacity>1000</fuelCapacity>
<fuelUsage>180</fuelUsage>A motor értékei a Krone BigX 1100 100K modból származnak.
-
GrooveHero
addikt
Bocsi, valóban összekevertem a kettőt. De hát csak egy betű a különbség na

De akkor is...192km/h?
-
őstag
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ja rossz helyen néztem, a mod mappában.
Meg van. -
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nekem a 2.1 van még. Nem. Letöltöm újra és berakom.
GrooveHero LOL
Krone BigM 500 Az létezik. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
olivera88
üzenetére
Ezt szedted le? [Drive Control 3.5.1]
Esetleg:
Vagy egy magyar moddernek kiegészítő módosítása a drivecontrol-hoz, ami csak a billentyű kiosztást variálja - ha jól tudom. Önmagában nem működőképes, csak az eredeti DriveControl moddal együtt. Nem lehet, hogy véletlenül csak azt a kieg. modot raktad fel? -
GrooveHero
addikt
Egy kis off.
Remek mod-ok vannak mostanság. 200m3-es pótok, Krone BigM 500 fűkaszáló, ami már maga sem valós, de egy remek modder elkészítette a 192 km/h-val előre, és 50k/h-val hátrafelé haladó verziót is.Aztán nem tetszik neki, ha odaírom, hogy reality forever. Már nem is emlékszem rá. A '13-ban is ilyen szar modok voltak az elején? Nem sok használható van. Bár most találtam egy új Westbridge Hills mapot, ami ha jól tudom amcsi map. De miért vannak német táblák a mapon?

-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Érdekes de nálam ilyen nincs.
Nem tudom hova tűnt. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na ezt most jól megmondtam.
Szóval helyesen : alapesetben C:/Documents and Settings/blablabla/MyGames/FarmingSimulator2015/driveControl_config.xml <- ezt kell módosítani.
-
olivera88
veterán
Kikapcsoltam az irányváltót és a kéziféket és meg se kapcsolta be. Rossz helyen írtam át?
g_currentMission.driveControl.useModules = {};
g_currentMission.driveControl.useModules.shuttle = false;
g_currentMission.driveControl.useModules.manMotorStart = true;
g_currentMission.driveControl.useModules.gasGearLimiter = true;
g_currentMission.driveControl.useModules.hourCounter = true;
g_currentMission.driveControl.useModules.sensibleSteering = true;
g_currentMission.driveControl.useModules.manMotorKeepTurnedOn = true;
g_currentMission.driveControl.useModules.handBrake = false; -
guppi2
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm szépen.
És ott át is lehet írni a normál gombokra? -
n0tr3adY81
aktív tag
A Documents/..../FS15/ driveControl.xml -ben
<Shuttle>false</Shuttle> - irányváltó
<ManMotorStart>true</ManMotorStart> manuális indítás
<ManMotorKeepTurnedOn>true</ManMotorKeepTurnedOn> - bekapcsolva marad a motor ha kiszállsz a gépből (ENTER nyomvatartva)
<GasAndGearLimiter>true</GasAndGearLimiter> - ESL limiter (1 , 2 , 3)
<HourCounter>true</HourCounter> - munkaóra számláló
<SensibleSteering>true</SensibleSteering> - ezt passzolom
<HandBrake>true</HandBrake> - kézifék (bal CTRL + SPACE)
<FourWDandDifferentials>true</FourWDandDifferentials> - négykerékmeghajtás, differenciálzár (BAL SHIFT + 4 , 5 , 6 )
<InDoorSound>true</InDoorSound> - belső hang, nem vettem észre, hogy működne
<DirtModule>true</DirtModule> - koszolódás -
guppi2
tag
Felraktam a drive controlt és nem tudom a gépeket irányítani. segítenétek, hogy hol találok valami leírást róla.
-
-
őstag
őstag
válasz
tembopapa
üzenetére
Igen.
xBox 360 wireless controller-relegyébként van támogatott gamepad lista, más is működhet de nem garantált
Xbox 360 Controller for Windows
Xbox One Controller for Windows
Bigben Interactice Wireless Game Pad (*)
Hama USB Gamepad "Black Force"
Logitech Dual Action Gamepad
Saitek Dual Analog Pad (*)
Speedlink Strike2 Gamepad
Thrustmaster Dual Trigger 3-in-1kormányok:
Guillemot Universal Wheel 5in1 Steering Wheel USB
Hama PC Racing Wheel "Thunder V18"
Logitech Formula Vibration Feedback Wheel
Logitech G25 Racing Wheel
Saitek 4-in-1 Vibration Wheel
Speedlink 2in1 Force Vibration Racing Wheel
Speedlink Darkfire Racing Wheel
Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel USB
Thrustmaster Universal Challenge 5 in 1 Racing Wheel -
tembopapa
tag
Érdeklődöm hogy vki tolja-e a játékot billentyűzet,egér mellett joystickkel is, vagy ezek kombinációjával?

-
tembopapa
tag
Üdv,van ez a traktor mögé akasztható Stepa farakodó gépem de nem jövök rá hogy mivel tudom zárni és nyitni a fogófejet, a többi funkcióra rájöttem ha vki megírná nagyon köszönöm!

-
n0tr3adY81
aktív tag
-
guppi2
tag
Ebben a videóban használt fa rakodó kanala nagyobb mint a játékban. És szeretnék én is ekkora kanalat a gépemre. A nagyobb kanállal több fát lehet egyszerre megemelni. Ha valaki jártas az XML átírásában az kérem segítsen. Melyik karaktert mennyivel kell megemelni stb.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vmiért nem hajlandó betölteni a Two Rivers mentésem, tölti tölti aztán Giants engine működése leállt. Pedig ezen multiztunk nem rég és akkor nem voltak ilyen bajok.

Be kell rakni okvetlen. A kis Liebherr az olcsó megoldás miatt használtam, nem akartam sokat költeni a rakodógépre, a gazdaságot akartam fejleszteni helyette.