- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
én is xbox 360 kontrollerrel irányítom (wireless USB PC adapterrel), mindenféle állítgatás nélkül felismeri és kézre áll az alapértelmezett gomb kiosztás is
különösen a rakodók és daruk irányítása könnyebb, de a kormányzás is jobb mint billentyűzettel, és a kamera forgatása is könnyebb és gyorsabb mint egérrel
1x 2013 -at próbáltam kormánnyal, nekem nem esett kézre egyáltalán -
Zolixtc
csendes tag
Sziasztok!!
Lehet volt már szó róla, de nem vágom mit kell tennem ahhoz, hogy a fűvel bevetett földemet mással bevessem? Hiába szántom vagy tárcsázom nem történik semmi. Legalábbis nem változik a talaj meg.
Ötlet?Előre is köszi
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A 13-mas verzióban, a forest modban van egy Merci rönkvontató, nekem az önállósította magát. Jobb esetben csak néhány méterrel ment arrébb, de volt, hogy a játék indításánál a pálya túlsó végében volt és a levegőben pörgött. Aztán rájöttem, ha úgy lépek ki a játékból, hogy a gémet a helyére teszem, akkor ott marad a gép, ahová korábban letámasztottam. Úgy látszik itt ez nem működik.
-
pokers
senior tag
Nem csak a rönkhordó futó bugos, hanem a kombájn hosszú vágóasztal kocsija is. Abban a pillanatban elfordul a vonószem, ahogy leakasztom, és onnantól kezdve körbe-körbe halad
Sőt, szinte lehetetlen rárakni a vágóasztalt anélkül, hogy egy traki ne "fogná" a kocsit, mert egyből arrébb mászik, ahogy fölé ér a vágóasztal.Remélem az ilyen bugokat javítják majd a következő pecsben, mert egyébként jobban tecc, mint a 13
-
olivera88
veterán
Multizik itt valaki a topicba? Szeretnék majd csatlakozni ha lehet.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
olivera88 #586 üzenetére
Ez mondjuk a valóságban is így van, ezek a gépek nem alkalmasak a vastag ágú fák feldolgozására. Mert kivágni még csak ki tudnák (bizonyos vastagságig), viszont az ágakat úgy "dörzsölik" le speckó tüskés hengerekkel. Ez még a fenyőágaknál megy de pl a vastag tölgy, bükk ágakkal nem tud mit kezdeni.
De szerintem stihlel ki tudod vágni. -
olivera88
veterán
Milyen hülyeség ez h Scorpion Kingel nem lehet bármilyent fát vágni.
?
jim bcs
-
olivera88
veterán
A vontatható szecskázóra lehet munkást felvenni? A 13 ban nem lehetett azt tudom. Azon gondolkodom h megvegyem e Ponsse Scorpion Kinget v inkább biogázzal gyártással foglalkozzak.
-
Fel
addikt
Ez a rönkhordós futó úgy bugos, ahogy van. Rendszerint ha lerakom valahová, majd később újra arra járok, akkor tuti nem úgy találom, ahogy előzőleg hagytam.. Mindig forog. Volt, hogy otthagytam a placcon a többi eszköz mellett, aztán mindig eltolta őket..
Találkoztam egy még idegesítőbb dologgal is... Rakodtam, elvittema fát a helyére, viszamentem rakodni, erre a gém nem reagál, se fel, se le, semerre nem mozdul.. Eleinte azt játszottam, hogy reseteltem a futót, és mehettem érte a tanyámra... De utána átálltam arra, hogy mikor előjött a probléma mentettem, kiléptem, majd újra betöltöttem a mentést.
Az hogy a gém hogy áll, a fogó hozzáér-e a futó alvázához nem oszt, nem szoroz.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Van egy tippem, hogyan akadályozható meg a borulás, ill. a gépek önállósulása: a rakodókart le kell engedni úgy, hogy a rönkfogó hozzáérjen a platóhoz.
-
olivera88
veterán
Igy fogadott ma a játék mikor beléptem.
-
Sanchez638
addikt
Tyúkot érdemes tartani? Ha igen mennyit/mennyi felett?
-
chevyfan
tag
Üdv!
A krumliszedő gép nem ürít automatikusan? Nekem csak úgy megy, ha beleülök, elküldöm a munkást, majd "o" betű...
-
ObiGabi
aktív tag
Jó estét!
A küldetéseknél ha azt látjátok, hogy valamely kereskedő x tonna terményt felvásárol, akkor sokat ne habozzatok! Csapjatok le rá, és busás pénz üti a markotokat, plusz az eladott termény után is megkapjátok az aktuális árat. Akkor is érdemes belevágni, ha épp nincs annyi raktáron, a többlet pénzt a teljes mennyiség leszállításakor kapjátok meg. De gondolom az idő befolyásolja a végösszeget. Sikerült kifognom egy 70 tonnás értékesítést, melyért plusz 300 egynéhány ezer eurót kaptam.
-
olivera88
veterán
Nem lehet megnagyítani a bal felső sarokban lévő segitő menűt? Alig látni valamit.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
olivera88 #569 üzenetére
Én a Bjornholmon játszom, itt több megvehető földterület van, viszont ezek elég kicsik. (szeretek kanyarogni a szűk utcákban a nagy trakikkal na
)
A másik map amerikai mintára készült, tehát kevés, de annál nagyobb földterületek, ide jöhetnek a hatalmas gépek dolgozni. -
olivera88
veterán
Na beüzemeltem a Geforce GTX 650 et. Most ismerkedem a játékkal. Látom két map is van alapból. Melyiket érdemesebb választani?
-
apach
senior tag
haliii. gyááá, percek kérdése, és hazaérkezik párom által LS15 game!!
-
zolisx4
őstag
Na szóval akkor,belépek,többszereplős játék,játék létrehozása,utána kiválasztom a pályát amit szeretnénk játszani,indítás ,ott bejön a játékos ,neve amit adtam neki,kiválasztom mennyien játszunk meg jelszó hasonló dolgok ,és ott van alul a módosítások hozzáadása , rákattintok és semmi nincs ott .Karrierben benne van a mod.
Az nem lehet a baj hogy amit karrierben elkezdtem játszani azt játsszuk ,multiban is ? és azért nincsenek ott a mod ok.
Néztem a mod ban is <multiplayer supported="true"/>igy kell lennie . Már szétvág az ideg miatta . -
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Letöltöttem a Holzhausen map-ot de nem tölti be a játék! A játék töltődik kis türelmet! Kb 5 perce ezt írja ki! Ez mitől lehet?
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
Sanchez638 #535 üzenetére
Üdv!
A farmon van, a burgonya és a cukorrépa tárolóval egybeépítve (nincs benne futószalag).
Egyébként jó nagy földek vannak Westbridge Hills -ben. Meg kell dolgozni egy-egy új földterület megszerzéséért.
-
gabitó
tag
Sziasztok Gazda társaim! Olyan kérdésem lenne, hogy a forgalmat hol tudom kikapcsolni? A 2011 és a 2013 -asal nem volt gond de 15-el nem boldogulok. Tudna ebben segíteni valaki?
-
XmoD
senior tag
válasz
Karcsikaka #551 üzenetére
Nem. 4-5k nem sok erte.
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Egy gyors kérdés ,nektek multiba mennek a mod -ok ??
Rá van írva hogy MP és még sem jó ,ha kariert indítom akkor látni ,ha a neten akarunk játszani akkor ,nem látni benne.
Letöltöttem egy gyári mod ot a honlapról és az sincs a multiban.
Van valakinek ötlete??Karcsikaka
Meg kell venni a játékot és fog menni. -
Karcsikaka
újonc
Ha nem eredeti a game akkor lehet multizni ?
-
juhiati
aktív tag
válasz
Sanchez638 #547 üzenetére
Fordítsd el a gépet hogy kicsit srégen álljon
Uttánna kicsit vvacakolós mire bedobja a kék kört de ha megvan el ne engedd a bal egérgombot
-
Newyorker
addikt
Azért ha veszek rendesen gépeket, no meg nem a gyári pályák, akkor eléggé megizzassza a gépet :S szaggat 8 giga ram, AMD Phenom II X6 1090T, ASUS 560 Ti OC :SSS ez durva azért!
Keresem azt a tuskóaprítót :S de nem lelem
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
Newyorker #541 üzenetére
Az erdészeti gépeknél találsz tuskóaprítót (vagy mi a neve), ezzel szépen ki tudod "darálni" a földből a töveket.
Több megoldással tudod a fát eltüntetni, ugye az alap gépekkel el tudod szállítani darabolás után, de az elég drága és időigényes. Darabolás után a Jenz aprítóba is bepakolhatod, de ez is körülményes.Van pl ez a mod, így egyben el tudod vonszolni az egész fát.
Én szeretek a rönkökkel bajlódni, ez a homlokrakodó most egész jól bevált, már tegnap is linkelte valaki.
És a fenti gépigény témához szólva: nekem a 290OC-t is rendesen döcögteti 16 játékos multiban, mikor sok gép kerül a látótérbe.
-
olivera88
veterán
Megvettem ma az FS oldaláról a játékot. Már csak VGA kell megérkeznie holnap.
-
Newyorker
addikt
Köszönöm
Elkezdtem egy két szántóföld mellett a fákat kivágni, hogy H-val tudjanak normálisan fordulni a gépek
a kérdésem az, hogy a csonkokat hogyan tudom a földből kiszedni? Illetve a fák nem kellenek nekem, nem akarok sokat velük bajlódni, mi a legegyszerűbb, hogy eltüntessem őket?
-
Newyorker
addikt
mivel tudom felgyorsítani a növények növekedését? Az idő 5x-en van, pl azt hogyan tudom változtatni?
-
Sanchez638
addikt
A Westbridge Hills-en a fa apríték tárolót merre lehet megtalálni?
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Ismerősnek kellett összeraknom egy gépet kb 20k-ból, amin elfut a játék. Néztem a minimális gépigényt, elvileg megvan.
Intel Core 2 Duo E6400
2GB RAM
GT 220 1GB 128 bitMenni fog vajon HD, medium mellett? Mennyire gépigényes egy játék? Köszi.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
speedernet #530 üzenetére
Térjünk vissza a nanotechnológiából a lóerők birodalmába, mielőtt egy modi rendet tesz
-
speedernet
aktív tag
amúgy UHD-nak szintén nem látom értelmét monitor méretben! Fal méretű kivetítőn oké! Régen 1680x1050 es felbontásban sem volt rondább egy játék mint FullHD ben. Egyéni vélemény.....
-
speedernet
aktív tag
válasz
Sanchez638 #523 üzenetére
FullHD röl beszéltem!
-
jim bcs
nagyúr
tudok róla, akkor is tudtam mikor a mostanit megvettem de nekem nem gáz és nem hiszem hogy azok nem fognak ciceregni, egyébként meg normális jelenség és nem csinálja folyamatosan, komolyabb játékoknál az elején egy picit cicereg és ennyi, mondom ezt úgy hogy nem házban van hanem test_bench-en szabadon-mellettem
-
zoli121
aktív tag
-
Sanchez638
addikt
válasz
speedernet #521 üzenetére
akk irány a UHD
Na hol az a mondat "nem keltet különösebben kompromisszumokat kötnöm"
-
Kiblerses
újonc
Valaki aki érti a gépek erőségét,az mondja már meg nekem ,hogy normál grafon birja -e a játékot vagy akadozik majd.
Procc: AMD Athlon(tm) II X3 460 Processor 3.40 Ghz
Vga: Geforce 9600 GT 512 mb -
speedernet
aktív tag
válasz
fRooStzzZ #520 üzenetére
most utána néztem gyorsan, tesztek..... ez tényleg elég jó árban van, aláírom!
de ez már az a szint amire nincs szükség szerintem. 270x em van de eddig még nem keltet különösebben kompromisszumokat kötnöm játékban és azért fele áron van!
de az alap állításra h nvidia ár érték hátrányban van ez a kártya pont rácáfol, véletlenek még vannak -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
speedernet #518 üzenetére
Most cicergos gtx970 eleg jo aron van, jo teljesitmennyel.. Igaz nem belepo szint, de azert na
-
XmoD
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #517 üzenetére
Bizony a cuda es a physx sokat dob rajta.
-
speedernet
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #517 üzenetére
szerintem ilyen belépőszinten nincs sok értelme egyiknek sem. amúgy nvidia ár érték hátrányban van elég régóta AMD vel szemben!
Off befejezve
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
speedernet #516 üzenetére
Nagyon off.. Ha már VGA-t cserél, és marad az i3, én javasolnám inkább az nVidia frontot.. már csak PhysX / Cuda miatt is.
-
speedernet
aktív tag
i3 mat ne cseréld le AMD re!!! Ha másik gépnek szeretnéd össze rakni akkor mind 2 alaplap jó lehet! Nézz körül az ASRock háza táján is mert ez már rég nem az a márka ami volt, nagyon jó cuccokat csinálnak jó áron! A különbözetet meg procihoz vagy a vga-hoz teszed és máris jobb gép lesz ugyan azon az áron.
-
juhiati
aktív tag
Komolyan nemtudom minek indít az olyan pub szervert aki utána állandó jelleggel elutasítgatja a csatlakozást...
Fogadni mernék hogy ilyen 12 évesek.
-
Preda
aktív tag
Van valakinek kedve multizni? Van pár gépem lehetne mit csinálni többen jobb lenne
.
Europe részen vagyok
Preda Farm HUN a neve: pass: hun -
alok
csendes tag
válasz
Sanchez638 #503 üzenetére
Igen!
-
Newyorker
addikt
Leszedtem a modhosterről a legjobb mapot, legtöbben letöltött mapot, a Holzhausen v 1.0.0 -ot.
Vmiért nem nyílnak a kapuk benne, mi lehet az oka?
Egyébként nagyon szuper map, még a grafot is lejjebb kellett vennem, mert szaggatott, de igényes cucc. Érdemes kipróbálni, mindenkinek ajánlom, a legszebb map!
-
apach
senior tag
alaplapot meg ezeket lestem meg.
Gigabyte GA-F2A88X-D3H alaplap
ASUS sFM2 F2A85-V PRO alaplap
ez utóbbinál viszont, sajna az 1333-s ramok cserések szerintem, mert nem írja hogy lehet. -
őstag
őstag
válasz
Sanchez638 #499 üzenetére
Nehéz fokozaton csalás nélkül kezdetben elég vontatott a játék. A fatelepnél lévő tó körül ki lehet vagdosni a fenyőket és leeresztett orrsúllyal némi ügyeskedéssel be lehet tolni a vízbe egy traktorral. 6000 euro körül fizet darabjáért. De hamar megunható.
(#503) sanchezsa passz, még csak a pusztításig jutottam.
-
vhw
addikt
Ha már megvan az i3 nem igazán kéne A6-osra cserélni.
Ami az R7 240-et illeti... nem tudom használt kártya mennyire jöhet szóba, de ~10k környékén ettől lényegesen jobbat tudsz venni. (ha mindenképp új kéne, akkor is inkább gddr5-ös verziót keress, vagy inkább R7 250-et - kerettől függően)
-
apach
senior tag
hali.
Én most ezt a picikét néztem ki pl magamnak.
ASUS R7 240-1GD3 AMD 1GB DDR3 128bit PCI-E videokártya Vajon jó lehet? jah meg kérdés. AMD alaplap és procit mit érdemes kinézni? Vegyes használatra. Vagyis, netezés és játék is.procit ezt nézegettem:
AMD A6 FM2 (5400K) box Processzorez pedig ami jobban is érdekel, mint az előző
AMD X2 A6-6420K FM2 4,0GHz Black Edition Boxjelenleg i3 2.93 gigás dualos proci, és 1333-s ramokkal. sata 3 winyó
mellesleg, és nem utolsó sorban, Kedd este 5 körül érkezik remélhetőleg az LS15-m.
-
őstag
őstag
válasz
Sanchez638 #499 üzenetére
Fenyőt lehet vágni. Kézi láncossal, vagy a nagy Pons fairtógéppel.
Ültetéshez kell facsemete a kertészeti áruházból meg ültető kocsi a shopbólMost mintha megszűnt volna a mikrolag nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest