Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Szerintem annak örülj, hogy a GTA V egyáltalán képes volt elindulni a gépeden. A géped ehhez a játékhoz is kevés nemhogy a gta v-höz.
-
jim bcs
nagyúr
-
jim bcs
nagyúr
válasz
matyi012345
üzenetére
Case IH QuadTrac 920
Case IH QuadTrac 1000
New Holland T9670 Smart TraxKrampe Big Body 900 S
KRAMPE BBS 900 TRIPPLE PACK
KROEGER TRAILER PACK HDR DYEABLE -
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Persze, PV-ban adj egy emailt.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
VarGaB177777
üzenetére
Elég régóta van kint több hibátlan Claas -->
-Lexion 770/780
-Jaguar 870/980
-Xerion 4500
-Xerion 3800 Saddletrac
-Axion 850/950
-Cargo Pack
-Scorpion -
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
tökély, működik savegame alatt is. Majdnem fél évbe telt a megoldás de te megfejtetted
, sokszor kérdeztem de senki nem tudta.Csak hogy én is segítsek a FruitHudText-et töröld le és tedd fel a FRUIT & FILL TYPE ICON TEXT PACK V 2.0-t, így a feliratok magyarul jelennek meg a termény embléma fölött és alatt.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
igen, de semmi változás
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez az
, pedig ki is szálltam de ezek szerint nem mentem elég közel a kapuhoz.Esetleg az Individual_Hud_Fruits_v0.3-ra tipp hogy működjön is?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Mikor feltettem már akkor nem nyíltak a kapuk 0-a moddal, erre beraktam ugye az AnimationMapTrigger 1.0.2-t de erre sem reagált. A modok egyesével lettek bepakolva bár nem volt értelme hiszen az elejétől fogva nem nyíltak a kapuk.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
1.
a csomag nem tartalmaz jármű modokat, azokat használom amiket eddig is2.
AnimationMapTrigger és MapDoorTrigger-re sem történik semmi, végigpróbáltam a régebbitől a legújabbig3.
Egyéb ötlet? -
jim bcs
nagyúr
Nadasdfalva_v2_By_csamassa_15
Nem lehet egyik kapun sem kimenni, nem nyílnak. Ötlet???
-
jim bcs
nagyúr
válasz
fefetheman
üzenetére
1. Frissítsd a videokártya driverét.
2. Vedd meg a gyárit ha az első pont nem oldja meg a problémát. -
jim bcs
nagyúr
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Dehogynem, + a Kemper Cutter Study 2020-al is működik, de még a Claas Jaguar 980-al is.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ennyire nem kívánok belemerülni mert tudom, hogy nagyon felidegesítene és kár lenne a monitorért.

-
jim bcs
nagyúr
válasz
zolisx4
üzenetére
bár az email nem fontos, itt az általam újracsomagolt így nézd meg
-
jim bcs
nagyúr
válasz
zolisx4
üzenetére
nem volt okos aki csomagolta vagy elnézte, a mod jó lesz DE!!! -->
a batiments_stockage.zip-ben csak a fájlok legyenek, ha már a fő mappa is benne van nem lesz jó, újra csomagolom adj egy email címet elküldöm
ha majd átment, nyisd meg mindkettőt és hasonlítsd össze hogy lásd hogy kell kinéznie a fájlszerkezetnek, ez minden modnál így kell kinézzen
-
jim bcs
nagyúr
válasz
gabesz.1986
üzenetére
pl. a FRASE V2-vel, sokkal egyszerűbb mint a futószalagokkal kínlódni + mindent felszed ami csak létezik, így 2-3 moddal kevesebb kell
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
A befogadóképességet nyilván a kombájn és minden egyéb kapacitásának megváltoztatásával éred el.
Claas kombájnból én a Lexion 780 Wheels-t használtam átírt 200.000-es kapacitáson.
Claas trakiból, a Xerion 5000 VC-t illetve a Xerion Saddle Trac-ot és Xerion 3800/3300 VC-t, súlynak a Claas 1800kg-ot amin változtathatóak a súlyok 1800-3400kg-ig, a súlyokhoz fel és leszedés szintén a bal oldalon lévő gyári panelen lesznek a beállítás gombok.Fendt variációra meg ugye már adtam nemrégen tippet. Most fendt-et használok mert a claas-t megúntam, itt az 1050-es és 936-al mindent megoldok.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
van egy úgynevezett Field Detection V 2 --> simán a mods mappába mint minden modot, ehhez beszerzel egy BednarAtlas-t vagy Horsch-t, majd az O-gomb lenyomásával (bal oldalon a panelen meglátod) ott csinálsz földet ahol nem akarsz, ez minden kultivátorral működik

-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Peterbilts_2007_v2 (szín vátoztatható)
Szerintem 2 pót doszt elég , ha mindenképpen vonatozni akarsz akkor jobban jársz ha marad a 2 pót és átírod a kapacitást mondjuk 150-re/trailer, ennyi elég lesz mert 200-nál 1-2 trailer nagyon leül és nem leszel vele előrébb, vagy állítasz a rugózás keménységén és mehet a 200-250-300/trailer
-
jim bcs
nagyúr
válasz
tembopapa
üzenetére
(#1730) tembopapa és (#1731) dokee78
Én kipróbáltam az összeset, eddig nekem a Baborow a legjobb. Ha jobb HD textúrákat és egyebeket cserélsz a mapon akkor egy erősebb PC fog kelleni mert amúgy beszaggat.(#1744) tembopapa
ahogy előttem is írták nem mindegyik vetőgép tud direktbe vetni, ha direktbe akarsz akkor tedd fel valamelyik Horsch-ot vagy a BOURGAULT IAD600 V2.0-t -
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
közben kijött a legújabb Fendt 936 V4, ez már pöpec felteheted, jobb mint az előző V3
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Hát milyen mapon vagy hogy nem fér ki a bolt kapuján?
Ha semmivel nem megy ki akkor tedd le a bolt kapujába, majd egy traktorral full gázon menj neki az majd kivágja kapun kívülre. Az NC LOW LOADER-el ki kell férjen. A BOURGAULT-ot előbb v-vel engedd le, utána vetni fog, egyébként ezt én magamnak csinálom ettől élvezetes.Fendt 936-ból talán egy normális verzió van ami működik rendesen ám nem koszolódik, én le is tettem róla, ehelyett egyből azt mondom ne is kínlódj a 936-al, legyen FENDT 1050 VARIO Tractor FIXED, ugyan ez sem koszolódik de legalább jó.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm, node, ha mindenképpen maradsz a báláknál akkor a Bale Extension V 2.2-t szerintem nem árt feltenni.
A füvet illetve a szecskát silóba vidd, majd takard le, ha megerjedt akkor mehet a bio üzembe. Magát a szilázst és egyéb terményt a FRASE MOD V2-vel a legkönnyebb a trailerbe vagy trailerekbe rakni.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
(#1710) dokee78
Lehet vele fordulni, a fákra és egyebekre ghost üzemmód van, azaz a kinyitott karok átmennek rajtuk.
rendforgató --> Igen van, igaz megmoddolták de működik ---> POETTINGER TOP 1252 ATTACHER V2(#1711) n0tr3adY81
rápróbálok de eddig sehogy sem sikerült(#1713) dokee78
Tedd fel a Kemper Cutter Study 2020 V1-et, picit gyorsabban tele lesznek a trailerek.(#1714) dokee78
Én jobban szeretem ha a silót televágom kukoricából készült szecskával, szerintem jobb mint a fű és nagyobb a mennyiség is, szecskára a fentebb említett Kemper vágóasztal tökéletes ha nem tetszik a gyári vagy a claas. -
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem mindenki tolja nagyüzembe

A Follow Me-t, hogy bírtad működésre? Jól jönne de a BABOROW MAP-on!
-
jim bcs
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Minek 2, nem lenne elég a BOURGAULT IAD600 V 2.0 amit én is használok?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
tembopapa
üzenetére
mondjuk egy Conveyor Belt Pack V 3.2.8-al
-
jim bcs
nagyúr
Sziasztok!
3 napja bajlódok az IndividualHudFruits-al de sehogy sem látszanak az új ikonok. Valakinél tipp?
-
jim bcs
nagyúr
leszeded ezt, majd bemásolod a mod mappába, utána játékon belül csak simán CTRL + R ameddig akarod, ha felengeded akkor megáll
-
jim bcs
nagyúr
válasz
speedernet
üzenetére
Visszamentek a Kibertron-ra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jim bcs
nagyúr
ha lesz időm akkor teszek még fel, addig is legyen egy mivel már kérdezte valaki ami az, hogy hogyan lehet eladni a megvásárolt földet
Nem tudok róla hogy lenne ilyen mod. Viszont van rá megoldás.
1. belépsz a játékba, csinálsz egy új pályát (azt választod amelyikben el akarod adni a földet). odamész a földhöz, megnézed mennyibe kerül. ezt a számot megjegyzed, kilépsz.
2. Total commanderben vagy SpeedCommander-ben kikeresed ezt a fájlt:
c:\Users\ géped neve\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\savegame1\ <-az a savegame mappa legyen amelyikben meg akarod csinálni a változtatást.3. itt megnyitod szerkesztésre az !!! economy.xml !!! fájlt. (F4-es gomb)
4. itt megkeresed ezeket a sorokat: (egy csomó ilyen lesz, a számok jelölik a földek számait.ahol false van azt a földet nem birtoklod, hol true az a tied)
PL: <field number="24" ownedByPlayer="true" /> <-pl el akarod adni a 24-es földet. kikeresed ezt a sort és a TRUE-t átírod FALSE-ra.5. c:\Users\ géped neve\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\savegame1\ <-az a savegame mappa legyen amelyikben megcsináltad a változtatást.
6. itt megnyitod szerkesztésre a !!! careerSavegame.xml !!! fájlt. (F4-es gomb)
7. itt kikeresed ezt: money="9816" <-a szám az aktuális pénzed. ehhez az összeghez hozzáadod azt a számot amit az elején megjegyeztél.
Nyílván ha csak a moneyt állítod akkor az már hack
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jim bcs
nagyúr
egy kis plussz
1.) Kerékkel kapcsolatos dolgok:
autoRotateBackSpeed="2.5" – Megadja, h a kormány elforgatása után milyen gyorsan jut vissza az alapállapotába. 2.5 = alapértelmezett érték - 0 = kikapcsol
rotSpeed="70" – A kormányzás sebességét adja meg.
rotMax/Min – Megadja, h fokban mennyire fordítható el a kerék. 34/-34 = alapértelmezett érték – Fontos, h ugyan azt az értéket adjuk meg negatívban és pozitívban is.
drive mode – 1-> A hajtott tengely a hátsó, 2-> összkerékhajtás, 3-> nincs hajtott tengely
driveNode = A látható kerekek indexe.
radius – A kerék sugarát ’adja meg’. Abban az esetben kell piszkálni, ha a kerék belesüllyed a betonba, vagy ha ’lebeg’.
deltaY – A tengely középpontját a kerék középpontjába helyezi át. A density, spring és suspTravel befolyásolja. Csak nagyon kis léptékben módosítsd (0.01-0.1).
suspTravel = Megadja a rugózás mértékét.
spring = A rugózás keménységét adja meg. Minél kisebb az érték, annál puhább a rugózás.
damper= Ezen érték változtatásával még puhábbá tehetjük a rugózást.
mass = A kerekek tömegét adja meg. Az értékek jobb, ha megegyeznek.
lateralStiffness= A gép imbolygásának csökkentéséért felel, minél nagyobb az érték, annál kevésbé imbolyog.2.) Motorral kapcsolatos dolgok:
minRpm – Megadja azt a minimum fordulatszámot, ahol a mod már elindul. Óvatosan, mert ha magas értéket írunkbe, akkor úgy indul el, mintha kilőtték volna.
maxRpm = Megadja azt a maximum fordulatszámot. Azért van három érték, mert egyes sebességi fokozatokhoz (1-3-as gomb) külön kell beállítani.
maxTorques – Az az erő, ami a 4 sebességfokozatban felhasználható maximum.
brake force = A fékezés erősségét módosíthatjuk ezzel.
lowBrakeForceScale = A fékezés erőssége, abban az esetben, amikor aktívan nem fékezünk, csak hagyjuk gurulni a gépet.
lowBrakeForceSpeedLimit = Meghatározza, h mekkora sebességnél aktiválódik a „lowbrakeForceSpeedScale" ’parancs’.
accelerations = A kigyorsítás késleltetésének mértékét adja meg, vagyis amikor például az egyes sebességfokozatból kettesbe váltunk.
forwardGearRatio = "2.5 2.7 3.1" – Minél magasabb az érték, annál gyorsabban megy a gép ugyan azon a fordulatszámon. 3 érték a három sebességfokozat miatt van.
backwardGearRatio = "2.02" - Minél magasabb az érték, annál gyorsabban megy a gép hátrafele ugyan azon a fordulatszámon.
differentialRatio = Egyszerűen nem értem mi ez, de ’1’-es értéket ajánlanak.
rpmFadeOutRange = Meghatározza a maximális sebességet, amit át nem léphet a gép.
deceleration = A fordulatszám esésének mértékét adja meg.
backwardDeceleration = A fordulatszám esésének mértékét adja meg hátramenetben.3.) Egyéb:
fuelCapacity = Üzemanyagtartály kapacitása
fuelUsage = A gép fogyasztását határozza meg.
downForce = Leszorító erőt határozza meg, ami hat a gépre.Az a jó hogy még a megvásárolt földterületet is el lehet adni.
-
-
jim bcs
nagyúr
tudok róla, akkor is tudtam mikor a mostanit megvettem de nekem nem gáz és nem hiszem hogy azok nem fognak ciceregni, egyébként meg normális jelenség és nem csinálja folyamatosan, komolyabb játékoknál az elején egy picit cicereg és ennyi, mondom ezt úgy hogy nem házban van hanem test_bench-en szabadon-mellettem
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
hozzáteszem, hogy valóban működik
, a képen látható számokkal tökéletes
-
jim bcs
nagyúr
válasz
KisBundi
üzenetére
(#308) KisBundi
nem lényeg, ilyenekkel nem töltöm az időt, egyszerűen a következő indítás előtt vagy mikor kilépek a Dokumentumok mappában a career game dokumentumban visszaírom az összeget, így nem vesztek lóvét, ezt nevezheted hack-nek cheat-nek vagy akárminek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#310) zoli03
jaja és ha jobb oldalt fent a nyíllal 1x jobbra kattintol akkor márkára le van bontva, ha még 1x jobbra akkor a letöltött mod-jaid oda kerülnek és innen tudod megvenni -
jim bcs
nagyúr
válasz
lacibacsi
üzenetére
Nem jó helyen keresed. Ha jó a mod akkor megtalálod mégpedig úgy hogy ne az alapban keresd hanem fent jobb oldalt a jobbra nyíllal léptesd tovább, ott márkákra bontva megvan minden de nem a tieid így itt is léptesd tovább jobbra és ott lesznek külön csak azok a modok amiket te raktál oda.
-
jim bcs
nagyúr
Fliegl 266 KRONE v1.0 _ez tökéletes
de a gyári Fliegl TMK 266 Bull is megteszi, vagy ha nemakarsz kínlódni a póttal akkor egyből Krone BIG L500 Prototype V 1.5 Combine
-
jim bcs
nagyúr
hálás köszönetem
csinálja is, majdnem 1 hete rohangálok, még kezdő vagyokegyenlőre 1 kérdésem még lenne:
Hogy lehet épületeket elhelyezni mert sehogy nem akar sikerülni, minden mod megjelenik kivéve az épületeket és hogy lehet a térképeket szerkeszteni hozzáadni-elvenni, vagy milyen külön progi kell hozzá? -
jim bcs
nagyúr
Sziasztok!
Hogy lehet az egyik járműből a másikba ugrálni, hogy ne kelljen egyesével mindhez odarohangálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Warhammer 40.000
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

+

tökély, működik savegame alatt is. Majdnem fél évbe telt a megoldás de te megfejtetted
, pedig ki is szálltam de ezek szerint nem mentem elég közel a kapuhoz.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, csak néha, AC Unity alatt egy deka hangja nem volt